10:07 - 29/10/2018

Ήταν μεγαλύτερο από ένα γήπεδο ποδοσφαίρου

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα έχουμε δει πολλά, ωστόσο αυτό είναι διαφορετικό από τα άλλα, καθώς σε αντίθεση από όλα τα υπόλοιπα, προηγούμενα και επόμενα, το συγκεκριμένο είναι σχεδιασμένο για να μην φαίνεται!

Όπως ισχυρίζεται το MrMBB333 κανάλι του YouTube, το αντικείμενο που αντιλήφθηκε και κατέγραψε τελευταία στιγμή, πρέπει να ήταν μεγαλύτερο από ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, ίσως και διπλάσιο. Ήταν εντελώς αθόρυβο και σχεδόν αόρατο.

Σύμφωνα με την αφήγηση που υπάρχει στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω, ο χρήστης του καναλιού, το αντιλήφθηκε τελευταία στιγμή οπότε η κάμερα έπιασε ό,τι πρόλαβε.

Δεν είναι εύκολο να το δείτε γιατί φαίνεται να είναι σκούρο μαύρο ή να απορροφά τα φώτα ώστε να μην δημιουργεί καμία αντανάκλαση επάνω του.

Το ενδιαφέρον κομμάτι ξεκινάει στο 4:10, αλλά επειδή δεν είναι καθόλου εύκολο να αναγνωρίσετε το αντικείμενο, δώστε ιδιαίτερη προσοχή από το 6:34 και μετά, καθώς μέσα από διάφορα φίλτρα που εφαρμόζονται γίνεται προσπάθεια να γίνει αισθητό το περίγραμμά του στην οπτική σας αντίληψη.

Δεν θα το δείτε στο κέντρο του κάδρου, αλλά στο κάτω-κάτω μέρος του να πηγαίνει από αριστερά προς τα δεξιά. Για να το καταφέρετε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε Πλήρη Οθόνη σε μεγάλο υπολογιστή και όχι σε κινητό.

Μπορεί στην αρχή να νομίζετε ότι σας κοροϊδεύουμε, κι αυτό γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν είναι ιδιαίτερα ευδιάκριτο, ωστόσο με λίγη μεγαλύτερη προσοχή μπορείτε να το δείτε στο βίντεο που ακολουθεί:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Oh my…I can’t believe I actually SAW it! – They are VERY real.

diadrastika.com

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*