ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

ΗΠΑ: Η Τσέλσι Κλίντον αντάλλαξε ευχές για το νέο έτος με την «Εκκλησία του Σατανά» (και οι liberal την αποθέωσαν)

· Κατοχικά Νέα

ΗΠΑ: Η Τσέλσι Κλίντον αντάλλαξε ευχές για το νέο έτος με την «Εκκλησία του Σατανά» (και οι liberal την αποθέωσαν)

Η κόρη του Μπιλ Κλίντον και της Χίλαρι Κλίντον ανέφερε ότι πέρυσι εκείνη και οι Σατανιστές «βρέθηκαν σε μερικά threads μαζί». Ένα thread (νήμα) του Twitter είναι μια συζήτηση στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν αναφέρει πώς ή γιατί, αλλά επισημαίνει την εωσφορική «εκκλησία».

Η Εκκλησία του Σατανά έλαβε γνώση του μηνύματός της στο Twitter και απάντησε με tweet, στο οποίο η Τσέλσι ανταπάντησε «Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!» Οι οπαδοί του σατανά απάντησαν: “Ομοίως σε σένα!”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο διάλογος αυτός έγινε δεκτός με επαίνους από τους λίμπεραλ χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αποκαλώντας την Chelsea “graceful” και “classy”.

Η Τσέλσι στη συνέχεια, μόλις η είδηση κυκλοφόρησε, υπερασπίστηκε τις ευχές της για “Ευτυχισμένο το Νέο Έτος” προς την εκκλησία του Σατανά με μήνυμα στο tweeter, “Μπορούμε να είμαστε … φίλοι με ανθρώπους που δεν μοιράζονται τις ίδιες θρησκευτικές μας πεποιθήσεις. Μερικές φορές, τους παντρεύουμε. Είμαι Μεθοδίστρια και ο σύζυγός μου είναι Εβραίος”.

«Φανταστείτε εάν ο Ντόναλντ Τραμπ αντάλλασσε ευχές για “ευτυχές το νέο έτος” με τον David Duke ή οποιονδήποτε άλλον αμφιλεγόμενο ή θεωρούμενο λευκό ρατσιστή / ναζί / ΚΚΚ κλπ», έγραψε Jim Hoft του ‘Gateway Pundit’. “Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα είχαν μουρλαθεί!”

«Ακόμη χειρότερα, εάν οι οπαδοί του Trump έτρεχαν και υποστήριζαν την χαρούμενη ανταλλαγή ευχών ως “classy”», συνέχισε ο Hoft.

Κάποιοι άλλοι σχολίασαν στο tweeter: “Τουλάχιστον η Τσέλσι Κλίντον δηλώνει ανοιχτά την λατρεία της στον Σατανά. Μακάρι να ήταν και η Χίλαρι Κλίντον ειλικρινής”.

ΚΟ: Εγώ θα έλεγα και με κάποια «συντηρητική» εκκλησία να αντάλλασσε ευχές ο Τραμπ οι λίμπεραλ θα έσκουζαν για «θεοκρατία», «μεσαίωνα» κλπ. Εάν αντάλλασσε ευχές με τζαμί ή συναγωγή ή παγόδα ή στοά ο μεσαίωνας θα ξεχνιόταν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για την χαριτωμένη και classy Τσέλσι δες και: Γιατί η Τσέλσι Κλίντον φοράει έναν ανάποδο σταυρό;

ΚΟ

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Αλγερία: Ο πρόεδρος ζητά θανατική ποινή για εμπρηστές δασικών πυρκαγιώνΔΙΕΘΝΗ

Αλγερία: Ο πρόεδρος ζητά θανατική ποινή για εμπρηστές δασικών πυρκαγιών

ΗΠΑ: 17χρονη αντιμετωπίζει ισόβια για livestream επίθεσης σε τέμενοςΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: 17χρονη κατηγορείται για συνέργεια σε τριπλή δολοφονία μετά την επίθεση στο Ισλαμικό Κέντρο του Σαν Ντιέγκο

Η Δανία ανοίγει ξανά πρεσβεία στη Δαμασκό μετά από 14 χρόνια και διαθέτει 76 εκατ. δολάρια για τη ΣυρίαΔΙΕΘΝΗ

Η Δανία ανοίγει ξανά πρεσβεία στη Δαμασκό μετά από 14 χρόνια και διαθέτει 76 εκατ. δολάρια για τη Συρία

10 απαντήσεις στο “ΗΠΑ: Η Τσέλσι Κλίντον αντάλλαξε ευχές για το νέο έτος με την «Εκκλησία του Σατανά» (και οι liberal την αποθέωσαν)”

  1. Αν δεν κάνω λάθος,για να παντρευτεις Εβράιο,Εβράια,πρέπει να ασπαστείς το Ιουδαισμό?

  2. Στο ποδαρακι ομως φοραει ναρθηκα.Καλυψη για το GPS που φορανε

    oι φυλακισμενοι.Το ιδιο και η μαννα της,το ιδιο καιο MaC KEIN.
    Γιατι?

      • Πρεπει να πας στο ψαχτηρι και να γραψεις Clinton orthopedic boot.Πηγενε στις εικονες ,δες τις προσεκτικα .Δεν ειναι μονο αυτοι, υπαρχουν και αλλοι καιεκτος αυτου υπαρχει και συνεχεια.

  3. Η πληροφορία για την ανταλλαγή ευχών ισχύει.
    Το ότι είναι κόρη του Μπιλ, δεν ισχύει.
    Ο πραγματικός της πατέρας είναι ο Webb Hubbell,έμπιστος των Κλίντον που τους γλύτωνε απο πολλές φορολογικές επιβαρύνσεις
    http://blackbag.gawker.com/is-this-chelsea-clintons-real-father-1780376180

  4. ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΑΠΟ ΒΛΑΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ..?? ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΜΑ ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΓΕΙΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ….

  5. Ανέκαθεν οι Εβραίοι ήταν Παγανιστές και Σατανιστές (καμπάλα -σολωμονική). Οι Προφήτες τους προσπάθησαν να τους γλυτώσουν και τους υπέδειξαν τον ερχόμενο Σωτήρα όλων των Ανθρώπων, τον Χριστό. Όσοι πίστεψαν σώθηκαν … πολλοί όμως όπως αναφέρεται στο κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο (κεφ ΚΖ, 25-26) έκραζαν «25 … τὸ αἷμα αὐτοῦ ἐφ᾿ ἡμᾶς καὶ ἐπὶ τὰ τέκνα ἡμῶν 26 τότε ἀπέλυσεν αὐτοῖς (ο Πιλάτος) τὸν Βαραββᾶν, τὸν δὲ ᾿Ιησοῦν φραγελλώσας παρέδωκεν ἵνα σταυρωθῇ».

    • Τότε στην Μικρά Ασία, την Παλαιστίνη, την Αίγυπτο και την Εγγύς και Μέση Ανατολή οι Ρωμαίοι Πολίτες μιλούσαν την κοινή Ελληνική γλώσσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά