in

Γιατί οι “σημαντικοί” άνθρωποι φεύγουν από τον τόπο τους και κρατανε κρυφους τους λογους;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Υπάρχει μία έντονη φημολογία στην Αμερική ότι άνθρωποι που βρίσκονταν σε θέσεις κλειδιά τότε οι άνθρωποι ήταν γνωστοι στο Hollywood ή σε άλλο τομέα της ζωής ξαφνικά αποχωρούν από τον τόπο διαμονής τους αφήνοντας την υπόνοια ότι φεύγουν επειδή γνωρίζουν κάτι!

Στα χρόνια που πέρασαν μετά το 2012 όπου η αλλαγή έχει πραγματικά συμβεί και η τότε θεωρίες και προφητείες των Μάγιας έχουν κατά 100% πραγματοποιηθεί όλο το ερευνητικό και αφυπνιστικό κίνημα στον κόσμο ασχολείται με την στιγμή που θα συμβεί αυτό το γεγονός το οποίο θα αλλάξει τη ζωή όπως την γνωρίζουμε… Αυτό έχει προκαλέσει ιδιαίτερο μπέρδεμα στο μυαλό των ανθρώπων που δεν έχουν συνηθίσει να κοιτάζουν βαθιά η δεν είχαν την εμπειρία το να βλέπουν τον κόσμο όχι έτσι όπως αυτός θέλει αλλά όπως είναι.

Ακούμε πολλούς οι οποίοι λένε ότι τόσα χρόνια ακούμε για μία καταστροφή και δεν έρχεται… Βέβαια γύρω-γύρω η φωτιά καίει, βέβαια 5 χρόνια να οριοθετεις γεγονότα τα οποία δεν έχουν ξανασυμβεί ποτέ στη γη δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα… Το κακό είναι ότι έχουμε συνηθίσει όλοι να τα παίρνουμε όλα εύκολα, να τα παίρνουμε σαν μασημένη τροφή, να μην αναρωτιόμαστε πώς μπορεί κάποιο γεγονός να είναι γνωστό πριν συμβεί και χιλιάδες ακόμα πράγματα που δεν είναι η πραγματεία αυτού του άρθρου αλλά δυστυχώς υπάρχουν μέσα σε όλους μας και μας εμποδίζουν να δούμε ξεκάθαρα το τι συμβαίνει σήμερα..

Οι επικυρίαρχοι έχουν τον χρόνο με το μέρος τους, τα σχέδιά τους έχουν κρατήσει για αιωνες και είναι ακόμα δύσκολο να κατανοήσουμε με ποιο τρόπο οι επικυρίαρχοι μες στο χρόνο να παραμένουν σταθεροί στο στόχο τους… Αυτό και αν είναι ένα ακόμα άρθρο που πρέπει να συμβεί… Ποιες θα μπορούσε να είναι οι αιτίες που κάποια όντα έχουν σταθερό στόχο μέσα στο χρόνο… Και πως αυτος δεν επηρεάζει Ούτε τους ίδιους ούτε τα σχέδιά τους!

Το σίγουρο είναι ότι αν ένας από τους στόχους τους είναι να σε σοκάρουν με κάτι αναπάντεχο και κάποιος ή κάποιοι έχουν καταφέρει να δείξουν ένα ποσοστό σε αυτό το σοκαριστικό γεγονός τότε ανάλογα την επιτυχία της στόχευσης εμποδίζεις και τον σχεδιασμό τους!

Τα δεδομένα αυτή τη στιγμή είναι ξεκάθαρα, μία τάση μιας παγκόσμιας Ελίτ που θέλει να φέρει έναν ηγέτη, ένα κράτος, μία σημαία,μια αχρηματη κοινωνια και νέους νόμους που θα στέρουν την ελευθερία
μας!

Η νέα τάξη πραγμάτων επί της ουσίας είναι μία λανθασμένη μετάφραση του πραγματικού σχεδιασμού και γεγονοτος που θέλουν να φέρουν… Κανονικά θα έπρεπε να μιλάμε για μία νέα παγκοσμια εντολή… Μία νέα κατάσταση όπου παγκόσμια θα ισχύσουν νέες εντολές, νέοι κανόνες, νέοι νόμοι…. Μία νέα παγκόσμια τάξη!!…

Όπου η έννοια του ταξη έχει να κάνει απόλυτα με την αποκαθήλωση οποιασδήποτε Ελευθερίας ειχαμε μέχρι χθες!

Για να πετύχεις κάτι τέτοιο σε παγκόσμιο επίπεδο αν χρησιμοποιήσεις λίγο τη φαντασία σου θα κατανοήσεις ότι χρειάζεσαι ιδιαίτερα γεγονότα τα οποία θα αναγκάσουν τους ανθρώπους να παραχωρήσουν αυτές τις ελευθερίες χωρίς ιδιαίτερες αντιστάσεις!

Τώρα σκέψου Ίσως γιατί υπάρχει η φημολογία ότι οι άνθρωποι που ήταν σε θέσεις κλειδιά αλλά θα μπορούσαν να ξέρουν λίγες περισσότερες πληροφορίες έχουν αρχίσει να τα μαζεύουν και να προσπαθούν να βρουν τον τρόπο να έχουν μία σωστή άμυνα, αυτάρκεια και τρόπο για επιβίωση!!

KATOXIKA NEA

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

One Comment

Leave a Reply
  1. ανοιχτά δεν μπορούμε να μιλήσουμε για το λόγο δεν γνωρίζουμε ακριβώς γιατί έγινε..
    έγινε τυχαία ..τυχαία το έιδα κι σε άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Έφτιαξαν την κρέμα που εξαφανίζει ρυτίδες, ακμή γήρανση και οι μεγάλες εταιρείες προσπαθούν να τους εξαφανίσουν!

Αγοράστε στους πιλότους κανα ταμπλετ να μην βαριούνται μας πηξανε στην τρίλιζα!