Γυναίκα απειλεί να πυροδοτήσει βόμβα σε νοσοκομείο στη Γαλλία

Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση της Αστυνομίας στη Γαλλία, μετά την πληροφορία για γυναίκα που απειλεί να πυροδοτήσει βόμβα σε νοσοκομείο στη Δουνκέρκη, στον βορρά της χώρας.

Όπως μεταδίδει το Reuters, η τοπική εφημερίδα «La Voix du Nord» έγραψε στην ιστοσελίδα της πως η γυναίκα απειλούσε να πυροδοτήσει βόμβα στον χώρο του νοσοκομείου της πόλης και πως η περιοχή είχε αποκλειστεί από την Αστυνομία.

newsbeast.gr


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...

One thought on “Γυναίκα απειλεί να πυροδοτήσει βόμβα σε νοσοκομείο στη Γαλλία

  1. Δίωξη Πορνολογικού Εγκλήματος says:

    Γιατί το λέει και δεν το κάνει; Οι απειλές είναι αδυναμία και ανοησία. Μόνο οι χαζοί και οι άχρηστοι απειλούν. Οι δυνατοί και οι μάγκες απλά εκτελούν τα σχέδιά τους και απολαμβάνουν μετά το αποτέλεσμα. Αν θες να κάνεις κακό είναι καθαρή βλακεία να απειλείς από πρίν, διότι έτσι θα καταστραφεί το σχέδιό σου! Για να επιτύχει η πράξη του κακού, κινείσαι αθόρυθα και το κάνεις. Άλλος στέλνει πχ απειλές σε έναν και του λέει θα σου κάνω τοο ένα, θα κάνω το άλλο, πάει μετά ο άλλος στην αστυνομία και το αναφέρει και μετά αν συμβεί κάτι η αστυνομία πρώτον πρώτον θα ανακρίνει αυτόν που έριχνε τις απειλές (άσχετα αν τελικά είναι ο δράστης ή όχι). Οπότε η συγκεκριμένη γυναίκα είτε έχει IQ κάτω του μηδενός, είτε όλα είναι μούφα και φούμαρα και φυσικά δεν έχει καμία βόμβα στα χέρια της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *