ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Η σατανική απόφαση του Παγκόσμιου Συμβουλίου Εκκλησιών του 2014, καταργεί το άβατο

· Κατοχικά Νέα

Μία απόφαση χωρίς πολλές ερμηνείες έλαβε το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών το 2014.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Ορθόδοξος Τύπος” στο Πουσάν της Νοτίου Κορέας υπεγράφησαν 16 συμφωνίες ανάμεσα στις χριστιανικές εκκλησίες και άλλες 16 με άλλες θρησκείες.

Από τις πρώτες, οι τρεις αφορούν και το Άγιο Όρος.

Αυτές είναι οι εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

7η Συμφωνία: Αλλαγή διαρρυθμίσεως εις Ιεράς Μονάς και διοργάνωση Συνεδρίων εντός αυτών όπως ήδη γίνεται διά ποίηση (εκφώνηση ποιημάτων) και εορτάς Ισημερίας, κατάργηση πολλαπλών Ακολουθιών εις Ιεράς Μονάς.

8η Συμφωνία: Κατάργησις ΑΒΑΤΩΝ σε διάφορα μέρη του πλανήτη κόσμου των Χριστιανικών “Εκκλησιών” καθώς και διαφόρων θρησκειών.

16η Συμφωνία: Διεξαγωγή κοινών Ακολουθιών μεταξύ Χριστιανικών «Εκκλησιών» και κοινής Λατρευτικής Ακολουθίας, μεταξύ “Εκκλησιών” με μήνυμα διά την Νέαν Εποχήν.

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών είναι μια οικουμενική χριστιανική οργάνωση, της οποίας σκοπός είναι η προώθηση της χριστιανικής ενότητας. Αποτελεί κοινωνία 340 εκκλησιών, από τις οποίες οι 157 είναι μέλη του, και αντιπροσωπεύει πάνω από 550 εκατομμύρια Χριστιανούς, σε περισσότερες από 100 χώρες. Ιδρύθηκε τις 23 Αυγούστου 1948, και στα ιδρυτικά μέλη του συμπεριλαμβάνονταν το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, η Εκκλησία της Ελλάδος και η Εκκλησία της Κύπρου. Σήμερα συγκεντρώνει τις περισσότερες Ορθόδοξες, και έναν αριθμό Προτεσταντικών εκκλησιών, όπως την Αγγλικανική Εκκλησία, πολλές Λουθηρανικές, Μεθοδικές και Μεταρυθμισμένες, και μερικές Βαπτιστικές και Πεντηκοστιανές εκκλησίες. Επίσης συμμετέχουν Παλαιοκαθολικές, καθώς και ένα ευρύ φάσμα ενωμένων και ανεξάρτητων εκκλησιών. Η Παπική Εκκλησία, αν και δεν είναι εκκλησία-μέλος, συνεργάζεται στενά με το ΠΣΕ, στο οποίο αποστέλλει παρατηρητές και εκπροσώπους. Από την Ελλάδα, εκτός από την Εκκλησία της Ελλάδος, στο ΠΣΕ συμμετέχει και η Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία.

Υπενθυμίζεται πως η κατάργηση του άβατου στο Άγιο Όρος έχει ανακινηθεί και σε παλαιότερες περιόδου, από τις ΗΠΑ αλλά και την ΕΕ να πιέζουν προς αυτήν την κατεύθυνση, χωρίς ωστόσο να έχουν υπάρξει εξελίξεις.

romioitispolis.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ψηφιακή απεικόνιση τεχνητής νοημοσύνης, εικόνα αρχείουTech

Κίνα: Προετοιμάζει σχέδιο για το ενδεχόμενο η AI να ξεφύγει από τον ανθρώπινο έλεγχο

Οθόνες χρηματιστηριακών αγορών, εικόνα αρχείου για το παγκόσμιο sell-offΔΙΕΘΝΗ

Παγκόσμιο sell-off: Πετρέλαιο πάνω από $108, αποδόσεις ομολόγων σε υψηλά ετών και φόβος νέων αυξήσεων επιτοκίων

Διυλιστήριο πετρελαίου τη νύχτα, εικόνα αρχείου για τη ρωσική παραγωγή dieselΔΙΕΘΝΗ

Ρωσία: Τα μισά από τα μεγαλύτερα διυλιστήρια diesel έκοψαν παραγωγή μετά τα ουκρανικά drone χτυπήματα

Μία απάντηση στο “Η σατανική απόφαση του Παγκόσμιου Συμβουλίου Εκκλησιών του 2014, καταργεί το άβατο”

  1. Σε αυτό το κόλπο είναι χωμένοι και οι μοναχοί, τα κτιριακά συγκροτήματα μόνο που υπάρχουν τα μαρτυρούν, δεν χρειάζεται κάτι άλλο…είναι φτιαγμένα και εξυπηρετούν κάποιον σκοπό.,μελλοντικό ίσως, όταν έρθει εκείνη η ώρα!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *