05:48 - 20/02/2012

Hurriyet: Αφήστε τους έξυπνους Έλληνες να πιουν το κώνειο του Σωκράτη -Βίντεο

Την ώρα που η Ευρώπη κατακλύζεται από φιλελληνικά συνθήματα και εκδηλώσεις η μεγάλη τουρκική εφημερίδα «Hurriyet» φιλοξενεί στην ηλεκτρονική της έκδοση μια υβριστική για την Ελλάδα άποψη ενός Άγγλου δημοσιογράφου. Είναι ένα άρθρο με πραγματικά σκληρή κριτική και αρκετά ειρωνικό ύφος.Πρόκειται για μια άποψη του David Judson ο οποίος ασκεί σκληρή κριτική όχι μόνο στους Έλληνες αλλά και στους κυβερνώντες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. «To σενάριο είναι πλέον γνωστό. Οι, έξυπνοι, Έλληνες εξαπάτησαν την Ευρωπαϊκή Ένωση, έκαναν λογαριασμούς που δεν μπορούν τώρα να πληρώσουν και η αναγνώριση αυτών, την τελευταία εβδομάδα, ήταν να πιουν μια γουλιά από το κώνειο του Σωκράτη που τους αξίζει. Σίγουρα έχετε δει στην τηλεόραση εικόνες από την Αθήνα να φλέγεται, Έλληνες να επαναστατούν και τα καταφύγια των αστέγων να γεμίζουν» αναφέρει ο δημοσιογράφος αλλά δεν σταματά εδώ.


Στη συνέχεια παραθέτει ένα video από ομιλία του Nigel Farage στο Ευρωκοινοβούλιο τον Ιούνιο του 2011. Στο απόσπασμα ο Farage αλλά και άλλα μέλη της Ε.Ε. αναφέρονται στις καταστροφικές συνέπειες που θα έχει το ΔΝΤ για την Ελλάδα αλλά και το πόσο θα πληγεί ολόκληρη η Ευρώπη αν τυχόν πτωχεύσει. Δείτε το video με ελληνικούς υπότιτλους:Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος παρομοιάζει τους Έλληνες με μικρά παιδιά που έβαλαν το χέρι βαθιά στο βάζο με το «γλυκό» της Ε.Ε. Και τώρα αυτά τα «παιδιά» πρέπει να τρώνε μόνο λαχανικά λέει χαρακτηριστικά. «Είναι όμως τόσο διαλυμένο κράτος όπως το παρουσιάζουν τα γερμανικά ΜΜΕ;» αναρωτιέται.


Η απάντηση ουσιαστικά είναι όχι… Όπως αναφέρει οι επιπτώσεις ήταν γνωστές. Οι Έλληνες απλά εκμεταλλεύτηκαν αυτό που τους δόθηκε και τώρα πρέπει να πληρώσουν. Ήξερε όμως η Ε.Ε. ότι θα γινόταν. Και πρέπει επίσης να ξέρει ότι μαζί με την Ελλάδα το «κώνειο» θα πιουν με τη σειρά τους Ιταλοί, Ισπανοί και Πορτογάλοι.

mediagate
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*