ΉΡΘΕ ΠΡΌΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΌΣΩΠΟ ΜΕ ΈΝΑ ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΛΕΥΚΌ ΚΑΡΧΑΡΊΑ: ΟΙ ΚΑΡΧΑΡΊΕΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ «ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΟΝΤΑΙ ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ»

Η Ramsey κολυμπά δίπλα σε ένα θηλυκό μεγάλο λευκό καρχαρία στην ακτή του Oahu της Χαβάης. Φωτογραφία: @ Juansharks / Juan Oliphant / AFP / Getty Images

Ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με ένα τεράστιο λευκό καρχαρία: οι καρχαρίες πρέπει να «προστατεύονται χωρίς να φοβούνται»
Η Ocean Ramsey , ερευνήτρια καρχαριών, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με ένα από τους μεγαλύτερους λευκούς καρχαρίες που καταγράφηκαν ποτέ

Δύο ερευνητές καρχαριών βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα από τους μεγαλύτερους λευκούς καρχαρίες που έχουν καταγραφεί ποτέ και είχαν το σκοπό με την συνάντησή τους να πιέσουν τα μέτρα για την νομοθεσία που θα προστατεύει τους καρχαρίες στη Χαβάη.

Η Ωσεαν Ράμσεϊ, ερευνήτρια και προστάτης του καρχαρία, δήλωσε στο Associated Press ότι συνάντησε τον καρχαρία 20ft (6m) την Τρίτη κοντά σε μια νεκρή φάλαινα από το Oahu. Η συνάντηση με τον καρχαρία φωτογραφήθηκε και μοιράστηκε στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης από τον αρραβωνιαστικό και εταίρο της, Juan Oliphant.

Ο αρραβωνιαστικός της Ωσεαν Ράμσεϊ, Όλιφαντ, ο οποίος φωτογράφισε τις στιγμές με τον καρχαρία, δήλωσε ότι δεν ήταν σαφές εάν ο καρχαρίας ήταν το φημισμένος Deep Blue, που πιστεύεται ότι είναι ο μεγαλύτερος λευκός καρχαρίας που καταγράφηκε ποτέ.

theguardian
απόδοση koraks


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *