in

Το Ισλαμικό Κράτος έχει προειδοποιήσει: Όλες οι χριστουγεννιάτικες γιορτές είναι ΣΤΟΧΟΙ!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Το χτύπημα με τη νταλίκα στο Βερολίνο, σε χριστουγεννιάτικη γιορτή, ήταν ένα αναμενόμενο τζιχαντιστικό χτύπημα.

Κι αυτό γιατί το Ισλαμικό Κράτος έχει διατάξει τους φανατικούς του να χτυπήσουν αυτές τις γιορτές παντού στην Ευρώπη.

Είναι πράγματι εντυπωσιακό και εξωφρενικό συνάμα πώς η Ευρώπη δεν λαμβάνει τόσο σοβαρά όσο θα έπρεπε τις απειλές που εκτοξεύει το Ισλαμικό Κράτος (ISIS).

Στο TRIBUNE, στις 16 Δεκεμβρίου, γράψαμε: Το Ισλαμικό Κράτος διέταξε επιθέσεις στην Ευρώπη στα Χριστούγεννα:

Το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) διέταξε τα μέλη του να εξαπολύσουν τρομοκρατικές επιθέσεις στις ευρωπαϊκές χώρες μέσα στα Χριστούγεννα.

Σύμφωνα με το ιρακινό Al Sumaria News, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος μέσα στη Μοσούλη δημοσίευσαν την ομιλία ενός από τους ηγέτες της τρομοκρατικής οργάνωσης, στην οποία εξαπολύονται απειλές για τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ευρώπη μέσα στις γιορτές.

Η ομιλία του τζιχαντιστή ηγέτη έγινε σε τζαμί της Μοσούλης και μάλιστα έχει αναρτηθεί και σε βίντεο στο διαδίκτυο.

Την επομένη, στις 17 Δεκεμβρίου, σε ανάρτησή μας με τίτλο: Συνελήφθησαν 10 νεαροί στο Βέλγιο που σχεδίαζαν τζιχαντιστικό μακελειό στα Χριστούγεννα, επισημάναμε:

Συνελήφθησαν στο Βέλγιο δέκα νεαροί τζιχαντιστές που είχαν σκοπό να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικές επιθέσεις κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, σύμφωνα με το Laatste Nieuws.

Οι νεαροί τρομοκράτες σχεδίαζαν μια σειρά βομβιστικών επιθέσεων σε δημόσιους χώρους στο Βέλγιο όπου έχουν προγραμματιστεί χριστουγεννιάτικες γιορτές.

Δεν είναι άγνωστο ότι όλα τα δημόσια χριστουγεννιάτικα πανηγύρια αποτελούν στόχους των τρομοκρατών. Είναι άγνωστο όμως στους πολίτες, που παίρνουν αμέριμνοι τα παιδιά τους και τα πάνε σε αυτά για να χαρούν. Ας ευχηθούμε ότι δεν θα θρηνήσουμε άλλα θύματα μέσα σε λαμπιόνια.

tribune.gr

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Eρχεται το χαράτσι στη σταθερή τηλεφωνία από τον επόμενο μήνα -Ο ΦΠΑ θα μπαίνει πάνω στο νέο τέλος

Η άγνωστη θεραπευτική δύναμη της αγκαλιάς