13:14 - 18/02/2022

Γραφένιο στα εμβόλια για τον Covid-19: Έφτασε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο το θέμα – Ζητούν άμεσες και ξεκάθαρες απαντήσεις

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Τα αποτελέσματα των Ισπανών ερευνητών, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι βρήκαν οξείδιο γραφενίου σε τρία εμβόλια του κορωνοϊού, της Pfizer, της Moderna και της AstraZeneca, επιβεβαίωσε η μελέτη που πραγματοποίησε εργαστήριο στην Βρετανία.

Η ισπανική ομάδα με επικεφαλής τον καθηγητή Δρ. Pablo Campra, ερευνητή στο Universidad de Almeira, ανακάλυψε ότι το εμβόλιο Covid από την BioNTech και την Pfizer δηλαδή το Comirnaty περιέχουν 99,2 τοις εκατό οξείδιο του γραφενίου (747 ng/ul), και μόνο 0, 8 τοις εκατό mRNA (6 ng / ul).

Η περιεκτικότητα σε οξείδιο του γραφενίου στο Cormirnaty ανιχνεύθηκε στην Ισπανία με τη βοήθεια ηλεκτρονικού μικροσκοπίου μετάδοσης και οι ποσότητες προσδιορίστηκαν με φασματόμετρο απορρόφησης. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, το εμβόλιο θα πρέπει να περιέχει 30 μικρογραμμάρια mRNA ανά 0,3 στο χιλιοστόλιτρο, ενσωματωμένα σε νανοσωματίδια λιπιδίων.

Ευρωβουλευτής ζήτησε να πάρει απάντηση από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Ένας Ιταλός ευρωβουλευτής ο Sergio Berlato, ζήτησε να μάθει με σαφήνεια για το αν υπάρχει γραφένιο στα εμβόλια Covid19. Αναφέρθηκε στην πρόσφατη μελέτη του Δρ Ricardo Delgado Martin και του Dr. Pablo Campra, που αναφέραμε πιο πάνω.

Ο Berlato επεσήμανε περαιτέρω ότι το 2018 μια ομάδα ερευνητών απέδειξε ότι το γραφένιο θα μπορούσε να μετατρέψει ηλεκτρικά σήματα σε εξαιρετικά δυνατά σήματα terahertz με τρισεκατομμύρια κύκλους ανά δευτερόλεπτο. Τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα με βάση το πυρίτιο που χρησιμοποιούμε σήμερα επιτυγχάνουν ταχύτητες ρολογιού x-gigahertz, όπου το 1 GHz αντιστοιχεί σε 1000 εκατομμύρια κύκλους ανά δευτερόλεπτο.

Οι επιστήμονες έχουν αποδείξει ότι το γραφένιο θα μπορούσε να μετατρέψει σήματα με αυτές τις συχνότητες σε σήματα, χίλιες φορές υψηλότερα από σήματα που παράγονται με πυρίτιο, σύμφωνα με τον Berlato.

«Το γραφένιο είναι επομένως σε θέση να απορροφά ακτινοβολία, πράγμα που σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά τοξικό και επιβλαβές για την ανθρώπινη υγεία όταν αυτό το υλικό περιλαμβάνεται σε ένα εμβόλιο», σημείωσε ο βουλευτής.

Και ρώτησε την Ευρωπαϊκή Επιτροπή εάν, δεδομένης αυτής της τελευταίας έρευνας, σκόπευε να εξετάσει προσεκτικά την παρουσία γραφενίου στα εμβόλια Covid από κάποιο ανεξάρτητο εργαστήριο.

pronews.gr

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*