Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:31 - 24/02/2024

Γιατί κατέρρευσε η κινητή τηλεφωνία για 11 ώρες στις νοτιανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες> Δεν γίνονταν κλήσεις ούτε στο 911

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Οι πάροχοι-κολλοσοί είναι διαβόητα μυστικοπαθείς για το γιατί τα δίκτυά τους πέφτουν και αυτό συμβαίνει σχετικά συχνά

ο δίκτυο της AT&T διακόπηκε για πολλούς από τους πελάτες της σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες το πρωί της Πέμπτης, αφήνοντας τους να μην μπορούν να πραγματοποιήσουν κλήσεις, να στείλουν γραπτά μηνύματα ή να έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Λίγο μετά τις 3 μ.μ., ώρα Ανατολικής Ακτής, περίπου 11 ώρες αφότου εμφανίστηκαν για πρώτη φορά αναφορές για τη διακοπή λειτουργίας, η εταιρεία είπε ότι είχε αποκαταστήσει τις υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες που επηρεάστηκαν.

«Αποκαταστήσαμε την ασύρματη υπηρεσία σε όλους τους πελάτες μας που επηρεάστηκαν. Τους ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η AT&T. Η εταιρεία πρόσθεσε ότι «λαμβάνει μέτρα για να διασφαλίσει ότι οι πελάτες δεν θα το ξαναζήσουν αυτό στο μέλλον».

Αργότερα την Πέμπτη, η AT&T ανέφερε ότι ένας «αρχικός έλεγχος» της διακοπής διαπίστωσε ότι ίσως να προκλήθηκε από σφάλμα εντός της εταιρείας και όχι από κυβερνοεπίθεση.

Η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών των ΗΠΑ επιβεβαίωσε το απόγευμα της Πέμπτης ότι διερευνά τη διακοπή. Ο Λευκός Οίκος ανέφερε ότι οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες είναι σε επαφή με την AT&T όσον αφορά της διακοπές δικτύου, αλλά ότι δεν έχει ακόμη όλες τις απαντήσεις για το τι ακριβώς οδήγησε σε αυτές.

Αν και οι πελάτες της Verizon και της T-Mobile ανέφεραν επίσης κάποιες διακοπές δικτύου, εμφανίστηκαν να αρκετά λιγότερες. Η T-Mobile και η Verizon δήλωσαν ότι τα δίκτυά τους δεν επηρεάστηκαν από τη διακοπή της υπηρεσίας της AT&T και οι πελάτες που ανέφεραν προβλήματα ενδέχεται να μην μπορούσαν να προσεγγίσουν πελάτες που χρησιμοποιούν την AT&T.

Το πρωί της Πέμπτης, περισσότεροι από 74.000 πελάτες της AT&T ανέφεραν διακοπές στον ιστότοπο παρακολούθησης ψηφιακών υπηρεσιών DownDetector, με διακοπές στην υπηρεσία να ξεκινούν γύρω στις 4 π.μ. ώρα Ανατολικής Ακτής. Οι αναφορές αυξάνονταν σταθερά όλο το πρωί, αλλά κορυφώθηκαν στις 9 π.μ. ώρα Ανατολικής Ακτής. Μέχρι τις 12:30 μ.μ. τα δεδομένα του DownDetector έδειξαν ότι περίπου 25.000 πελάτες της AT&T εξακολουθούσαν να αναφέρουν διακοπές λειτουργίας. Μέχρι τις 2 μ.μ. ώρα Ανατολικής Ακτής λιγότεροι από 5.000 πελάτες εξακολουθούσαν να ανέφεραν προβλήματα.

Νωρίτερα την Πέμπτη, η AT&T αναγνώρισε ότι είχε εκτεταμένη διακοπή λειτουργίας, αλλά δεν παρείχε τους λόγους της αποτυχίας του συστήματος.

«Μερικοί από τους πελάτες μας αντιμετωπίζουν διακοπές ασύρματης υπηρεσίας σήμερα το πρωί. Εργαζόμαστε επειγόντως για να αποκαταστήσουμε την υπηρεσία», ανέφερε η AT&T σε δήλωση στις 11:15 π.μ. ώρα Ανατολικής Ακτής. «Ενθαρρύνουμε τη χρήση κλήσεων Wi-Fi μέχρι να αποκατασταθεί η υπηρεσία».

Η μετοχή της AT&T υποχώρησε περισσότερο από 2% την Πέμπτη, μια ακραία τιμή την ημέρα που η αγορά εκτοξευόταν υψηλότερα.

SAN RAFAEL, CALIFORNIA – MAY 17: A sign is posted in front of an AT&T retails store on May 17, 2021 in San Rafael, California. AT&T, the world’s largest telecommunications company, announced a deal with Discovery, Inc. which will spin off AT&T’s WarnerMedia and be combined with Discovery to create a new standalone media company. (Photo by Justin Sullivan/Getty Images)

Εσφαλμένη ενημέρωση λογισμικού;

Η AT&T αντιμετώπισε σποραδικές διακοπές λειτουργίας τις τελευταίες ημέρες, συμπεριλαμβανομένης μιας προσωρινής διακοπής λειτουργίας του 911 (αριθμός τηλεφώνου έκτακτης ανάγκης) σε ορισμένες περιοχές των νοτιοανατολικών Ηνωμένων Πολιτειών. Αν και οι διακοπές συμβαίνουν κατά καιρούς, σε εθνικό επίπεδο, οι παρατεταμένες είναι εξαιρετικά σπάνιες.

Την Πέμπτη, η εταιρεία είπε ότι πιστεύει ότι η μαζική διακοπή προκλήθηκε από εσωτερικό πρόβλημα.

Σύμφωνα με πηγή του κλάδου που μίλησε υπό τον όρο της ανωνυμίας, η αιτία διακοπής φαίνεται να σχετίζεται με τον τρόπο με τον οποίο οι υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας μεταβιβάζουν τις κλήσεις από το ένα δίκτυο στο άλλο, μια διαδικασία γνωστή ως peering. Αν και η AT&T ανέφερε ότι το ζήτημα δεν φαίνεται να προέρχεται από τον κυβερνοχώρο, ένας Αμερικανός αξιωματούχος που παρακολουθούσε τη διακοπή της AT&T είπε στο CNN την Πέμπτη ότι το ερευνούν.

Η Υπηρεσία Κυβερνοασφάλειας και Ασφάλειας Υποδομών των ΗΠΑ «συνεργάζεται στενά με την AT&T για να κατανοήσει την αιτία της διακοπής λειτουργίας και τις επιπτώσεις της και είναι έτοιμη να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί», δήλωσε ο Eric Goldstein, εκτελεστικός βοηθός διευθυντής της υπηρεσίας για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.

Οι πάροχοι είναι διαβόητα μυστικοπαθείς για το γιατί τα δίκτυά τους πέφτουν. Στο παρελθόν, υπήρξαν κατασκευαστικά ατυχήματα που αφορούσαν την κοπή καλωδίων οπτικών ινών, περιστατικά δολιοφθοράς ή ενημερώσεις δικτύου γεμάτα σφάλματα που ήταν δύσκολο να ανατραπούν.

Οι διακοπές συμβαίνουν συχνά για διάφορους λογικούς λόγους, είπαν στο CNN αρκετοί ειδικοί στις τηλεπικοινωνίες.

Οι συνήθεις αιτίες περιλαμβάνουν με έργα που σχετίζονται με τα καλώδια οπτικών ινών και εσφαλμένες διαμορφώσεις λογισμικού που μπορεί να οδηγήσουν σε διακοπές, δήλωσε ο TJ Kennedy, ειδικός στις επικοινωνίες δημόσιας ασφάλειας.

«Δεν μπορώ να σκεφτώ κάθε περιστατικό τα τελευταία χρόνια, αλλά μπορώ να σκεφτώ πράγματα που σχετίζονται με routers, με backhaul, ζητήμτα που σχετίζονται με το λογισμικό», είπε ο Kennedy. «Αυτό έχει συμβεί σε όλους τους μεγάλους φορείς, πολλές φορές μόνο τα τελευταία χρόνια».

Η διακοπή της Πέμπτης θα μπορούσε να προκλήθηκε από ανθρώπινα λάθη στο σύστημα δικτύωσης που βασίζεται στο cloud της AT&T, δήλωσε ο Lee McKnight, αναπληρωτής καθηγητής στη Σχολή Πληροφοριακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Syracuse. «Το βρώμικο μυστικό των τηλεπικοινωνιακών δικτύων αυτές τις μέρες είναι ότι είναι απλά ένα σωρό καλώδια και πύργοι που συνδέονται με το cloud», είπε ο McKnight. «Κάποιος κάνει ένα λάθος και οι άλλοι στην ομάδα -και τα αυτοματοποιημένα εργαλεία τους- δεν το πιάνουν. Είναι αρκετά συνηθισμένο στο cloud computing».

kourdistoportocali.comΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝ ΗΛΙΑΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*