17:48 - 08/11/2019

Γερμανία : Έκρηξη σε ορυχείο – Απεγκλωβίστηκαν και οι 35 ανθρακωρύχοι, 2 τραυματίες

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Με επιτυχία στέφθηκε η επιχείρηση διάσωσης των 35 εγκλωβισμένων σε ανθρακωρυχείο στην Γερμανία.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής σήμανε συναγερμός σε ανθρακωρυχείο στο Teutschenthal της κεντρικής Γερμανίας, όταν 35 άνθρωποι παγιδεύτηκαν σε αυτό μετά από έκρηξη.

Αμέσως ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση διάσωσης για τον απεγκλωβισμό των 30 εργατών, οι οποίοι είχαν παγιδευτεί σε βάθος περίπου 700 μέτρων κάτω από την γη.

Σε καταφύγιο έκτακτης ανάγκης οι μεταλλωρύχοι

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, οι μεταλλωρύχοι βρίσκονταν σε καταφύγιο έκτακτης ανάγκης μέσα στο ορυχείου και τους παρασχέθηκαν μάσκες οξυγόνου μέχρι να απεγκλωβιστούν με ασφάλεια.

Από την έκρηξη τραυματίστηκαν δύο εργαζόμενοι, ενώ σύμφωνα με εκπρόσωπος της αστυνομίας στο γερμανικό δίκτυο «n-tv» ο ένας από τους δύο τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Και οι δύο διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

tanea.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*