ΗΠΑ: Η DARPA αποκτά το πρώτο λογισμικό προσομοίωσης μαχών από την ΒΑΕ

Το λογισμικό προσομοίωσης της BAE κατασκευάστηκε, ώστε να βοηθήσει τους στρατιωτικούς να διερευνήσουν τα αίτια μιας σύγκρουσης και να αξιολογήσουν τις πιθανές προσεγγίσεις αντιμετώπισής τους.

Η Υπηρεσία Προηγμένων Έργων Έρευνας των ΗΠΑ (DARPA) υποστηρίζει την BAE Systems για την ανάπτυξη λογισμικού που θα βοηθήσει τους στρατιωτικούς να κατανοήσουν και να αντιμετωπίσουν τη σύνθετη δυναμική που προκαλεί συγκρούσεις σε όλο τον κόσμο.

Στο πλαίσιο μιας σύμβασης Φάσης 1 ύψους 4,2 εκατομμυρίων δολαρίων που ανατέθηκε από το Ερευνητικό Εργαστήριο της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ (AFRL), το πρόγραμμα Causal Exploration of Complex Operating Environment επιχειρεί να αναπτύξει τεχνολογία για να προσομοιώσει διαφορετικές πολιτικές, εδαφικές και οικονομικές καταστάσεις που συχνά οδηγούν σε συγκρούσεις για την αποφυγή απροσδόκητων αποτελεσμάτων.

Σύμφωνα με την εταιρεία: «Με όλο και πιο περίπλοκα επιχειρησιακά περιβάλλοντα και ποικίλους αντιπάλους, οι στρατιωτικοί συχνά δεν διαθέτουν ταχεία και αποτελεσματική αντίληψη των καταστάσεων σύγκρουσης λόγω έλλειψης χρόνου, ειδικών πόρων και αυτοματοποιημένων εργαλείων».

Για την επίλυση αυτής της πρόκλησης, η BAE Systems αναπτύσσει το πρώτο λογισμικό που λέγεται Causal Modeling for Transfer Knowledge, Exploration και Temporal Simulation (CONTEXTS). Το λογισμικό αποσκοπεί στη δημιουργία «ενός διαδραστικού μοντέλου επιχειρησιακού περιβάλλοντος, επιτρέποντας στους υπεύθυνους σχεδιασμού να διερευνήσουν τα αίτια σύγκρουσης και να αξιολογήσουν πιθανές προσεγγίσεις».Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


pronews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *