17:58 - 09/10/2017

Το ύπουλο σχέδιο της Νέας Τάξης: Παραπλανούν τους Χριστιανούς για να λάβουν το χάραγμα;

Αχρήματες συναλλαγές για χριστιανούς!

Ναι το διαβάσαμε και αυτό! Η εταιρεία «Life Change» έβγαλε στην αγορά το «νόμισμα του Χριστού», το πρώτο, όπως, το ονομάζουν χριστιανικό κρυπτονόμισμα.

Το «νόμισμα του Χριστού» θα λειτουργεί, όπως λένε, κάπως διαφορετικά από τα άλλα κρυπτονόμισματα και θα ενώνει τους πάντες σε μία παγκόσμια κοινωνία.

Θα υπάρχει η δυνατότητα να κερδίζει κάποιος περισσότερα νομίσματα μέσω πράξεων φιλανθρωπίας και θρησκευτικής άσκησης, αργότερα φυσικά της Πανθρησκείας, η οποία ευελπιστεί να συγχωνεύσει και τον χριστιανισμό σε ένα ενιαίο παγκόσμιο θρησκευτικό δόγμα.

Για παράδειγμα, η ανάγνωση της Βίβλου, να φανταστούμε ειδικά της Παλαιάς Διαθήκης, η οποία έχει πολλά κεφάλαια για το «κυνήγι του χρήματος», ο εθελοντισμός και η συμμετοχή στις εκδηλώσεις της Εκκλησίας θα αποφέρουν περισσότερα νομίσματα σε ένα ηλεκτρονικό πάρε-δώσε μίας αναδυόμενης αχρήματης κοινωνίας και των χριστιανών.

Το Κρυπτονόμισμα είναι μία peer-to-peer αποκεντρωμένη ηλεκτρονική μορφή χρήματος η οποία βασίζεται πάνω στις αρχές της κρυπτογραφίας για την διασφάλιση του δικτύου και την επαλήθευση των συναλλαγών. Τα περισσότερα κρυπτονομίσματα κάνουν χρήση μιας Κατανεμημένης Βάσης Δεδομένων ως τον πυλώνα του συστήματος τους, το επονομαζόμενο Blockchain.

Το bitcoin που παρουσιάστηκε το 2009, έγινε το πρώτο επιτυχημένο αποκεντρωμένο κρυπτονόμισμα. Λόγω της ανοικτής φύσης του λογισμικού του, επετράπη σε πολλούς προγραμματιστές να πειραματιστούν με τον κώδικά του και να τον τροποποιήσουν (forking).

Έκτοτε δημιουργήθηκε μια πληθώρα νέων κρυπτονομισμάτων στα οποία έχουν γίνει προσπάθειες για να βελτιωθούν ή και να προστεθούν λειτουργίες όπως ταχύτερες συναλλαγές, μεγαλύτερη ανωνυμία κ.ά.

Όλα αυτά, πολύ φοβόμαστε, πως οδηγούν στην αχρήματη κοινωνία και στις συναλλαγές με την βοήθεια εμφυτευμάτων.

Πλέον πλασάρουν αδιάντροπα τον Χριστό, προκειμένου να πείσουν και τους χριστιανούς να τα πάρουν!

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. 18
  2
  Σε ποιους χριστιανους απευθύνεται;Ποιοι χριστιανοι θα αφήσουν τους μισθούς τους, τις συνταξεις, τα αξιωματα κ.α. για να πορευθούν με τον Χριστό;Ας δώσουν το πρωτο παράδειγμα οι ιερείς να δουμε πόσοι δε θα την πάρουν.Στα λόγια εκατομυρια αλλα στην πραξη ελαχιστοι.Καμια παραπλανηση , όλα ειναι φανερα.Ιδου η ροδος,ιδου και το πηδημα.
 2. 17
  0
  “Καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν,καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.” ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ
 3. 17
  0
  …καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι, εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, ἤ τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.ὧδε ἡ σοφία ἐστίν. ὁ ἔχων τὸν νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί, καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξϛʹ.”
 4. ΤΣΙΟΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ-ΚΟΖΑΝΗ 9 Οκτωβρίου 2017 @ 23:43
  11
  0
  Δεν χρειάζεται να φτάσετε στο χάραγμα,ένα από τα 3 αρκεί δεν ξέρω αν προσέξατε ποτέ τα (ἢ)”εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, ἤ τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.)λυπάμαι.
 5. Θανασης Γιαννιτσα 10 Οκτωβρίου 2017 @ 13:02
  1
  0
  Πασα ψυχη εξουσιαις υπερεχουσαις υποτασεσθω.ου γαρ εστι εξουσια ει μη υπο θεου αι δε ουσε εξουσιαι υπο του θεου τεταγμεναι εισιν.ωστε ο αντιτασσομενος τη εξουσια τη του θεου διαταγη ανθεστηκεν οι δε ανθεστηκοτες εαυτοις κριμα ληψονται.προς ρωμαιους13ο,στ.1,2. Ποτε λοιπον αμαρτανουν οι ιουδεοχριστιανοι οταν κανουν υπαταγη και προσκυνουν τον ιεχωβα η οταν αναρχουν;?Το παιχνιδι της εξουσιας στο ματριξ του κοσμου των σιωνιστων ειναι γνωστο.
 6. 0
  0
  Υ.Γ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΥΨΙΣΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΗ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΟΙΝΟ ΩΣ ΑΝΤΙΕΒΡΑΙΑ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΤΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΟΠΗ (ΚΑΛΛΙΟΠΗ) ΣΟΥΦΛΗ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΑΝΤΙΡΡΟΠΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΑ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ http://anti-amazon.blogspot.gr/2017/10/2008-alter-o.html
  • Θανασης Γιαννιτσα 10 Οκτωβρίου 2017 @ 15:56
   1
   0
   Σιγα να μην ειναι και κατα των ΕΝΘΕΩΝ χριστιανων ναζιστοφασιστων εβραιοκαπιταλιστων σατανιστων εσωτεριστων το εν λογο δημοσιευμα!! Ολοι οι ηλιθιοι βλεπουν ακομα σφυροδρεπανα και δρακους να τους κυνηγουν αλλα δεν βλεπουν κανενα κυνδινο να τους απειλει απο την πεινα και το κρυο του χειμωνα των εβραιοχριστιανων καιπαλων λεφταδων (ελληνων) και πατριοτων της κυβερνισης του π.καμενου,που δινει το πετρελαιο στον σαρωνικο αλλα οχι σε απορους συνανθρωπους μας για να μην πεθανουν και φετος απο το κρυο.Καιγιατοφακελωματωνανθρωπωνφταιειακομαοβελουχιωτηςκαιοχιηκαπιταλιστηκεςκυβερνισειςthemasturbetiongoestothegluot

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί