Για φίλους – και μη – σχολιαστές, αδελφούς και αδελφές..

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Προς κάθε φανερό ή κρυφό, ειλικρινή ή όχι, αναγνώστη του ΚΟ, αλλά και κάθε άοκνο υπάλληλο του Πολίτμπιρο που μας παρακολουθεί με στοργή:                                                                                                          Ρεντσκαϊστάν, 7/7/2017

Εάν μπεις στον κόπο να πατήσεις το button «για να μπεις στο νόημα», πάνω δεξιά, κάπου προς το τέλος θα διαβάσεις: Ο ΚΟ δεν ανήκει σε κανένα κόμμα, δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν, ούτε πληρώνεται από κανέναν για τον κόπο του και τα ξενύχτια του. Δεν παρακάλεσε κανέναν να τον βάλει στους συνδέσμους του μπλογκ του ή να «ανεβάσει» τα άρθρα του ή να τα δημοσιεύσει στο έντυπό του, αλλά ούτε και απέτρεψε ή μάλωσε κάποιον που το έκανε, μόνο και μόνο επειδή δεν συμφωνεί με το όλο ‘concept’ του.

Σε ενημερώνω ότι όλα τα παραπάνω συνεχίζουν να ισχύουν. Πληροφοριακά να αναφέρω ότι έχω δει (γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε) άρθρα του ΚΟ ή τμήματα αυτών (τα αναγνωρίζω σαν τα «παιδιά» μου) στα πιο απίθανα διαδικτυακά και έντυπα μέρη. Δεν επαίρομαι, ούτε θίγομαι. Ούτε και έχω κανένα πρόβλημα, παρεκτός εάν δεν αναφέρουν την πηγή (που το κάνουν καμιά φορά, αλλά γέρασα πια και δεν πολυασχολούμαι πλέον).

Για φίλους - και μη - σχολιαστές, αδελφούς και αδελφές.. - Εικόνα1

 

Εάν τρώγεσαι με τα ρούχα σου που «κακά» sites αναδημοσιεύουν άρθρα του ΚΟ, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Ξέρω ότι κάνεις συσχετισμούς και βγάζεις «συμπεράσματα». Και μετά πας και σφυρίζεις δεξιά και αριστερά. Τι μπορώ να κάνω εγώ; Να αλλάξω θεματολογία; Να διαμαρτυρηθώ; Να φωνάξω την φρουρά; Να γίνω «καλό» site; Απορώ πάντως, πως εσύ ένας εκ των «καλών», κάθεσαι και βλέπεις «κακά» sites. Τρέξε να γλυτώσεις άνθρωπέ μου. Πάντως δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν. Ή εφόσον είναι «κακά» sites και αναδημοσιεύουν τον ΚΟ, άρα είναι «κακός» και ο ΚΟ, οπότε (ξανά) φύγε να γλυτώσεις και να μην μολυνθείς. Ή θα πρέπει να στρίψεις λίγο το κεφάλι σου (και να το κουνήσεις δεν βλάπτει) μήπως γύρω σου η κοινωνία δεν είναι μια κοινωνία γεμάτη με «καλούς» που την χαλάει κάποιο «κακό» site στο οποίο γράφουν «κακά» πράγματα. (Στην δική μου γλώσσα το «κακό» είναι «μη πολιτικά ορθό»). Βεβαίως άνευ συνειδητής αποτοξινώσεως από την νεοταξική προπαγάνδα, όλα αυτά μοιάζουν κινέζικα. Αυτά προς αδελφούς και αδελφές..

Για φίλους - και μη - σχολιαστές, αδελφούς και αδελφές.. - Εικόνα2

Επίσης, μιας που και επισήμως γίναμε σοβιετία (εμείς πάντα το πιστεύαμε και προβλέψαμε να βάλουμε και σχετικό banner), ενημερώνω τους ρομαντικούς νοσταλγούς της «ισότητας» και των γκουλάγκ (ή της ισότητας στα γκουλάγκ), ότι από τούδε και στο εξής, σχόλια που δεν συμφωνούν με οποιοδήποτε άρθρο, θα δημοσιεύονται μόνο και εφόσον παραθέτουν επιχειρήματα. Καμία ανοχή στους «εχθρούς του λαού» (του ΚΟ).
ΚΟ – Εκ του Τμήματος της Αγκιτάτσιας

Για φίλους - και μη - σχολιαστές, αδελφούς και αδελφές.. - Εικόνα3
kokkinosouranos

Loading...

3 thoughts on “Για φίλους – και μη – σχολιαστές, αδελφούς και αδελφές..

  1. Ανώνυμος says:

    Δεν γίναμε σοβιετία… απλά το πείραμα των δυτικών του περασμένου αιώνα, που ξεκίνησε στην τσαρική Ρωσία και λίγο μετά την σοβιετία και απέτυχε… εφαρμόζεται στην Ελλάδα, και πετυχαίνει!!! Και πετυχαίνει γιατί οι δυνάμεις αυτές που υποτίθεται ότι ήταν θεματοφύλακες του έθνους – κράτους, πρόδωσαν το έθνος, χειραγώγησαν το κράτος, και το παρέδωσαν στις δυνάμεις του σκότους, με βασική δικαιολογία ότι αυτό που γίνεται, γίνεται για «το καλό μας». Αυτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *