10:57 - 24/09/2016

Γνωρίστε πέντε από τις παλαιότερες «μυστικές εταιρείες» Βίντεο

Γνωρίστε πέντε από τις παλαιότερες μυστικές εταιρείες – Skull and Bones, Illuminati, Τέκτονες, Bilderberg και Ροδόσταυροι.

Όλοι τους είναι φατρίες της ίδιας ελίτ εξουσίας, που κατέχουν τον παγκόσμιο πλούτο και μεγάλη πολιτική δύναμη.

Κατά καιρούς έχουν πολεμήσει εναντίον των άλλων, ενώ άλλες φορές λειτουργούν μαζί για κοινούς στόχους. Τα μέλη τους παίζουν καθοριστικό το ρόλο στην παγκόσμια συνωμοσία και τον παγκόσμιο έλεγχο.

apocalypsejohn.com

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. QR code – Η Σφραγίδα του Αντιχρίστου !!!
    Δείτε όλες τις εικόνες και τις περιγραφές. Παγκόσμια αποκλειστικότητα !!! Έγινε σοβαρή έρευνα. Έχετε το ελεύθερο να το δημοσιεύσετε. Κοινοποιήστε το εις πάντες !!!!

    QR code – Η Σφραγίδα του Αντιχρίστου !!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*