19:30 - 06/07/2017

ΓΑΛΛΙΑ: Το σύστημα τίμησε την γυναίκα που εξ αιτίας της κάθε χρόνο 200.000 άνθρωποι δεν βλέπουν το φως της ημέρας

Στις 30 Ιουνίου πέθανε στο Παρίσι η Simone Veil σε ηλικία 89 ετών, μια «σπουδαία» γυναίκα που εξυμνήθηκε από τους υποστηρικτές των αμβλώσεων και της προώθηση του νόμου που τις νομιμοποίησε το 1974 (μεταξύ των οποίων ο Τσίπρας αλλά και Μητσοτάκης, που θρήνησε στο twitter για την «μεγάλη απώλεια»).

Μια γυναίκα που καταδικάστηκε από τους καθολικούς χριστιανούς στην Γαλλία για την υπεράσπιση της δολοφονίας αθώων, για τη μείωση του γαλλικού πληθυσμού μέσω της ανεύθυνης πρακτικής της κατ’ ευφημισμόν αποκαλούμενης «εθελοντικής διακοπής της εγκυμοσύνης» (IVG). Με 200.000 εκτρώσεις ετησίως για σαράντα χρόνια*, ο συνολικός αριθμός των αμβλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στη Γαλλία έφθασε περίπου στα 8 εκατομμύρια.

Για τους παραδοσιακούς Καθολικούς και πολλούς άλλους που αναγνωρίζουν την ανηθικότητα αυτής της καταστροφής ανθρώπων (που αν στην θέση τους ήταν δέντρα θα είχαν περισσότερους υποστηρικτές), δεν υπάρχει τίποτα αξιέπαινο στη συμβολή της Simone Veil στη γαλλική κοινωνία.
Το 1974 η εβραϊκής καταγωγής Veil ήταν υπουργός Υγείας επί προεδρίας Βαλερί Ζισκάρ Ντεσταίν, ενός άνδρα που ήρθε στην εξουσία με στόχο την «μεταρρύθμιση» και τον «εκσυγχρονισμό» της γαλλικής κοινωνίας. Η επικίνδυνη πρακτική των αμβλώσεων «από την πίσω πόρτα» θεωρήθηκε ως μια μορφή διάκρισης κατά των γυναικών και η Simone Veil πολέμησε για να περάσει τον νόμο που νομιμοποίησε τις εκτρώσεις, αλλά μέσα σε περιορισμούς, οι «επιπόλαιες αμβλώσεις» απαγορεύτηκαν.

Περιορισμοί που σπάνια τηρήθηκαν, αφού ποιος θα κρίνει εάν μια έκτρωση είναι «επιπόλαια» ή «σοβαρή»; Παρόλο που η Veil δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για την κατάχρηση του νόμου της, θα μπορούσε και θα έπρεπε να έχει εκφράσει τις ανησυχίες της για τις συνέπειες που θα είχε στη Γαλλία ο νόμος εάν  χρησιμοποιείτο επανειλημμένα ως τρόπος για να γίνονται αμβλώσεις κατά παραγγελία και για οποιαδήποτε περίσταση.

Σε αντίθεση με τη φεμινίστρια Evelyne Sullerot (βλ. παρακάτω), η Simone Veil δεν εξέφρασε ποτέ τη λύπη της για τον αριθμό των αμβλώσεων. Ούτε αναγνώρισε ποτέ ότι, καθώς άλλαξαν τα ήθη στην κοινωνία, η έκτρωση έγινε το “πράσινο φως” για σεξ χωρίς φραγμούς και ευθύνες και συχνά οδήγησε σε δυστυχία πολλά κορίτσια. Και ότι, σε αντίθεση με τις προσδοκίες, η έκτρωση δεν έκανε ευκολότερες τις σχέσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών, αλλά πιο προβληματικές. Γιατί ένας άντρας να πρέπει να ανησυχεί για την αγάπη και το γάμο εάν οι γυναίκες είναι ελεύθερες να «κάνουν ό, τι θέλουν με το σώμα τους» και αν δεν υπάρχουν συνέπειες ούτε για την σεξουαλική  πράξη, ούτε για την πράξη της έκτρωσης;

Ενώ ο Νόμος Veil απομάκρυνε την ευθύνη τόσο από τους άντρες όσο και από τις γυναίκες, η Simone Veil εξυμνήθηκε με τον θάνατό της ως «η πιο αξιοθαύμαστη γυναίκα», τόσο από την αριστερά όσο και την δεξιά. Μόνο οι καθολικοί και άλλοι με παρόμοιο ηθικό κώδικα αντέδρασαν με βαθιά ανησυχία, αν όχι με τρόμο, για τις ανθρώπινες απώλειες που όχι μόνο οδηγούν σε μείωση του πληθυσμού αλλά και  ανοίγουν την πλημμυρίδα της μετανάστευσης ως «αντικατάσταση» για τα παιδιά που δεν τα άφησαν ποτέ να γεννηθούν. Η Veil δεν μίλησε ποτέ κατά της μαζικής μετανάστευσης, χωρίς αμφιβολία επειδή μια τέτοια θέση θα ήταν «ρατσιστική» ή μπορεί να της θύμιζε το ναζισμό.

ΓΑΛΛΙΑ: Το σύστημα τίμησε την γυναίκα που εξ αιτίας της κάθε χρόνο 200.000 άνθρωποι δεν βλέπουν το φως της ημέρας - Εικόνα1

Με τον Σιράκ στο Άουσβιτς Ο Βαλερί Ζισκάρ Ντεσταίν διόρισε υπουργό Υγείας την Simone Veil για τον ρητό σκοπό της επεξεργασίας ενός νόμου ο οποίος θα νομιμοποιούσε τις αμβλώσεις. Κατά παρόμοιο τρόπο, το 2012, ο François Hollande διόρισε υπουργό Δικαιοσύνης την Christiane Taubira με σκοπό να εγκρίνει νόμο που θα νομιμοποιούσε τον «γάμο» των ομοφυλόφιλων και την υιοθεσία, με αποτέλεσμα εκατομμύρια καθολικοί και άλλοι να βγουν μαζικά και δυναμικά στους δρόμους της Γαλλίας από τα τέλη του 2012 έως το 2014, σε μια προσπάθεια να αναγκάσουν τον Hollande να πάρει πίσω τον νόμο που «άλλαζε την φύση του γάμου», αλλά βέβαια ο νόμος πέρασε.

ΓΑΛΛΙΑ: Το σύστημα τίμησε την γυναίκα που εξ αιτίας της κάθε χρόνο 200.000 άνθρωποι δεν βλέπουν το φως της ημέρας - Εικόνα2

Να πούμε βέβαια, ότι στις πρόσφατες προεδρικές εκλογές, το εβδομήντα ένα τοις εκατό των Καθολικών ψήφισε τον Μακρόν! Έτσι, εάν οι καθολικοί μπόρεσαν και βγήκαν στους δρόμους για να υπερασπιστούν την ζωή και την οικογένεια, γιατί δεν μπόρεσαν (;) να ψηφίσουν τουλάχιστον έναν πιο παραδοσιακό υποψήφιο;

ΓΑΛΛΙΑ: Το σύστημα τίμησε την γυναίκα που εξ αιτίας της κάθε χρόνο 200.000 άνθρωποι δεν βλέπουν το φως της ημέρας - Εικόνα3

Όπως διαβάζουμε στην Wikipedia, η  Simone Veil γεννήθηκε στη Νίκαια στις 13 Ιουλίου 1927 ως Simone Annie Liline Jacob, κόρη της Yvonne Steinmetz και του André Jacob. Το 1944 συνελήφθη από τις γερμανικές αρχές μαζί με ολόκληρη την οικογένειά της και απελάθηκαν στο Auschwitz-Birkenau. Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο Μπέργκεν-Μπέλσεν, όπου η μητέρα της πέθανε από τύφο λίγο πριν την απελευθέρωση του στρατοπέδου στις 15 Απριλίου 1945. Ο πατέρας της και ο αδερφός της πέθαναν επίσης. Παντρεύτηκε το 1946 τον Antoine Veil και έκανε τρεις γιους: τον Jean, τον Claude-Nicolas και τον Pierre François.

Ο Antoine Veil πέθανε στις 12 Απριλίου 2013, σε ηλικία 86 ετών. Η Veil, που ήταν δικηγόρος, έγινε υπουργός Υγείας το 1993 υπό τον François Mitterrand. Από το 1979 έως το 1982 εξελέγη πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και αργότερα προήγαγε ένα Σύνταγμα για την Ευρώπη και επιζητούσε θερμά την «ευρωπαϊκή ολοκλήρωση».

