in

F-35: Διαρροή απόρρητου βίντεο – Μαχητικά της USAF εναντίον UFO

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Τρία βίντεο που εμφανίζονται να δείχνουν αμερικανικά μαχητικά F-35 να «τα βάζουν» με UFO (Unidentified Flying Object) διέρρευσαν προχθές, με τις αμερικανικές αρχές, σήμερα, να παραδέχονται το περιστατικό αλλά να δηλώνουν πλήρη άγνοια ως προς το τι ήταν αυτό το οποίο αντιμετώπισαν.

Τα τρία βίντεο έφεραν σε δύσκολη θέση την USAF η οποία υποστηρίζει πως τέτοιο υλικό δεν θα έπρεπε ποτέ να διαρρεύσει για μαζική κατανάλωση. Τα κλιπ απεικονίζουν μαχητικά αεροσκάφη F-35 να αλληλεπιδρούν με αεροσκάφη UFO, που πραγματοποιούν ελιγμούς ανέφικτους με την υπάρχουσα τεχνολογία αεροσκαφών. Ο υπαρχηγός των Εναέριων Επιχειρήσεων και εκπρόσωπος τύπου, Joseph Gradisher, επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα των βίντεο και, με αμηχανία, δήλωσε πως το περιεχόμενο τους δεν μπορεί να εξηγηθεί λογικά.

«Δεν θα σας πω ψέματα, δεν έχουμε ιδέα τι αντιμετωπίσαμε» δηλώνει, και συνεχίζει «μπορεί να μην ξέρουμε τι είναι, αλλά δεν υπάρχουν και στοιχεία πως είναι ξένης, ακόμη και εξωγήινης προέλευσης»

Ένα κλιπ δείχνει ένα σκοτεινό αντικείμενο σε μορφή χαπιού ναι αιωρείται για μερικά δευτερόλεπτα, προτού απομακρυνθεί πλευρικά με εξαιρετική ταχύτητα. Ένα άλλο δείχνει τον αισθητήρα κλειδώματος του μαχητικού F-35 να μην μπορεί, αρχικά, να κλειδώσει στον στόχο εξαιτίας του σχήματος αλλά και της ταχύτητας του, καθώς οι πιλότοι αναρωτιούνται τι μπορεί να είναι αυτό που αντιμετωπίζουν. Το τρίτο κλιπ δείχνει ένα επίμηκες αντικείμενο που κινείται σταθερά πριν σταματήσει και αρχίσει να περιστρέφεται την ώρα που οι πιλότοι παρατηρώντας το αναφωνούν με έκπληξη.

Πηγή: RT

onalert.gr

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Τραγωδία στη Λιβερία: Νεκρά δεκάδες παιδιά από φωτιά σε σχολείο

Κεφαλονιά: Πούλμαν…έπεσε σε πισίνα