Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

23:34 - 08/11/2023

Η «ψηφιακή ταυτότητα» του Γκέιτς θα είναι υποχρεωτική – Όπως και η Υποχρεωτική Υγεία

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η «ψηφιακή ταυτότητα» του Γκέιτς θα είναι υποχρεωτική – Όπως και η Υποχρεωτική Υγεία
08/11/2023

Σήμερα 8 Νοεμβρίου 2023, βλέπουμε μια εικονική έναρξη για αυτό που ονομάζεται ατζέντα «50-σε-5». Τα Ηνωμένα Έθνη, το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς και οι εταίροι του Ιδρύματος Ροκφέλερ ξεκινούν μια εκστρατεία για να επιταχύνουν την ανάπτυξη της ψηφιακής ταυτότητας, των ψηφιακών πληρωμών και της κοινής χρήσης δεδομένων σε 50 χώρες υπό την ομπρέλα της ψηφιακής δημόσιας υποδομής (DPI) έως το 2028, σύμφωνα με το expose-news.

Το Πρόγραμμα Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών (UNDP) έχει ανακοινώσει σχέδια για την κυκλοφορία των «ψηφιακών ταυτοτήτων» παγκοσμίως έως το 2030, και αυτά θα είναι υποχρεωτικά για άτομα που θέλουν να συμμετέχουν στην κοινωνία, λέει το Reclaim the Net, το οποίο υποστηρίζει την ελευθερία του λόγου και ατομική ελευθερία στο διαδίκτυο.

Κοινωνικό πιστωτικό σύστημα

Η επιδίωξη Ψηφιακής Δημόσιας Υποδομής (DPI), συμπεριλαμβανομένων «Ψηφιακά αναγνωριστικά», διαβατήρια εμβολίων και CBDC (Ψηφιακά νομίσματα της Κεντρικής Τράπεζας) – που υποστηρίζονται από το παγκοσμιοποιητικό WEF και υποστηρίζονται χωρίς έκπληξη από τον Μπιλ Γκέιτς, τον ΟΗΕ και την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ).

Ο συντάκτης του Sociable, Tim Hinchliffe λέει: «Οι υποστηρικτές είναι πεπεισμένοι ότι το DPI είναι απαραίτητο για τη συμμετοχή στις αγορές και την κοινωνία –όπως είδαμε με τα διαβατήρια εμβολίων– μόνο σε πολύ ευρύτερο πεδίο και «Εάν το DPI είναι επιτυχές, το DPI θα βοηθήσει τις κυβερνήσεις και τις επιχειρήσεις να σας δώσουν τη δυνατότητα εφαρμογής συστημάτων κοινωνικής πίστωσης που μπορούν να καθορίσουν πού και πώς μπορείτε να ταξιδέψετε, τι μπορείτε να καταναλώσετε και πώς μπορείτε να κάνετε συναλλαγές με τα προγραμματιζόμενα χρήματά σας.

«Σκεφτείτε μεμονωμένους ανιχνευτές αποτυπώματος άνθρακα, ζώνες εξαιρετικά χαμηλών εκπομπών και CBDC που έχουν προγραμματιστεί να περιορίζουν τις «λιγότερο επιθυμητές» αγορές – όλα αυτά προωθούνται από τους υποστηρικτές της μεγάλης επαναφοράς.»

Η καμπάνια «50 σε 5».

Το νομοσχέδιο «50 στα 5» αυτονομίζεται ως «μια εκστρατεία υπεράσπισης που καθοδηγείται από τη χώρα». Μέχρι το 2028, η καμπάνια 50-σε-5 θα έχει βοηθήσει 50 χώρες να σχεδιάσουν, να λανσάρουν και να κλιμακώσουν στοιχεία της ψηφιακής δημόσιας υποδομής τους», ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση. Οι 50 χώρες έχουν οριστεί ως παγκόσμιες περιοχές δοκιμών (σαν ινδικά χοιρίδια) και οι DPI θα λειτουργούν αρχικά στην Αφρική (κυρίως στην υποσαχάρια Αφρική) και στην Ινδία, αλλά το σχέδιο είναι να κυκλοφορήσουν ψηφιακές ταυτότητες παγκοσμίως έως το 2030, ώστε όλοι οι πολίτες του ΟΗΕ εμπλέκονται τα κράτη μέλη σύμφωνα με το Planet Today.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η καμπάνια «50 σε 5» είναι επίσης μια συνεργασία μεταξύ του Ιδρύματος Bill and Melinda Gates, του Προγράμματος Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών, της Συμμαχίας Ψηφιακών Δημόσιων Αγαθών και της Co-Develop. Η Co-Develop ιδρύθηκε από το Ίδρυμα Rockefeller, το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, τη Nilekani Philanthropies και το Omidyar Network. Η Digital Public Goods Alliance αναφέρει τόσο τα ιδρύματα Gates και Rockefeller στον οδικό της χάρτη, ο οποίος «προβάλλει δραστηριότητες που προάγουν τα ψηφιακά δημόσια αγαθά», μαζί με άλλους οργανισμούς και αρκετές κυβερνήσεις.

Τα DPI πωλούνται ως μηχανισμός οικονομικής ένταξης, ευκολίας, βελτιωμένης υγειονομικής περίθαλψης και πράσινης προόδου, αλλά είναι ένας «καθολικός όρος που εφαρμόζεται σε ένα διαφαινόμενο τεχνοκρατικό σύστημα διακυβέρνησης που καθοδηγείται από τρία θεμελιώδη στοιχεία:
-ψηφιακό αναγνωριστικό,
-ψηφιακές πληρωμές όπως ψηφιακά νομίσματα κεντρικής τράπεζας (CBDC)
-μαζική κοινή χρήση δεδομένων».

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ

Το WEF δημοσίευσε μια σειρά άρθρων τον Σεπτέμβριο πιέζοντας ουσιαστικά για την επιβολή του DPI και φυσικά το WEF κακοποίησε παιδιά αναφέροντας: «Τα δικαιώματα των παιδιών σε όλο τον κόσμο μπορούν να ενισχυθούν με την επένδυση σε ψηφιακές δημόσιες υποδομές», σύμφωνα με μια λεζάντα σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στο 18 Σεπτεμβρίου 2023, με τίτλο:

«Τα δύο τρίτα των ΣΒΑ που σχετίζονται με τα παιδιά καθυστερούν να επιτύχουν τους στόχους»: Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να επενδύσουμε στην ψηφιακή δημόσια υποδομή τώρα».

korakas-news.gr

Σας Ενδιαφερουν:

Πώς Να Φαίνεσαι Νεότερος Απ’ Ότι Είσαι Αν Δεν Υπάρχει Δυνατότητα Να Πηγαίνεις Σε Κέντρα Αισθητικής;
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Πώς να θεραπεύσετε την προστατίτιδα;
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Πώς Απέκτησα Κοιλιακούς σε 2 Εβδομάδες
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Μόνο η γνώση διακρίνει έναν άρρωστο από έναν υγιή, γνώμη ειδικού για τη θεραπεία του διαβήτη
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Προβλήματα με την πλάτη και τις αρθρώσεις αποτελούν μια άμεση πορεία προς την αναπηρία! Πώς να σώσετ...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Η χρήση ταμπόν μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο: πώς να αποφύγετε το σύνδρομο τοξικού σοκ
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Πώς να απαλλαγείτε από στις αιμορροΐδες σε 5 ημέρες
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Υπερηχητικό απωθητικό τρωκτικών και εντόμων
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Ξεχάστε όλα όσα γνωρίζατε για τους χονδροπροστατοτές. Αυτό το φάρμακο είναι αποτελεσματικό ακόμη και...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Τα επικίνδυνα χάπια για την υπέρταση απαγορεύονται παγκοσμίως στον κόσμο
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*