Γιατι στο θέμα της 9/11 ξεχάσαμε όλοι μας την «Φυσική» που μάθαμε ;

Σε αυτή την μεγάλη εξαπάτηση της σύγχρονης ιστορίας το 90% «ξέχασε» την όποια φυσική γνώριζε και τάχθηκε υπέρ στο τι είδαν τα μάτια του !!…Τα μάτια ομως μπορούν να δουν ότι θέλει και ο ταχυδακτυλουργός αλλά εμείς δεν πιστεύουμε ότι αυτά που κάνει είναι αλήθεια !!

Στο παρακάτω βίντεο εξηγείτε η Φυσική της μεγαλύτερης εξαπάτησης μας … που μας στέρησε προσωπικές ελευθέριες και μέχρι σήμερα είναι ο λόγος που καθημερινά κοιτάζουμε την πραγματικότητα μέσα από τα μάτια του τρομοκρατημένου προβάτου !

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ


Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

PROFIT MAXIMISER

Μάθε πώς να να κερδιζεις σε ονλινε σελιδες στοιχηματισμου παντα !!

Ενα καταπληκτικο προγραμμα και μια απιστευτη ιδεα οπου με βαση της δικες τους προσφορες να βγαινεις 100% κερδισμενος παντα !

Διαβαστε το αρθρο μου να δειτε πως ξεπερασα τον περιορισμο στην χωρα μας για τις στοιχηματικες εταιριες

Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

Η προωθηση αυτη ειναι πρωθηση ενημερωσης και πληροφοριας και κατα κανεναν λογω δεν ειναι προτροπη προς στοιχηματισμο η επενδυση η οποιαδηποτε αλλη παρανομη πραξη ..!

ΤΙΜΗ: 1,5 € euro για τις πρωτες 14 μερες να δοκιμασεις το προγραμμα,Ηλεκτρονικο προιον για συνδρομη
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Loading...

12 thoughts on “Γιατι στο θέμα της 9/11 ξεχάσαμε όλοι μας την «Φυσική» που μάθαμε ;

 1. ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ says:

  Η σιδηροκατασκευή των δίδυμων πύργων, είναι αδύνατον να καταρρεύσει από σεισμούς η από πτώση αεροπλάνου πάνω τους.
  Για να κατεδαφιστεί, πρέπει να τοποθετηθούν εκρηκτικοί μηχανισμοί, από πάνω μέχρι κάτω, σε κάθε όροφο, σε κάθε γωνία, σε κάθε περίμετρο του συνολικού τετραγώνου της κατασκευής. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.
  Μιλάμε για πόσους πόντους μέταλλο, σε πάχος, που έχει κάθε ξεχωριστή δοκός. Ας υποθέσουμε ότι χτυπάει ένα αεροπλάνο και εκρύγνυται στην μέση του πύργου, το κέντρο τον ορόφων από οπου περάσει θα αχρηστευτεί αλλά η περίμετρος θα συνεχίσει να μένει όρθια, διότι είναι μέταλλο με μέταλλο ενωμένα, συμπαγής. Και δεν θα γκρεμιστεί το υπόλοιπο κτήριο ποιο κάτω από κάτι τέτοιο.
  Με οβίδες να πολιορκείς το κτήριο, θα ξοδέψεις χιλιάδες, μέχρι σιγά σιγά, να φας όλο το μέταλλο που υπάρχει και σιγά σιγά να μειώσεις το ύψος της κατασκευής, σαν να τρως με το κουτάλι, από πάνω προς τα κάτω μια τούρτα.
  »Το γραψα με τέτοιον τρόπο ωστε να το καταλάβει ακόμα κι ένα 10χρονο»
  Κι όμως, έχουμε ακόμα και σήμερα ανθρώπους, που όταν λες ότι ήταν στημμένη η κατάρρευση, σε κοιτάνε σαν να σαι εξωγήινος… Και δεν μπορώ, μου την σπάει.
  Τελικά, δεν είναι το πόσο χρόνια θέλουμε για να μάθουμε να βλέπουμε πίσω απ την κουρτίνα, είναι απλά ότι, όσοι είναι να ξυπνήσουν, ξυπνάνε, όσοι δεν είναι να ξυπνήσουν, δεν πρόκειται.

  • ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ says:

   http://911research.wtc7.net/wtc/evidence/photos/docs/wtcmemorium/trident2.jpg
   Οι δίδιμοι πύργοι δεν είχαν τσιμεντένιες κολλώνες και θεμέλια κλασσικής οικοδομής. Ήταν ένα δάσος σχηματισμού μεταλλικών δοκών, που ενώθηκαν, εις μιαν μάζαν.
   Δεν σπάνε, δεν λυγίζουν, μόνο κόβονται, η λιώνουν απ την θερμοκρασία εκρηκτικών μηχανισμών που θ’ανεβάσουν 3000+ βαθμούς κελσίου, γιατί άλλο, 1εκ. πόντους σίδηρος και άλλο 1 μέτρο!

    • ΗΛΕΚΤΡΑ says:

     Καποιοι Αμερικανοί ειχαν πει, πως τα φτερά ενός αεροσκάφους ειναι πολυ λεπτά και κενά. Δεν εχουν βαρος, απλως επανω τους στηρίζονται τα φωτάκια. Αρα, οταν το αεροπλάνο χτύπησε τους πύργους, λογικα τα φτερά επρεπε να σπάσουν και να πέσουν στο έδαφος και οχι να αφήσουν το αποτύπωμα τους στο κτίριο. Αν δουμε φωτο απο τον Πύργο οπου χτύπησε το αεροπλάνο, βλεπουμε καθαρά ολο το αποτύπωμα του αεροπλάνου, μαζι με τα φτερά. Δηλαδη, σαν τα φτερά να έκοψαν τις σιδερένιες κολόνες και να πέρασαν μεσα στο κτίριο. Τα φτερά ειναι πανάλαφρα, δεν θα μπορούσαν ποτε να σπάσουν σιδερενιες κολόνες. Θα ειχαν σπασει αυτα. Λογικο μου φαίνεται.

 2. ΜΑΕΣΤΡΟΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΩΝ says:

  https://www.youtube.com/watch?v=mHjH1sl1o9s
  Ξαναδείτε το βίντεο της 9/11.
  Χτυπάει το πρώτο αεροπλάνο (Αιφνιδιαστικά)
  Μένει μέσα και ακολουθεί πυρκαγιά, μη ικανή να λιώσει, τόσους πόντους δοκούς χυτοσίδηρου.
  Χτυπάει το δεύτερο (Πως γίνεται να μην το πιασαν τα ραντάρ η να μην το εξαναγκάσαν σε προσγείωση;)
  Μένει μέσα και ακολουθεί πυρκαγιά, μη ικανή να λιώσει, τόσους πόντους δοκούς χυτοσίδηρου.
  Χτυπάει το τρίτο (Πως γίνεται να μην το πιασαν τα ραντάρ η να μην το εξαναγκάσαν σε προσγείωση και ενώ ξέρανε που θα πάει να πέσει, αφού είδαν που έπεσαν τα προηγούμενα δύο;)
  Μένει μέσα και ακολουθεί πυρκαγιά, μη ικανή να λιώσει, τόσους πόντους δοκούς χυτοσίδηρου.
  Η σιδηροκατασκευή αποτελούταν από πυρήνα, πρώτη περίμετρο, δεύτερη περίμετρο και τρίτη περίμετρο, δοκών χυτοσίδηρου, που δεν λιώνουν, δεν λυγίζουν, δεν σπάνε.
  Αν καταρρεύσει η πρώτη περίμετρος, οι υπόλοιπες μένουν όρθιες.
  Αν καταρρεύσει η δεύτερη περίμετρος, επιρεάζονται κατά ελάχιστο η πρώτη και η τρίτη.
  Αν καταρρεύσει η τρίτη περίμετρος, επιρεάζονται κατά ελάχιστο η δεύτερη και ο πυρήνας.
  Αν καταρρεύσει ο πυρήνας, επιρεάζεται κατά ελάχιστο η τρίτη.
  Γιατί κάθε περίμετρος, στέκεται αυτόνομα όρθια.
  Άρα καταρεύσαν όλες μαζί ταυτόχρονα.
  Και ακολουθεί »η καλύτερη, κινηματογραφικά στημμένη» και »ελεγχόμενη κατεδάφιση» στην ιστορία των κατεδαφίσεων.
  Άρα, χρησιμοποιήθηκαν, εκρηκτικές ύλες, ικανές να λύσουν τους δεσμούς μεταξύ των μεταλλικών δοκών, σε όλη την κατασκευή, σε κάθε όροφο, σε κάθε περίμετρο, από κάποιους, που είχαν πρόσβαση στο να κάνουν »επισκευές» στο κτήριο και που γνωρίζαν το αρχιτεκτονικό σχέδιο και από κατεδαφίσεις και από αρχιτεκτονική και που δεν τους κυνηγούσε κανένας από την ασφάλεια η διαχείριση του κτηρίου, γιατί θεωρούταν φυσιολογική η παρουσία τους.
  (Είναι ακόμα συνομωσιολογία το θέμα της 9/11;)
  Δεν έχω να παραθέσω άλλα επιχειρήματα, ελπίζω να επαρκούν σε όσους το διαβάσουν…

   • ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΟΣ says:

    Δηλαδή καθίσανε και κάνανε σκλήρυνση, πόσες χιλιάδες, δοκούς, ένα μετά το άλλο ξεχωριστά; Σε γιγάντιους φούρνους θερμικής επεξεργασίας; Αν ισχύει αυτό, φαντάζομαι πόσο κόστισε το έργο…

 3. inside job, outside malakes says:

  Και για όσους δεν καταλαβαίνουν, υπάρχει το κτίριο 7 που έπεσε μόνο του, και το πεντάγωνο που χτυπήθηκε από μη αεροπλάνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *