Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

10:21 - 15/04/2023

ΗΠΑ: Μητέρα μήνυσε σχολείο γιατί δεν την ενημέρωσε ότι η κόρη της έκανε κοινωνική μετάβαση φύλου

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Εξάλειψη των παρασίτων με έλαιο κάνναβης
Δοκιμάστε το έλαιο κάνναβης για να καθαρίσετε το σώμα σας
ΑΓΟΡΑ
Product Image

Μητέρα μήνυσε σχολείο της Καλιφόρνια για κοινωνική μετάβαση φύλου της κόρης της «πίσω από την πλάτη της».

Μια μητέρα από την Καλιφόρνια, η οποία λέει ότι το σχολείο της εντεκάχρονης κόρης της την ενθάρρυνε να κάνει κοινωνική μετάβαση φύλου (πώς θα προσδιορίζεται στην κοινωνική της ζωή, χωρίς κάποια σωματική επέμβαση), «αγνόησε» επίσης το αίτημά της να αποκαλύψει την ταυτότητα φύλου της κόρης στην οικογένειά της ενώ η σχολική περιφέρεια ψήφισε να διατηρήσει την πολιτική «γονικού απορρήτου».

Η ενοποιημένη σχολική περιφέρεια του Chico ψήφισε να διατηρήσει την πολιτική που τους επιτρέπει να μην ενημερώνουν τους γονείς εάν ένα παιδί ταυτοποιείται με άλλο φύλο στο σχολείο.

Το συμβούλιο στάθμισε ένα μέτρο που θα επέτρεπε «μεγαλύτερη γονική ένταξη», αλλά τελικά ψήφισε να διατηρηθεί η υπάρχουσα «πολιτική γονικού απορρήτου» με ψήφους 3-2.

Η μητέρα μήνυσε τη σχολική περιφέρεια

Η Ορόρα Ρετζίνο, η οποία μηνύει την σχολική περιφέρεια, εξέφρασε την απογοήτευσή της και ζητά περισσότερη διαφάνεια, ισχυριζόμενη ότι η κόρη της, η οποία πλέον ταυτοποιείται και πάλι ως γυναίκα, βρισκόταν υπό άγχος κατά τη λήψη της απόφασης και η μητέρα δεν ενημερώθηκε ποτέ.

Lavyl Bessure 32 - Προηγμένη προστασία
Η πιο προηγμένη προστασία στον κόσμο ενάντια σε ιούς, βακτήρια και μικρόβια.
Μάθετε περισσότερα: Στείλε Εμαιλ
Product Image

«Διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού. Η κόρη μου ήταν στεναχωρημένη και άρχισε να αμφισβητεί τη σεξουαλικότητά της, οπότε αποφάσισε να απευθυνθεί σε έναν σύμβουλο ευεξίας στο δημοτικό της σχολείο», είπε.

«Την ημέρα που η κόρη μου μοιράστηκε με την σύμβουλό της ότι ένιωθε σαν αγόρι, η σύμβουλος επιβεβαίωσε αμέσως αυτή τη νέα ταυτότητα.

«Η κόρη μου είπε στην σύμβουλο ότι ήθελε να μου πει για τη νέα της ταυτότητα. Η σύμβουλος αγνόησε το αίτημά της και δεν έκανε τίποτα για να την υποστηρίξει και να με ενημερώσει για το τι συνέβαινε στο σχολείο».

Μια εκπαιδευτικός που στηρίζει την πολιτική προστασίας της ιδιωτικής ζωής των μαθητών, υποστήριξε: «Εμείς ως εκπαιδευτικοί και πάροχοι υπηρεσιών, πρέπει να καλλιεργήσουμε ένα περιβάλλον όπου οι μαθητές θα νιώθουν εμπιστοσύνη, ασφάλεια και αποδοχή, για να είναι αδιαμαρτύρητα ο εαυτός τους χωρίς επιπτώσεις από αντιδράσεις».

Τρανς ακτιβιστής στηρίζει το γονικό απόρρητο

Εν τω μεταξύ, η/ο τρανς και πολυγαμικός/η ακτιβίστής/ια Σκούικι Σεντ Φράνσις, δήλωσε ότι το σχολείο μπορεί συχνά να είναι το μοναδικό μέρος για τα παιδιά που ανακαλύπτουν την ταυτότητα φύλου τους.

«Θα μιλήσω δυνατά για εκείνους που δεν μπορούν να μιλήσουν, είμαι περήφανη αυτός, αυτή, αυτοί, αυτές, ό,τι κι αν είναι, είμαι το αγόρι μιας όμορφης γυναίκας, είμαι η κοπέλα ενός όμορφου τρανσέξουαλ και είμαι επίσης η κοπέλα μιας απίστευτα όμορφης γυναίκας», είπε.

«Μεγαλώνοντας σε αυτή την πόλη, η μητέρα μου πάντα μου έλεγε να αγαπώ τον εαυτό μου γι’ αυτό που είμαι και όχι γι’ αυτό που δεν είμαι».

«Δεν μπορούμε όλοι μας να είμαστε τόσο τυχεροί και να έχουμε έναν τέτοιο υποστηρικτή. Είχα φίλους στο σχολείο που έφερναν μαζί τους μια ολόκληρη αλλαξιά ρούχα για να μπορούν να ντύνονται όπως ένιωθαν μέσα τους και να είναι απαλλαγμένοι από την καταδίωξη που θα ένιωθαν στο σπίτι ή τα πλάγια βλέμματα».

«Ένα από τα πρώτα πράγματα που μαθαίνουμε σε μια υγιή οικογένεια είναι η εμπιστοσύνη και δυστυχώς ορισμένοι γονείς δεν εμπιστεύονται τα παιδιά τους όταν λένε ότι αυτό είμαι εγώ και παίρνουν αυτή την απόφαση για εκείνα»

«Η αλλαγή αυτής της πολιτικής θα δημιουργούσε έναν πολύ ολισθηρό δρόμο».

Το γονικό απόρρητο ισχύει για παιδιά από 5 ετών – «Τρελή πολιτική για τόσο μικρά παιδιά»
Η πολιτική που τα μέλη του συμβουλίου ψήφισαν να διατηρήσουν, σύμφωνα με την Ρετζίνο, επεκτείνεται σε παιδιά από το νηπιαγωγείο που είναι περίπου πέντε ετών και φτάνει μέχρι τη 12η τάξη.

«Είναι απίστευτα επιζήμιο το γεγονός ότι διατηρούν μια τόσο τρελή πολιτική για τόσο μικρά παιδιά», δήλωσε στο Fox News, υποστηρίζοντας ότι μια τόσο ταραχώδης περίοδος στη ζωή των παιδιών και των εφήβων είναι εκείνη που χρειάζονται περισσότερο τη γονική καθοδήγηση.

Η ίδια μηνύει τη σχολική περιφέρεια επειδή φέρεται να πέρασε εβδομάδες ενθαρρύνοντας την κόρη της που πήγε στην πέμπτη τάξη να μετατραπεί σε αρσενικό -συμπεριλαμβανομένης της αλλαγής του ονόματος και των αντωνυμιών της αφού εκείνη είπε ότι «αισθανόταν αγόρι».

Η μητέρα δήλωσε ότι ήταν «τρομοκρατημένη» από το γεγονός ότι η σύμβουλος καθοδήγησης στο δημοτικό σχολείο Chico δεν την είχε ενημερώσει για τις συμβουλές που έδιναν στο παιδί της.

Η Ρετζίνο δήλωσε ότι η κόρη της, η οποία αναφέρεται μόνο ως AS στην αγωγή, είχε δει την σύμβουλο καθοδήγησης στις αρχές του 2022 λόγω του θανάτου του παππού της.

Η κόρη φέρεται να ήταν «αβέβαιη» αν ήθελε ανδρικό όνομα ή αντωνυμίες, αλλά ένιωθε «πιεσμένη» από τη σύμβουλο να τις υιοθετήσει, ισχυρίστηκε η μητέρα.

Η Ρετζίνο δήλωσε ότι η κόρη της ήθελε μάλιστα να της πει τι συνέβαινε, αλλά το σχολείο της είπε να «εκδηλωθεί» πρώτα σε άλλους ανθρώπους, πράγμα που σημαίνει ότι η μητέρα δεν ενημερώθηκε.

Η μήνυση αναφέρει ότι δεν «κατάλαβε πλήρως τι συνέβαινε», αλλά άρχισε να γίνεται γνωστή με ανδρικό όνομα στο σχολείο, ενώ εξακολουθούσε να απευθύνεται ως κορίτσι στο σπίτι – γεγονός που τελικά την οδήγησε στο να θέλει να αλλάξει σχολείο.

Το είπε στη γιαγιά της και το έμαθε η μητέρα

Τελικά το κορίτσι το είπε στη γιαγιά της, η οποία το είπε στην Ρετζίνο και εκείνη επικοινώνησε αμέσως με τη διευθύντρια του σχολείου.

Τον Απρίλιο του 2022 ο Τέντ Σάλιβαν, ο διευθυντής Δημοτικής Εκπαίδευσης της Περιφέρειας, δήλωσε στην Ρετζίνο ότι ο νόμος της Καλιφόρνια απαιτεί από τα σχολεία να κάνουν κοινωνική μετάβαση στους μαθητές χωρίς να ενημερώνουν τους γονείς τους, εκτός αν ο μαθητής τους εξουσιοδοτήσει να το κάνουν.

Η Ρετζίνο ήταν πρόθυμη να επιβεβαιώσει ότι υποστηρίζει το παιδί της και οποιαδήποτε ταυτότητα επιλέξει – αλλά έθεσε θέμα με το γεγονός ότι δεν ενημερώθηκε πρώτα από το σχολείο.

Είπε ότι ήθελε η κόρη της να είναι «ευτυχισμένη και υγιής με όποια ταυτότητα» κι αν επιλέξει, αλλά πρόσθεσε ότι θα είχε ζητήσει να δει έναν ειδικό ψυχικής υγείας λόγω της νεαρής ηλικίας της και της γρήγορης εμφάνισης αυτών των συναισθημάτων.

Η «AS» ταυτοποιείται πλέον και πάλι ως γυναίκα και η μητέρα της δήλωσε ότι η σύγχυση προκλήθηκε μόνο από άλλα άγχη στη ζωή της εκείνη την περίοδο, για τα οποία τώρα κάνει ιδιωτική θεραπεία.

Η Ρετζίνο δήλωσε ότι κατέθεσε την αγωγή κατά της περιφέρειας στις 6 Ιανουαρίου.

Πηγή:iefimerida.gr

 
Ανακουφίστε τον πόνο της αρθρίτιδας
Στο 99% των περιπτώσεων, αποκαθιστά τους ιστούς των κατεστραμμένων αρθρώσεων! Σταματά τον πόνο μέσα σε 10 λεπτά.
ΑΓΟΡΑ
Product Image


Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Noμιζω ότι έχει προετοιμάσθει, το έδαφος για τέτοιες νουθεσίες, και στην Ελλάδα. Δεν γνωρίζω αν τοποθετήθηκαν ακόμη στα Σχολεία τα Χρωματιστά παγκάκια, όπου θα κάθεται ένας μαθητής επειδή νιώθει ακεφος η λυπημένος εκείνη τη στιγμή, ενώ θα πρεπε να είναι Πάντα Χαρούμενος.. Ωποσδηποτε! Επίσης ειδικοί σχολικοί Σύμβουλοι θα τρέχουν αμέσως να διερευνησουν στο χρωματιστό παγκάκι.. Τι αναμοχλευει την Ψυχή του.. Καθώς το παιδί θα εκτίθεται σε ματια μαθητών που παίζουν ξυλο..Για το καλύτερο ΕΓΩ. Αυτά…

  2. που κοίταγε και είχε γυρίσει την πλάτη της; 04/16/2023 @ 10:44 ΠΜ

    το “πίσω από την πλάτη της” ΔΕΝ υπάρχει παιδιά, αρκεί μόνο να σκεφτεί το εξής απλό: γιατί στο δικό της παιδί και όχι και σε κάποιο άλλο ή σε όλα; Γιατί το “πίσω από την πλάτη της” σημαίνει ότι κάπου αλλού είχε την προσοχή της όσο το παιδί της μεγάλωνε γιατί αυτά δεν γίνονται σε μια εβδομάδα, έχουν σχέση οι παρέες, οι δασκάλες, αυτά που διαβάζει, αυτά που της μαθαίνουν στο σχολείο και δεν τα ελέγχεις, δεν τα συζητάς με το παιδί να του αποδείξεις λογικά ότι του λένε μαλακίες, και πολλά άλλα…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*