Φρίκη! Μητέρα έκανε χρήση μαριχουάνας και κοιμόταν ενώ το παιδί της πέθαινε στη βεράντα από το κρύο

Mητέρα δήλωσε ένοχη για τον θάνατο του 3χρονου γιου της, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στη βεράντα του σπιτιού της.

Στις 15 Μαρτίου στη πόλη Μόργκατον ένας μοτοσυκλετιστής είδε στο μπαλκόνι ενός σπιτιού ένα παιδάκι να κείτεται ξαπλωμένο.

Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι, διαπίστωσαν ότι το παιδί είχε πεθάνει από το κρύο.
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση πέθανε από υποθερμία, καθώς εκείνη την εποχή η θερμοκρασία ήταν εξαιρετικά χαμηλή.

Η αστυνομία συνέλαβε τη μητέρα η οποία δεν πίστευε ότι είχα χάσει τον γιο της.

«Ήταν μία φρικτή τραγωδία. Αγαπώ τα παιδιά μου μέχρι θανάτου και δεν θα έκανα τίποτα για να τα βλάψω». είπε στην αστυνομία.

Η έρευνα της αστυνομίας έδειξε ότι στην εξώπορτα υπήρχαν σημάδια που φανέρωναν ότι ο μικρός προσπάθούσε να μπει στο σπίτι όμως δεν τα κατάφερε.

H μητέρα παραδέχτηκε αργότερα ότι μαζί με τον σύντροφό της είχε κάνει χρήση μεθαμφεταμινών και μαριχουάνας.

Η βοηθός του γενικού εισαγγελέα της περιοχής, Michelle Lippert ανέφερε: «Έπρεπε να επιβλέπει το παιδί. Είχε μόλις κλείσει τα τρία, ήταν έξω. Παραδέχτηκε ότι κοιμόταν πιο βαριά από το αναμενόμενο. Δεν τον άκουσε – δεν τον άκουσε να φεύγει από το δωμάτιο, δεν τον άκουσε να βγαίνει από το σπίτι, δεν τον άκουσε που χτυπούσε την πόρτα. Κοιμόταν και ο γιος της πάγωνε μέχρι θανάτου».

H γυναίκα κατέληξε σε συμβιβασμό λίγο πριν την έναρξη της δίκης, παραδέχτηκε την ενοχή της και της επεβλήθη ποινή μεταξύ 19 και 32 μηνών και επιτήρηση για 36 μήνες.

thecaller.gr

One thought on “Φρίκη! Μητέρα έκανε χρήση μαριχουάνας και κοιμόταν ενώ το παιδί της πέθαινε στη βεράντα από το κρύο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.