ΓΑΛΛΙΑ: Το σύστημα τίμησε την γυναίκα που εξ αιτίας της κάθε χρόνο 200.000 άνθρωποι δεν βλέπουν το φως της ημέρας - Εικόνα4

Όσον αφορά την Evelyne Sullerot, (φώτο – πέθανε τον Απρίλιο του 2017) την φεμινίστρια συντρόφισα της Veil, που αναφέρθηκε παραπάνω, ήταν συν-ιδρύτρια του “Planning familiale”, της γαλλικής εκδοχής του Planned Parenthood και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των γυναικών. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου άλλαξε τη θέση της και άσκησε κριτική σε διάφορα «προοδευτικά» θέματα όπως η αντισύλληψη, για την οποία είχε πει τα εξής:

«Θέλαμε να απελευθερώσουμε και να κάνουμε τις γυναίκες υπεύθυνες και να προωθήσουμε την αρμονία στα ζευγάρια και στην οικογένεια».

Η Sullerot παρατήρησε τον ολισθηρό δρόμου που πήρε το φεμινιστικό κίνημα ώστε να μετατραπεί σε «πόλεμο μεταξύ των δύο φύλων που είχε ως αποτέλεσμα την ακύρωση του ζευγαριού και την εξάλειψη του πατέρα». «Το κίνημα απομακρύνθηκε, οι φεμινίστριες πήγαν πολύ μακριά, οικοδόμησαν τις απόψεις τους πάνω στο μίσος και την θυματοποίηση», και μιλούσαν μόνο για την επιθυμία τους να κάνουν εκτρώσεις. Για την Sullerot, η αντισύλληψη ήταν το «φάρμακο κατά του “κακού” που λέγεται άμβλωση». Ήταν ενάντια στο να γίνει η αντισύλληψη κάτι το «σωστό» και εξέφρασε την λύπη της για το γεγονός ότι η έκτρωση έγινε ένα «άλλο είδος αντισύλληψης», «το δικαίωμα για καταστροφή».

Ποτέ δεν ακούστηκαν τέτοια λόγια από την Veil. Η οποία γνώρισε ένα σωρό εγκώμια και επαίνους. Και τι επαίνους! Τι τιμές! Είσοδο στην Γαλλική Ακαδημία, Βραβείο Καρλομάγνου, βραβείο από το Συμβούλιο της Ευρώπης, Λεγεώνα της Τιμής, κλπ …

Με τον θάνατό της, ένας σύλλογος που υπερασπίζεται την ζωή, ο “Droit de Naître” («Το Δικαίωμα να Γεννηθείς») εξέδωσε αυτό το ανακοινωθέν:

(…) Δεν ήταν μόνη σε αυτόν τον αγώνα, αλλά δέχτηκε να γίνει η εικόνα του, με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να την κάνουν ένα είδος ‘αγίας της Δημοκρατίας’.

ΓΑΛΛΙΑ: Το σύστημα τίμησε την γυναίκα που εξ αιτίας της κάθε χρόνο 200.000 άνθρωποι δεν βλέπουν το φως της ημέρας - Εικόνα5

Αυτή η ‘αγιοποίηση’ από τα media έγινε ενώ ήταν ακόμα ζωντανή. Τώρα που πέθανε αυτό μεγαλώνει, όπως συμβαίνει συχνά σε τέτοιες περιπτώσεις. Υπάρχουν όμως και φωνές που δεν την δίνουν καμία δοξολογία, ούτε καμία καταδίκη. Αυτές είναι οι φωνές των αμέτρητων παιδιών που εξαλείφθηκαν νόμιμα, από ένα βράδυ τον Ιανουάριο του 1975.

Την ημέρα εκείνη η νίκη της κυρίας Veil υπέγραψε την θανατική τους καταδίκη. Κατά τη στιγμή της ψηφοφορίας του νόμου, ο αριθμός των αμβλώσεων στη Γαλλία εκτιμάτο σε 60.000 ετησίως. Σήμερα, έχει ξεπεράσει τις 200.000 ετησίως. Νομιμοποιημένη, τετριμμένη και μάλιστα προωθούμενη, η έκτρωση έχει γίνει ένα ‘ιερό δικαίωμα’, το επίκεντρο μιας σέκτας της οποίας η κυρία Veil – μέσα από τον καπνό του θυμιάματος – ήταν η αρχι-ιέρεια. Τώρα, μακριά, πολύ μακριά από τις τιμές και τις δόξες αυτού του κόσμου, στέκεται αντιμέτωπη με τον Δικαστή της και τα θύματά της. (…)    * Στην Ελλάδα ο αριθμός υπολογίζεται σε 300.000 τον χρόνο! 40.000 μόνο από κορίτσια κάτω των 18!

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή
kokkinosouranos

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (30)

 1. Σκατοψυχη!

 2. aeras dunatos 07/06/2017 @ 8:01 ΜΜ

  Ρε πάτε καλά? Το 2017 ακόμα δαιμονοποιείτε τις αμβλώσεις?
  α) Χωρίς αυτές ο υπερπληθυσμός θα είχε αφανίσει φυσικούς πόρρους και κάθε είδους κοινωνική δομή.
  β) Ο κάθε ένας απο εμάς θα είχε απο καμιά 5ρα παιδιά που δεν θα είχε να θρέψει
  γ) Θα έπρεπε να μέναμε με μια γκόμενα της μίας βραδιάς
  δ) Θα παντρευόμασταν την 15χρονη απο το σχολείο

  Γενικά θα ζούσαμε τις ζωές που θα επέλεγε το πουλί μας πριν ακόμα βγάλει τρίχες

  Υ.Γ
  Βασικά τώρα που το σκέφτομαι αν δεν υπήρχε το χάπι της επόμενης ή τα αντισυλιπτικά θα ήμουν πολύτεκνος

  • ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 07/06/2017 @ 9:02 ΜΜ

   ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ..ΚΑΙ ΚΟΚΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ… ΜΑΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΟΙΚΤΙΡΩ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΤΗ ΕΧΕΙ ΝΕΜΕΣΗ…

  • ΑΓΝΩΣΤΗ 07/06/2017 @ 9:53 ΜΜ

   Ο ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΕΡΑΣ ΣΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ!

  • Ανώνυμη 07/06/2017 @ 10:19 ΜΜ

   Τι να πω άραγε, ότι ανήκεις στους τυχερούς που οι γεννήθηκες κι έζησες επειδή οι γονείς σου δε σε σκότωσαν με άμβλωση ή στους άτυχους που επειδή γεννήθηκες τρως και καταναλώνεις και δε θα φτάσει η παραγωγή για τους υπόλοιπους ανθρώπους εξαιτίας σου γι’ αυτό και δεν έπρεπε να έχεις γεννηθεί;

  • Ανώνυμος 07/06/2017 @ 10:53 ΜΜ

   Ρε .. τυφώνα αν είχαμε τον “ανάλογο” πληθυσμό και άρα εργατικά χέρια κλπ, η ΝΤΠ δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει την μουσουλμανοποίηση – ισόπέδωση του ΔυτικοΕυρωπαικού πολιτισμού!!!

  • Εσύ φταις που διαβάζεις ψεκασμένους.

   ΤΝΦΖ (και εδώ ο πράκτορας)

  • ΙΩΑΝΝΗΣ 07/07/2017 @ 8:48 ΠΜ

   ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΥΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ή ΕΜΜΙΣΘΟΣ Ή ΒΛΑΚΑΣ … ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ “ΤΥΦΩΝΑ”… ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ, ΕΧΕΙ ΕΦΕΥΡΕΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΕΝΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ … ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Ε; ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ,ΖΗΤΑ “ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ” (ΕΤΣΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ) ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ, ΜΗΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΝΑ Σ΄ΕΧΕΙ ΠΑΤΕΡΑ

   • ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ 07/07/2017 @ 5:11 ΜΜ

    Και δε μου λες ρε φίλε όταν πας για υπέρυχο και γιατρος σου λέει το παιδί εχεί 90% πιθανότητες να γένηθει με σύνδρομο ντάουν εσύ τι κάνεις προσευχεσε στο θεό να πέσεις στο 10% και αν όχι ασε το παιδί στη δυστυχία του Τι να σας πω τώρα μετα λέμε για τους ταλιμπαν

    • Ανώνυμος 07/07/2017 @ 9:12 ΜΜ

     Δεν μιλάμε για εξαιρέσεις αλλά για τον κανόνα. Όλα αυτά τα αγέννητα παιδιά δεν είχαν σύνδρομο down…

    • Ανώνυμη 07/07/2017 @ 10:23 ΜΜ

     Για τράβα ρώτα όλα τα παιδιά που έχουν σύνδρομο Down αν είναι δυστυχισμένα. Σε πληροφορώ ότι ούτε ένα δε θα βρεις όλα ζουν τη δική τους ευτυχία και χαρά μέσα στη ζωή που τους δόθηκε δώρο από το Θεό. Δεν είμαστε άξιοι και ικανοί να επιλέγουμε ποιος θα γεννηθεί και ποιος όχι. Ο Θεός φέρνει τους ανθρώπους στη γη και κάθε ένας από αυτούς έχει χώρο ανάμεσά μας.
     Είναι κρίμα κι αδικο και πολύ εγωιστικό να γινόμαστε ρατσιστές στους συνανθρώπους μας που δεν έίναι όπως εμείς οι φυσιολογικοί και αρτιμελείς.
     Σημαντικό Υ.Γ. γνωρίζω οικογένεια που από την αρχή της εγκυμοσύνης οι γιατροί τους είπαν ότι το παιδί θα γεννηθεί με σύνδρομο Down και η γυναίκα ήταν 9 μήνες μέσα στη θλιψη. Τελικά το παιδί γεννήθηκε υγιέστατο. Άραγε πόσα παιδάκια επρόκειτο να γεννηθούν υγιή αλλά οι γιατροί υπέβαλαν σε έκτρωση τη μητέρα τους με τη διάγνωση του συνδρόμου;

    • ΙΩΑΝΝΗΣ 07/09/2017 @ 6:59 ΜΜ

     Να σου πω «ρε φίλε», αλλά θα προτιμούσα να σου έλεγα αν είχες καταλάβει τι έγραψα. Αν ξαναδείς λοιπόν θα καταλάβεις ότι σκόπιμα δεν αναφέρθηκα καθόλου στις εκτρώσεις γιατί (σωστά ή λάθος) πιστεύω ότι σε συγκεκριμένες περιπτώσεις επιβάλλεται. Απλά το ταραγμένο μυαλό του «ανέμου» του λέει ότι μπορεί να βαζει το πουλί του όπου γουστάρει … έτσι χωρίς προφύλαξη, αφήνοντας στην κάθε κοπέλα την ευθύνη της αντισύλληψης μέσω χαπιών … κι΄αν προκύψει κάτι, δε γ@μιέται ας το ρίξει … για προφυλακτικό ούτε λόγο ο «ασυγκράτητος αέρας». Κι΄αν όπως σου είπα ξαναδείς εστίασε σ΄αυτό που έγραψα… Στο ότι μας ρίχνει σαν επιχείρημα το παραμύθι της ΝΤΠ περί υπερπληθυσμού. Κατάλαβες φίλε Ταλιμπάν; Γιατί μόνο οι Ταλιμπάν φωνάζουν χωρίς να έχουν καταλάβει

  • γιατι ρε παιδια αντιτιθεστε σε κατι φυσιολογικο που λεει ο αερας???δεν το καταλαβαινω,ολα αυτα που αναφερει ειναι αληθεια,ολοι ειμαστε δηλ.κατα των αμβλωσεων και οταν η ωρα ερθει …ας παει και το παλιαμπελο????οπου φυσαει ο ανεμος ειμαστε….τελικα

   • Ανώνυμη 07/07/2017 @ 2:42 ΜΜ

    Όχι δεν είμαστε όλοι έτσι. Υπάρχουν και άνθρωποι που δεν αλλάζουν και δεν προδίδουν τις θέσεις τους για τη βόλεψή τους.

  • Επανασταση τωρα 07/07/2017 @ 11:27 ΠΜ

   Αντισυλληψη κρετινε…

  • Ανώνυμος 07/07/2017 @ 9:16 ΜΜ

   αν είσαι ενατνίον του υπερπληθησμού και θες να προστατεύσεις τους πόρους της γης… γιατί δεν αυτοκτονείς?

   • aeras dunatos 07/07/2017 @ 9:38 ΜΜ

    Γιατί φίλε ανήκω στην ελιτ όχι στην πλέμπα. Μόνο να ξερες τι συζητιέται για σας χωρίς εσάς και θα αυτοκτονούσες εσύ φίλε μου.

    Υ.Γ

    Υπάρχει βέβαια κάποια εκκρεμότητα για το αν τελικά η Ελλάδα θα πληγεί ή όχι , αλλά μετά το καλοκαίρι θα ξέρουμε με βεβαιότητα. Προς το παρόν ΔΕΝ την γλιτώνετε

    • Ανώνυμη 07/07/2017 @ 11:33 ΜΜ

     Πού ‘σαι Αέρα δυνατέ, βάλε κάτι στα αυτιά σου γιατί το έχεις αφήσει διαμπερές κι ο πολύς αέρας σου στέγνωσε το μυαλό.
     Έτσι απαντάμε εμείς σε όσους ανήκουν στην ελίτ και γράφουν σχόλια στα Κατοχικά.
     Άντε αγορίνα μου σιγά σιγά.

 3. ΑΝΤΙ-ΔΡΑΚ 07/06/2017 @ 8:54 ΜΜ

  ΑΒΡΑΑΜΙΣΤΕΣ(ΕΒΡΑΙ) ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΑΒΡΑΑΜΙΣΤΕΣ (ΧΡΙΣΤΧΙΑΝΑ) ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΒΡΑΑΜΙΣΤΩΝ(ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ) ΕΠΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΠΑΤΕΡ ΥΜΩΝ ΓΙΑΧΒΕΟΥΛΑΣ ΓΕΛΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΟΥΦΟΝΤΑΣ ΑΧΟΡΤΑΓΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΩΝ ΖΟΜΠΙ ΑΧΡΙ ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΣΗΣ…

  • Ανώνυμη 07/06/2017 @ 10:21 ΜΜ

   Άρες μάρες κουκουνάρες….

  • ΙΩΑΝΝΗΣ 07/07/2017 @ 8:57 ΠΜ

   Δείχνεις ότι κάτι έχεις καταλάβει, αλλά και ότι τα έχεις αρκετά μπερδεμένα στο κεφάλι σου φίλε … Ξανπάρτο απ΄την αρχή και μέχρι να τα ξεκαθαρίσεις, απέφευγε τα σχόλια

 4. Ανώνυμος 07/06/2017 @ 10:34 ΜΜ

  ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ !!! ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΟΛΑΣΗ !!!!!!!!!

 5. Οπως το φιδι ενα πραγμα 07/07/2017 @ 2:55 ΠΜ

  ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΣΑ Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ.ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ

 6. Vigilant Watcher 07/07/2017 @ 10:27 ΠΜ

  Το αίμα τους είναι στα χέρια της.
  Τώρα δίνει λόγο τα τα αμέτρητα εγκλήματα της.

 7. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 07/07/2017 @ 7:58 ΜΜ

  Όπως το κάθε τι, έτσι και η άμβλωση έχει δύο όψεις: η μία όψη είναι ότι σκοτώνεται μία νέα ζωή και η άλλη ότι δίνει τη δυνατότητα στη γυναίκα να επιλέξει εάν θα κρατήσει ή όχι ένα παιδί.
  Εάν όμως υπήρχε σωστή αντισυλληπτική ενημέρωση από την αρχή της εφηβείας, πιστεύω ότι θα αποφεύγονταν χιλιάδες ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες.
  Και εδώ πιστεύω ότι και οι νεαροί άνδρες πρέπει πια να κάνουν ότι είναι απαραίτητο για να μην τις προκαλούν σε νεαρές έφηβες που πρωτοξεκινούν τη σεξουαλική τους ζωή. Για τους ενήλικες ούτε καν το σχολιάζω.
  Ας γίνουμε όλοι πιο υπεύθυνοι επιτέλους.

 8. η κακια διδυμη της Mrs. Doubtfire!

  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 07/08/2017 @ 9:40 ΠΜ

   Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ.
   ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ.

   • Ανώνυμος 07/08/2017 @ 8:22 ΜΜ

    Μετα το διαβασα το παραπανω σχολιο σου. Σωστα τα λες για τους αντρες. Οποιος δεν μπορει να ελεγχει τον εαυτο του δεν ειναι αντρας… Η κοινωνια μας γενικα δεν μεγαλωνει αντρες. Αλλα και οι γυναικες εχουν υποβαθμιστει αναλογα. Καποτε επελεγαν λιγοτερο επιπολαια. Ομως η εκτρωση ειναι δολοφονια.

 9. Αερα δυνατε.δεν φταις εσυ που λες αυτα τα πραγματα αλλα ο πατερας σου που δεν επεισε την μητερα σου να σε κανουν εκτρωση

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*