Φωνές κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών στην νέα ιταλική κυβέρνηση

Συγκεκριμένα οι απόψεις της Ιταλίδας Υπουργού Υγείας, Τζούλια Γκρίλο, κάνουν ήδη τον γύρο των ιταλικών ΜΜΕ.

Η ίδια, προερχόμενη από το κυβερνών ευρωσκεπτικιστικό κόμμα των Πέντε Αστέρων, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στις τάξεις των «πολιτικά ορθών» οργανώσεων και πολιτικών, έπειτα από τις δηλώσεις της κατά των εμβολίων.

Συγκεκριμένα η ίδια πρόβαλλε αρκετά θαρραλέα την άποψή της για τον υποχρεωτικό εμβολισμό τον οποίο και αποδοκιμάζει δημοσίως!

Η 43χρονη πολιτικός διαβεβαιώνει πως σε καμία των περιπτώσεων δεν τάσσεται κατά των εμβολίων, ωστόσο είναι αντίθετη με την υποχρεωτική φύση τους ιδιαίτερα στις μικρότερες ηλικίες.

Όπως είναι λογικό, η επιστημονική κοινότητα στην γειτονική χώρα αλλά και πολλά ΜΜΕ «ρίχτηκαν» πάνω στην νέα Υπουργο Υγείας, καλώντας την να δώσει εξηγήσεις για τις παραπάνω απόψεις της.

Αξίζει να σημειωθεί πως η βάση των επικρίσεων της Τζούλια Γκρίλο κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών, προέρχεται από έναν σχετικό νόμο στην Ιταλία που αποκλείει τα παιδιά από τα σχολεία αν οι γονείς τους αρνηθούν τον ενδοσχολικό εμβολιασμό τους.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

el.gr

Loading...

One thought on “Φωνές κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών στην νέα ιταλική κυβέρνηση

  1. ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ says:

    ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ…ΠΡΩΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ…ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ…ΤΡΙΤΟΝ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΙΟΙ ΚΑΙ ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΡΔΗ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ…ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΤΟΝ ΓΕΝΝΕΤΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…ΥΓ. ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΤΗ ΜΗΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΑΡΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΔΕΝ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ …ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ( ΚΑΠΟΙΟΙ ) ΠΟΛΥ ΞΑΦΝΙΚΑ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *