in

Η νέα ουδέτερη κατηγορία ανθρώπων «Χ» – Από την Νέα Υόρκη σε όλον τον πλανήτη

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Oσοι έχουν γεννηθεί στην πόλη της Νέας Υόρκης και δεν προσδιορίζονται ως άνδρας ή γυναίκα μπορούν πλέον να αλλάξουν το πιστοποιητικό γέννησής τους επιλέγοντας να συμπληρώσουν στη θέση του φύλου την ουδέτερη κατηγορία Χ.

Ο δήμαρχος Μπιλ ντε Μπλέιζιο υπέγραψε τον νόμο χθες, καθιστώντας την πόλη της Νέας Υόρκης την πέμπτη περιοχή στις ΗΠΑ, μετά την Καλιφόρνια, το Όρεγκον, την πολιτεία της Ουάσινγκτον και το Νιου Τζέρσεϊ, όπου δίνεται αυτή η δυνατότητα. Τρεις πολιτείες και η πόλη της Ουάσινγκτον εκδίδουν και άδειες οδήγησης με ουδέτερο φύλο.

Οι υπέρμαχοι των δικαιωμάτων των διεμφυλικών πιέζουν τις τοπικές κυβερνήσεις να διευκολύνουν την αλλαγή των εγγράφων ταυτότητας ώστε να ταιριάζουν με το φύλο με το οποίο προσδιορίζονται οι άνθρωποι.

Η πόλη της Νέας Υόρκης επιτρέπει πλέον στους ανθρώπους να αλλάζουν στα πιστοποιητικά γέννησής τους το φύλο από άρρεν και θήλυ σε Χ, προσκομίζοντας απλώς μια υπεύθυνη δήλωση, χωρίς να χρειάζεται σχετική ιατρική γνωμάτευση.

«Αυτή η αλλαγή ίσως μοιάζει μικρή όμως είναι μνημειώδης», δήλωσε η Τάνια Τζόνσον- Ουόκερ, μια διεμφυλική ακτιβίστρια.

Ήδη από το 2014 η πόλη της Νέας Υόρκης επιτρέπει στους διεμφυλικούς να αλλάζουν εύκολα το φύλο τους από άνδρας σε γυναίκα και το αντίθετο χωρίς να απαιτείται προηγουμένως να έχουν αλλάξει όνομα ή να έχουν υποβληθεί σε επέμβαση για την αλλαγή φύλου.

Η συγκεκριμένη απόφαση δεν αποκλείεται να αποτελέσει «φάρο» για χώρες αριστερόστροφης διακυβέρνησης, όπως για παράδειγμα η Ελλάδα.

Ο πλανήτης αλλάζει…

el.gr

thesecretrealtruth

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
  1. Θεωρώ ότι οι περισσότεροι γνωρίζετε για τα , τα μη επανδρωμένα διαπλανητικά διαστημόπλοια. Το καθένα από αυτά μεταφέρει ένα δίσκο από χρυσάφι με ήχους και εικόνες από τη Γη. Μια εικόνα που είναι χαραγμένη πάνω στο χρυσό δίσκο είναι αυτή που δείχνει ένα άνδρα και μια γυναίκα γυμνούς ωστε να ξεχωρίζει το φύλο τους.{Στη Βικιπέδεια δεν υπάρχει – σε παλιά βιβλία όμως και στο ντοκυμαντέρ για τους βογιατζερ θα βρείτε την απεικόνιση]
    Υποθέτουμε λοιπόν ότι εξωγήινοι παίρνουν στα χέρια τους τον χρυσό δισκο και έρχονται στη Γη προς εξερεύνηση. Ενα εξωγήινος κατεβαίνει σε μια παραλία με γυμνιστές κρατώντας στο χέρι του το δίσκο. Βλέπει λοιπόν έναν άνθρωπο που φέρνει προς την εικόνα του άνδρα και τον πλησιάζει. Δείχνει λοιπόν προς το ….. του που κρεμεται και περιχαρής δείχνει και προς την ανάλογη εικόνα του δίσκου. Ο άνθρωπος όμως που είναι ‘τρίτου φύλου’ προσπαθεί να εξηγήσει στον εξωγηινο ότι …..
    Στην ελληνική γλώσσα υπάρχουν δύο λέξεις με διαφορετική σημασία “το φύλο του άνδρα και της γυναίκας” – ” η συνεύρεση του άνδρα με τη γυναίκα”. Στη βαρβαρική υπάρχει μία λέξη [σεξ] γι’ αυτά τα δύο. Γι΄αυτό δεν υπάρχει “τρίτο φύλο”. Συμπεριφορά ή προτίμηση υπάρχει.
    Ο εξωγηινος δεν ξέρω τι έκανε. Αν ήταν καλοπροαίρετος θα έφυγε δια παντός από τη Γη για να μη τρελλαθεί. Αν είχε άγριες διαθέσεις……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Εκτροχιασμός τρένου με 4 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες στο Μαρόκο

Μογκερίνι: Η Συμφωνία των Πρεσπών, μοναδική ευκαιρία συμφιλίωσης, στη ΝΑ Ευρώπη