Έχουμε Μπλοκάρει Όλα τα Πυρηνικά. Είναι Υπό τον Έλεγχό μας.

Ιδού ποιοι και γιατί γιατί μπλόκαραν τα πυρηνικά όπλα:

– «Η νόηση, η ψυχή και το πνεύμα των ανθρώπων της Γαίας, αναπτύσσονται σε στρεβλό επίπεδο εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια. Σε ολόκληρο το Σύμπαν δεν εμφανίζονται παρόμοια φαινόμενα ασυδοσίας.

Οι ηγέτες και τα ιερατεία είναι οι διδάσκαλοι του ψεύδους και της απάτης και παράγουν αρνητική γνώση. Όσο υποβαθμίζεται η γνώση των ανθρώπων, τόσο η ψυχή σκοτεινιάζει και τόσο η βία και ο πρωτογονισμός εκδηλώνονται εντονότερα.

Η συνεχιζόμενη κοινωνική αποσύνθεση, η κατάλυση κάθε ηθικού νόμου, η καθολική διαφθορά, η κατάργηση κάθε έννοιας αξιών και Η ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, επιβάλλει την άμεσην απομάκρυνση των αποστατών για την απελευθέρωση της Γαίας.

Ένας γενικευμένος πόλεμος όπου θα χρησιμοποιηθούν τα συμβατικά και πυρηνικά όπλα της γήινης τεχνολογίας, θα σήμαινε αφάνταστες καταστροφές στην πανίδα και στην χλωρίδα του πλανήτη που ήδη βρίσκονται σε κακή κατάσταση από την μόλυνση του περιβάλλοντος. Για να μην συμβεί κάτι τέτοιο, έχουμε μπλοκάρει από τώρα τους κώδικες λειτουργίας των πυρηνικών όπλων και τα έχουμε θέσει υπό τον έλεγχο μας»..

[«Το Πέρασμα του Σειρίου» Γ. Καλογεράκη]

STRONG EVIDENCE SHOWS EXTRATERRESTRIALS HAVE BEEN SHUTTING DOWN NUCLEAR MISSILES WORLDWIDE FOR DECADES, BUT WHY?

μέσω Nicos Kastanias

Έχουμε Μπλοκάρει Όλα τα Πυρηνικά. Είναι Υπό τον Έλεγχό μας. - Εικόνα1
diadrastika.com

Loading...

20 thoughts on “Έχουμε Μπλοκάρει Όλα τα Πυρηνικά. Είναι Υπό τον Έλεγχό μας.

 1. Ανώνυμος says:

  Χαχαχαχαχα μπα σε καλό σας… Χαχαχαχαχα κλαίω από τα γέλια…χαχαχαχα… Παιδιά ένας ένας να μας σώσετε.. Έχετε μαζευτεί πολλοί που θέλουν να μας σώσουν… Κάτι σας τον τσιπρα μου ακουγεστε όλοι σας.. Χαχαχα.. Αχχ να είσαι καλά για το γέλιο… Άκου μπλοκάρει τους κωδικούς από τα πυρηνικά… Χαχαχαχα.. Το πολύ την κάρτα του κινητού του να έχει μπλοκάρει… Χαχαχαχαχαχαχα..

  • croif101 says:

   ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Τ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ,Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ,ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΓΩ ΜΑΣ!!!
   ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ,Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ,ΓΙΑΤΙ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!
   ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΛΟΓΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ,ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ,ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΑΝ ΚΛΑΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ.
   ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΜΑΣ,ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ Τ ΑΡΝΗΘΗΚΑΜΕ ΟΛΑ,ΑΝΤΙ ΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ!!!
   ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΩΤΗΡΙΑ.

   • ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ says:

    ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ. Η ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ. ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΤΡΕΜΩ ΑΠ ΤΟ ΦΟΒΟ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ.

    • Ανώνυμος says:

     Ψιτ που είσαι κόψε και τα @ρχιδια σου από τώρα αφού φοβασε τόσο πολύ… Ναι γελάω και θα γελάω και δεν πιστεύω κρέας ότι ο Δίας και όλα αυτά τα ονόματα ανήκουν σε υπαρκτα πρόσωπα… Όμως σε φυσικές δυνάμεις όπου της βαφτισαν οι πρόγονοι μας… Δεν θα επέμβει κανένας θεος… Οι άνθρωποι έχουμε ωτην δύναμη να κάνουμε ωτην ζωή μας καλύτερη ή χειρότερη… Και όχι να περιμένουμε να έρθει ο Θεός που φτιάξαμε στα μέτρα μας να τιμωρησει τους κακούς που μας πειράζουν…. Όμως ένα τόσο μικρό μυαλό ωσάν υο δικό σου μπορεί να δει και να φτάσει μέχρι εκεί. . Σε λυπάμαι.

     • croif101 says:

      ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΨΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΣ,ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΔΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ.
      ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΨΑΞΟΥ ΕΣΥ,ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΑΡΞΗ,ΚΑΙ ΕΛΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΟΧΙ.

     • ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ says:

      MAΛAKA ANΩNYME ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΒΛΑΚΑΣ ΚΙ ΑΠ ΤΑ ΜΥΔΙΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΑΛΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΥΑΛΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΟ ΗΘΙΚΟ ΚΑΚΟ ΚΙ ΑΝΗΘΙΚΟ. ΟΛΑ ΤΙΠΟΤΑ . ΤΟ ΟΤΙ ΝΙΩΘΕΙΣ «ΖΩΗ» Ή 1.000.000 «ΖΩΕΣ» ΓΙΑ 0,000000000000000000000000000000000000000001 ΤΟΥ ΔΕΠΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΛΑΚΑ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑΝΑΤΟΣ. ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ….ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ….ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΒΑΛΤΟ ΣΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ. ΜΗΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΝΟΗΤΟΣ.

     • Ανώνυμος says:

      Σκέφτομαι άρα υπάρχω… Και δεν πιστεύω σε τίποτα που έφτιαξαν οι άνθρωποι για να ελέγχουν την οργή τους και να δημιουργούν πολέμους κτλ…ούτε θρησκείες ούτε θεούς… Προτιμώ την σκέψη… Σε αντίθεση με πολλούς… Που προτιμούν την πίστη και αφήνουν την ζωή τους να νομίζουν ότι την ελέγχει κάποιος που δεν έχουν δει δεν γνωρίζουν και δεν έχουν διαβάσει γ αυτούς…

 2. NAME says:

  Αφού έχουν μπλοκάρει τα πυρηνικα
  γιατί δεν ερχονται να κόψουν κώλους ?
  ο κάθε ένας και από μια παπαρια
  αυτό καταλαβαίνω
  το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *