Το Ισραήλ απελαύνει Αφρικανούς λαθρομετανάστες

Το Ισραήλ συνεχίζει να απελαύνει βίαια χιλιάδες Ερυθραίους και άλλους Αφρικανούς λαθρομετανάστες στέλνοντάς τους πίσω στην Αφρική, την ίδια ώρα που έχει δεχτεί μόλις τέσσερα αιτήματα “ασύλου” από το 2009!

Την ίδια ώρα το εβραϊκό λόμπι στην Αμερική και στην Ευρώπη βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των πιέσεων προς όλες τις λευκές χώρες προκειμένου να αποδεχτούν όσο γίνεται περισσότερους λαθρομετανάστες στα εδάφη τους.
Το Ισραήλ απελαύνει Αφρικανούς λαθρομετανάστες - Εικόνα1 ΦΩΤΟ: Το κέντρο κράτησης Holot στην έρημο Νεγκέβ στο Ισραήλ.
Το Ισραήλ έχει στην πραγματικότητα απελάσει χιλιάδες Αφρικανούς στην Ουγκάντα ​​και τη Ρουάντα, ανεξάρτητα από την αρχική χώρα προέλευσης των Αφρικανών.
Για παράδειγμα, ένα νέο άρθρο στο Al Jazeera περιγράφει την ιστορία ενός Ερυθραίου, του Musgun Gebar, ο οποίος απελάθηκε στην Καμπάλα της Ουγκάντα, από το Τελ Αβίβ.
Ο Gebar δεν είχε στην κατοχή του βίζα για να εισέλθει στην Ουγκάντα, ούτε είχε και διαβατήριο.
Το μόνο έγγραφο που είχε ήταν ένα προσωρινό ταξιδιωτικό έγγραφο που ονομάζεται «laissez passer», και μια επιστολή από την «Μονάδα Οικειοθελών Αποχωρήσεων» της ισραηλινής κυβέρνησης που έλεγε, «οι επιβάτες καλούνται να ακολουθούν τις οδηγίες και τους κανονισμούς για να εξασφαλίσουν μια ασφαλή και ευχάριστη την αναχώρηση από το Ισραήλ».
Επιπλέον, ο Gebar είχε 3.500 δολάρια που είχε πάρει για την απέλαση.
Ο Gebar είπε ότι όταν κρατείτο στο στρατόπεδο κράτησης Holot στην έρημο Νεγκέβ, οι Ισραηλινοί αξιωματούχοι του έδωσαν τρεις επιλογές: να μείνει επ’ αόριστον στο στρατόπεδο, να πάει πίσω στην Ερυθραία, ή να λάβει 3.500 δολάρια και να αναχωρήσει προς μια “τρίτη χώρα που θα επέλεγε η ισραηλινή κυβέρνηση”. Αυτός επέλεξε την τρίτη επιλογή.
Διάβασε: Meanwhile in Israel: Ισραηλινή κυβέρνηση στους πρόσφυγες: «Ή γυρνάτε πίσω στην Αφρική ή πάτε στην φυλακή»
Το Ισραήλ απελαύνει Αφρικανούς λαθρομετανάστες - Εικόνα2 Νωρίτερα, το Vice News ανέφερε ότι η Ουγκάντα ​​είχε συμφωνήσει να επιτρέψει την είσοδο σε όσους Αφρικανούς απελάθηκαν από το Ισραήλ σε αντάλλαγμα φθηνών ισραηλινών όπλων και στρατιωτικής εκπαίδευσης.
Τον Δεκέμβριο του 2015, το Παγκόσμιο Εβραϊκό Κογκρέσο και το Κεντρικό Εβραϊκό Συμβούλιο στη Γερμανία εξέδωσαν επίσημη δήλωση χαιρετίζοντας την εισβολή των λαθρομεταναστών στη Γερμανία, αποκαλώντας την “σωστή” και “εξέλιξη προς μια ανοικτή κοινωνία”.
