ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

ΗΠΑ: Ξεκίνησε η ψηφοφορία για το νομοσχέδιο χρηματοδότησης του ομοσπονδιακού κράτους ως τη 16η Φεβρουαρίου

· Κατοχικά Νέα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ψηφοφορία επί της διαδικασίας στη Γερουσία για το σχέδιο νόμου που θα εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση του ομοσπονδιακού κράτους και θα αποτρέψει την αναστολή της λειτουργίας ομοσπονδιακών υπηρεσιών ως την 16η Φεβρουαρίου.

Λίγο πριν την έναρξη της ψηφοφορίας, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ με ανάρτησή του στο twitter εξέφρασε την απαισιοδοξία του για την πιθανότητα επίτευξης συμφωνίας, κατηγορώντας τους Δημοκρατικούς.

«Δεν δείχνει ευοίωνη η κατάσταση για τον σπουδαίο μας στρατό και την ασφάλειά μας στα πολύ επικίνδυνα νότια σύνορα. Οι Δημοκρατικοί επιθυμούν την αναστολή λειτουργίας δημοσίων υπηρεσιών (shutdown) ώστε να υποβαθμίσουν τη μεγάλη επιτυχία των περικοπών στη φορολογία και σε όσα κάνουν για την ακμάζουσα οικονομία μας».

Αν η Γερουσία δεν καταφέρει να υιοθετήσει έναν προσωρινό προϋπολογισμό, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ μπορεί να βρεθεί σε κατάσταση μερικής παράλυσης από το πρωί του Σαββάτου και εκατοντάδες χιλιάδες υπάλληλοι να τεθούν σε αναγκαστική αργία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

iefimerida

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Μόντι προς Πούτιν: «Από τον ατελείωτο πόλεμο στο τέλος του» – Το μήνυμα της Ινδίας για την ΟυκρανίαΔΙΕΘΝΗ

Νέος γεωπολιτικός άξονας στη Μεσόγειο; Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ και Ινδία απέναντι στην προσέγγιση Τουρκίας–Πακιστάν

Πλοίο στο Αιγαίο - φωτογραφία αρχείουΔΙΕΘΝΗ

Ναυάγιο στην Κερύνεια: Τουρκικό πολεμικό με βαθυσκάφος-drone ψάχνει το Filo Jet – 20 άνθρωποι παραμένουν αγνοούμενοι

Κώδικας και σύστημα τεχνητής νοημοσύνης σε οθόνη - φωτογραφία αρχείουTech

Η ΕΕ ξεκινά ελέγχους σε πάνω από 30 εταιρείες AI – Στο μικροσκόπιο ασφάλεια, copyright και διαφάνεια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά