Το Grexit οδηγεί στην Άγκυρα

Α(υτα)πάτες ενός έθνους, το Grexit δεν οδηγεί στη Μόσχα αλλά στην Άγκυρα!

Ένα από τα μεγαλύτερα πολιτικά ψεύδη, που συστηματικά καλλιεργήθηκε από τη σημερινή κυβέρνηση είναι αυτό της δήθεν «στροφής προς της ανατολή». Το ρωσικό χαρτί παίχθηκε επισταμένα και επίμονα, πείθοντας για την ειλικρίνεια των προθέσεων των κυβερνώντων, σημαντικό τμήμα της ελληνικής κοινωνίας.

Άλλωστε το έδαφος ήταν πρόσφορο για την αποδοχή της αλλαγής του γεωπολιτικού προσανατολισμού του έθνους. Το αίσθημα προδοσίας από τη Δύση είναι γενικευμένο το οποίο συναντήθηκε με τις παραδοσιακές φιλορωσικές διαθέσεις των Ελλήνων, που ίσως είναι τα ισχυρότερα σε όλη την βαλκανική χερσόνησο.

Δυστυχώς, όμως, και γι’ αυτούς και για τη χώρα, η στροφή προς την Ρωσία είναι μια τερατώδης εξαπάτηση. Γιατί στο τέρμα του δρόμου που έχουν δρομολογήσει για την Ελλάδα οι μέντορες των Τσίπρα/Βαρουφάκη δεν είναι η Μόσχα αλλά η Ουάσιγκτον και η Άγκυρα!

Τώρα που η ομίχλη αρχίζει να καθαρίζει το γεωπολιτικό τοπίο, τουλάχιστον για όσους θέλουν να δουν πέρα από τη μύτη τους, δεν μένει καμία αμφιβολία για το ύπουλο σενάριο που εξυφαίνεται ενάντια στον ελληνισμό. Διαγράφεται ανάγλυφα πλέον ο ρόλος που παίζει η Ελλάδα εν αγνοία του λαού της στο σχεδιασμό των υπερατλαντικών κέντρων τόσο απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και στην αναδιαμόρφωση του χάρτη στα Βαλκάνια και στην Ανατολική Μεσόγειο. Η πραγματικότητα είναι ότι η αμερικανική αυτοκρατορία βρίσκεται σε γενική αντεπίθεση για να αποτρέψει την ανάδυση ενός πολυπολικού κόσμου. Και γι’ αυτό επιτίθεται τόσο ενάντια στην Ευρώπη, κεκαλυμμένα, όσο και ενάντια στη Ρωσία, ανοιχτά. Και χρησιμοποιεί κάθε όπλο και εργαλείο για την επίτευξη του σκοπού της.

Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα έδωσε, λοιπόν, τη δυνατότητα στην Ουάσιγκτον να εισέλθει μέσω του ΔΝΤ στην Ευρώπη, αλλά και να υπονομεύσει την ευρωπαϊκή σταθερότητα. Κάτι που ουσιαστικά σημαίνει τον εκτροχιασμό του οράματος για μια Ευρώπη που θα αποτελούσε διακριτό πόλο απέναντι στην ατλαντική Δύση –η διάκριση της Δύσης όχι ως μιας ενιαίας οντότητας είναι κομβικής σημασίας για την κατανόηση των αντιθέσεων. Στο όραμα αυτό άλλωστε είχαν αντιταχθεί σφόδρα ήδη από την εποχή του Ντε Γκωλ.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η γερμανική ενοποίηση επέτρεψε σε τμήμα του γερμανικού κεφαλαίου να επαναπροωθήσει το σχέδιο, το οποίο όμως για να πετύχει είχε και έχει προαπαιτούμενο τη συνεργασία με τη Ρωσία. Η απειλή για τις ΗΠΑ είναι επομένως ζωτικής σημασίας. Ως εκ τούτου δεν δίστασαν να απαντήσουν. Και απάντησαν πρώτα στην Ουκρανία, που έκοψαν την Ευρώπη στα δυο. Με τη ζώνη ελέγχου που εγκαθίδρυσαν έσπασαν τον αναδυόμενο άξονα Βερολίνου-Μόσχας.

Απάντησαν και με την Ελλάδα.

Το πρώτο μέρος του σχεδίου στη χώρα μας το έφερε σε πέρας ο Γιώργος Παπανδρέου με τη βοήθεια των Γκαλμπρέιθ, Στίγκλιτς, Κρούγκμαν, Βαρουφάκη και στο βάθος του Σόρος. Το δεύτερο μέρος το ολοκληρώνει η κυβέρνηση των Τσίπρα-Καμενου με Βαρουφακη, Γκαλμπρέιθ, Στίγλκιτς, Κρούγκμαν και στο βάθος Σόρος! Πόσο πιο καθαρά να πούμε τα πράγματα;

Για το λόγο αυτό οι επαφές με τη Ρωσία των Τσίπρα, Λαφαζάνη, Καμένου δεν ήταν τίποτε περισσότερο από προπέτασμα καπνού για να το “χάψει” το πόπολο. Και σε μεγάλο βαθμό το κατάφεραν. Κι όμως, αν χρησιμοποιήσει κάποιος ελάχιστα τη λογική του θα αντιληφθεί τις τρομερές αντιφάσεις της πολιτικής αυτής. Θα αντιληφθεί ότι μια αδύναμη κυβέρνηση, η οποία είναι σχεδόν αποσυνάγωγη στην Ευρώπη, και η οποία απολαμβάνει τη στήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, δεν θα μπορούσε να κάνει την παραμικρή ουσιαστική κίνηση προς τη Μόσχα.

Γιατί θα είχε τη τύχη των σοσιαλιστών της Βουλγαρίας, την τύχη του Κώστα Καραμανλή, θα είχε την αφόρητη πίεση του Όρμπαν στην Ουγγαρία. Θα είχε την κα Νούλαντ και τον φοβερό Μακέιν, τον πόλεμο του κερδοσκοπικού κεφαλαίου του Σόρος και των ευαγών ιδρυμάτων του. Κι όμως δεν συνέβη τίποτε από αυτά. Το αντίθετο. Όλες οι διατεταγμένες στην αντι-ρωσική εκστρατεία υπηρεσίες και οι οργανικοί τους διανοούμενοι δίνουν αγώνα υπέρ του μασκαρεμένου φιλο-ρωσικού ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, η Μόσχα προειδοποίησε πολλές φορές και στο ανώτατο επίπεδο την Ελλάδα, έστειλε συνεχώς μηνύματα στον ελληνικό λαό να μη πέσει στη παγίδα:

Διέψευσε αμέσως τα απίστευτα ψεύδη που διακινούσε η κυβέρνηση ότι θα δοθούν 5 δισεκατομμύρια ευρώ προκαταβολή από τον σχεδιαζόμενο αγωγό φυσικού αερίου.

Διέψευσε ότι μας ζήτησαν να γίνουμε μέλη των BRICS.

Διέψευσε ότι θα μας δοθεί δάνειο για να αποπληρώσουμε τα χρέη μας.

Μας προέτρεψε να βρούμε λύση εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Ρωσία δεν κινήθηκε τυχοδιωκτικά, δεν καλλιέργησε ψευδαισθήσεις.

Γιατί άραγε;

Ούτε αυτό δεν βάζει σε σκέψεις τους ειλικρινείς υπέρμαχους της ελληνορωσικής συνεργασίας; Μα η αλήθεια είναι ότι ο Πούτιν διαβλέπει το colpo grosso που έχουν στήσει από καιρό οι Αμερικανοί στην Ελλάδα. Αντιλαμβάνεται ότι η έξοδος από την Ε.Ε., το χάος που θα ενσκήψει στη χώρα, θα επιτρέψει στην Ουάσιγκτον να βάλει επιτέλους σε εφαρμογή το τελικό στάδιο της δημιουργίας μιας ενιαίας ζώνης Τουρκίας –Ελλάδος υπό την αμερικανική γεωστρατηγική επιρροή.

Η Ελλάδα θα είναι η αποζημίωση στους νέο-οθωμανούς για την απώλεια του Κουρδιστάν. Και το Αιγαίο θα γίνει μια αμερικανική θάλασσα που πλέον οι Ρώσοι δεν πρόκειται να ξανακατέβουν. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι οι ίδιοι κύκλοι ωθούν και διευκολύνουν τις μεταναστευτικές ροές των μουσουλμάνων προς την ελλαδική επικράτεια. Η ενδιάμεση χριστιανο-μουσουλμανική ζώνη των Βαλκανίων βρίσκεται κοντά στην πραγματοποίησή της.

Άραγε τόση τύφλωση έχει καταλάβει όσους αγωνιούν για την ελληνική ταυτότητα της Ελλάδος και φθάνουν να συστρατεύονται με αυτούς ακριβώς που προετοιμάζουν την τελική πράξη του δράματος για τον ελληνισμό;

@Σωτήρης Δημόπουλος. Γεωστρατηγικός Αναλυτής – Τουρκολόγος

terrapapers.com

Loading...

8 thoughts on “Το Grexit οδηγεί στην Άγκυρα

 1. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ says:

  H πλακα ειναι οτι η ουασινγκτον εαλω!!(και ο ντειβιντ παρα τις 8 καρδιες και τα 2 συκωτια ψοφησε απο τον καημο του!) ΝΕΜΕΣΙΣ ΡΕΪ μοουα μουαχα μουααχαχαχαχαχα

  • ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΙΡΑΝ says:

   Ναι ρε την άλωσε ο Κάστερ με το έβδομο ιππικό.Άλλαξε κανάλι τώρα, μιλάει ο Αρχηγός..Προσχηηηηηηηηηηηηη!!!!

 2. DImitris D says:

  Ο Θεός απελευθέρωσε τους Έλληνες από τα 400 χρόνια σκλαβιάς, όπως έκανε και με τους Εβραίους, αλλά και τα υπόλοιπα ορθόδοξα χριστιανικά έθνη (Σέρβους, βούλγαρους, Ρουμάνους, μολδαβους, Γεωργιανούς). Υπάρχει προφητεία της παλιάς διαθήκης όπου ο Θεός λέει πως θα κυνηγήσει και εξοντώσει οποίους προσπαθήσουν να ξανασκλαβοσουν στον ίδιο εχθρό αυτούς που ο ίδιος απελευθέρωσε. Εννοεί φυσικά τους τοπικούς προδότες πολιτικούς, δεν έχει σημασία τι θέλουν οι ΗΠΑ, αλλά τι θέλει ο Θεός και το αν θα έχουμε προδότες αρχηγούς στην Ελλάδα. Και για τα Σκόπια είχαν οι ΗΠΑ ειδικό σχέδιο ενάντια στην Ελλάδα αλλά απέτυχε.
  Η Ελλάδα με βάση την λογική θα έπρεπε να είχε αφανιστεί πριν αιώνες, αλλά όπου ο Θεός βούλεται νικάτε φύσεως τάξις.

 3. Ανώνυμος says:

  Ένα Grexit από την αγκαλιά του Βερολίνου, δεν οδηγεί ούτε στην Ουάσιγκτον, ούτε στο Λονδίνο, ούτε στην Μόσχα, αλλά ούτε στην Άγκυρα…. οδηγεί στην Κωνσταντινούπολη. Θα βρεθούμε εκεί είτε ως σαντζάκι της νέας Οθωμανικής αυτοκρατορίας, σύμφωνα με τα γεωπολιτικά σχέδια των ιουδαιοχάζαρων τραπεζιτών και των νεοτευτόνων ιπποτών… είτε ως σημαίνων τμήμα του β΄ Ανατολικού Ρωμαϊκού κράτους, σύμφωνα με τα γεωπολιτικά σχέδια των αγγλοσαξόνων και ειδικά των Σλάβων για την περιοχή. Από την στιγμή όπου η Κίνα είναι η μεγαλύτερη εμπορική οικονομία στον πλανήτη, τόσο η Λέσχη Μπιλντεμπεργκ, όσο και Τριμερής Επιτροπή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ παρά προς το παρόν ως πολιτικά όργανα, οι παγκόσμιοι εμπορικοί δεσμοί έχουν σπάσει, καινούργιοι αναδύονται. Όπως οι αγγλοσάξονες δεν θα δεχθούν έναν Ρώσο, έτσι και οι Ρώσοι δεν θα δεχθούν ένα Αγγλοσάξονα για ηγέτη στην Κωνσταντινούπολη, θα βρεθεί μια άλλη ενδιάμεση οδός. Για να μπορεί κάποιος να καταλάβει το προσωπικό του μέλλον, θα πρέπει ως μονάδα να γνωρίζει εαυτόν, δηλαδή τις δυνατότητες του στο Χρονοχωρικό συνεχές, μιας και επαναλαμβανόμενος χρόνος = μηδέν – ανύπαρκτος, και να τις προσδιορίσει μέσα στον Τόπο, δηλαδή στο παγκόσμιο επερχόμενο περιβάλλον ισορροπιών, εκεί επί του Τόπου θα αποδεχθεί και θα αναδείξει τον αρχαίο ρόλο του. Αυτά. Υγ. Την Ε.Ε. του Βερολίνου, την έστησαν οι Η.Π.Α. των χάζαρων εναντίων των αιώνιων εχθρών τους, των Ρώσων. Όταν έπεφτε η Σοβιετική Ένωση, ιδρύονταν μέσω της Συνθήκης του Μάαστριχ το € και το οικονομικό μοντέλο του 4ο Ράιχ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *