13:15 - 07/05/2017

Γνωστός Ιταλός ψυχίατρος: «Ο Μακρόν είναι ψυχοπαθής και ως εκ τούτου εξαιρετικά επικίνδυνος» (video)

Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω είναι στα ιταλικά με γαλλικούς υπότιτλους. Εμφανίστηκε σε γαλλικά sites αρχικά και τώρα έχει γίνει δημοφιλές στα κοινωνικά δίκτυα (546.367 προβολές μέσα σε 3 ημέρες). Μια πολύ γρήγορη αναζήτηση από την Google δείχνει ότι ο Δρ Adriano Segatori (σημειώστε ότι το βίντεο γράφει λάθος το όνομά του) είναι ένας γνωστός ψυχίατρος και ψυχοθεραπευτής στην Ιταλία.

Κάνει μια ανάλυση του Emmanuel Macron που είναι τόσο συναρπαστική και αξιόπιστη, αλλά και τρομακτική στις επιπτώσεις της για τη Γαλλία, αν ο Macron κερδίσει, τρομακτική και για τον ίδιο τον Macron, εάν χάσει τον αυτοέλεγχο του. Αλλά ο Macron καθοδηγείται και ελέγχεται από πολλούς ανθρώπους, τη σύζυγο / μητέρα του φυσικά, και εκείνους που τον ετοίμαζαν και τώρα τον προωθούν για το Élysée…
Γνωστός Ιταλός ψυχίατρος: «Ο Μακρόν είναι ψυχοπαθής και ως εκ τούτου εξαιρετικά επικίνδυνος» (video) - Εικόνα1
Λέει ο Δρ Segatori στο βίντεο:
– Η ανάλυση που έχω κάνει προέρχεται τόσο από εικόνες που έχω στην κατοχή μου, όσο και από τη βιογραφία που προβάλει ο ίδιος ο υποψήφιος. Ο νεαρός Εμμανουέλ Μακρόν γνώρισε σε ηλικία 15 ετών μια σοβαρή σεξουαλική επιθετική συμπεριφορά μέσω της δασκάλας του Brigitte, η οποία ήταν τότε 39 ετών. Αντί για το ρόδινο όραμα αυτής της «μεγάλης αγάπης» που θα μπορούσαμε να ορίσουμε γκροτέσκα ως ένα αποκαταστατικό γάμο (προκειμένου να επιδιορθωθεί ο βιασμός), βλέπω απεναντίας το γεγονός ότι η ανάπτυξη του Εμμανουέλ Μακρόν μπλοκαρίστηκε πρόωρα στην εφηβεία του λόγω μιας πράξης αποπλάνησης που ήταν ψυχική και σωματική. Αυτό που συνέβη ήταν ότι τόσο το ταμπού όσο και το όριο παραβιάστηκαν, αυτό το όριο που θέτει το ταμπού. Έτσι, η πρώτη παράβαση ήταν η πεποίθηση ότι όλα επιτρέπονται.

Φυσικά, αυτό το συναίσθημα του να είσαι παντοδύναμος έλαβε χώρα μέσα στην καλοδιατηρημένη αστική κοινωνία της Amiens, στη βόρεια Γαλλία. Εάν η ένωση αυτή είχε πραγματοποιηθεί σε ένα προλεταριακό κοινωνικό περιβάλλον, το περιβάλλον που ο Μακρόν βαθύτατα περιφρονεί, ο Μακρόν θα είχε καταστραφεί και θα ήταν υπό την επίβλεψη των κοινωνικών υπηρεσιών και η Brigitte θα ήταν στη φυλακή. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια.

Έχουμε να κάνουμε με ένα πρόβλημα παιδεραστίας. Μόλις παραβιάστηκαν τα όρια του ταμπού, ενθαρρύνθηκε η ιδέα της παντοδυναμίας, που είναι κοινή σε όλα τα παιδιά. Μέχρι που ξεπέρασε μια σωστή κατανόηση της πραγματικότητας και ενισχύθηκε από τα πνευματικά του δώρα, προέβαλε τους προσωπικούς του περιορισμούς. Το παράδοξο είναι ότι φαίνεται φυσιολογικός, αλλά έχουμε μια περίπτωση πλήρους ναρκισσισμού.
– Από νέος ο Macron καλλιέργησε μια φιλοδοξία που είναι πέρα ​​από το φυσιολογικό. Χρειάζεται την προσοχή και τον θαυμασμό των άλλων για να αντισταθμίσει το σύμπλεγμα κατωτερότητάς του. Έτσι έχουμε να κάνουμε με τρία παραδείγματα που καθορίζουν ένα συγκεκριμένο είδος προσωπικότητας: 1) την ιδέα ότι δεν υπάρχουν όρια 2) ένα αίσθημα παντοδυναμίας από την παιδική ηλικία, αλλά ακόμη περισσότερο από την ενηλικίωση 3) έναν ναρκισσισμό που μπορεί να οριστεί με ακρίβεια ως κακόβουλος. Αυτό παρέχει τη δομή της ψυχοπαθητικής συμπεριφοράς, γιατί έχουμε να κάνουμε με ένα άτομο – τον Εμμανουέλ Μακρόν – του οποίου το ψυχικό μακιγιάζ καθορίζεται απολύτως ως ψυχοπαθητικό. Η λέξη “psychopath” (ψυχοπαθής) δεν είναι προσβολή.

