21:33 - 11/06/2019

Η Μελανία με τον «Κρόνο» στο κεφάλι, αλλά και άλλα περίεργα!

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Η Μελανία Τράμπ με καπέλο – ομοίωμα του Κρόνου αλλά και άλλα περίεργα που αφορούν την εμφάνισή της και την συμπεριφορά της. Αυτός θα έπρεπε να είναι ο τίτλος του παρόντος άρθρου ώστε να αποδίδεται επακριβώς το περιεχόμενό του, πλην όμως θα ήταν πολύ μεγάλος, άρα απαγορευτικός. Άλλωστε, πρόθεσίς μου ήταν ν’ αναφερθώ μόνο στο καπέλο – Κρόνο της Μελανία, αλλά μία φωτογραφία περιεκτικοτάτη σε πληροφορίες, μ’ έκανε να παραθέσω επιπλέον στοιχεία γι’ αυτήν την γυναίκα.

Η Μελανία, βρέθηκε στις 6 Ιουνίου, δηλαδή στις 6 – 6ου, στο Πόρτσμουθ της Αγγλίας για τον εορτασμό της συμπληρώσεως των 75 ετών από την απόβαση της Νορμανδίας, μαζί με τον Ντόναλντ Τράμπ. Το «Μελανία» είναι ελληνικό όνομα και σημαίνει «μαύρη», προέρχεται από το «Μέλας» που σημαίνει «μαύρος». Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ και η σύζυγός του έφθασαν στον χώρο τελετής και τα ενδύματα του ζευγαριού ήταν άξια προσοχής. Η Μελανία, η «μαύρη», με το χαρακτηριστικό μακιγιάζ στα μάτια, ήταν ντυμένη στα λευκά και ο πυρόξανθος σύζυγός της, ο «άριος», στα πολύ σκούρα μπλέ, σχεδόν μαύρα. Κανένα άλλο χρώμα δεν υπήρχε στα ενδύματά τους. Άσπρο – μαύρο. Η δε Μελανία, ήταν η μόνη που είχε το προνόμιο να ντυθεί στα, σχεδόν, ολόλευκα. Ουδείς άλλος.
Το πιο χαρακτηριστικό της όλης αμφίεσής της ήταν το καπέλο της. Το καπέλο της ήταν ομοίωμα του «Κρόνου».

Η επιλογή δεν ήταν καθόλου τυχαία. Οι Κρόνειοι που διοικούν κρυφά τον πλανήτη, οι Κρόνειοι –Άτλαντες (με το μπλε αίμα) που θέλουν να επιβάλουν την Νέα Τάξη και την Κρόνεια θρησκεία είν’ εδώ και αποθρασύνονται σιγά-σιγά ένεκα της έπαρσης τους και της αλαζονείας τους, επειδή νομίζουν ότι είναι δυνατοί και αυτήν την φορά θα νικήσουν.

Δίπλα στην Μελανία καθόταν ο Παυλόπουλος. Καθόλου τυχαία και αυτή η επιλογή. Κάποτε είχαμε ξανασυναντηθεί εμείς οι Έλληνες κι αυτοί, και ένεκα «δικής μας» αδείας υπάρχουν ακόμη στην Γη. Αυτά, αυτοί δεν τα ξεχνούν και εμείς δεν τα γνωρίζουμε. Πλην όμως εμάς τώρα δεν μας υπολογίζουν και ετοιμάζουν τον αφανισμό μας, έλα όμως που υπάρχουν οι προστάτες μας που τους ελέγχουν! Επειδή ή τελετή είχε ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και γνώριζαν οι επισημότεροι των επισήμων στην εξέδρα ότι παρακολουθούνται, φρόντισαν, για να «θολώσουν τα νερά» να βάλουν τον Παυλόπουλο δίπλα στην Μελανία. Το συμπέρασμα είναι εντυπωσιακό. Τόσο «οι δικοί τους» όσο και «οι δικοί μας» είν’ εδώ, οπότε ο πόλεμος που ετοιμάζουν για να λύσουν διαφορές αιώνων θα είναι πρωτοφανούς εντάσεως.

Εδώ ήθελα να τελειώσω το άρθρο, πλην όμως μια παρατήρηση μ’ έκανε να προσεγγίσω κάπως διαφορετικά το θέμα «Μελανία». Αυτή ήταν η εξής. Απ’ όλους τους παρευρισκομένους, στην τελετή για την D-Day 75, επισήμους, μόνο ο Τράμπ συνοδευόταν από την σύζυγό του. Ουδείς άλλος είχε, τον, ή την, σύζυγό του δίπλα του. Ούτε αυτή η Βασίλισσα της Αγγλίας. Όταν εμφανίζεται η Βασίλισσα της Αγγλίας επισήμως, το πρωτόκολλο που ισχύει είναι αυστηρότατο χωρίς καμία εξαίρεση. Τι είδους πρωτόκολλο ίσχυσε εδώ; Και αν ίσχυσε κάποιο πρωτόκολλο ποια είναι αυτή η Μελανία που έχει τέτοια δύναμη, να φαίνεται ισχυρότερη από την Βασίλισσα της Αγγλίας; Ποια μπορεί να είναι;

Μια φωτογραφία της Μελανία που δημοσιεύθηκε εκτενώς στα Βρετανικά Μέσα Ενημερώσεως, μην παραγνωρίσουμε παράλληλα ότι οι μυστικές υπηρεσίες της Μ. Βρετανίας είναι οι καλύτερες του κόσμου, είναι ιδιαιτέρως πλούσια σε πληροφορίες βάσει των οποίων μπορεί κάποιος να καταλάβει πολλά.

Σ’ αυτήν την φωτογραφία βλέπουμε: 1) Τα ιδιαίτερα μάτια της, που είναι και το κύριο χαρακτηριστικό της. 2) Έχει ενωμένα δύο δάκτυλα, δείκτη και μέσο, κατά τον χαιρετισμό της. 3) Στην ένωση του μεγάλου δακτύλου με την παλάμη υπάρχει περίεργη πτυχή του δέρματος. 4) Το αυτί της δεν έχει λοβό, και 5) φαίνεται μόνο η λέξη “PRESIDENT” (ΠΡΟΕΔΡΟΣ), από τον λογότυπο και το έμβλημα του Προέδρου των ΗΠΑ, λες και είναι αυτή πρόεδρος. Ποιος ξέρει;

AFP_1H966L

Αναλύοντας τα παραπάνω έχουμε τις εξής πληροφορίες, ξεκινώντας από τα εύκολα και πηγαίνοντας προς τα δύσκολα. Η λέξη «ΠΡΟΕΔΡΟΣ» δεν υπάρχει έτσι από σύμπτωση στην φωτογραφία. Η πτυχή του δέρματος στην ένωση παλάμης με το μεγάλο δάκτυλο δείχνει κάποια ιδιαιτερότητα. Τα δύο ενωμένα δάκτυλα ΔΕΝ είναι τεκτονικό σημάδι. Είναι φυλετικό! Η Μελανία μάς ενημερώνει για την φυλή της. Τα μάτια της και τα αυτιά της είναι τα πλέον χαρακτηριστικά της φυλής της. Όταν τα μάτια ενός ανθρώπου είναι λίγο ανεβασμένα στις άκρες και τα αυτιά χωρίς λοβό, τότε το επάνω μέρος του πτερυγίου των αυτιών πρέπει να είναι ηπίως μυτερό, πάντως όχι καμπύλο, ή να έχει κάποιο χαρακτηριστικό σχήμα η ανθέλικα (το επάνω μέρος στο εσωτερικό του πτερυγίου του αυτιού). Γι αυτό, αν προσέξατε λίγο, τα χτενίσματα της Μελανία, έχουν ένα χαρακτηριστικό. Πάντοτε της κρύβουν το επάνω μέρος των αυτιών της! Δεν ισχυρίζομαι ότι έχει μυτερά σε απολήξεις αυτιά, αλλά για να τα κρύβει κάποιος λόγος θα υπάρχει.

Η θέση και το σχήμα των ματιών και το σχήμα των αυτιών της Μελανία, σε συνδυασμό με το σήμα που κάνει με το χέρι η Μελανία, μας πληροφορεί η ίδια ότι ανήκει στην φυλή, σύμφωνα με κάποιους ειδικούς αναλυτές, που ονομάζεται “Half-Elf”. Στα ελληνικά θα την λέγαμε «ημι-ξωτικό»!!! Δηλαδή είναι απόγονος ενός ανθρώπου και ενός ξωτικού;! Η λέξη “elf” είναι παρμένη από την σκανδιναβική μυθολογία. Τα χαρακτηριστικά των Half-elves, όπως και να το κάνουμε, διαφέρουν από αυτά των κοινών ανθρώπων. Ένα από τα χαρακτηριστικά τους είναι η «ξωτική» τους ομορφιά, αλλά και το ότι μπορούν αν φθάσουν να ζουν έως την ηλικία των 180 ετών! Αυτά τα λένε κάποιοι που ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν.

