in ,

Η παγκόσμια κυβέρνηση κατέρρευσε

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Η ιδέα της παγκοσμιοποίησης, η οποία ενώνει τον παγκόσμιο χώρο και καθιερώνει την ολική κυριαρχία ακριβώς των δυτικών πολιτισμικών προτύπων και αξιών, δημιουργήθηκε πριν από αρκετούς αιώνες.

H Παγκόσμια κυβέρνηση θέλει την καταστροφή των εθνικών και θρησκευτικών ταυτοτήτων, τη μεταμόρφωση του κόσμου ώστε η παγκόσμια κυβέρνηση να ελέγχει όλους τους ανθρώπους.

Ωστόσο, στα τέλη του εικοστού αιώνα η έννοια της παγκοσμιοποίησης δέχτηκε μια τεράστια ρωγμή. Και ένας από τους λόγους αυτής της ρωγμής ήταν η κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης.

Ως αποτέλεσμα της κατάρρευσης της ΕΣΣΔ απέρριψε την ιδέα της δημιουργίας μίας ενιαίας υπερεθνικής κοινότητας του «σοβιετικού λαού», μετά την οποία η πρώην Σοβιετική Ένωση ξεκίνησε μια διαδικασία που οι πολιτικοί επιστήμονες και κοινωνιολόγοι αποκαλούν «η αναγέννηση της εθνικής ταυτότητας.»

Η κρίση της υπερεθνικής ολοκλήρωσης που βλέπουμε τώρα στην Ευρώπη. Η ιδέα μιας “ενωμένης Ευρώπης”, η οποία προωθήθηκε και εφαρμόστηκε ενεργά καθ ‘όλη τη διάρκεια του δεύτερου μισού του εικοστού αιώνα, γίνεται θέμα του παρελθόντος – οι διαφορές είναι πάρα πολύ μεγάλες, υπερβολική πίεση από εξωτερικούς παράγοντες. Σε αυτό το πλαίσιο και στην Ευρώπη, η εθνική ταυτότητα αναβιώνει – η Καταλονία και η Σκωτία είναι ένα τυπικό παράδειγμα.

Αλλά το σημαντικότερο, η Ουάσιγκτον απορρίπτει την έννοια της «παγκόσμιας κυβέρνησης». Ήταν οι Ηνωμένες Πολιτείες που εδώ και πολύ καιρό ήταν ο κύριος αγωγός αυτής της ιδέας. Τώρα όλα είναι στο παρελθόν. Κάτω από τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τράμπ, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ξεκινήσει την πορεία του απομονωτισμού, τονίζοντας ότι το κύριο είναι γι ‘αυτούς τα δικά τους οικονομικά συμφέροντα και όχι μερικές μυθικές ιδέες για παγκόσμια ενότητα.

Οι σχέσεις επιδεινώθηκαν όχι μόνο με τη Ρωσία ή την Κίνα, αλλά και με τη Δυτική Ευρώπη, μακρόχρονη σύμμαχο των κρατών. Όλες αυτές οι διαδικασίες υποδηλώνουν ότι ο κόσμος αλλάζει ταχύτατα και το πρότυπο της ενοποίησής του κάτω από την εξουσία ενός ενιαίου κέντρου χάνει επίσης τη σημασία του.

Σε έναν πολυπολικό κόσμο όπου θα υπάρχουν πολλά κέντρα εξουσίας – η Αμερική και η Ευρώπη, η Κίνα και η Ρωσία, πιθανώς και η Ινδία, η Λατινική Αμερική, δεν θα υπάρχει χώρος για μια ενιαία «παγκόσμια κυβέρνηση».

Για τη Ρωσία, το κυριότερο είναι να υπερασπιστούμε τα συμφέροντά μας, να ενισχύσουμε τους οικονομικούς δεσμούς με τους πιο ελπιδοφόρους εταίρους. Από την ιδέα της παγκοσμιοποίησης πρέπει να αποστασιοποιηθούμε , επειδή έχει χάσει τη βιωσιμότητά της και στις σημερινές συνθήκες δεν έχει νόημα.

Ο κόσμος γίνεται πιο περίπλοκος και επικίνδυνος, ο οποίος είναι γεμάτος από την απώλεια ελέγχου των συνεχιζόμενων πολιτικών και οικονομικών διαδικασιών. Και είναι καλύτερα να προστατεύεστε από πιθανά προβλήματα με σύνεση. Δεν είναι απαραίτητο να παραλείψουμε τη “σιδερένια κουρτίνα”, αλλά σίγουρα δεν θα αποτραπούν οι “κουρτίνες” στη χώρα μας.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ TOP WAR : Corfiatiko

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. ΔΕΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΒΒΙΔΙΔΕΣ… Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΣΣΔ ΗΤΑΝ ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ! Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ ΕΠΙΣΗΣ… ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ, ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ, ΤΟΥ ΙΡΑΚ… Ο ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΑ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ… ΤΟ ΝΑΤΟ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ. ΜΑΛΛΑΑΑΑΑΑΚΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣ
  ΠΟΙΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΧΘΕΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ;

 2. universalblessing.blogspot.com/
  ΤΙΤΛΟΣ ΑΡΘΡΟΥ: MAΥΡΗ ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.
  ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ, ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ, ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ, HAARP, ECHELON, GENESIS, ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑ ΑΡΘΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΠΙΟ ΚΑΤΩ.

 3. Η αμερικη στρεφετε στο εσωτερικο της;;;;;;;;;;;;;;και ασχολειται μονο με εσωτερικα ζητηματα ο τραμπ;;;;;;;;;;;τελειως προπαγανδα το αρθρο.ο τραμπ εχει αποριψει την παγκοσμιοποιηση;;;;;;;;;; αυτος εργαζεται με παθος ΓΙΑ την παγκοσμιοποιηση,για τους εβραιους για το ισραηλ και τον ερχομο του αντιχριστου.καλη η προσπαθεια υπνωσης του αρθρου,αλλα δεν πειθει.

 4. Η παγκοσμιοποίηση στηρίζεται σε μια αρχή, που δοκιμάστηκε ή δοκιμάζεται σε ευρύτερες περιοχές της Γης όπως ΗΠΑ, Λατινική Αμερική, πρώην Σοβιετική Ένωση κτλ στα πλαίσια δημιουργίας τελικά μιας παγκόσμιας ενιαίας παρδαλής φυλής με εξάλειψη φυλών και υποφυλών λευκών (Ευρασίας), ερυθρόδερμων (Αμερικής), κίτρινων – Μογγόλων (Ασίας), μαύρων- Αιθιόπων- αράπηδων (Αφρικής) και γαιωδών –πρωτόγονων (Αυστραλίας). Με δεδομένη την συνεχή προώθηση Παγκόσμιας ενοποίησης σε μια Ενιαία Παρδαλή Φυλή σε τάξεις με οικονομική διαστρωμάτωση σε τάξεις και αντιπαλότητα, μέλη της γνωστής σε όλους ξεχωριστής αυτοαποκαλούμενης περιούσιας φυλής έχουν κατορθώσει εδώ και μερικούς αιώνες με πολύ προσεγμένο επιστημονικό τρόπο να μεταβιβάζουν (κληροδοτούν) στους απογόνους τους τα οικονομικά και άλλα «κεκτημένα» τους, χωρίς να κινδυνεύουν από την σε διαστρωμάτωση σε τάξεις και αντιπαλότητα Παγκόσμια Παρδαλή Φυλή. Πιστεύω όμως ότι παρουσιάζουν ιδιαίτερα το μένος τους εναντίων των «ατίθασων» Ελλήνων του οποίους με κάθε τρόπο καταδιώκουν προσβάλλοντας ότι ιερό και όσιο διαθέτουν και ενισχύοντας όλα τα ελαττώματά τους. Έτσι παράλληλα με την ενίσχυση ελαττωμάτων των Ελλήνων προσβάλλουν με κάθε τρόπο τα «ιερά και τα όσια» τους όπως την γλώσσα τους, την πίστη τους και άλλα. Επιδιώκουν να τους εξαφανίσουν όπως με την δημιουργία συνθηκών υπογεννητικότητας τους, με «εξανδραποδισμό» τους σε άλλες μακρινές χώρες ή να τους κάνουν να ξεχάσουν ότι είναι Έλληνες ακόμη και με γενοκτονίες. Πιστεύω όμως ότι κάνουν λάθος διότι οι Έλληνες ουδέποτε επεδίωκαν την ονομαζόμενη φυλετική καθαρότητα τους όπως οι Εβραίοι αλλά τουναντίον ιδιαίτερα από τις εποχές του μεγάλου Αλεξάνδρου, αναμειγνύονταν με άλλες φυλές, διότι γνώριζαν ότι η “φυλετική” τους ταυτότητα κληροδοτείται και επικρατεί και συνοδεύεται με απογόνους εν δυνάμει Ελεύθερης Ελληνικής Συνείδησης και με συνοδό την χρήση της Ελληνικής Γλώσσας, του Ελληνικού Πολιτισμού τους που καταλύει όλες τις Βαρβαρικές φυλές και καθιερώνει την Κοσμοθεωρία τους. Είναι μακρά νυχτωμένοι όσοι πιστεύουν στην Παγκοσμιοποίηση και Παρδαλή Φυλή. Οι Έλληνες πιστεύουν στην βαθμιαία Ελληνοποίηση των Βαρβάρων και την μετά θάνατο ενοποίηση των Ανθρώπων που πιστεύουν στην πραγματική Αγάπη για τον Πλησίον τους και όχι μόνο… Αυτό το αντιλαμβάνονται οι γνωστοί που θέλουν την Παγκόσμια Τάξη και Κυριαρχία τους και γι αυτό αποφεύγουν να αποκτήσουν απογόνους με Ελληνικής καταγωγής Μητέρες … για να μην χάσουν την ταυτότητα και την ιδιαίτερη Συνείδηση μίσους τους οι αναμενόμενοι απόγονοί και κληρονόμοι τους …. Αυτά τα ολίγα.

 5. Αφγανιστάν Ιράκ Λιβύη Σουδάν Υεμένη Συρία Ιράν Βόρειος Κορέα κουβά είναι εκκρεμότητες του 1944.
  Στόχος να ενταχθούν στο ΔΝΤ το οποίο ιδρύθηκε το 1944 .
  Απώτερος σκοπός της Νέας Τάξης Πραγμάτων — σιωνιστών–
  όλος ο πλανήτης μία ( Σοβιετική Ένωση).

 6. TA ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΝΤΕΣ..
  ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΑΒΕ ΞΗΛΩΝΕ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ  ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΟΡΑ  ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ  ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΏΝΤΑΣ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΑ  .ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ  ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ .

  • Σίγουρα, νέες σφαίρες επιρροών δημιουργούνται
   Η φωτιά δεν πρόκειται ποτέ να σβήσει
   χωρίς αντίπαλο δέος δεν επιβιώνει μία εξουσία.
   και ο σκοπός πάντα είναι ο ίδιος

 7. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΦΗΤΗΣ Η ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΓΙΚΗ ΓΥΑΛΙΝΗ ΣΦΑΙΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΜΕΛΟΥΜΕΝΑ.
  ΗΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΗΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΤΙΕΣ ΣΤΙΣ ΔΗΘΕΝ SCIFICTION ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ . ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΆ  ΧΡΟΝΙΑ .
  ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ;
  ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟΒΛΕΠΟΥΝ;
  ΑΥΤΟΙ ΗΔΗ  ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .
  ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ;ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣ.
  ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ  ΔΥΝΑΜΗ ..ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ..ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΧΡΗΜΑ…ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ…ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΛΕΝΕ ΘΕΛΟΥΝ ΦΤΗΝΑ ΜΕΡΟΚΟΜΑΤΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΖΑΜΠΑ…ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ..ΜΑ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΗΔΗ…ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ..ΜΑ ΑΦΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ…
  Το ιντερνετ ειναι δικο τους ο στρατος ειναι δικος τους η αστυνομια δικια τους οι πολιτικοι δικοι τους οι τραπεζες δικες τους οι φαρμακοβιομηχανιες δικιες τους το συστημα υγειας δικο τους τα μεσα μαζικης ενημερωσης δικα τους….ΓΕΝΙΚΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ …ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ;ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ….ΟΥΤΕ ΤΟ DNA  ΜΑΣ δεν μας ανήκει πλεον  ….ΜΉΠΩΣ ΖΟΎΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΆΛΟ ΕΡΓΑΣΤΉΡΙΟ ΚΑΙ ΆΠΛΩΣ ΕΊΜΑΣΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΌΖΩΑ ;ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΉΣΟΥΜΕ;

   • ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΗΛΙΘΙΕ (ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΒΛΕΠΕ ΤΥΦΩΝ) ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΤΟΡΑΧ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΓΚΟ ΚΑΛΤ

    • ΠΟΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΜΩΣ;
     ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.
     ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ; ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ…
     ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ, ΦΥΣΙΚΗΣ Η ΑΛΛΗΣ, ΣΕ ΜΗ ΣΥΝΑΙΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΤΟΥ, ΜΟΝΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ ΑΛΛΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

   • το αφεντικο ειναι ενα οι δουλοι πολλοι .Η κορυφη ανηκει σε εναν .Καποιο θα παραμεινουν οι περισσοτεροι θα φυγουν .Τα μηχανικα σωματα θα κυβερνανε τον δικο σου εγκεφαλο .Στα κουτια θα ζουμε με τσχνητο ηλιο .Το κλαμα δεν θα σταματαει .Τα καλωδια θα τρεφουν τις ακριδες που θελουν να ζησουν για παντα .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Βρέθηκε όπλο στο βυθό της θάλασσας στο Ζούμπερι

Γουατεμάλα: 25 νεκροί από έκρηξη ηφαιστείου, τους παρέσυρε η λάβα