16:04 - 14/01/2022

ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2025 – ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Χώρες όπως η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία και ο Καναδάς για παράδειγμα είναι οι χώρες που αφανίζετε ο λευκός πληθυσμός. Αυτές είναι οι χώρες όπου τα μέτρα για τον κορωνοϊό είναι κάτι παραπάνω από δρακόντεια και όπου οι άνθρωποι αναγκάζονται να εμβολιαστούν.

Ακολουθούν η Δυτική Ευρώπη και η Βόρεια Αμερική, επίσης περιοχές με αρχικά λευκό πληθυσμό.

Μια οργάνωση που συνδέεται με αυτούς που βρίσκονται στην εξουσία στα παρασκήνια είναι ο Deagel.

Εδώ και χρόνια προβλέπουν ότι μέχρι το 2025 θα υπάρξει έντονη μείωση του πληθυσμού σε αμέτρητες χώρες. Οι χώρες με την υψηλή μείωση σε αυτή τη λίστα είναι οι χώρες που αναφέρονται παραπάνω.

Στις χώρες που δεν πέφτει πολύ ο πληθυσμός δεν σημαίνει ότι κανένας δεν θα πεθάνει, μπορεί επίσης να σημαίνει ότι θα φέρει πολλούς πρόσφυγες τα επόμενα χρόνια.

Το ότι γίνεται επίθεση στη λευκή φυλή είναι ΣΙΓΟΥΡΟ. Γιατί πιστεύετε ότι δεν υπάρχει σχεδόν κανένας εμβολιασμός στην Αφρική; Δεν είναι ότι δεν έχουν να πληρώσουν εφόσον όλα είναι τσάμπα και κόβουν όσο χρήμα θέλουν για να τους λαδώσουν ή να τους δολοφονήσουν όπως και έκαναν σε πολλές αφρικανικές χώρες. Δεν υπάρχει εμβόλιο γιατί δεν ζουν λευκοί εκεί. Το μόνο μέρος όπου γίνονται οι εμβολιασμοί είναι η Νότια Αφρική, συμπτωματικά και το μόνο μέρος στην Αφρική όπου ζουν λευκοί.

Μεγάλο μέρος της ζημιάς είναι ήδη ανεπανόρθωτο. Ακόμα τα ζόμπι παρατάσσονται για να πάρουν άλλη μια βολή επειδή νομίζουν ότι είναι «προστατευμένα». Και με κάθε σύριγγα είναι ένα βήμα πιο κοντά στον τάφο, ακριβώς όπως προορίζεται.

KORAKAS NEWS

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. καλησπέρα φίλε μου κόρακα .ΓΙΑΤΊ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΝΊΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΥΚΉ ΦΥΛΉ ?

  2. Γιατί είμαστε κοινωνικοί, με σπουδές και με δημοκρατικές αξίες. Είμαστε αυτοί, που επί των πλείστων, έχουν Χριστιανική κουλτούρα και είμαστε αυτοί που θα αντισταθούν στα οποία σχέδιά τους για το μέλλον.

  3. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ 01/14/2022 @ 10:27 ΜΜ

    Δεν υπάρχει “λευκή φυλή”. Το χρώμα του δέρματος προσδιορίζεται από το χρώμα του αίματος. Είναι δυνατόν κάποιος αναλόγως των περιστάσεων να παρουσιάζει διαφορετικό χρώμα στο πέρασμα της ημέρας. Το φυσικό υγιές χρώμα όλων των ανθρώπων είναι το κοκκινωπό, το χρώμα του αίματος δηλαδή. Το άσπρο είναι παρουσία φλεγμονής…

  4. https://www.bitchute.com/video/zt8uc22tIxEE/

    THE BOLSHEVIK TAKEOVER OF THE WEST

    παιζει το βιντεο μεσω Vpn απο μερικες χωρες μονο

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*