Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:52 - 30/09/2023

Η ανθρωπότητα στα απόλυτα «όριά» της!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η ανθρωπότητα στα απόλυτα «όριά» της!

 Έφτασε το ΤΕΛΟΣ;

Τι σχέση έχουν μεταξύ τους ο ποταμός Ρίο Γκράντε, το νησί Λαμπεντούζα,

το Αιγαίο πέλαγος και το «φλεγόμενο» Μάουι;…

.

…Όλα αυτά είναι τοποθεσίες πολύ σημαντικές για την εφαρμογή των τελικών πολιτικών τής Νέας Τάξης …Της Τάξης τού Κίσινγκερ, του Σβαμπ, του Χαράρι, του Έλισον, του Φινκ κλπ. …Της συμμορίας που άρπαξε τα πάντα από τους λαούς, για να δώσει στους ανθρώπους την «ευτυχία» τής ανεμελιάς εκείνου που δεν του ανήκει τίποτε …«Χακούνα ματάτα»! …με τις «ευλογίες» τού σιωνιστικού διευθυντηρίου. Τώρα αυτή η πανίσχυρη και ληστρική εβραϊκή Νέα Τάξη, μέσω του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ, προσπαθεί να «τακτοποιήσει» την «επόμενη ημέρα». Μια τρομακτική «επόμενη ημέρα», η οποία έχει «φορτωθεί» στα σαπιοκάραβα της ΛΑΘΡΟμετανάστευσης και —μέσω των ΜΚΟ— «περνάει» στον Δυτικό Κόσμο μέσα από τις τοποθεσίες αυτές στις οποίες αναφερόμαστε …Τοποθεσίες, οι οποίες αποτελούν «πύλες» μέσα από τις οποίες περνάνε οι μεγάλες εξελίξεις. Οι τοποθεσίες αυτές είναι μονίμως ανοικτές «τρύπες», οι οποίες απειλούν  το «σκάφος» τού Χριστιανισμού με «βύθιση» και καταστροφή.

Οι Εβραίοι έχουν λεηλατήσει τον Χριστιανισμό κι ακολουθούν την πολιτική τής «καμένης γης», προκειμένου να διασφαλίσουν τα κεκτημένα τους και να μην υποστούν οι ίδιοι τις συνέπειες των πολιτικών τους. Προσπαθούν να διαλύσουν τις εθνικές κοινωνίες με την εισαγωγή εκατομμυρίων ΛΑΘΡΟμεταναστών, προκειμένου να «εξουδετερώσουν» τις αντιδράσεις απέναντι στα συνεχή εβραϊκά εγκλήματα …Προκειμένου να μην απαιτήσουν οι λαοί την ανάκτηση των χαμένων περιουσιών τους. Έχουν αποβιομηχανίσει το σύνολο των χωρών τής χριστιανικής Δύσης κι έχουν φέρει τους λαούς στην απόλυτη αδυναμία. Διέλυσαν τα συστήματα παιδείας τους και αλλοίωσαν την έννοια της ανώτατης εκπαίδευσης, παράγοντας εκατομμύρια μεσήλικες  «πτυχιούχους» άνευ επιστημονικού αντικειμένου. Τους έβαλαν σε δάνεια, τους τεμπελοποίησαν και αφού τους αποχαύνωσαν με τα social media και τα πορνό, τους λεηλάτησαν.

 

Η ΛΑΘΡΟμετανάστευση σε αυτό το σημείο είναι που τους εξυπηρετεί. Τώρα όλους αυτούς τους λαούς, τους οποίους τους έκλεψαν και στην κυριολεξία διέλυσαν, τους φοβούνται …Φοβούνται μήπως τους «ξυπνήσει» η ανάγκη ..και —ακόμα χειρότερα— η πείνα! Για να ελέγξουν αυτήν την αναπόφευκτη πλέον αντίδραση, έχουν ανάγκη κοινωνικούς συμμάχους σε ΟΛΑ τα κράτη, γιατί έχουν πρόβλημα με τους λαούς σε ΟΛΑ τα κράτη. Γι’ αυτόν τον λόγο προσπαθούν —και σε μεγάλο βαθμό το έχουν καταφέρει— κι έχουν μετατρέψει τις εθνικές κοινωνίες σε ανοικτές «χωματερές» ανθρώπων, οι οποίες θα επιβιώνουν υπό το έλεος των «χορηγών» τους …Εμπόλεμες «χωματερές», εφόσον —με ενεργοποιημένα τα ένστικτά τους—  οι μειονότητές τους θα στρέφονται η μία εναντίον τής άλλης, προκειμένου να εξασφαλίσουν την εύνοια των «αφεντικών». Με τον τρόπο αυτόν φιλοδοξούν να εξασφαλίσουν φανατικούς υποστηρικτές ακόμα κι ανάμεσα σε ανθρώπους που τους μισούν, όπως είναι οι μουσουλμάνοι τής Μέσης Ανατολής και ταυτόχρονα θα «χάνεται» η εβραϊκή κοινότητα από το «στόχαστρο» των θυμάτων της! …Από το «στόχαστρο» των «νατιβιστών», τους οποίους τόσο πολύ φοβούνται οι Εβραίοι.

ΟΛΑ αυτά έγιναν με οργανωμένο σχέδιο και με εκτελεστικό «βραχίονα» το πολιτικό, οικονομικό και στρατιωτικό «τέρας» που λέγεται «κράτος των ΗΠΑ»! …ΟΛΑ αυτά είναι αποτελέσματα της αμερικανικής πολιτικής στον κόσμο! Οι Δημοκρατικοί είναι αυτοί, οι οποίοι ανάγκασαν τα χριστιανικά κράτη ν’ ακολουθήσουν «ανοικτές» οικονομικές πολιτικές, βασιζόμενες σε τεράστια δάνεια και όχι στην πραγματική οικονομία …Δάνεια αναγκαστικά, τα οποία δίνονταν από «πίσω «πόρτες», για να δημιουργούν την ψευδαίσθηση της «ανάπτυξης» που παράσερνε τους λαούς, οι οποίοι δεν γνώριζαν τι συνέβαινε …Δάνεια τεράστια, με τεράστιες προμήθειες, τα οποία πυροδότησαν τη διαφθορά των πολιτικών προσώπων …Μια διαφθορά, που, για να τους εξυπηρετήσει, έφτασαν στο σημείο σχεδόν να την αποποινικοποιήσουν, για να μη φοβούνται οι συνεργάτες τους.

Όλα αυτά ήταν εξ’ αρχής σχεδιασμένα να οδηγήσουν στη σημερινή αθλιότητα, όπου οι λαοί χάνουν τα πάντα κάτω από το βάρος των απαιτήσεων των τοκογλύφων και των απειλών των ΗΠΑ. Τα κόλπα του υποκόσμου και των τοκογλύφων, που αναζητούν πλούσιους κληρονόμους, για να τους «δουλέψουν» με «γενναιοδωρίες», οι οποίες στο τέλος γίνονται απειλές κι εκβιασμοί μέχρι να τους αρπάξουν τα πάντα. Η πολιτική και οικονομική ισχύς των ΗΠΑ, δηλαδή, ήταν εκείνη που έδωσε στους Εβραίους τη δυνατότητα να λεηλατήσουν τα πάντα μέσω των «πέτσινων» δανείων …Δεν ήταν μέγα «κατόρθωμα» αυτό το οποίο έκαναν …Κοινή απάτη ήταν …Απατεώνες κλέφτες είναι και όχι κατακτητές στρατηγοί …Τους επιτράπηκε να το κάνουν. Αφέθηκαν απροστάτευτοι οι λαοί από τις διεφθαρμένες και προδοτικές ηγεσίες τους!

Περί αυτού πρόκειται. Με την πίεση των ΗΠΑ —και υπό την ανοχή των διεφθαρμένων ηγεσιών τους— οι Εβραίοι έβαλαν τους λαούς να παίξουν «Μονόπολη» με τους παγκόσμιους τοκογλύφους …και, ως γνωστόν, στη «Μονόπολη» πάντα κερδίζει ο τραπεζίτης …Ειδικά εκείνος που έχει έναν Εβραίο —σαν τον Γκρίνσπαν της FED— να «τυπώνει» δολάρια με τον τόνο. Το αποτέλεσμα εκείνης της πολιτικής ήταν τραγικό και οι συνέπειες έχουν στην κυριολεξία φέρει τους λαούς σήμερα στα όρια της επιβίωσης. Την ώρα λοιπόν που οι άνθρωποι πρέπει ν’ αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της επιβίωσης, αυτοί, οι οποίοι τους λεηλάτησαν, θα πρέπει ν’ αντιμετωπίσουν τους ίδιους αυτούς ανθρώπους, οι οποίοι είναι θέμα χρόνου ν’ αντιδράσουν.

Αυτό το πρόβλημα προσπαθούν να επιλύσουν μέσω της ΛΑΘΡΟμετανάστευσης. Αυτό το «πρόβλημα» είναι «φορτωμένο» στα σαπιοκάραβα. Οι Δημοκρατικοί των ΗΠΑ, οι οποίοι με το αζημίωτο —εάν κρίνουμε από τα ονόματα των «χορηγών» τους— πρωταγωνίστησαν σ’ αυτήν την παγκόσμια λεηλασία υπέρ των Εβραίων τοκογλύφων, είναι αυτοί οι οποίοι στη διάρκεια της εξουσίας τους προκάλεσαν την «πλημμύρα» της ΛΑΘΡΟμετανάστευσης στην Ευρώπη. Ο άθλιος Ομπάμα και η όμοιά του Χίλαρι Κλίντον «έσπασαν» τα «αντιπλημμυρικά αναχώματα» που προστάτευαν την Ευρώπη. Αυτοί είναι που προκάλεσαν τον Εμφύλιο στη Συρία και διέλυσαν τη Λιβύη …ΣΤΟΧΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ήταν η «έκρηξη» του προσφυγικού προβλήματος και η αναπόφευκτη ΛΑΘΡΟμετανάστευση των πεινασμένων και των απελπισμένων, η οποία ήταν η φυσιολογική εξέλιξή του. Η Λαμπεντούζα και το Αιγαίο είναι οι βασικές «πύλες» εισόδου αυτού του διπλού κύματος ΛΑΘΡΟμεταναστών τόσο από την Αφρική όσο και από την Ασία.

Αυτό ήταν το ζητούμενο αυτών των φαινομενικά «βλακωδών» πολιτικών …Το ζητούμενο ήταν οι «παρενέργειες» αυτής της πολιτικής και όχι κάποιος συγκεκριμένος στρατηγικός στόχος εξαιτίας αυτής της πολιτικής …Το ζητούμενο δεν ήταν η «πληγή», αλλά η «μόλυνσή» της! …Το ζητούμενο δεν ήταν η «αιμορραγία», αλλά το «πύον» τού «αποστήματος». Δεν τους έλειπε δηλαδή ο έλεγχος της Συρίας ή της Λιβύης, ώστε να τις «χτυπήσουν» για να τις υποτάξουν …Τους έλειπε το χάος που θα προέκυπτε, εάν τα κράτη αυτά υπολειτουργούσαν σε βαθμό «σήψης». Ο Εβραίος Σόρος και οι χρηματοδοτούμενες από αυτόν ΜΚΟ είναι εκείνες που κρατάνε τις «πύλες» αυτές ορθάνοιχτες, προκειμένου αυτό το «πύον» —τόσο από την Ασία όσο και από την Αφρική— να «μολύνει» το «σώμα» τής Ευρώπης. Στόχος τους είναι να ΜΗΝ σταματήσει η παθογόνος «πλημμύρα» τής χριστιανικής Ευρώπης. Αυτό το σχέδιο απαιτούσε και την οικονομική καταστροφή κρατών «υποδοχής» όπως η Ελλάδα, προκειμένου να μην αντιστέκονται στον βιασμό τους.

Ο εμφύλιος της Συρίας ή η διάλυση της Λιβύης συνδέονται με το Ελληνικό Μνημόνιο, αλλά και τα Μνημόνια της Ισπανίας και της Πορτογαλίας …Συνδέονται επίσης με τον μόνιμο οικονομικό εκβιασμό τής Ιταλίας. Όλα αυτά έγιναν με βάση ένα οργανωμένο σχέδιο, το οποίο στόχο είχε την κατάλυση την έννοιας της εθνικής κυριαρχίας σε όλα τα κράτη που θα μπορούσαν ν’ αντισταθούν στη Νέα Τάξη. Αυτό το νόημα είχαν τα Μνημόνια των Εβραίων Μπενράνκε, Τρισέ, Στρος Καν, Μπλανκφάιν, Άκερμαν κλπ.. Με τους εκβιασμούς και τις απειλές των Εβραίων Σαρκοζί και Μέρκελ είχαν «παραλύσει» τη Νότια Ευρώπη, προκειμένου αυτή να μην αντιδρά στην εισβολή που της επέβαλαν οι «δανειστές» και άρα οι γνωστοί ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ τής Γουόλ Στριτ. Το Σχέδιο «σταμάτησε» επί Τραμπ και ενεργοποιήθηκε αμέσως μετά την «ανατροπή» τού ιδίου.

Αυτό το σχέδιο βλέπουμε σήμερα σε πλήρη εξέλιξη και σε ολόκληρο το γεωγραφικό του εύρος. Ο Μπάιντεν —με τους Δημοκρατικούς— «απασχολεί» την «ανοχύρωτη» Ευρώπη με έναν ανώφελο πόλεμο στην Ουκρανία και την ίδια ώρα έχει ανοίξει τα σύνορα των ΗΠΑ στη ΛΑΘΡΟμετανάστευση απ’ όλον τον Πλανήτη και όχι μόνον από τη Λατινική Αμερική. Οι Εβραίοι Μπλίνκεν, Σάλιβαν και Νιούλαντ πρωταγω­νιστούν στο έγκλημα που γίνεται στην Ευρώπη και οι Εβραίοι Μαγιόρκας και Γκάρλαντ είναι αυτοί, οι οποίοι επιτρέπουν την «άλωση» των ΗΠΑ από τους ΛΑΘΡΟμετανάστες. Το προδομένο Υπουργείο Εσωτερικών τού Μαγιόρκας και το «εργαλειο­ποιημένο» FBI τού Γκάρλαντ επι­τρέ­πουν τη σημερινή «πλημμύρα» της ΛΑΘΡΟμετανάστευσης στις ΗΠΑ. Το σύνολο της αντιαμερικανικής αυτής πολιτικής υποστηρίζεται από όλες τις Πολιτείες στις οποίες έχουν την ηγεσία οι Δημοκρατικοί …Τις Πολιτείες-«καταφύγια», οι οποίες έχουν αρχίσει να «γονατίζουν» υπό το βάρος τής ΛΑΘΡΟμετανάστευσης και εις βάρος των Αμερικανών πολιτών.

Οι ΗΠΑ υπό την τεράστια πίεση των Εβραίων —οι οποίοι τις ελέγχουν απόλυτα— «ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ»! Τα εβραϊκής ιδιοκτησίας ΜΜΕ ακολουθούν μεθόδους σκληρής γκεμπελικής προπαγάνδας και τα επίσης εβραϊκής ιδιοκτησίας Social Media «φιμώνουν» κάθε φωνή που δεν συμφωνεί με την «ευαισθησία» τους. Το αποτέλεσμα είναι τραγικό. ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ έχουν παραδώσει στις «φλόγες» τού χάους τις πιο ισχυρές τους πόλεις. Αυτοδιαλύονται μόνο και μόνο γιατί οι Εβραίοι έχουν ανάγκη να εξασφαλίσουν πάση θυσία κοινωνικούς «συμμάχους», προκειμένου να ελέγξουν τον αμερικανικό λαό σε περίπτωση αντίδρασής του …Μια αντίδραση αναπόφευκτη, εφόσον έχουν φτωχοποιήσει τον πιο ισχυρό λαό τού Χριστιανισμού! Την αντίδραση αυτού του λαού φοβούνται ενόψει τού μεγάλου «κραχ» που έρχεται και το οποίο είναι προσχεδιασμένο, εφόσον η λεηλασία τής αμερικανικής οικονομίας έχει ήδη συντελεστεί και το μόνο που απομένει είναι απλά να το «μάθουν» και οι Αμερικανοί …Να το μάθουν οι εξαπατημένοι πρώην «συνέταιροί» τους.

