Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:54 - 18/12/2023

Η Moderna επιβεβαιώνει ότι τα εμβόλια COVID mRNA προκαλούν καρκίνο

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η Moderna παραδέχτηκε ότι το εμβόλιο mRNA COVID προκαλεί ΚΑΡΚΙΝΟ, αφού δισεκατομμύρια θραύσματα DNA βρέθηκαν σε φιαλίδια της επικίνδυνης ένεσης.

Η αποκάλυψη έγινε μετά την πρόσφατη εμφάνιση του Dr. Robert Malone σε ακρόαση με θέμα “Τραυματισμοί που προκαλούνται από τα εμβόλια COVID-19” υπό την ηγεσία της βουλευτού Marjorie Taylor Greene (R-Ga.), κατά την οποία αποκάλυψε πως η πατέντα της Moderna δείχνει ότι τα φιαλίδια του (COVID-19) “εμβολίου” της περιέχουν δισεκατομμύρια θραύσματα DNA και άλλες μολυσματικές ουσίες που συνδέονται με γενετικές ανωμαλίες και καρκίνο.

Ας μην χάνουμε την επαφή… Η κυβέρνησή σας και η Μεγάλη Τεχνολογία προσπαθούν ενεργά να λογοκρίνουν τις πληροφορίες που αναφέρει το The Exposé για να εξυπηρετήσουν τις δικές τους ανάγκες. Εγγραφείτε τώρα για να βεβαιωθείτε ότι θα λαμβάνετε τις τελευταίες μη λογοκριμένες ειδήσεις στα εισερχόμενά σας…

Κατά την ακρόαση, ο Δρ Μαλόουν μίλησε για το πώς η Moderna αναγνωρίζει στην πατέντα της ότι το RNA είναι προτιμότερο από το DNA στα εμβόλια λόγω των κινδύνων που ενέχει, αλλά ότι η ένεση mRNA της εταιρείας, η οποία χορηγήθηκε σε δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους, είναι μολυσμένη με το τελευταίο.

“Η Moderna έχει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τη χρήση του RNA για εμβόλια”, δήλωσε ο Δρ Μαλόουν. “Και σε αυτό, η Moderna αναγνωρίζει ρητά ότι το RNA είναι ανώτερο από το DNA για σκοπούς εμβολιασμού, επειδή υπάρχουν προβλήματα, συμπεριλαμβανομένης της πιθανότητας εισαγόμενης μεταλλαξιγένεσης που θα μπορούσε να οδηγήσει στην ενεργοποίηση ογκογονιδίων ή στην απενεργοποίηση ογκοκατασταλτικών γονιδίων”.

“Ο FDA λέει ότι δεν γνωρίζει καμία ανησυχία, αλλά η Moderna, στο δικό της δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, εκθέτει ακριβώς τις ίδιες ανησυχίες που υπάρχουν για το DNA όσον αφορά την εισαγωγή μεταλλαξιγένεσης και τη γονοτοξικότητα.

“Άρα, η Moderna το γνωρίζει – το DNA είναι ένα μολυσματικό στοιχείο. Μένει μέσα λόγω του τρόπου με τον οποίο το φτιάχνουν … χρησιμοποιούν το DNA για να φτιάξουν RNA, και στη συνέχεια αποικοδομούν το DNA, και στη συνέχεια πρέπει να καθαρίσουν το αποικοδομημένο DNA μακριά από το RNA, και η διαδικασία που χρησιμοποιούν δεν είναι τόσο καλή”.

Το εμβόλιο mRNA της Pfizer για το COVID είναι επίσης μολυσμένο με καρκινογόνα τμήματα DNA

Επιστήμονες από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά μπόρεσαν να πάρουν στα χέρια τους κλειστά φιαλίδια του εμβολίου COVID της Moderna, με σαφή αλυσίδα φύλαξης, και πήραν δείγματα. Αυτή είναι η εξειδίκευσή τους, για να είμαστε σαφείς: κάνουν βαθιά αλληλούχιση σε δείγματα και μεταδίδουν τα ευρήματά τους για το κοινό καλό.

Αυτό που ανακάλυψαν ήταν μεγάλος αριθμός θραυσμάτων DNA στο παρασκεύασμα RNA, στα οποία εφάρμοσαν τυποποιημένα εργαλεία ανακατασκευής για να δουν πώς έμοιαζαν τα κυκλικά πλασμιδιακά DNA – τίποτα από αυτά δεν αποκαλύφθηκε στο κοινό, παρεμπιπτόντως.

Η τεκμηρίωση υποδηλώνει ότι υπάρχουν ορισμένες αλληλουχίες DNA που υπάρχουν στα φιαλίδια και οι οποίες κανονικά δεν επιτρέπονται σε οτιδήποτε πρόκειται να πάει στον άνθρωπο, “το λιγότερο από τα οποία είναι ένα γονίδιο ανθεκτικότητας στα αντιβιοτικά”, εξήγησε ο Δρ Μαλόουν.

“Περιλαμβάνουν αυτές τις αλληλουχίες από τον ιό Simian Virus 40 -όχι ολόκληρο τον ιό, αλλά αλληλουχίες υποκινητών υψηλής ενεργότητας- που είναι ακριβώς αυτό που ο FDA στους παλαιότερους κανονισμούς του έλεγε ότι πρέπει να αποφεύγεται, επειδή προσδίδει ακόμη μεγαλύτερο κίνδυνο για μεταλλαξιγένεση με εισαγωγή”.

Αποδεικνύεται ότι η ένεση mRNA της Pfizer για το COVID περιέχει τις ίδιες προσμίξεις. Η εταιρεία παρείχε τεκμηρίωση στις ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ, της Ευρώπης και του Καναδά. Αυτές οι ρυθμιστικές αρχές διέγραψαν τη μικρή σημείωση σχετικά με τις αλληλουχίες SV40 σε μια προφανή προσπάθεια να την αποκρύψουν από το κοινό.

“Ο FDA δεν πήρε τις ακατέργαστες αλληλουχίες DNA, δεν ανακατασκεύασε αυτούς τους πλασμιδιακούς χάρτες και δεν τις εξέτασε ο ίδιος”, διευκρίνισε ο Δρ Μαλόουν. “Απλώς θεώρησαν δεδομένο αυτό που τους είχε δώσει η Pfizer. Και τώρα όλα αυτά βγαίνουν στη φόρα εξαιτίας αυτού που βρήκαν αυτοί οι ερευνητές”.

Υψηλόβαθμα άτομα τόσο στη Moderna όσο και στην Pfizer έπρεπε να το γνωρίζουν αυτό, δήλωσε ο Δρ Malone, ενώ οι πιθανές συνέπειες για τους παραλήπτες του jab είναι “οτιδήποτε σχετίζεται με βλάβη του DNA, δηλαδή, γενετικές ανωμαλίες και καρκίνος είναι οι πιο αξιοσημείωτες”.Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Να της κάνετε μήνυση..θα της κλασετε το παπαρι αλλά κουβέντα να γίνεται

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*