11:35 - 02/08/2022

Εβραίος καθηγητής εξηγεί πώς να αποτοξινωθείτε από την πρωτεΐνη ακίδας μετά από COVID-19 ή εμβόλιο COVID-19

Διαφημίσεις

Λίγο πριν κυκλοφορήσουν τα εμβόλια COVID-19 διακαής πόθος των εμπνευστών του πανδημικού project ήταν να απαξιώσουν ως θεωρητικούς συνωμοσίας δύο πρόσωπα.

Τον πρώην συντάκτη των Τhe New York Times και βραβευμένο συγγραφέα Alex Berenson και τον Εβραικής καταγωγής καθηγητή και γιατρό Joseph Mercola.

Αμφότεροι για μεγάλο διάστημα έφαγαν block από τις μεγάλες πλατφόρμες με τη Google να αναγκάζει τον Mercola να κατεβάσει το site και το Twitter να έχει μπλοκάρει για ένα σχεδόν χρόνο τον Alex Berenson.

Aνάμεσα στα ΜΜΕ που έσπευσαν να επικρίνουν τους δύο ως συνωμοσιολόγους και ενώ μια πραγματική συνωμοσία εναντίον της παγκόσμιας κοινότητας βρίσκεται σε εξέλιξη ήταν και τα συνήθη εγχώρια ΜΜΕ.

Μία αναζήτηση αρκεί. Τόσο ο Βerenson όσο και ο Mercola δύο χρόνια μετά δικαιώθηκαν σε όλα!

Τα εμβόλια COVID-19 όχι μόνο είναι αναποτελεσματικά για τον COVID-19 αλλά ξεκάθαρα η αποστολή τους είναι η προαναγγελθείσα μείωση του πληθυσμού η οποία και συμβαίνει ήδη.

Και βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή των παρενεργειών αλλά και στην αρχή της φαρέτρας των ιών που έχουν κατασκευάσει οι εμπνευστές του σχεδίου.

Μόλις σήμερα ο Alex Berenson αποκαλύπτει ότι συνδικάτο πιλότων σε μεγάλη αεροπορική εταιρίας έδωσε στοιχεία για εκτίναξη 300% των μακροχρόνιων συντάξεων αναπηρίας!

Ο Joseph Mercola στο άρθρο που ακολουθεί εξηγεί τι πρέπει να κάνετε εάν εμβολιαστήκατε κατά της COVID ή εάν μολυνθήκατε από τον ιό>

Αν εμβολιαστήκατε κατά της COVID ή αν μολυνθήκατε από τον ιό, πιθανότατα έχετε μία επικίνδυνη πρωτεΐνη ακίδας που παραμένει στους ιστούς και τα όργανά σας, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου σας.

Όμως, πως έχει ακριβώς η ιστορία;

Από τον Joseph Mercola/The Epoch Times
Απόδοση> Κουρδιστό Πορτοκάλι

Πηγή

– Εάν είχατε COVID-19 ή εμβολιαστήκατε κατά της COVID-19, μπορεί να έχετε επικίνδυνες πρωτεΐνες ακίδας που να κυκλοφορούν στο σώμα σας
– Οι πρωτεΐνες ακίδας μπορούν να κυκλοφορούν στο σώμα σας μετά από μόλυνση ή ένεση, προκαλώντας βλάβη σε κύτταρα, ιστούς και όργανα
– Το Παγκόσμιο Συμβούλιο για την Υγεία κυκλοφόρησε έναν οδηγό αποτοξίνωσης από την πρωτεΐνη ακίδας, ο οποίος παρέχει απλά βήματα που μπορείτε να κάνετε προκειμένου να μειώσετε, πιθανώς, τις επιπτώσεις της τοξικής πρωτεΐνης ακίδας στο σώμα σας
– Οι αναστολείς και οι εξουδετερωτές της πρωτεΐνης ακίδας περιλαμβάνουν πευκοβελόνες, ιβερμεκτίνη, neem, N-ακετυλοκυστεΐνη (NAC) και γλουταθειόνη
– Οι κορυφαίες 10 βασικές πρωτεΐνες αποτοξίνωσης περιλαμβάνουν βιταμίνη D, βιταμίνη C, σπόρους nigella, κερκετίνη, ψευδάργυρο, κουρκουμίνη, εκχύλισμα γαϊδουράγκαθου, NAC, ιβερμεκτίνη και μαγνήσιο

Ενώ η πρωτεΐνη ακίδας βρίσκεται με φυσικό τρόπο στον SARS-CoV-2, ανεξάρτητα από την παραλλαγή, παράγεται επίσης στο σώμα σας όταν λαμβάνετε ένα εμβόλιο κατά της COVID-19. Στην εγγενή της μορφή στον SARS-CoV-2, η πρωτεΐνη ακίδας είναι υπεύθυνη για τις παθολογίες της ιογενούς λοίμωξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ : Πώς να αφαιρέσετε το οξείδιο του γραφενίου από το σώμα!

Στην άγρια ​​μορφή του είναι γνωστό ότι ανοίγει τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό, προκαλεί κυτταρική βλάβη (κυτταροτοξικότητα) και, όπως έχει πει ο Δρ Robert Malone, ο εφευρέτης της τεχνολογίας της βασικής πλατφόρμας εμβολίων mRNA και DNA, σε ένα σχόλιο στο News Voice, «είναι ενεργή στο χειρισμό της βιολογίας των κυττάρων που επικαλύπτουν το εσωτερικό των αιμοφόρων αγγείων σας —τα αγγειακά ενδοθηλιακά κύτταρα, εν μέρει μέσω της αλληλεπίδρασής του με το ACE2, το οποίο ελέγχει τη συστολή στα αιμοφόρα αγγεία, την αρτηριακή πίεση και άλλα πράγματα».

Έχει επίσης αποκαλυφθεί ότι η πρωτεΐνη ακίδας από μόνη της είναι αρκετή για να προκαλέσει φλεγμονή και βλάβη στο αγγειακό σύστημα, ακόμη και ανεξάρτητα από έναν ιό.

Τώρα, το Παγκόσμιο Συμβούλιο για την Υγεία (WCH), ένας παγκόσμιος συνασπισμός οργανώσεων με επίκεντρο την υγεία και ομάδες της κοινωνίας των πολιτών που επιδιώκουν να διευρύνουν τη γνώση της δημόσιας υγείας, κυκλοφόρησε έναν οδηγό αποτοξίνωσης από την πρωτεΐνη ακίδας, ο οποίος παρέχει απλά βήματα που μπορείτε να κάνετε για να μειώσετε πιθανώς επιδράσεις της τοξικής πρωτεΐνης ακίδας. Μπορείτε να δείτε τον πλήρη οδηγό για φυσικές θεραπείες, συμπεριλαμβανομένων των δόσεων, στο τέλος αυτού του άρθρου.

Γιατί πρέπει να σκεφτείτε μια αποτοξίνωση πρωτεΐνης ακίδας;
Οι πρωτεΐνες ακίδας μπορούν να κυκλοφορούν στο σώμα μετά από μόλυνση ή ένεση, προκαλώντας βλάβη σε κύτταρα, ιστούς και όργανα. «Η πρωτεΐνη ακίδας (ή αιχμής) είναι μια θανατηφόρα πρωτεΐνη», αναφέρει ο Δρ Peter McCullough, παθολόγος, καρδιολόγος και εκπαιδευμένος επιδημιολόγος, σε βίντεο. Μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή και πήξη του αίματος σε οποιονδήποτε ιστό στον οποίο συσσωρεύεται.

Για παράδειγμα, η μελέτη βιοκατανομής της Pfizer, η οποία χρησιμοποιήθηκε για να προσδιορίσει πού καταλήγουν οι εγχυόμενες ουσίες στο σώμα, έδειξε την πρωτεΐνη ακίδας της COVID από τα εμβόλια συσσωρευμένη σε «αρκετά υψηλές συγκεντρώσεις» στις ωοθήκες.

Επιπλέον, μια ιαπωνική μελέτη βιοκατανομής για το εμβόλιο της Pfizer διαπίστωσε ότι τα σωματίδια του εμβολίου μετακινούνται από το σημείο της ένεσης στο αίμα και μετά οι κυκλοφορούσες πρωτεΐνες ακίδας είναι ελεύθερες να ταξιδέψουν σε όλο το σώμα, συμπεριλαμβανομένων των ωοθηκών, του ήπατος, των νευρολογικών ιστών και άλλων οργάνων. Η WCH σημειώνει:

«Η πρωτεΐνη ακίδας του ιού έχει συνδεθεί με ανεπιθύμητες ενέργειες, όπως: θρόμβους αίματος, απώλεια συνείδησης, αποφρακτική βρογχιολίτιδα και μυοκαρδίτιδα. Πιθανότατα ευθύνεται για πολλές από τις παρενέργειες του εμβολίου κατά της Covid-19 [ένεση]… Ακόμα κι αν δεν είχατε κανένα σύμπτωμα, είχατε βρεθεί θετικός στην Covid-19 ή είχατε ανεπιθύμητες παρενέργειες μετά από μία δόση, μπορεί να υπάρξουν κυκλοφορούσες πρωτεΐνες αιχμής μέσα το σώμα.

Για να τα καθαρίσετε μετά τον εμβολιασμό ή μία μόλυνση, οι γιατροί και οι ολιστικοί επαγγελματίες προτείνουν μερικές απλές ενέργειες. Θεωρείται ότι ο καθαρισμός του σώματος από πρωτεΐνη ακίδας… το συντομότερο δυνατό μετά από μια μόλυνση ή εμβόλιο μπορεί να προστατεύσει από τη ζημιά από τις εναπομείνασες ή κυκλοφορούσες πρωτεΐνες αιχμής».

Αναστολείς και Εξουδετεροποιητές Πρωτεϊνών ακίδας
Μια ομάδα διεθνών γιατρών και ολιστικών επαγγελματιών που έχουν εμπειρία βοηθώντας τους ανθρώπους να αναρρώσουν από την COVID-19 και την νόσηση μετά τον εμβολιασμό συγκέντρωσαν φυσικές επιλογές για να βοηθήσουν στη μείωση του φορτίου πρωτεΐνης του σώματός σας. Οι παρακάτω είναι αναστολείς πρωτεΐνης ακίδας, που σημαίνει ότι αναστέλλουν τη δέσμευση της πρωτεΐνης ακίδας στα ανθρώπινα κύτταρα:

Prunella vulgaris
πευκοβελόνες
Emodin
Neem
Εκχύλισμα φύλλων πικραλίδας
Ιβερμεκτίνη

Η ιβερμεκτίνη, για παράδειγμα, προσδένεται στον τομέα δέσμευσης υποδοχέα ακίδας SARS-CoV-2 που είναι συνδεδεμένος με το ACE2, το οποίο μπορεί να επηρεάσει την ικανότητά του να προσκολλάται στην ανθρώπινη κυτταρική μεμβράνη. Συνέταξαν επίσης μια λίστα με εξουδετερωτές πρωτεΐνης ακίδας, που την καθιστούν ανίκανη να προκαλέσει περαιτέρω βλάβη στα κύτταρα. Αυτό περιλαμβάνει:

Ν-ακετυλοκυστεΐνη (NAC)
Γλουταθειόνη
Τσάι με μάραθο
Τσάι αστεροειδή γλυκάνισο
Τσάι με πευκοβελόνα
Βαλσαμόχορτο
Φύλλο Comfrey
Βιταμίνη C

Οι φυτικές ενώσεις στον παραπάνω πίνακα περιέχουν σικιμικό οξύ, το οποίο μπορεί να εξουδετερώσει τον σχηματισμό θρόμβων αίματος και να μειώσει ορισμένες από τις τοξικές επιδράσεις της πρωτεΐνης ακίδας. Η νατοκινάση, μια μορφή σόγιας που έχει υποστεί ζύμωση, μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση της εμφάνισης θρόμβων αίματος.

Πώς να προστατέψετε τους υποδοχείς ACE2 και να αποτοξινώσετε την IL-6
Η πρωτεΐνη ακίδας προσκολλάται στους υποδοχείς ACE2 των κυττάρων σας, μειώνοντας την κανονική λειτουργία των υποδοχέων. Αυτή η απόφραξη μπορεί να αλλάξει τη λειτουργία των ιστών και μπορεί να είναι υπεύθυνη για την πρόκληση αυτοάνοσης νόσου ή την πρόκληση μη φυσιολογικής αιμορραγίας ή πήξης, συμπεριλαμβανομένης της θρομβωτικής θρομβοπενίας που προκαλείται από το εμβόλιο.

Η ιβερμεκτίνη, η υδροξυχλωροκίνη (με ψευδάργυρο), η κερσετίνη (με ψευδάργυρο) και η φισετίνη (ένα φλαβονοειδές) είναι παραδείγματα ουσιών που μπορεί φυσικά να προστατεύουν τους υποδοχείς ACE2 σας. Η ιβερμεκτίνη δρα δεσμεύοντας τους υποδοχείς ACE2, εμποδίζοντας την πρωτεΐνη ακίδας να το κάνει.

Η ιντερλευκίνη 6 (IL-6) είναι μια προφλεγμονώδης κυτοκίνη που εμφανίζεται μετά τον εμβολιασμό και τα επίπεδα της αυξάνονται σε άτομα με COVID-19. Αυτός είναι ο λόγος που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συνιστά αναστολείς IL-6 για άτομα που είναι σοβαρά άρρωστα με COVID-19. Πολλοί φυσικοί αναστολείς IL-6 ή αντιφλεγμονώδη, υπάρχουν και μπορεί να είναι χρήσιμοι για όσους αναζητούν αποτοξίνωση από νόσηση με COVID-19 ή εμβόλιο κατά της COVID-19:

Boswellia serrata (λιβάνι)
Εκχύλισμα φύλλων πικραλίδας
Μαύρο κύμινο (Nigella sativa)
Κουρκουμίνη
Έλαιο κριλ και άλλα λιπαρά οξέα
Κανέλα
Φισετίνη
Απιγενίνη
Κερσετίνη
Ρεσβερατρόλη
Λουτεολίνη
Βιταμίνη D3 (με βιταμίνη Κ)
Ψευδάργυρος
Μαγνήσιο
τσάι γιασεμί
Μπαχαρικά
φύλλα δάφνης
Μαύρο πιπέρι
Μοσχοκάρυδο
Φασκόμηλο

Πώς να αποτοξινώσετε τη φουρίνη και την πρωτεάση σερίνης
Για να αποκτήσει είσοδο στα κύτταρά σας, ο SARS-CoV-2 πρέπει πρώτα να συνδεθεί με έναν υποδοχέα ACE2 ή CD147 στο κύτταρο. Στη συνέχεια, η υπομονάδα πρωτεΐνης ακίδας πρέπει να διασπαστεί (κοπεί) πρωτεολυτικά. Χωρίς αυτή τη διάσπαση πρωτεΐνης, ο ιός απλώς θα προσκολληθεί στον υποδοχέα και δεν θα προχωρήσει περισσότερο.

«Η τοποθεσία της φουρίνης εξηγεί γιατί ο ιός είναι τόσο μεταδοτικός και γιατί εισβάλλει στην καρδιά, στον εγκέφαλο και στα αιμοφόρα αγγεία», εξήγησε ο Dr. Steven Quay, γιατρός και επιστήμονας, σε μια Υποεπιτροπή Εποπτείας και Μεταρρύθμισης των ρεπουμπλικανών στη Γερουσία για την Κρίση του Κοροναϊού.

Η ύπαρξη μιας νέας θέσης διάσπασης φουρίνης στον SARS-CoV-2, ενώ άλλοι κοροναϊοί δεν περιέχουν ούτε ένα παράδειγμα θέσης διάσπασης φουρίνης, είναι ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο πολλοί πιστεύουν ότι ο SARS-CoV-2 δημιουργήθηκε μέσω έρευνας Gain Of Functions (κέρδους λειτουργίας) σε εργαστήριο. Οι φυσικοί αναστολείς της φουρίνης, οι οποίοι εμποδίζουν τη διάσπαση της πρωτεΐνης ακίδας, μπορούν να βοηθήσουν προκειμένου να αποτοξινώσετε τη φουρίνη και περιλαμβάνουν:

Ρουτίνη
Λιμονένιο
Μπαϊκαλεΐνη
Εσπεριδίνη

Η πρωτεάση της σερίνης είναι ένα άλλο ένζυμο που είναι «υπεύθυνο για την πρωτεολυτική διάσπαση της πρωτεΐνης ακίδας SARS-CoV-2, που επιτρέπη τη σύντηξη των κυττάρων-ξενιστών του ιού». Η αναστολή της πρωτεάσης της σερίνης μπορεί επομένως να αποτρέψει την ενεργοποίηση της πρωτεΐνης ακίδας και την είσοδο του ιού στα κύτταρα. Η WCH συνέταξε αρκετούς φυσικούς αναστολείς πρωτεάσης σερίνης, οι οποίοι περιλαμβάνουν:

Πράσινο τσάι
Κόνδυλοι πατάτας
Μπλε πράσινα φύκια
Σόγια
Ν-ακετυλοκυστεΐνη (NAC)
Βοσβελία

Χρονικά περιορισμένη διατροφή και υγιεινή διατροφή για όλους
Εκτός από τις στοχευμένες ουσίες που αναφέρθηκαν παραπάνω, η WCH ήταν σαφής στη σημείωση της ότι η υγιεινή διατροφή είναι το πρώτο βήμα για ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα. Η μείωση της κατανάλωσης επεξεργασμένων τροφίμων και άλλων προφλεγμονωδών τροφών, συμπεριλαμβανομένων των φυτικών ελαίων (σπόρων), είναι απαραίτητη για τη βέλτιστη ανοσολογική απόκριση.

Η χρονικά περιορισμένη κατανάλωση φαγητού, που σημαίνει συμπύκνωση των γευμάτων σε ένα χρονικό διάστημα έξι έως οκτώ ωρών, είναι επίσης ευεργετική. Αυτό θα βελτιώσει την υγεία σας με διάφορους τρόπους, κυρίως ενισχύοντας τη μιτοχονδριακή υγεία και τη μεταβολική σας ευελιξία. Μπορεί επίσης να αυξήσει την αυτοφαγία, η οποία βοηθά το σώμα σας να καθαρίσει τα κατεστραμμένα κύτταρα. Όπως σημειώνει το WCH:

«Αυτή η μέθοδος… χρησιμοποιείται για την πρόκληση αυτοφαγίας, η οποία είναι ουσιαστικά μια διαδικασία ανακύκλωσης που λαμβάνει χώρα στα ανθρώπινα κύτταρα, όπου τα κύτταρα αποικοδομούνται και ανακυκλώνουν συστατικά. Η αυτοφαγία χρησιμοποιείται από το σώμα για την εξάλειψη των κατεστραμμένων πρωτεϊνών των κυττάρων και μπορεί να καταστρέψει επιβλαβείς ιούς και βακτήρια μετά τη μόλυνση».

Μια άλλη στρατηγική για να ενισχύσετε την υγεία και τη μακροζωία σας, και πιθανώς για να βοηθήσετε στην αποτοξίνωση της πρωτεΐνης ακίδας, είναι η τακτική χρήση της σάουνας. Καθώς το σώμα σας υπόκειται σε εύλογες ποσότητες θερμικού στρες, σταδιακά εγκλιματίζεται στη ζέστη, προκαλώντας μια σειρά από ευεργετικές αλλαγές στο σώμα σας.

Αυτές οι προσαρμογές περιλαμβάνουν αυξημένο όγκο πλάσματος και ροή αίματος προς την καρδιά και τους μύες σας (που αυξάνουν την αθλητική αντοχή) μαζί με αυξημένη μυϊκή μάζα λόγω των μεγαλύτερων επιπέδων πρωτεϊνών θερμικού σοκ και αυξητικής ορμόνης. Είναι μια ισχυρή μέθοδος αποτοξίνωσης λόγω της εφίδρωσης που προωθεί.

Top 10 αποτοξίνωσης από την πρωτεΐνη ακίδας —και ο πλήρης οδηγός
Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τον πλήρη οδηγό χρήσιμων ουσιών της WCH για αποτοξίνωση από τοξικές πρωτεΐνες αιχμής, συμπεριλαμβανομένων των συνιστώμενων δόσεων, τις οποίες μπορείτε να επιβεβαιώσετε με τον ολιστικό γιατρό σας. Εάν δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε, οι παρακάτω 10 ενώσεις είναι οι «απαραίτητες» όσον αφορά την αποτοξίνωση από πρωτεΐνες. Αυτή είναι μια καλή αρχή προκειμένου να ξεκινήσετε, καθώς επεξεργάζεστε μια πιο ολοκληρωμένη στρατηγική υγείας:

Βιταμίνη D
Βιταμίνη C
Κυστεΐνη
Ιβερμεκτίνη
Σπόρος Nigella
Κερσετίνη
Ψευδάργυρος
Μαγνήσιο
Κουρκουμίνη
Εκχύλισμα γαϊδουράγκαθου

Οδηγός αποτοξίνωσης της πρωτεΐνης Spike του Παγκόσμιου Συμβουλίου για την υγεία

kourdistoportocali.comΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. Μπράβο βρε…!! Έτσι, να μας στείλετε όλους αδιάβαστους!!! Φοβόμασταν για τους δικούς μας που μπολιαστικαν, τώρα θα τρέμει το φυλλοκαρδι μας και για εμάς και τα παιδιά μας που κάναμε αγώνα να μην μπολιαστουν @#$£€!!! Αποκοπηκαμε από την κοινωνία, για να μας λέτε τώρα ότι είτε νοσησαμε είτε κάναμε μπολι, το ένα και αυτό;;;;
  Κάνω λάθος;;;;;;;;;;
  Αι στα διαλα όλα!!!
  Νισάφι πια!!!!

 2. ΠάνοςΓέριμου 08/02/2022 @ 1:34 ΜΜ

  Τά περισσότερα, όσα συλλέγονται από τήν ελληνική γή καί όσα είναι δηφιλή αρτύματα-μπαχαρίκα τά λαμβάνω καί πολλά από αυτά τά είχα συστήσει…

 3. 🇬🇷 Γρηγόριος ☦️ 08/02/2022 @ 3:34 ΜΜ

  Ορθόν εστίν ίνα αποφεύγονται δημοσιεύσεις παραπληροφορήσεως. Η ζημία η οποία προέρχεται εκ τών δηλητηριωδών θρομβολίων τού κοροϊδοϊού εστίν ανεπιστρεπτί αναπανόρθωτος. Η έννοια «αποτοξινώσεως εστί μύθος καί παραμύθι τής χαλιμάς καί…. δι’αγρίους!!! ‘Ή ως αλλοιώς λέγομεν:: «παρηγορία εις τόν ασθενή έως νά εξέλθη η ψυχή του.

  • Χρηστος 03/21/2023 @ 9:17 ΜΜ

   Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνουμε ότι μπορούμε για να αποτρέψουμε αυτά που έρχονται. Ακόμη και δεν τα καταφέρουμε τουλάχιστον θα έχουμε παλέψει.

 4. Ωραια

 5. .. άκρες μέσες μενου ελληνικής γης/ζωής πριν τα σουπερ μαρκετ/φαρμακεία της δεκαετίες του 90… μονο που τώρα θα τα βρειτε στο “βοτανικό μαγαζί” στην συνοικία σας.. αντί να μαζεύεται στη φύση..

  αυτη ακριβώς ειναι η επ.ανα.σταση in the store near you.. κάνε και τεστ για να μπεις μέσα;;;; ε;

 6. Χρηστος 03/21/2023 @ 9:13 ΜΜ

  Παιδιά θα ήθελα να αναφέρω κάτι θέλοντας να βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ. Πινω από καιρό πολλά βοτανα και πρόσφατα ανακάλυψα το τσαι ματσα.εχει πολλές από της ουσίες που αναφέρονται στο παραπάνω άρθρο.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*