Σε μια επίσημη δήλωση που δημοσιεύθηκε στην γερμανική εφημερίδα Die Welt, με τίτλο “Wir Juden wissen, wie bitter Flucht ist” («Εμείς οι Εβραίοι καταλαβαίνουμε τι πάει να πει να είσαι πρόσφυγας»), ο Ronald S. Lauder, πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Κογκρέσου (WJC) και ο Δρ Josef Schuster, πρόεδρος του Κεντρικού Εβραϊκού Συμβουλίου στη Γερμανία και αντιπρόεδρος του WJC, επιτέθηκαν σε όλους τους Γερμανούς που αντιτίθενται στην μεταναστευτική πλημμυρίδα της χώρας τους, αποκαλώντας τους «νεο-ναζί».
Το Ισραήλ απελαύνει Αφρικανούς λαθρομετανάστες - Εικόνα3 Τον Νοέμβριο του 2015, η Jewish Telegraphic Agency (JTA) ανέφερε ότι έντεκα εβραϊκές ομάδες (συμπεριλαμβανομένης της Ένωσης για τον Μεταρρυθμισμένο Ιουδαϊσμό, της Ορθόδοξης Ένωσης, της Σύναξης των Ραβίνων, της Εβραϊκής Κοινωνίας Βοήθειας Μεταναστών Hias, του Εθνικού Συμβουλίου των Εβραίων Γυναικών, της Anti- Defamation League και της Αμερικανο-Εβραϊκής Επιτροπής, του Εβραϊκού Συμβουλίου Δημοσίων Υποθέσεων, το σώμα ομπρέλα για τις εβραϊκές ομάδες πολιτικής, και πολλών άλλων) προέτρεψαν επίσημα το αμερικάνικο Κογκρέσο «να μην εγκαταλείψει τα σχέδια για να δεχτεί πρόσφυγες από την Συρία στις Ηνωμένες Πολιτείες».
Το Ισραήλ απελαύνει Αφρικανούς λαθρομετανάστες - Εικόνα4 Η έκταση της υποκρισίας του εβραϊκού λόμπι ίσως έφτασε στο ζενίθ της το Σεπτέμβριο του 2015, όταν ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου εξέδωσε μια δήλωση στα αγγλικά για τους ξένους δημοσιογράφους όπου δικαιολόγησε την άρνηση του Ισραήλ να δεχθεί λαθρομετανάστες ως εξής:
«Το Ισραήλ είναι μια μικρή χώρα, μια πολύ μικρή χώρα, που στερείται δημογραφικού και γεωγραφικού βάθους. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να ελέγχουμε τα σύνορά μας, και για τους παράνομους μετανάστες και για την τρομοκρατία. Αυτό κάναμε στα σύνορα μας με το Σινά. Μπλοκάραμε την παράνομη μετανάστευση από εκεί».
Το Ισραήλ απελαύνει Αφρικανούς λαθρομετανάστες - Εικόνα5 Ωστόσο, η αρχική έκδοση της δήλωσης στα εβραϊκά, που εκδόθηκε την ίδια μέρα, και απευθυνόταν μόνο σε Εβραίους, δεν αναφερόταν σε «παράνομους μετανάστες» αλλά σε “infiltrators”, που σημαίνει «στρατευμένοι που διεισδύουν σε ξένο έδαφος».
Το Ισραήλ απελαύνει Αφρικανούς λαθρομετανάστες - Εικόνα6 Η χρήση της λέξης “infiltrator” είναι, φυσικά, απολύτως ακριβής.
Όποιος καταπατάει τους νόμους της μετανάστευσης σε κάθε χώρα αποτελεί πράγματι έναν infiltrator ή έναν εισβολέα.
Ωστόσο, ο κάθε αντικειμενικός παρατηρητής θα παρατηρήσει, ότι τα δυτικά ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης δέχονται χωρίς σχόλιο ότι οι παράνομοι μετανάστες στο Ισραήλ είναι «στρατευμένοι», αλλά επιμένουν ότι οι παράνομοι μετανάστες στην Ευρώπη ή στην Αμερική είναι «μετανάστες» ή «μετανάστες χωρίς χαρτιά».
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή
kokkinosouranos

Loading...