Την ίδια ώρα αυτοί οι πανίσχυροι Εβραίοι, οι οποίοι βάζουν «φωτιά» σε ολόκληρο τον χριστιανικό κόσμο, προσπαθούν να εξασφαλίσουν για του εαυτούς τους ένα ασφαλές καταφύγιο …Ένα καταφύγιο ασφαλές για τους ίδιους και απολύτως απρόσιτο για όλους τους υπόλοιπους …Ένα καταφύγιο, το οποίο θα δώσει νόημα στον απίστευτο πλούτο τους και στην κατοχή των ιδιωτικών τους αεροπλάνων …Ένα καταφύγιο, το οποίο θα τους επιτρέπει να επιστρέφουν σε μια ασφαλή «φωλιά», όταν δεν θα έχουν λόγο να «πετάνε» επάνω από μια χαώδη παγκόσμια κατάσταση. Είναι θέμα γνώσης των μελλοντικών άσχημων εξελίξεων και οι Εβραίοι κατέχουν αυτήν τη γνώση, εφόσον οι ίδιοι προκαλούν τα γεγονότα! …Όπως λοιπόν οι πλούσιοι Εβραίοι έφυγαν εγκαίρως από την Ευρώπη σε ασφαλείς προορισμούς, γνωρίζοντας ότι ο Χίτλερ θα την αιματοκυλίσει —εφόσον οι ίδιοι τον είχαν χρηματοδοτήσει γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο—, έτσι θέλουν σήμερα να φύγουν από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ, τις οποίες οι ίδιοι οδηγούν στο χάος …και σύντομα στην ανεξέλεγκτη βία μεταξύ των εθνικών και θρησκευτικών μειονοτήτων!

Εδώ κάπου μπαίνει το Μάουι στην εξίσωση. Ενώ όλες οι άλλες τοποθεσίες είναι «τρύπες», τις οποίες άνοιξαν οι Εβραίοι  για να μπάσουν ξένους ανάμεσα σε γηγενείς, στο Μάουι κάνουν το ακριβώς αντίθετο! …Άνοιξαν «τρύπα», για να αποβάλλουν τους γηγενείς από την πατρογονική τους γη και να εισβάλλουν οι ίδιοι. Όλοι αυτοί οι Εβραίοι —οι οποίοι σήμερα βάζουν «φωτιά» στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ, για να ελέγξουν τους λαούς τους με μέσον την ανεξέλεγκτη εισβολή αλλοεθνών κι αλλόθρησκων— είναι οι ίδιοι που, ως αλλοεθνείς κι αλλόθρησκοι εισβάλουν στο Μάουι. Αυτοί είναι που έβαλαν φωτιά στο Μάουι! Γιατί; …Για να διώξουν τους Χαβανέζους από την πατρίδα τους …Για να εξασφαλίσουν ασφαλές καταφύγιο για τους εαυτούς τους στη μέση τού ωκεανού και δίπλα στη μεγαλύτερη ναυτική βάση των ΗΠΑ, τις οποίες ελέγχουν απόλυτα! Με επικεφαλής τους Εβραίους Φινκ τής Black Rock και τον Έλισον της Oracle, αγοράζουν το σύνολο της γης των ιθαγενών τού Μάουι για λογαριασμό ΟΛΩΝ των Εβραίων, οι οποίοι είναι κρυφοί «συνεπενδυτές» τους!

Και σε αυτήν την περίπτωση πρωταγωνιστούν στο πολιτικό επίπεδο οι Εβραίοι εκείνοι, οι οποίοι παριστάνουν τους Χαβανέζους …Ο Εβραίος Κυβερνήτης τής Χαβάη Τζόσουα Γκριν και ο Εβραίος Γερουσιαστής τής Χαβάη Μπράιαν Σατς. Αυτοί οι Εβραίοι —με τις πλάτες» τού Εβραίου Γκάρλαντ— εγκλημάτησαν εις βάρος των γηγενών …και οι ίδιοι επίσης —με την ανοχή τού Εβραίου Μαγιόρκας— τούς «διώχνουν» από τις εστίες τους …Ολόκληρη η συμμορία σε δράση! …Κάηκαν ζωντανά εκατοντάδες παιδιά και το θέμα δεν «έπαιξε» καν στα αμερικανικά ΜΜΕ! …Ένα νησί κάηκε αβοήθητο δίπλα σε μια από τις πιο ισχυρές στρατιωτικές βάσεις στον κόσμο, η οποία είναι έτοιμη ν’ αντιμετωπίσει ακόμα και πυρηνική επίθεση …Ένας λαός θέλησε να ζητήσει βοήθεια από την ανθρωπότητα και του «έκλεισαν» το ίντερνετ. Στο νησί με το πιο υψηλό κόστος ζωής, το αμερικανικό κράτος —το οποίο σκορπά εκατοντάδες δισεκατομμύρια στην Ουκρανία— έδωσε βοήθεια 700 δολαρίων σε Αμερικανούς, οι οποίοι στη φωτιά έχασαν τα ΠΑΝΤΑ! …Πιο απλά κι απόλυτα δεν θα μπορούσε να τους δείξει την «πόρτα» τής Εξόδου από την πατρίδα τους!!!

Όλα αυτά, όπως αντιλαμβανόμαστε, είναι Εγκλήματα κατά τής ανθρωπότητας! …Εγκλήματα, τα οποία την αφορούν στο σύνολό της και κάνουν ακόμα κι εκείνα τού Χίτλερ να φαντάζουν «μικρής κλίμακας». Οι Εβραίοι, όπως πλέον φαίνεται, δάγκωσαν μεγαλύτερη «μπουκιά» απ’ αυτήν που θα μπορούσαν να «μασήσουν» και τώρα θα έρθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους. Είναι πλέον τόσο ισχυροί και τόσο εμφανείς στην παγκόσμια κοινωνία, που δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητοι! Όποιος κι αν αντιδράσει, όπου κι αν επιχειρήσει να το κάνει, είναι αδύνατον να κατορθώσει να λύσει τα προβλήματά του εάν δεν φτάσει μέχρι τις «πόρτες» τους. Από τα Μνημόνια και τη ΛΑΘΡΟμετανάστευση μέχρι την Εγκληματικότητα και την Πανδημία αυτούς θα βρεις μπροστά σου. Ακόμα και στο παγκόσμιο πρόβλημα της μάστιγας των ναρκωτικών αυτοί είναι που βρίσκονται πίσω απ’ όλα, εάν σκεφτεί κανείς ότι οι δικές τους τράπεζες είναι αυτές που «ξεπλένουν» με λεόντειο ποσοστό όλο το «βρόμικο» χρήμα!

Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη και τα παιδιά τού Μωυσή θ’ αναγκαστούν να τρέχουν και πάλι …Να τρέχουν να σωθούν από την «οργή» μιας αυτοκρατορίας που τους «φιλοξένησε» και οι ίδιοι δεν τη σεβάστηκαν! Μόνον που τώρα δεν υπάρχει Μωυσής κι ο Φαραώ μπορεί να είναι πολύ πιο ισχυρός απ’ ό,τι φαντάζονται. Το ΤΕΛΟΣ έρχεται με μεγάλη ταχύτητα! …Όπως ακριβώς το έχουν προαναγγείλει οι Προφητείες των ίδιων των Εβραίων! Θα επιβεβαιωθούν ΟΛΕΣ οι δυσοίωνες Προφητείες των Εβραίων που αφορούν τους ίδιους! …Τώρα, που τα απέκτησαν ΟΛΑ, θα τα χάσουν ΟΛΑ! Θέμα χρόνου είναι το Ισραήλ να γίνει το Sanctuary State όλων των Εβραίων παγκοσμίως …Ένας «μονόδρομος» σωτηρίας …Όπως ακριβώς το σχεδίασαν για τους ΛΑΘΡΟ­μετανάστες στις ΗΠΑ! Αυτές τις ημέρες μάλιστα, που οι Εβραίοι γιορτάζουν το Γιομ Κιπούρ και άρα την αναγκαστική από τον Θεό «επιστροφή» στην πνευματικότητα και μακριά από τα υλικά αγαθά, θα το καταλάβουν καλύτερα το κείμενο.

panagiotistraianouΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΨΩΦΟΣΣΣΣΣΣ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*