Αυτά περί της Μελανία. Ας τα έχουμε υπ’ όψιν μας και που ξέρετε, αργότερα μπορεί να βγουν πολλές αποκαλύψεις για την όχι τυχαίως πρώτη κυρία των ΗΠΑ. Κυρίως να θυμόμαστε ότι ήλθε στην Ευρώπη με τον «Κρόνο» για καπέλο. Τι άλλο πρέπει να μας δείξουν οι Κρόνειοι για να καταλάβουμε; Οι Κρόνειοι, που θεωρούν τους εαυτούς τους απογόνους των Ατλάντων. Γι’ αυτό έξω από τον ουρανοξύστη των Ροκφέλερ στην Νέα Υόρκη υπάρχει άγαλμα του Άτλαντος. Οι Κρόνειοι ειν’ εδώ για να επιβάλουν την Κρόνεια πανθρησκεία τους, αλλά δυστυχώς γι αυτούς υπάρχει η Ορθόδοξη Ελλάς.

Όταν θ’ αποτύχουν, θα είναι κανείς να λυπάται όλους αυτούς που ανέλαβαν την ευθύνη υλοποίησης των σχεδίων τους. Ούτε φίδι στον κόρφο τους, που λένε.

Χρήστος Μαντζιάρης

Loading...

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. Με δυο λεπτά ψάξιμο στο νετ βρήκα γιατί κρύβει το αυτι η μελάνια, γιατί το πάνω μέρος των αυτιών της παραέχει κούρβα

 2. h ellas ΥΠΟΣΚΟΥΠΙΔΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΡΟΝΙΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ

 3. ΔΡΑΚΩΝ ΔΕΡΚΕΤΑΙ 06/12/2019 @ Ιούνιος 12, 2019 8:55 πμ

  ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΝΤΕΝΒΕΡ ΣΤΗΝ ΗΠΑΠΑΡΑ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΚΟΤΕΧΝΗ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑ ΟΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ Η ΣΙΜΠΟΥΡΝΙΑ ΣΙΒΗΡΙΑ ΣΛΟΒΟΥΝΑ ΡΩΣΟΓΥΦΤΙΣΣΑ ΚΝΑΒΣ ΚΟΥΝΑΒΙ ΜΕ ΙΝΔΙΚΗ ΑΦΡΟΚΙΝΕΖΙΚΗ ΜΠΟΥΡΓΚΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ Ο ΓΛΟΙΩΔΗΣ ΚΑΥΚΑΣΙΑΤΗΣ ΤΡΑΜΠ TRUMP ΤΡΟΜΠΑΣ ΜΕ ΒΑΡΒΑΡΙΚΗ ΒΑΥΑΡΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΣΦΥΡΗΛΑΤΕΙ ΕΝΑ ΣΠΑΘΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΟΧΛΟΥ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ
  ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ ΗΜΙΝ Η ΠΑΛΗ ΠΡΟΣ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΑΡΚΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΑΣ ΑΡΧΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΝ ΤΟΙΣ ΟΥΡΑΝΟΙΣ
  ΤΑ ΑΤΛΑΝΤΟΚΟΠΡΑΝΑ ΑΦΡΑΣΙΑΤΙΚΑ ΚΡΟΝΟΣΚΥΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΒΥΘΙΣΤΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΕΠΕΤΑΙ Η ΟΛΟΣΧΕΡΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΚΑΙ ΟΛΕΘΡΟΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΑΥΚΩΝ ΤΩΝ
  ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΑΙΕΙ ΠΕΡΙ ΛΕΙΠΟΜΕΝΟΝ ΓΕΝΟΣ ΓΑΡ

 4. Ο συντάκτης του άρθρου έχει ακούσει κάτι για τα WHITE HATS (Λευκά Καπέλα);;;;;;

 5. Εδώ έχει φωτό απ την νεαρή ηλικία, όντως το αυτάκι της είναι λίγο μυτερούλι αλλά είναι χαριτωμένο
  https://main-designyoutrust.netdna-ssl.com/wp-content/uploads/2018/10/25-13.jpg?iv=72
  Τωρα για το άν ειναι κ λίγο ξωτικό ποιος ξέρει..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*