09:24 - 30/11/2018

Γιγαντιαίο Τριγωνικό ΑΤΙΑ και Δεύτερος Ήλιος Φαίνονταν Πίσω από τα Σύννεφα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μία πολύ παράξενη παρατήρηση έγινε στο Kilgore του Τέξας ανάμεσα σε φωτογραφίες από τον ουρανό της περιοχής. Δεν φαινόταν με την πρώτη αλλά ένας υπάλληλος του μάρτυρα πρόσεξε αυτό που κρυβόταν ανάμεσα στα σύννεφα.

Παρατηρήστε καλά το βίντεο που ακολουθεί και με την βοήθεια του αφηγητή θα δείτε και εσείς ένα τεράστιο τριγωνικό αντικείμενο να «χάνεται» στα σύννεφα, ενώ παράλληλα θα προσέξετε πως εκτός από τον Ήλιο που διακρίνεται στα δεξιά, υπάρχει και μία δεύτερη πηγή φωτός, σαν ένας δεύτερος ήλιος που φαίνεται.

Είναι μία οπτική ψευδαίσθηση; Μία φάρσα; ή μήπως είναι αυτό που οι περισσότεροι πιστεύουν; Ένα ΑΤΙΑ; Και ο «δεύτερος ήλιος;

Παρακολουθείστε το βίντεο:

Black Triangle Sighting in Kilgore, Texas

diadrastika.com

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*