Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:54 - 26/08/2022

Η βρετανική κυβέρνηση παραδέχεται ότι τα εμβόλια έχουν βλάψει το φυσικό ανοσοποιητικό σύστημα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αυτό είναι βόμβα!!! Booooommmmm💥💥💥

Η βρετανική κυβέρνηση παραδέχεται ότι τα εμβόλια έχουν βλάψει το φυσικό ανοσοποιητικό σύστημα των διπλά εμβολιασμένων ατόμων. Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου παραδέχθηκε ότι μετά από διπλό εμβολιασμό, δεν θα μπορέσει ποτέ κανείς να αναπτύξει πλήρη φυσική ανοσία στις παραλλαγές του Covid – ή ενδεχομένως σε οποιονδήποτε άλλο ιό. Ας παρακολουθήσουμε λοιπόν την έναρξη της “πραγματικής” πανδημίας τώρα!

Στην “Έκθεση επιτήρησης του εμβολίου COVID-19” για την εβδομάδα 42, η βρετανική υγειονομική αρχή αναγνωρίζει στη σελίδα 23 ότι “τα επίπεδα αντισωμάτων N φαίνεται να είναι χαμηλότερα σε όσους έχουν μολυνθεί μετά από δύο δόσεις εμβολίου”. Αναφέρει επίσης ότι αυτή η πτώση των αντισωμάτων είναι στην πραγματικότητα μόνιμη. Τι σημαίνει αυτό;

Γνωρίζουμε ότι τα εμβόλια δεν αποτρέπουν τη μόλυνση ή τη μετάδοση του ιού (στην πραγματικότητα, η έκθεση αναφέρει αλλού ότι οι εμβολιασμένοι ενήλικες είναι τώρα πολύ πιο πιθανό να μολυνθούν από τους ανεμβολίαστους ενήλικες). Οι Βρετανοί διαπιστώνουν τώρα ότι το εμβόλιο μεταβάλλει την ικανότητα του οργανισμού να παράγει αντισώματα μετά τη μόλυνση, όχι μόνο κατά της πρωτεΐνης spike, αλλά και κατά άλλων τμημάτων του ιού.

Ειδικότερα, τα εμβολιασμένα άτομα δεν φαίνεται να παράγουν αντισώματα έναντι της πρωτεΐνης του νουκλεοκαψιδίου, του φακέλου του ιού, η οποία αποτελεί κρίσιμο μέρος της αντίδρασης στα ανεμβολίαστα άτομα.

Μακροπρόθεσμα, τα εμβολιασμένα άτομα είναι πολύ πιο ευάλωτα σε πιθανές μεταλλάξεις της πρωτεΐνης spike, ακόμη και αν έχουν ήδη μολυνθεί και θεραπευτεί μία ή περισσότερες φορές. Οι ανεμβολίαστοι άνθρωποι, από την άλλη πλευρά, θα αποκτήσουν μακροχρόνια ή και μόνιμη ανοσία σε όλα τα στελέχη του λεγόμενου ιού, αφού τον προσλάβουν με φυσικό τρόπο, έστω και μία φορά.

Οι πρώτες ασφαλιστικές εταιρείες κάνουν πίσω, καθώς τις περιμένει ένα τεράστιο κύμα ζημιών.

  • Ο Anthony Fauci επιβεβαιώνει ότι το τεστ PCR δεν ανιχνεύει ζωντανούς ιούς.
  • Ο Anthony Fauci επιβεβαιώνει ότι ούτε το τεστ αντιγόνου ούτε το τεστ PCR μπορούν να πουν αν κάποιος είναι μεταδοτικός ή όχι!!!

Επομένως, όλα τα θεμέλια της λεγόμενης πανδημίας είναι άκυρα.

Το τεστ PCR ήταν η μόνη ένδειξη πανδημία και αφού δεν υπάρχει δοκιμή PCR, δεν υπάρχει πανδημία

Για όλους τους εργαζόμενους στα μέσα ενημέρωσης, τους γιατρούς, τους δικηγόρους, τους εισαγγελείς κ.λπ. Αυτό είναι το τελικό κλειδί, η απόλυτη απόδειξη ότι όλα τα μέτρα πρέπει να αρθούν αμέσως.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙΚΑ.

👍🏿Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Xenia Ioannidou
Δασκάλα Εναλλακτικών Θεραπειών, Καλλιτέχνης και Ακτιβίστρια. Τον Μάιο του 2009, συνυπέγραψα μια αγωγή για εσχάτη προδοσία εναντίον των βουλευτών που έφεραν το ΔΝT, την λιτότητα και την αμετάκλητη παραχώρηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων των Ελλήνων. Παλεύω για το σωστό και το δίκαιο και το δικαίωμα στην αυτοπραγμάτωση των ανθρώπων & λαών.

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Το λινκ που δημοσιεύεις δεν ισχύει. Δεν οδηγεί πουθενά. Συνεπώς το άρθρο δεν επιβεβαιώνεται.

  2. Οχι μόνο το λινκ είναι άκυρο αλλά κοίταξα στο Covid 19 Vaccine Surveillance Report τόσο της εβδομαδας 42 που αναφέρει το άρθρο όσο και στην 43 και δεν παρατήρησα τιποτε σχετικό στην 23η σελίδα που αναφέρει χώρια του οτι οι παραπάνω εκθέσεις είναι ευμενεστατες προς την χρήση των κοβιντ μVολιων. Καλο είναι ο αρθρογράφος να βάλει ενα σωστό λινκ ή πληροφορίες να στηρίξει τα λεγόμενα του

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*