9 thoughts on “Το Ισραήλ απελαύνει Αφρικανούς λαθρομετανάστες

 1. ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ says:

  Και πολύ καλά κάνει η ιδιαίτερη πατρίδα μου ! Όχι σαν τους μαλακες τους χριστιανούς εδώ που έχουν ανοίξει τα σκέλια και δέχονται όλον τον απόπατο της οικουμένης. Και μαλιστα ονειρεύονται και Κωνσταντινούπολη και μαρμαρωμένο βασιλιά τα ζώα !

  • ΠΑΡΑΜΥΘΑ Η ΙΟΥΔΑΙΚΗ says:

   Η δική σου ιδιαίτερη πατρίδα καλά κάνει ρε περιτμημένε, του πραγματικού ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑ η πατρίδα, η ΕΛΛΑΣ, τι θα κάνει στο τέλος θα το δούμε! Πάντως η μαλακία που βρήκες για τρολάρισμα αντιγράφοντας το nickname του δεν θα σε κάνει να πετύχεις τίποτε γιατί τρόποι υπάρχουν! Εγώ θα του προτείνω να γράφει συνεχώς με διαφορετικά ψευδώνυμα. Έτσι και εσύ και οι όμοιες με εσένα λίγδες θα τον ρουφάτε συνέχεια (γιατί σας γαμεί κανονικά και πρέπει να το παραδεχθείς)και εσύ τρελοπαπαδάκι θα κάτσεις αναπαυτικά πάνω στον… καυλό και θα το απολαύσεις όπως φαίνεται, αφού δείχνεις καθαρά ότι είσαι κλανοσφυρίχτρα!!! χαχαχαχαχαχα

   • ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

    Με βάση αυτά που λες πρέπει να είστε σπειρα αντιχριστων που εκτελεί εμμισθη υπηρεσία σε πλήρη αρμονία με την ατζέντα 21 και την επίθεση κατά των Ελλήνων στο τρίγωνο πατρίδα – θρησκεία – οικογένεια. Έτσι εξηγείται φυσικά και η επικεντρωση των σχολίων σας γύρω από τη θρησκεία των Ελλήνων την ορθοδοξια και μάλιστα με ιδιαίτερο μενος.Όλα έχουν μια εξήγηση. Ευτυχώς είστε αρκετά ηλιθιοι και προδιδεστε μόνοι σας!

  • ΟΥΣΤ ΡΕ says:

   Εύχομαι οι φωτιές να μην αφήσουν τίποτα όρθιο στην πουτάνα την ιδιαίτερη πατρίδα σου… Αλλά έχεις και δίκιο γαμώτο. Επίσης οι χριστιανοί ονειρεύονται ότι ονειρεύονται, τα άλλα τα ζώα στο στάβλο που λέγεται Ισραήλ που περιμένουν τον μεσσία;;; Αυτό που το πας;;;

 2. Κ says:

  να πας στην ιδιαιτερα σου πατριδα φιλαρακο εδω δεν εχεις θεση εδω σε καταπιεζουμε σε δερνουμε σε βριζουμε σου παιρνουμε τα λεφτα μεσω των φορων(που δεν πληρωνετε μια βεβαια)
  Τι διαλο θελεις εδω?τραβα στην ιδαιτερα σου πατριδα παιδι μου να ησυχασεις και εσυ και εμεις ΑΝΤΕ ΔΡΟΜΟ ΚΥΡΙΕ (ΓΙΩΡΓΟ το ονομα που το βρηκες ?στο παζαρι?)
  να εισαι βεβαιος κυριε γωργο οτι θα υπερασπιστουμ εολοι το ισραηλ , αρκει να πατε ολοι ομως εκει , να κανετε και την αληγια σας ρε παιδι μου και σε βεβαιω οτι ολοι μα ολος ο κοσμος θα σας προσεχει , αρκει να μην ξαναρθετε εδω .

 3. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος says:

  Κακώς τους έστειλε εκεί.Έπρεπε να τους στείλει σε’μας που προφανώς έχουμε μεγάλο δημογραφικό βάθος και θα τους αφομοιώσουμε όλους..!!! Άλλωστε έχουμε πολύ λίγους, δεν μας φτάνουν!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *