Ήταν μεγαλύτερο από ένα γήπεδο ποδοσφαίρου

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα έχουμε δει πολλά, ωστόσο αυτό είναι διαφορετικό από τα άλλα, καθώς σε αντίθεση από όλα τα υπόλοιπα, προηγούμενα και επόμενα, το συγκεκριμένο είναι σχεδιασμένο για να μην φαίνεται!

Όπως ισχυρίζεται το MrMBB333 κανάλι του YouTube, το αντικείμενο που αντιλήφθηκε και κατέγραψε τελευταία στιγμή, πρέπει να ήταν μεγαλύτερο από ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, ίσως και διπλάσιο. Ήταν εντελώς αθόρυβο και σχεδόν αόρατο.

Σύμφωνα με την αφήγηση που υπάρχει στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω, ο χρήστης του καναλιού, το αντιλήφθηκε τελευταία στιγμή οπότε η κάμερα έπιασε ό,τι πρόλαβε.

Δεν είναι εύκολο να το δείτε γιατί φαίνεται να είναι σκούρο μαύρο ή να απορροφά τα φώτα ώστε να μην δημιουργεί καμία αντανάκλαση επάνω του.

Το ενδιαφέρον κομμάτι ξεκινάει στο 4:10, αλλά επειδή δεν είναι καθόλου εύκολο να αναγνωρίσετε το αντικείμενο, δώστε ιδιαίτερη προσοχή από το 6:34 και μετά, καθώς μέσα από διάφορα φίλτρα που εφαρμόζονται γίνεται προσπάθεια να γίνει αισθητό το περίγραμμά του στην οπτική σας αντίληψη.

Δεν θα το δείτε στο κέντρο του κάδρου, αλλά στο κάτω-κάτω μέρος του να πηγαίνει από αριστερά προς τα δεξιά. Για να το καταφέρετε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε Πλήρη Οθόνη σε μεγάλο υπολογιστή και όχι σε κινητό.

Μπορεί στην αρχή να νομίζετε ότι σας κοροϊδεύουμε, κι αυτό γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν είναι ιδιαίτερα ευδιάκριτο, ωστόσο με λίγη μεγαλύτερη προσοχή μπορείτε να το δείτε στο βίντεο που ακολουθεί:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Oh my…I can’t believe I actually SAW it! – They are VERY real.

diadrastika.com

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *