11:04 - 04/08/2019

ΗΠΑ: Επίσημο αίτημα στην Αυστραλία να βοηθήσει στον Κόλπο κατά του Ιράν

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο απηύθυνε επίσημο αίτημα προς την Αυστραλία να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του Ιράν αναφορικά με την ασφάλεια στη ναυσιπλοΐα κατά τη διάρκεια συνομιλιών στο Σίδνεϊ σήμερα, με την Καμπέρα να απαντά μόνο ότι «το εξετάζει με προσοχή».

«Ελπίζουμε ότι η Αυστραλία θα συνεργαστεί μαζί μας σε κάποιες από τις πιο πιεστικές προκλήσεις εξωτερικής πολιτικής της εποχής μας, όπως τις προσπάθειες να σταθεροποιηθεί η Συρία, να διατηρηθεί το Αφγανιστάν ελεύθερο από την τρομοκρατία και να αντιμετωπιστούν οι απρόκλητες επιθέσεις της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν στην διεθνή ναυτιλία στο Στενό του Ορμούζ», δήλωσε ο Πομπέο σε δημοσιογράφους.

Η υπουργός Άμυνας της Αυστραλίας Λίντα Ρέινολντς δήλωσε ότι η όποια απόφαση για το Ιράν θα βασίζεται στα κυριαρχικά συμφέροντα της Αυστραλίας, και καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί. «Το αίτημα που υπέβαλαν οι ΗΠΑ είναι πολύ σοβαρό και γι’ αυτό το λόγο το εξετάζουμε πολύ σοβαρά. Δεν έχει ληφθεί απόφαση», δήλωσε σε δημοσιογράφους.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

defence-point.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*