Μία μεγάλη Αμερικάνα ψυχαναλύτρια, η Nancy MacWilliams, εξηγεί κυριολεκτικά ότι ένας ψυχοπαθής μπορεί να φτάσει στα υψηλότερα επίπεδα στην αμερικανική κυβέρνηση. Έτσι φυσικά ο ψυχοπαθής μπορεί να είναι αποκλίνων, αλλά αν είναι καλά οργανωμένος από πολιτιστική και κοινωνική άποψη, μπορεί επίσης να φτάσει στα ύψη της κυρίαρχης τάξης στην πολιτική ή στην οικονομία – πράγμα που συμβαίνει στην περίπτωση που μελετάμε.
– Η ψυχοπαθητική προσωπικότητα χαρακτηρίζεται από ένα άπειρο φάσμα σημείων αναφοράς, για παράδειγμα: γοητεύεται με το επιφανειακό, έχει την ικανότητα να προσελκύει, ανησυχεί για τις αντιπαραθέσεις. Το βλέπουμε αυτό στα χτυπήματα υστερίας του Macron, όταν ο θαυμασμός πέσει, υπογραμμίζοντας τις αδυναμίες της ταυτότητάς του. Αυτή η υστερία χαρακτηρίζεται από το ενδιαφέρον του για θεατρικότητα, κάτι που δεν μπορεί να αγνοηθεί – μια ενοχλητική σύμπτωση – η προσωπική του ιστορία με την δασκάλα του – που δίδαξε το δράμα.

Ο ψυχοπαθής δεν είναι άξιος εμπιστοσύνης, αλλά τα καταφέρνει μέσα από τη γοητεία που ασκεί προσπαθώντας να πείσει τον συνομιλητή του. Δεν έχει τύψεις. Όταν μιλάει για τους φτωχούς ή προσβάλει τους εργάτες της βόρειας Γαλλίας, αποκαλώντας τους υποτιμητικά καπνιστές και αλκοολικούς, όταν δυσφημεί τις γυναίκες, κατεβάζοντάς τες στο επίπεδο των ανίδεων, επιστρέφουμε στις ιδέες που εξήγησε πλήρως ο Jacques Lacan (Ζακ Λακάν, γνωστός Γάλλος ψυχαναλυτής και ψυχίατρος, 1901 – 1981).

Είναι αλήθεια ότι δεν ήθελε να πει αυτά τα πράγματα αλλά το υποσυνείδητο του μίλησε γι’ αυτόν. Γιατί πιστεύει σε αυτό που λέει και δεν μπορεί να εμποδίσει τον εαυτό του να το εκφράσει. Ο Macron υπερασπίζεται τον εαυτό του μεταβάλλοντας την έννοια των δηλώσεών του – αλλά ποτέ δεν εκφράζει τύψεις – γιατί ποτέ δεν αισθάνεται ένοχος.
–  Έτσι ποιο είναι το πρόβλημα από ψυχιατρική άποψη; Ποιος είναι ο κίνδυνος με μια προσωπικότητα όπως αυτή; Απαντώ ότι δεν υπάρχει αμφιβολία: ο Εμμανουέλ Μακρόν, όπως όλοι οι ψυχοπαθείς, είναι εξαιρετικά επικίνδυνος. Ένας Αμερικανός διανοούμενος που ειδικεύεται – ας το ονομάσουμε στις «καλά ενοποιημένες διαταραχές» σε διάσημους ανθρώπους – κυριολεκτικά είπε: «Ο κατά συρροήν δολοφόνος καταστρέφει οικογένειες, ενώ οι ψυχοπαθείς στις κορυφές της πολιτικής και της οικονομίας καταστρέφουν κοινωνίες».

Έτσι, με ποιο τρόπο είναι επικίνδυνος ο Macron; 1) Όπως όλοι οι ψυχοπαθείς, ο Macron έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. 2) Στον Macron δεν αρέσει η Γαλλία και δεν αγωνίζεται για τον λαό της Γαλλίας. 3) Ο Macron αγαπά πολύ τον εαυτό του και αγωνίζεται να κρατήσει την εύθραυστη ταυτότητά του. Για αυτόν, η συγκρουσιακή κατάσταση με την Marine Le Pen δεν είναι μόνο πολιτική σύγκρουση. Δεν μπορεί να δεχτεί ότι μια γυναίκα – η Marianne, το σύμβολο της Γαλλίας – είναι ο ανταγωνιστής του. Χρειάζεται μια στοργική μητέρα.

Οποιαδήποτε άλλη σχέση με μια γυναίκα είναι δύσκολο να την δεχτεί. Επομένως, αυτή η αστάθεια είναι πολύ επικίνδυνη, διότι όπως και με όλους τους ψυχοπαθείς που δουλεύουν μόνο για τους εαυτούς τους και που θεωρούν τους άλλους ως όργανα της μεγάλης τους μεγαλοπρέπειας, υπογραμμίζει το βαθμό στον οποίο μια χώρα όπως η Γαλλία βρίσκεται σε κίνδυνο από έναν υποψήφιο αυτού του τύπου.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή
kokkinosouranos

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

 1. 111 Λέξεις (Αν τις μετρήσετε στο WORD) 05/07/2017 @ 1:46 ΜΜ

  Ο Μακρόν έχει μεγάλη δύναμη, υποστηρίζεται από τους Rothschild καθώς ήταν τραπεζίτης σε δικές τους τράπεζες. Έχοντας την Σκοτεινή Δύναμη των Rothschild με το μέρος του, είναι δεδομένο ότι θα γίνει πρωθυπουργός. Εύχομαι λοιπόν να κινηθεί ύπουλα και μεθοδικά, να μην κάνει μήνυση στον παπατζή χαζο-Ψυχίατρο… αλλά να βάλει τη Μαφία να τον καθαρίσει και πριν τον εξοντώσουν να τον βασανίσουν άγρια! Όταν μετά ο γιατρός θα θεωρείται αγνοούμενος και δε θα βρεθεί ποτέ το πτώμα του, τότε θα μάθουν και θα παραδειγματιστούν οι υπόλοιποι για να σχολιάζουν καλύτερα τον Μακρόν! Αυτό αξίζει σε κάθε απατεώνα γιατρό που βγαίνει και συκοφαντεί τον κόσμο! Η ψυχιατρική είναι η μεγαλύτερη απάτη του αιώνα!

 2. Ανωνυμος 05/07/2017 @ 2:13 ΜΜ

  Το μονο σιγουρο ειναι οτι το βραδυ ενα ειναι σιγουρο……Bonne nuit France…..avec Macron!!

 3. Να και μια περιπτωση που βλεπουμε στο φως του ιντερνετ, οπου η εβραιογεννημενη θρεμενη και καθιερωμενη σε παγκοσμιο επιπεδο ψυχαναλυση τους βγαινει μπουμεραγκ τους εβραιοσιωνιστες…

 4. Γαλλικες εκλογες αλα Αμερικανα.Βαζουν μπροστα εναν λαγο και ξαφνικα πριν τις εκλογες τον αποδομουν.Οχι οτι αξιζει ο Μακρον,αλλα…μηπως μας δειχνουν ποιον προτιμουν;

 5. Παπαρειμ 05/07/2017 @ 7:54 ΜΜ

  ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΑΚΡΟΝ ΓΙΑΤΙ…… ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΠΙ ΜΑΚΡΟΝ….. ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ …

 6. Ανώνυμος 05/07/2017 @ 9:11 ΜΜ

  Ο ΜΑΚΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΊ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ…ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΑΚΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ…ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ!!!!
  ΚΟΙΝΩΣ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΗΠΙΑΝΕ…ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΗΔΗ ΤΕΤΟΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ…
  Η ΕΥΡΩΠΗ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΟΝΤΕΥΕΙ.

 7. δεν εχει σημασια το ονομα... 05/07/2017 @ 10:46 ΜΜ

  ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΣΕΚΤΑΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ;
  ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ΜΑΓΕΨΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ;
  ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ-ΜΗΤΕΡΑΣ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΕΡΕΣ Ή ΠΟΡΝΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΕΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ “ΚΑΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ”;
  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
  ΑΥΤΟΙ …ΞΕΡΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ 🙂 🙂

 8. ΓΙΩΡΓΟΣ 05/08/2017 @ 12:23 ΠΜ

  ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh