ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Φρίκη στην Πενσυλβάνια: 29χρονος σκότωσε και διαμέλισε 14χρονο τρανς άτομο που γνώρισε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής

· Κατοχικά Νέα

Σύμφωνα με τη δικογραφία ως δράστης έχει συλληφθεί ο 29χρονος ΝτεΣόν Γουάτκινς ενώ το θύμα ήταν ο 14χρονος Πόλι Λάικενς

Για την δολοφονία και τον διαμελισμό της σορού ενός 14χρονου τρανς ατόμου κατηγορείται ένας 29χρονος στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τη δικογραφία ως δράστης έχει συλληφθεί ο 29χρονος ΝτεΣόν Γουάτκινς ενώ το θύμα ήταν ο 14χρονος Πόλι Λάικενς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τελευταία φορά που εθεάθη ζωντανός ο 14χρονος ήταν στις 22 Ιουνίου με τους συγγενείς του να δηλώνουν την εξαφάνισή του τρεις ημέρες αργότερα.

Εκείνη την ημέρα, μάλιστα, η αστυνομία ανακάλυψε τεμαχισμένα κομμάτια ανθρώπινης σορού στον ποταμό Σενάνγκο.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τα ευρήματα διαπίστωσε ότι ο Λάικενς, που θα έκλεινε τα 15 τον προσεχή Σεπτέμβριο, είχε δολοφονηθεί με ένα χτύπημα στο κεφάλι από αμβλύ αντικείμενο.

Το 14χρονο θύμα της άγριας δολοφονίας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ο Γουάτκινς παραδέχθηκε ότι είχε κανονίσει να συναντηθεί στις 22 Ιουνίου με ένα πρόσωπο με το οποίο είχε έρθει σε επικοινωνία μέσω της εφαρμογής Grindr.

Πλάνα από κάμερες ασφαλείας, δεδομένα από social media και στοιχεία από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες του 14χρονου δείχνουν ότι περίμενε κάποιον κοντά σε ένα σημείο με κανό το απόγευμα της 22ας Ιουνίου.

Άλλα πλάνα έχουν καταγράψει τον 29χρονο Γουάτκινς να μπαινοβγαίνει από το διαμέρισμά του τα ξημερώματα της 23ης Ιουνίου κουβαλώντας σακούλες ενώ στη συνέχεια με το αυτοκίνητό του κατευθύνθηκε στη λίμνη όπου βρέθηκε η τεμαχισμένη σορός του 14χρονου.

pentapostagma.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Δεξαμενές αποθήκευσης πετρελαίου - εικόνα αρχείουΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Το Στρατηγικό Απόθεμα Πετρελαίου έπεσε στο χαμηλότερο επίπεδο από το 1982

Ορεινή περιοχή στην Υεμένη - εικόνα αρχείουΔΙΕΘΝΗ

Υεμένη: Οι Χούθι πιέζουν για στρατηγικά υψώματα – Αναφορά ότι ο Τραμπ ακύρωσε πλήγματα την τελευταία στιγμή

Αεροδρόμιο LaGuardia στη Νέα Υόρκη - εικόνα αρχείουΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Χάος σε μεγάλα αεροδρόμια της Ανατολικής Ακτής – Πάνω από 1.000 πτήσεις επηρεάστηκαν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *