Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

00:13 - 09/12/2022

Η παρέα του Σβαμπ δημοσίευσε την ΑΤΖΕΝΤΑ για το 2023: ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ, στάλθηκαν παντού προσκλήσεις

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τα λόγια που διαφημίζουν την φετινή συνάντηση τον επόμενο μήνα στο Νταβός δείχνουν πως θα γίνουν ΓΕΡΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ!!!

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) δημοσίευσε τα κύρια θέματα της ατζέντας για το επερχόμενο συνέδριο του Νταβός το 2023, δίνοντας ΠΡΟΓΕΥΣΗ του τι ετοιμάζεται από εδώ και πέρα για όλους μας, καθώς η φτώχεια θα ΕΝΤΑΘΕΙ στον δυτικό κόσμο!!!

Η διάσκεψη του Νταβός είναι η ετήσια συνάντηση του WEF μόνο με πρόσκληση στην Ελβετία που συγκεντρώνει την ελίτ της κυβέρνησης και την εταιρική εξουσία για να συντονίσουν παγκοσμιοποιητικές πρωτοβουλίες παγκοσμίως χωρίς δημοκρατική εποπτεία. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ, ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!

Το κύριο θέμα της ημερήσιας διάταξης για το 53ο Συνέδριο του WEF στο Νταβός 2023 που θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 20 Ιανουαρίου ονομάζεται « Συνεργασία σε έναν κατακερματισμένο κόσμο », με αναφορά φυσικά στην σκοπίμως χρονικά επιμηκυμένης σύγκρουσης στην Ουκρανία, τις επιπτώσεις του COVID-19 με τα μέτρα χουντικού τύπου [ου επέβαλλαν για να πειραματιστούν για την συνέχεια, το ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ αυξανόμενο κόστος ενέργειας και τροφίμων και τον αχαλίνωτο πληθωρισμό ως παράγοντες ωθώντας τον κόσμο προς την «αβεβαιότητα και την ευθραυστότητα».

Όπως αναφέρουν:

 

 

Ο κόσμος σήμερα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σημείο καμπής. Οι δίδυμοι πυροδότες της πανδημίας COVID-19 και ο πόλεμος στην Ουκρανία έπληξαν ένα ήδη εύθραυστο παγκόσμιο σύστημα. Η οικονομική ανάπτυξη στις μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου καθυστερεί, ενώ οδεύει προς τους αντίθετους ανέμους από την αύξηση των τιμών των τροφίμων και της ενέργειας. Για πρώτη φορά από τη δεκαετία του 1970, ο κόσμος αντιμετωπίζει μια επισφαλή ανισορροπία με την ανάπτυξη και τον πληθωρισμό να κινούνται σε αντίθετες κατευθύνσεις. Αυτό συμβαίνει παράλληλα με τον αυξημένο γεωοικονομικό κατακερματισμό, τις ευπάθειες του χρηματοπιστωτικού τομέα, συμπεριλαμβανομένων των τεντωμένων τιμών των περιουσιακών στοιχείων και των υψηλών επιπέδων χρέους, και μια (σ.σ. δήθεν) κλιματική κρίση που βγαίνει εκτός ελέγχου και θα μπορούσε να μεγεθύνει οποιαδήποτε επιβράδυνση της ανάπτυξης, ιδιαίτερα στις αναδυόμενες αγορές. Εάν δεν αντιμετωπιστούν αυτοί οι συστημικοί και αλληλένδετοι κίνδυνοι, η υπόσχεση μιας «δεκαετίας δράσης» μπορεί να γίνει μια δεκαετία αβεβαιότητας και ευθραυστότητας.

 

Το WEF ισχυρίζεται ότι αυτά τα προβλήματα μπορούν να επιλυθούν με ένα κεντρικό παγκόσμιο σύστημα ελέγχου, «ιδιαίτερα στο πλαίσιο των μετα-τάσεων της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης και της κλιματικής αλλαγής».

Το WEF απαριθμεί 5 θέματα που θα εξεταστούν στην σύνοδο κορυφής του Νταβός: ενεργειακή/διατροφική κρίση, πληθωρισμός, καινοτομία στον ιδιωτικό τομέα, «κοινωνικές ευπάθειες» και γεωπολιτικοί κίνδυνοι ενός «πολυπολικού κόσμου» (σ.σ. χωρίς υπερδυνάμεις, προκειμένου τα κράτη αντικατασταθούν από μία κεντρική παγκόσμια (συγ)κυβέρνηση και να χωριστούν σε… πράσινες κοινότητες).

 

ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΘΕΜΑΤΑ

 

1. Αντιμετώπιση της τρέχουσας ενεργειακής και επισιτιστικής κρίσης στο πλαίσιο ενός νέου συστήματος για την ενέργεια, το κλίμα και την φύση

Μετάφραση: Φάτε τα ζωύφια και τρόφιμα εργαστηρίου, χρησιμοποιήστε λιγότερη ενέργεια στο όνομα της δήθεν κλιματικής αλλαγής

2. Αντιμετώπιση της τρέχουσας οικονομίας υψηλού πληθωρισμού, χαμηλής ανάπτυξης, υψηλού χρέους στο πλαίσιο ενός νέου συστήματος επενδύσεων, εμπορίου και υποδομών

Μετάφραση: Ο Πούτιν και ο COVID, όχι η ατελείωτη εκτύπωση χρημάτων και τα δάνεια από τις κεντρικές τράπεζες, θα κατηγορηθούν για την εκτίναξη του παγκόσμιου πληθωρισμού

3. Αντιμετώπιση των υφιστάμενων αντίξοων ανέμων του κλάδου στο πλαίσιο ενός νέου συστήματος για την αξιοποίηση τεχνολογιών αιχμής για την καινοτομία και την ανθεκτικότητα του ιδιωτικού τομέα

Μετάφραση: Διπλασιάστε την ESG (Environmental Social Governance – Περιβαλλοντική, κοινωνική και εταιρική διακυβέρνηση) ως απαραίτητη θυσία για την καταπολέμηση της δήθεν κλιματικής αλλαγής ενόψει της κατάρρευσης που έρχεται και θα αλλάξει το πολιτικοκοινωνικό και οικονομικό πολίτευμα στον δυτικό κόσμο

4. Αντιμετώπιση των τρωτών κοινωνικών σημείων στο πλαίσιο ενός νέου συστήματος για εργασία, δεξιότητες και φροντίδα

Μετάφραση: Η προσωπική κυριαρχία πρέπει να εκχωρηθεί στο παγκόσμιο κυβερνητικό σύστημα μέσω διαβατηρίων εμβολίων και ψηφιακών νομισμάτων της Κεντρικής Τράπεζας – Αργότερα και εμφυτευμάτων

5. Αντιμετώπιση των τρεχόντων γεωπολιτικών κινδύνων στο πλαίσιο ενός νέου συστήματος διαλόγου και συνεργασίας σε έναν πολυπολικό κόσμο

Μετάφραση: Δεν θα κατέχεις τίποτα και θα είσαι ευτυχισμένος – Με την γεωπολιτική θα ασχοληθούν τα μεγάλα αφεντικά

 

Το WEF αναφέρει ότι η συνάντηση θα «περιλάβει ομιλίες από βασικούς αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων, καθώς και διάφορες γεωοικονομικές και γεωπολιτικές συζητήσεις».

Συγκεκριμένα, έχουν σταλεί προσκλήσεις σε 2.500 ηγέτες κυβερνήσεων, επιχειρήσεων και της κοινωνίας των πολιτών, συμπεριλαμβανομένων διευθυντικών στελεχών και προέδρων των 1.000 εταιρειών εταίρων του παγκοσμιοποιητικού οργανισμού, σε δημόσια πρόσωπα από τις χώρες G7 και G20, σε «ηγέτες από την κορυφαία κοινωνία των πολιτών, εργατικού δυναμικού, οργανισμών μέσων ενημέρωσης καθώς και σε κορυφαίους στοχαστές και ακαδημαϊκοούς», και τέλος στο Forum of Young Global Leaders του ιδρυτή Klaus Schwab.

Το διοικητικό συμβούλιο του WEF περιλαμβάνει έναν από τους κορυφαίους παγκόσμιους διεθνιστές-τσιράκια, όπως του αποκαλούν, όπως ο Διευθύνων Σύμβουλος της BlackRock Larry Fink, η διευθύντρια του ΔΝΤ Kristalina Georgieva, η διευθύντρια του CERN Fabiola Gianotti, ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Al Gore, η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Christine Lagarde, ο Πρόεδρος του MIT L. Rafael Reif, Ο διευθύνων σύμβουλος της Nestlé, Mark Schneider, η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Καναδά Chrystia Freeland και η διευθύντρια του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου Ngozi Okonjo-Iweala.

EL.GRΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. DR DOLORES CAHILL DISCUSSES THE AGENDA FOR THE 21ST CENTURY: DEPOPULATION AND INFERTILITY

  https://www.bitchute.com/video/Iyc9iEM3E2Hm/

 2. ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ , ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΒΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ Μ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΟΤΑΝ ΤΟΣΟ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΚΑΙ ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ….ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΒΑΣΤΙΛΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΙΛΟΤΙΝΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΛΑΔΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΞΕΡΟΚΑΕΦΑΛΑ

 3. Μια παρατήρηση: Αναφορικά με την επισιτιστική κρίση, αυτό που θα προωθηθεί είναι τα τεχνητά κατασκευασμένα κρέατα σε εργοστάσια.

 4. Τα ζωύφια δεν μπορούν να προωθηθούν στην Ευρώπη… έχει αποτύχει μέχρι στιγμής αυτή η προσπάθεια. Θα προωθήσουν όμως μίξη “αλεύρων” με αποδεκτά ποσοστά περιεκτικότητας “αλεύρων” ζωυφιων.

 5. Μαντης ( traveller 12/09/2022 @ 11:23 ΠΜ

  Αυτοι κανουν τα σχεδια τους αλλα στο τελος της ημερας ακολοθουν τα δικα μας.
  Αφησαμε να περασει το κολπο με τον ιο για να κατανοησουμε την ψυχολογια των ανθρωπων και το ποσο μπορει να αλλαξει σε δευτερολεπα ενας απο τους καλυτερους σου φιλους. Αλλα η απληστια τους εφερε τον υποχρεωτικο εμβολιασμο κι εκει επεμβηκαμε απλα αλλαζωντας την πορια του χρονου.
  Τωρα μπορουμε απλα να ανοιξουμε μια πορτα και να τρυπησουμε το ματριξ δεν με νοιαζει τιποτα πλεον. Ο χρονος τελειωσε!

 6. Θα χάσουν και θα χαθούν στο χάος τους.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*