13:30 - 10/09/2019

Γυναίκα παντρεύτηκε δέντρο για… καλό σκοπό

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Την απόφαση να παντρευτεί ένα δέντρο πήρε μια γυναίκα από τη Βρετανία. Η πράξη της όμως αυτή ήταν για έναν πολύ καλό σκοπό.

Κατά καιρούς πολλοί άνθρωποι έχουν αποφασίσει να παντρευτούν κούκλες, δέντρα ακόμη και τον εαυτό τους.

Η Κέιτ Κάνινγκχαμ, 34 ετών από το Λίδερλαντ αποφάσισε να παντρευτεί μια κουφοξυλιά.

Η γυναίκα, ωστόσο, δεν απελπίστηκε από τους άνδρες και αποφάσισε να στραφεί στα δέντρα.

Ο λόγος που το κάνει είναι περιβαλλοντικός καθώς θέλει να αποτρέψει την κατασκευή μιας παράκαμψης μέσα από το πάρκο στο οποίο βρίσκεται το δέντρο.

Η γυναίκα μάλιστα έχει την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας που παρευρέθηκε στην τελετή.

Η 34χρονη, που εμπνεύστηκε από ακτιβίστριες από το Μεξικό που πραγματοποίησαν παρόμοιες τελετές για να διαμαρτυρηθούν για την παράνομη υλοτομία.

Ο φίλος της Κέιτ ήταν ιδιαίτερα υποστηρικτικός απέναντί της και βοήθησε και στην προετοιμασία της τελετής.

Το ίδιο και τα παιδιά της, παρά την αρχική αμηχανία αλλά και οι γονείς της.

Να σημειωθεί πως πριν τη μεγάλη ημέρα έγινε και το καθιερωμένο μπάτσελορ ενώ η γυναίκα άλλαξε το όνομά της σε Κέιτ Ρόουζ Κουφοξυλιά.

sputniknews.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*