ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Η κατάρρευση του πολιτισμού και της χριστιανικής κουλτούρας στην Δ.Ευρώπη: Τραβεστί υποδύθηκαν στην έναρξη των Ολυμπιακών τον… Μυστικό Δείπνο!

· Κατοχικά Νέα

Σφοδρή αντίδραση από την ευρωβουλευτή Μαριόν Μαρεσάλ Λεπέν

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η παρουσία των τραβεστί στην τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, οι οποίοι υποδύθηκαν τον… Ιησού Χριστό και τους μαθητές του στον Μυστικό Δείπνο!

Καταδεικνύοντας με τον χαρακτηριστικό τρόπο την πλήρη κατάρρευση του δυτικού πολιτισμού, εκφυλίζοντας την γιορτή του Ολυμπισμού και των ιδεωδών του σε τρανς παρέλαση!

Παρακολουθώντας την Έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, η ευρωβουλευτής Μαριόν Μαρεσάλ Λεπέν, ανιψιά της Μαρίν Λεπέν, εξέφρασε την οργή της για την παρουσίαση.

«Παρακολουθώ την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων με τα παιδιά μου. Είναι δύσκολο να εκτιμήσω τις λίγες επιτυχημένες σκηνές, ανάμεσα στην αποκεφαλισμένη Μαρία-Αντουανέτα, το ζευγάρι που φιλιέται, τις drag queens, τον εξευτελισμό της Δημοκρατικής Φρουράς που αναγκάζεται να χορέψει με την Aya Nakamura και τη γενική ασχήμια των κοστουμιών και της χορογραφίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόκειται για μια απελπισμένη προσπάθεια να εξυμνήσει κανείς τις αξίες του αθλητισμού και την ομορφιά της Γαλλίας εν μέσω μιας τόσο χοντροκομμένης προπαγάνδας της Woke κουλτούρας», έγραψε.

pronews.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΗΠΑ: Παραιτήθηκε ο υπουργός Στρατού Νταν Ντρίσκολ μετά από μήνες έντασηςΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Ο Νταν Ντρίσκολ αποχωρεί στις 3 Σεπτεμβρίου — αναφορές για σύγκρουση με Χέγκσεθ γύρω από εκσυγχρονισμό και απομακρύνσεις στρατηγών

Νέα ρωσική επίθεση στο Κίεβο: Τέσσερις νεκροί και πάνω από 12 τραυματίεςΔΙΕΘΝΗ

Νέα ρωσική επίθεση στο Κίεβο: Τέσσερις νεκροί και πάνω από 12 τραυματίες

Νέα Υόρκη: Αστυνομικοί πυροβόλησαν θανάσιμα γυναίκα με μαχαίρια στην Times SquareΔΙΕΘΝΗ

Times Square: Νεκρές η 32χρονη που μαχαιρώθηκε και η δράστις – η αστυνομία ταυτοποίησε την Πάμελα Σισνέρος

3 απαντήσεις στο “Η κατάρρευση του πολιτισμού και της χριστιανικής κουλτούρας στην Δ.Ευρώπη: Τραβεστί υποδύθηκαν στην έναρξη των Ολυμπιακών τον… Μυστικό Δείπνο!”

  1. Καμια αυτοκρατορια δεν πεφτει εαν δεν ειναι ετοιμη η επομενη. Και παντα αυτοι που ριχνουν την οποια αυτοκρατορια ειτε θρησκευτικη ειτε πολιτικη η στρατιωτικη ειναι παντα οι ιδιοι, δλδ αυτοι που την εφτιαξαν…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά