Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
22:52 - 16/04/2022

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ : Σιωνιστές Εβραίοι: Προετοιμάζοντας την ανθρωπότητα για το πυρηνικό ολοκαύτωμα

Η Πενταρχία του σκότους προετοιμάζει την «Μεγάλη Επανεκκίνηση»

Υπάρχει μια εντεινόμενα αυξανόμενη σειρά από ανωτάτου βαθμού πολιτικές δηλώσεις, επιστημονικές γραφές και γεωστρατηγικές αναφορές για χρήση πυρηνικών με αφορμή την εισβολή στην Ουκρανία. Παρατηρώ εδώ και δυο περίπου εβδομάδες μια παγκόσμια συγχορδία και μια συντονισμένη προσπάθεια της Πενταρχίας του σκότους με τα υποζύγιά της να προετοιμάσει την ανθρωπότητα για τον προγραμματισμένο από τους ίδιους επερχόμενο γενικό πυρηνικό πόλεμο. Να θέσει, δηλαδή, το «πόπολο» ανά την οικουμένη σε φοβικό τροχιοδεικτικό συναγερμό και σε τρόμο αναμονής επιβίωσης.

Ήδη από το Φθινόπωρο του 2017, έχω μιλήσει συστηματικά, αναλυτικά και επανειλημμένα σε εκπομπές, έχω ενημερώσει με 5 βιβλία (Εκδόσεις Αγαθός Λόγος) και με δεκάδες άρθρα για τον προγραμματισμένο από τους διεθνείς σιωνιστές Γ΄ ΠΠ: Που στην τελευταία φάση του προβλέπει πυρηνικό ολοκαύτωμα με στόχο τη ραγδαία μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. Με στρατηγικό δεδομένο ότι οι Εβραίοι σιωνιστές θέλουν να παρουσιάσουν τον Εβραίο μεσσία μέχρι το τέλος του 2023, όπως οι ίδιοι τα λένε, το εορτάζουν και τα γράφουν δημοσίως, αυτό μεταφράζεται ή σημαίνει ότι τα πυρηνικά θα πρέπει να έχουν ριχτεί μέσα σε 20 μήνες από σήμερα. Ίδωμεν.

Βεβαίως, η αλήθεια είναι ότι οι Ορθόδοξοι και αληθινά πιστοί ανά την οικουμένη δεν πέφτουν από τα σύννεφα. Ούτε και φυσικά τρομάζουν. Όχι. Ούτε καν λόγος. Διότι, το Παράκλητο Πνεύμα τους έχει πληροφορήσει μέσα στην καρδιά τους (και όχι στο νου ή στο λογιστικό τους) τόσο για όλα αυτά που ήδη βιώνουν με τον εν εξελίξει γενικό βιολογικό πόλεμο, κλπ., όσο ομοίως και για όλα αυτά που έρχονται σε σχέση με τον επερχόμενο επίγειο αρμαγεδδώνα. Επιπροσθέτως, εδώ και πολλούς αιώνες, το Πανάγιο Πνεύμα έχει ήδη μιλήσει δια του στόματος των αγίων της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας για όλα αυτά που ήδη ζούμε όσο και για όλα αυτά που έρχονται.

Για παράδειγμα, ο Προφήτης Ιεζεκιήλ αναφέρεται στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο και λέει ότι η Ρωσία θα κατέβει από τα έσχατα όρια του βορρά και θα πάει μέχρι το Ισραήλ. Κλπ. Επίσης, «ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει από ένα πολύ μικρό κράτος» προφήτευσε ο Άγιος Πατροκοσμάς. Σε σχέση με τον Γ΄ Γενικό Πόλεμο, η Αγία Ματρώνα η αόμματη της Ρωσίας: «Θα ξαπλώσουμε έτσι, και θα σηκωθούμε “αλλιώς”. Πως αλλιώς; την ρωτάω. Να,-μου λέει- θα γυρίσουμε στο “ξύλινο”. Μάτουσκα, της λέω, τι σημαίνει το “ξύλινο”; Ξύλινο αλέτρι μου λέει.. Θα δουλεύει τότε το αλέτρι το ξύλινο, και η ζωή θα είναι καλή. Όμως, ακόμη δεν φτάσαμε μέχρι αυτούς τους καιρούς. Εσύ όμως, δεν θα πεθάνεις μέχρι τότε, και θα τα δεις όλα αυτά».

O Όσιος Γεώργιος Καρσλίδης της Δράμας έλεγε επιπροσθέτως: «Θα γίνει πόλεμος. Να κάνετε καταφύγια, γιατί ο πόλεμος θα είναι με πυρηνικά. Τότε θα περπατάτε τριάντα χιλιόμετρα για να δείτε άνθρωπο. Και όταν τον συναντήσετε θα λέτε: Δόξα τω Θεώ, βρήκα επιτέλους ένα άνθρωπο.. Την Ελλάδα η Ρωσία θα την υποστηρίξει. Η κόκκινη φυλή θα βοηθήσει την Ελλάδα. Θα γίνει πόλεμος στην Κωνσταντινούπολη και η κόκκινη φυλή θα φωνάξει τον Βασιλιά, για να’ ρθει και να καθίσει στην Πόλη».

Ο Άγιος Παΐσιος έχει εισέτι πει: «Οι Ρώσοι θέλουν να βγουν στη Μεσόγειο. Αυτό θα είναι το ελατήριο. Όμως δεν θα είναι αυτή η πραγματική αλήθεια. Η αλήθεια είναι ότι ο Θεός τους προσκαλεί ως όργανα Του. Κατεβαίνοντας αυτοί θα σβήσουν και θα αφανίσουν την τούρκικη λαίλαπα μέσα σε μια εβδομάδα. Κι όταν κατέβουν οι φίλοι της Τουρκίας (οι απόγονοι δηλαδή των σταυροφόρων), το ΝΑΤΟ, για να τη σώσουν, τότε εκεί θα γίνει, η μεγάλη Σύρραξη και θα σφαγούν.. Ο πόλεμος που θα ξεσπάσει θα είναι παγκόσμιος».

Προσέτι, τον Σεπτέμβριο του 2007, ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός προείδε τις παγκόσμιες εξελίξεις, το ρόλο της Ρωσίας, την επικείμενη σύγκρουση στην Ανατολική Μεσόγειο και την πτώχευση της Ελλάδας, ενώ μίλησε αναλυτικά και για «έναν επερχόμενο Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο». «Ὁ τρίτος παγκόσμιος πόλεμος δυστυχώς είναι κοντά και θα είναι τρομακτικός» έχει πει επίσης ο χαριτωμένος Γέρων Αμβρόσιος Λάζαρης της Ιεράς Μονής Δαδίου.

Έτι, ο άγιος γέροντας Εφραίμ ο Φιλοθεϊτης-Αριζόνας είχε πει με τα ίδια τα χείλη του σε βίντεο: «Υπάρχει κοιμώμενος Στρατηγός ονόματι Ιωάννης, ο οποίος, τότε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ θα υποδείξει εις τους Χριστιανούς ότι αυτός θα βασιλεύσει τώρα. Θα τους υποδείξει με το δάχτυλό του τον τόπο και θα τον καλέσουν να ηγηθεί και να βασιλεύσει εις τον ελληνικό και ορθόδοξο λαό. Και θα γίνει αυτό..

Πριν από χρόνια εις το Άγιον Όρος ήταν ένας Αρχιερέας ονόματι Ιερόθεος. Αυτός ο άγιος Αρχιερέας, αυτός μας είπε. Αυτός είδε τον κοιμώμενο αυτόν Στρατηγό Ιωάννη, που θα αναστηθεί όταν θα γίνει ο 3ος μεγάλος αυτός Παγκόσμιος Πόλεμος! Τον είδε! Διότι χείλη αρχιερέως και ιερέως ου ψεύδονται.. Λοιπόν μας είπε την αλήθεια. Και μας τα έλεγε. Τα ακούσαμε με τα αυτιά μας. Λέει “υπάρχει αυτός ο κοιμώμενος βασιλεύς και θα αναστηθεί”! Του λέμε “πότε Γέροντα; Πότε άγιε Αρχιερέα του Θεού”; Λέει, “όταν θα γίνει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος»!

Για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο έχουμε επίσης και μια συνομιλία που έγινε εν Πνεύματι Αγίω μεταξύ του Αγίου Ιακώβου Τσαλίκη και του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου: «Άγιε μου Γιάννη μου, λέω πολύ κόσμος έρχεται στην χάρη σου. Αχ! βρε πάτερ μου λέει, πολύς κόσμος έρχεται στην χάρη μου αλλά λίγα είναι τα τέκνα μου, γιατί οι πιστοί είναι πολύ λίγοι.. Έκανα προσευχή το βράδυ και λέω Άγιε μου Ιωάννη μου λέω τι είναι αυτή η κατάσταση.. Πολύ αμαρτία πάτερ μου στον κόσμο. Πολύ ασέβεια. Πολύ απιστία..

Είναι πολλή η αμαρτία στον κόσμο, πολύ η ασέβεια. Γι’ αυτό πρέπει να γίνει πόλεμος. Άκουσες τι σου λέγω; Μου είπε. Πρέπει να γίνει πόλεμος. Άγιε μου Ιωάννη μου του λέω “να μην γίνει πόλεμος γιατί 80 χρόνια ζω στη γη όλο με πολέμους, από την ημέρα που γεννήθηκα από το 1920 στην Μικρά Ασία με πολέμους 1,5 χρονών παιδάκι, εξορία, διωγμοί με τους Τούρκους”.. Και τι λέει ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος: “Πρέπει να γίνει πόλεμος. Πρέπει να γίνει πόλεμος. Πρέπει να γίνει πόλεμος. Πολλή η αμαρτία στον κόσμο και η ασέβεια!».

Έτι, ο μακαριστός και θεοφόρος παπά-Γιάννης Καλαϊδης είχε εισέτι αναφέρει: «Όσο κι αν προσπαθούσα να τον πιάσω στον ύπνο, δεν μου έλεγε ποτέ τίποτε σχετικό με την ημερομηνία παράδοσης της Πόλης. Επέμενα διαρκώς και προσπαθούσα να τον πετύχω χαλαρό, σε ανύποπτες στιγμές αλλά η αδιάπτωτη Χάρις δεν του επέτρεπε να μου αποκαλύψει τίποτε σχετικό. Μετά από καιρό όμως έμαθα μέσω άλλου γνωστού ότι του απεκάλυψε ότι “την Πόλη θα την πάρουμε την χρονιά που το Πάσχα θα πέσει 5 Μαΐου”! Το Πάσχα πέφτει σε αυτήν την ημερομηνία το 2013 και το 2024. Ποιος ξέρει..».

Πέραν αυτών, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος ήδη προειδοποιεί τους Χριστιανούς από τον Μάιο του 2020 ότι: «Θα χρειαστεί να ομολογήσουν ανδρεία την Πίστη τους, δίνοντας κάθε τόσο “εξετάσεις” στον ίδιο τον Κύριο, που ετοιμάζει την διεθνή λάμψη της Ορθοδοξίας, μετά από τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο που ήδη ξεκίνησε και ζούμε κιόλας το Βιολογικό προοίμιό του! Είναι βιολογικός πόλεμος αυτό που ζούμε».

Ας μεταφερθούμε τώρα από τον πνευματικό κόσμο στο υλικό πεδίο και να δούμε τι γίνεται από κοσμικής πλευράς και σε σχέση με το πώς εξελίσσεται η προετοιμασία της υφηλίου για τον προγραμματισμένο πυρηνικό όλεθρο από τους διεθνείς σιωνιστές. Αφήνοντας έξω τις δικές μου απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις, σας μεταφέρω στη συνέχεια μια σειρά από αυτούσιες δηλώσεις, γραφές και αναφορές από παγκόσμιους ηγέτες, διεθνή ΜΜΕ, στρατιωτικούς, επιστήμονες και διακεκριμένες προσωπικότητες αναφορικά με τα φρικτά επερχόμενα. Διαβάστε:

Ισορροπία τρόμου: «Πεντάγωνο και Μπάιντεν υιοθετούν ξανά δόγμα πρώτου πυρηνικού πλήγματος κατά Ρωσίας! Ο Μπάιντεν είναι έτοιμος να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα πρώτος σε ακραίες περιστάσεις». Ιαχές ολέθρου από τη Μόσχα! Ντ. Μεντβέντεφ: «Η Ρωσία μπορεί να χτυπήσει με πυρηνικά και απέναντι σε συμβατικά όπλα.. Σεργκέι Σοϊγκού: Η πυρηνική “ετοιμότητα” αποτελεί προτεραιότητα». Τζο Μπάιντεν στην πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ: «Προϊδέασε για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο: Αν η Ρωσία χρησιμοποιήσει χημικά όπλα το ΝΑΤΟ θα απαντήσει στρατιωτικά!».

Με εκτόξευση πυραύλου ASMPΑ απαντά ο Ε. Μακρόν στον Β. Πούτιν: «Σε ετοιμότητα άμεσης ανταπόδοσης οι γαλλικές πυρηνικές δυνάμεις! Σε κατάσταση πυρηνικού συναγερμού η Γαλλία. Ο Μακρόν στο δίκτυο M6 δεν απέκλεισε ο πόλεμος της Ουκρανίας να εξελιχθεί σε παγκόσμιο πόλεμο!». Τριπλή πυρηνική απειλή κατά Πολωνίας: «Ρωσία: Τελευταία προειδοποίηση: Αν στείλετε στρατεύματα στην Ουκρανία θα ρίξουμε πυρηνικά στη Βαρσοβία.. Οι ΗΠΑ οδηγούν την ανθρωπότητα στην καταστροφή. Μια μεγάλη πυρηνική έκρηξη και ο.. Κάτω Κόσμος».

Βόμβα από Β. Ζελένσκι: «Είμαι έτοιμος να διαπραγματευτώ με τον Πούτιν. Αλλιώς πάμε για Γ’ Παγκόσμιο». Ντ. Μεντβέντεφ: «Οι ΗΠΑ έχουν στόχο να ταπεινώσουν τη Ρωσία! Εάν οι ΗΠΑ επιτύχουν τους ολέθριους σκοπούς τους τότε έρχεται πυρηνική δυστοπία.. Μας συμπεριφέρεστε σιχαμένα.. Επόμενος στόχος σας η Κίνα, μετά ο πυρηνικός όλεθρος». Ο Σ. Λαβρόφ απειλεί ευθέως και η Πολωνία έτοιμη να ξεκινήσει τον Γ’ ΠΠ: «Άμεση σύγκρουση εάν σταλεί βοήθεια από το ΝΑΤΟ.. Δεν πολεμούμε την Ουκρανία αλλά τη νέα τάξη πραγμάτων».

Στόλτενμπεργκ, Γ.Γ. ΝΑΤΟ: «Η Ρωσία δε γίνεται να κερδίσει έναν πυρηνικό πόλεμο». Άνοιξε βεντέτα! Πυρά Λουκασένκο κατά Πολωνίας και ΝΑΤΟ: «Δεν θα μείνουμε άπραγοι.. αφού θέλετε Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο! Σπρώχνει σε ρήξη ΝΑΤΟ-Ρωσίας η Πολωνία!». «Πράσινο φως από ρωσικό λαό στον Β. Πούτιν: «Μη διστάσεις. Κάνε χρήση πυρηνικών όπλων αν κριθεί αναγκαίο! Νο.1 στόχος η Πολωνία».

Ο ζάμπλουτος διαχειριστής hedge fund Μπιλ Άκμαν: «Ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος πιθανότητα έχει αρχίσει, αλλά αργούμε να το συνειδητοποιήσουμε». P.J. Buchanan, πρώην διευθυντής επικοινωνίας του Λευκού Οίκου: «Αξίζει για νίκη της Ουκρανίας να ρισκάρεις πυρηνικό πόλεμο»; Ο διάσημος γεωπολιτικός αναλυτής Αλεξ. Ντούγκιν σε Άραβες: «Πολεμάμε ενάντια στην νέα τάξη, αν επιμείνουν στην Ουκρανία θα πέσουν πυρηνικά»!

Σήκωσαν το «αεροσκάφος της Αποκάλυψης» οι ΗΠΑ, γνωστό ως «ιπτάμενο Πεντάγωνο». Πολλά ΜΜΕ παγκοσμίως: «Τι θα γινόταν αν ξεσπούσε σήμερα ένας πυρηνικός πόλεμος; Τι θα συμβεί αν σκάσει πυρηνική βόμβα σε μια πόλη. Ο απόλυτος τρόμος». Πολύ κοντά στην Ώρα Μηδέν! «Η Ρουμανία μοιράζει χάπια ιωδίου σε εκατ. πολίτες!». Σχέδιο «Ημέρα Κρίσεως»: «Οι ΗΠΑ αποφάσισαν να προχωρήσουν σε δοκιμή διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου ICBM Minuteman III».

NΥ Times: «Κίνδυνος πυρηνικού ολέθρου με 90 εκατ. νεκρούς! Προσομοίωση πυρηνικού πολέμου». Ρωσική TV για εμπλοκή ΝΑΤΟ: «Αυτό είναι η αρχή του Γ’ ΠΠ»! Στα Ουράλια Όρη σε υπόγεια πυρηνικά καταφύγια Β. Πούτιν και στρατιωτική ηγεσία: «Ενεργοποίηση σχεδίου “Περίμετρος”.. Ετοιμάζονται για την ώρα μηδέν με το “Νεκρό Χέρι”: Το σύστημα αυτό ενεργοποιείται όταν όλοι οι χειριστές είναι νεκροί». Πόλεμος στην Ουκρανία: «Οι Αμερικανοί σπεύδουν να αγοράσουν πυρηνικά καταφύγια. Αμόκ στις ΗΠΑ: Ξεπουλάνε».

ΟΗΕ: «Έρχεται παγκόσμια επισιτιστική κρίση και μεταναστευτικό κύμα άνευ προηγουμένου. Ετοιμαστείτε για κόλαση. Πρόβλεψη-σοκ από αξιωματούχο του ΟΗΕ: Θα έχουμε στον πλανήτη πείνα, αποσταθεροποίηση και μαζική μετανάστευση». Ελλάδα: «Με ειδική νομοθεσία εντός 2 ημερών πρέπει να δηλωθούν τα αποθέματα σε δημητριακά, άλευρα, λάδι κλπ.! Εικόνα πολέμου δημιουργεί η κυβέρνηση. Από Β’ ΠΠ τέτοια μέτρα για επιχειρήσεις». Zero Hedge: «Τα πρατήρια βενζίνης θα στερέψουν: Σύμφωνα με τους μεγαλύτερους εμπόρους ενέργειας στον κόσμο». Εξαντλήθηκαν τα αποθέματα ζωοτροφών στην Κρήτη! «Τα εργοστάσια έβαλαν πλαφόν 10 τσουβάλια ανά πελάτη!».

Κλείνοντας, και αφού πρώτα τονίσω ότι το κείμενο εμπρός σας δεν γράφτηκε να φοβίσει, αλλά αντιθέτως να οδηγήσει περισσότερους ανθρώπους σε μετάνοια και προσευχή, θα αφήσω τον τελευταίο λόγο στην διάσημη μηχανή «Alexa». Η παγκοσμίως γνωστή «Alexa» (τεχνολογία εικονικού βοηθού που αναπτύχθηκε από την Amazon και δέχεται φωνητική αλληλεπίδραση, κλπ.) προβλέπει ή λέει ότι: «Ο Γ΄ ΠΠ θα αρχίσει στις 23 Νοεμβρίου 2023: Όταν τότε η Ρωσία θα εξαπολύσει πυρηνικό χτύπημα κατά της Γερμανίας!».

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000270536476

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ, PhD
Διεθνολόγος Καθηγητής, Συγγραφέας
Πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟΝ “ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ” ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

orthodoxia.gr

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. Αλεπού της Φωτιάς 04/16/2022 @ 11:39 ΜΜ

  Τι θέλει ο Σατανάς από μας; Απλά να πιστέψουμε σε Αυτόν και τότε όλα θα πάνε καλά. Θέλετε να σταματήσουν όλα τα άσχημα στον πλανήτη; Επιθυμείτε να γλιτώσουμε από τον κίνδυνο της πυρηνικής απειλής; Γουστάρετε να διορθωθεί παγκόσμια η οικονομία; Τότε λατρέψετε τον Σατανά ως θεό του σύμπαντος. Στο χέρι μας είναι να σωθούμε! Τότε δεν θα χρειαστεί να έρθει κανένας μεσσίας να κάνει τον “πνευματικό μεσίτη” κι όλοι θα πάρουμε τον παράδεισο που μας αξίζει. Ο σατανάς είναι ένα πολύ ανώτερο ον. Πιστέψτε!!!

  • Καταρχάς ο Σατανάς είναι ένα τίποτα. Μόνο ο Αληθινός Θεός ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός θα μας σώσει και κανένας άλλος.

 2. ΙΩΑΝΝΗΣ 04/17/2022 @ 12:16 ΠΜ

  ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.
  ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ – ΔΙΩΓΜΟ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ – Β’ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ.
  ο καιρος γαρ ΕΓΓΥΣ!

  ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ==SNOWDEN

  ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ

 3. υπολογιστε δισεκ. ανθρωπων σε ολο τον πλανητη απο πυρινικες βομβες αυτο ειναι σιγορο και βεβαιοτατο μια πολυ σκληρη αληθεια κι αποδεδειγμενη με στοιχεια.
  Ο πλανητης και τακρατητου σε αυτον τον αιωνα θα οδηγηθει σε Γ΄Παγκοσμιο Πολεμο με συμμετοχη πολλών κρατών και με με τεραστιες απωλειες αμαζων και στρατων.
  Μετα λυπης το λεω για τελευταια φορα στη ζωη μου και εδω μεσα σαν σχόλιο και δεν ειμαι ο μοναδικος που το βλέπει αυτο.
  Σημαντικο Πολύ είναι ο λαός μας να ξυπνήσει προτού αφανιστούμε!!!!

 4. Γιωργος 04/17/2022 @ 5:44 ΠΜ

  Ο καλλιωρας τυν εχει δει προφητης.και αναφερει και ρησεις αγιων για δικαιολογησει τις δικες του αποψεις.πριν 1 χρονο ελεγε οτι τα πυρηνικη θα πεσουν τον μαρτιο του 22.τωρα λεει θα πεσουν μεσα στους επομενους 20 μηνες.και μολις τολμησεις και του κανεις παρατηρηση στο fb οτι αλλα λεει και αλλα γινονται,σε διαγραφει απο εγωισμο.δεν τον συμφερει να ακουγονται αληθειες.θελει μονο να “προφητευει” και κανεις να μην του μιλαει.κατα τα αλλα κλαιει δηθεν σε καποιες εκπομπες του,απο την πολλη ταπεινωση….

 5. .. Δε θέλουμε βασιλείς κυρ καθηγητά ούτε ζωή χαρίσαμενη θέλουμε θάνατο τραγικό και αποκαλυπτικό ώστε τα χέρια μας να γίνουνε πριόνια και τα πόδια μας αλόγου είμαστε ήδη βασιλείς από μόνοι μας όλοι μας δεν χρειάζεται να καταθέτεις εμπιστευτηκοτητα κάποια πράγματα δουλεύουν μόνα τους δεν σπρώχνοντε με τίποτα

 6. ναι οκ….με τι ανταλαγμα ομως ????
  δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα μεγαλε…
  η πλαστιγγα πρεπει να ισοροπησει λεει ο συμπαντικος νομος αρα αυτο που λες σατανα θα χρειαστει να ξεκουβαλησει….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*