09:19 - 20/06/2022

Πώς να αφαιρέσετε το οξείδιο του γραφενίου από το σώμα!

Διαφημίσεις

Όπως αναφέρει η dailyexpose.uk το οξείδιο του γραφενίου, μια ουσία που είναι δηλητηριώδης για τον άνθρωπο, έχει βρεθεί στα «εμβόλια» κατά του Covid 19, στην παροχή νερού, στον αέρα που αναπνέουμε μέσω των χημικών ιχνών, ακόμη και στα τρόφιμα μας. Το οξείδιο του γραφενίου αλληλεπιδρά και ενεργοποιείται από τις ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες («EMF»), συγκεκριμένα το ευρύτερο φάσμα συχνοτήτων που βρίσκεται στο 5G και μπορεί να προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη βλάβη στην υγεία μας.

Τα συμπτώματα της δηλητηρίασης από οξείδιο του γραφενίου και της ασθένειας ακτινοβολίας EMF είναι παρόμοια με εκείνα τα συμπτώματα που περιγράφονται στον Covid. Τα καλά νέα είναι ότι το οξείδιο του γραφενίου έχει αναγνωριστεί ως ρύπος, υπάρχουν τρόποι να το αφαιρέσετε από το σώμα μας και να αποκαταστήσετε την υγεία σας.

Αυτή είναι μια ολιστική προσέγγιση της χρήσης πολλών διαφορετικών μεθόδων ταυτόχρονα για καλύτερο αποτέλεσμα. Συμπεριλαμβανομένων ειδικών συμπληρωμάτων για την αποικοδόμηση του οξειδίου του γραφενίου στο σώμα και ελέγχου των EMFs στο περιβάλλον για την ελαχιστοποίηση της ενεργοποίησης του οξειδίου του γραφενίου.

Αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από διάφορες πηγές και βασίζονται σε επιστημονικές μελέτες. Οι σύνδεσμοι αναφέρονται παρακάτω.

Τι είναι η γλουταθειόνη

Η γλουταθειόνη είναι μια ουσία που παράγεται από τα αμινοξέα: γλυκίνη, κυστεΐνη και γλουταμινικό οξύ. Παράγεται φυσικά από το ήπαρ και εμπλέκεται σε πολλές διεργασίες στο σώμα, συμπεριλαμβανομένης της οικοδόμησης και επισκευής ιστών, της παραγωγής χημικών και πρωτεϊνών που απαιτούνται στο σώμα και για το ανοσοποιητικό σύστημα. Έχουμε ένα φυσικό απόθεμα γλουταθειόνης στο σώμα μας. Αυτό είναι που μας δίνει ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα.

Όταν τα επίπεδα γλουταθειόνης είναι υψηλά στον οργανισμό, δεν έχουμε προβλήματα και το ανοσοποιητικό μας σύστημα λειτουργεί καλά. Αλλά όταν η ποσότητα του οξειδίου του γραφενίου στο σώμα υπερβαίνει την ποσότητα της γλουταθειόνης, προκαλεί την κατάρρευση του ανοσοποιητικού συστήματος και πυροδοτεί μια καταιγίδα κυτοκινών. Ο τρόπος με τον οποίο το οξείδιο του γραφενίου μπορεί να αναπτυχθεί γρήγορα για να ξεπεράσει τη γλουταθειόνη στο σώμα είναι μέσω ηλεκτρονικής διέγερσης. Δηλαδή, τα EMF που βομβαρδίζουν το γραφένιο για να το οξειδώσουν, κάτι που πυροδοτεί γρήγορα την ασθένεια.

Στην ηλικία των 65 ετών τα επίπεδα γλουταθειόνης πέφτουν δραστικά στον οργανισμό. Αυτό μπορεί να εξηγήσει γιατί ο πληθυσμός που πλήττεται περισσότερο από τον Covid-19 είναι οι ηλικιωμένοι. Τα επίπεδα γλουταθειόνης είναι επίσης πολύ χαμηλά σε άτομα με προϋπάρχουσες παθήσεις όπως διαβήτης, παχυσαρκία κ.λπ. Ομοίως, τα επίπεδα γλουταθειόνης είναι πολύ υψηλά σε βρέφη, παιδιά και αθλητές. Αυτό μπορεί να εξηγήσει γιατί ο Covid-19 δεν έχει επηρεάσει αυτούς τους ανθρώπους.

Το οξείδιο του γραφενίου όταν οξειδώνεται ή ενεργοποιείται από συγκεκριμένες συχνότητες EMF υπερκαλύπτει την ικανότητα του σώματος να δημιουργεί αρκετή γλουταθειόνη, η οποία καταστρέφει το ανοσοποιητικό σύστημα και προκαλεί την ασθένεια. Σε περιπτώσεις ασθένειας (όπως τα συμπτώματα του Covid και όλες οι «παραλλαγές») είναι απαραίτητο να αυξηθούν τα επίπεδα γλουταθειόνης στον οργανισμό προκειμένου να αντιμετωπίσουμε την τοξίνη (οξείδιο του γραφενίου) που έχει εισαχθεί ή ενεργοποιηθεί ηλεκτρικά.

Διασωληνωμένοι ασθενείς με Covid στη ΜΕΘ θεραπεύτηκαν μέσα σε λίγες ώρες όταν υποβλήθηκαν σε θεραπεία με γλουταθειόνη και NAC, παράδειγμα από τον Ricardo Delgado

«Έχουμε δει κλινικές δοκιμές με εκατοντάδες ασθενείς που ήταν στη ΜΕΘ, mε αναπνευστήρα και διασωληνωμένοι, σχεδόν στα πρόθυρα του θανάτου. Με πνευμονίες που προκαλούνται από την εξάπλωση του οξειδίου του γραφενίου και την επακόλουθη ακτινοβολία 5G στις πνευμονικές πλάκες. Λοιπόν, αυτή η διάχυτη κηλίδα σε αυτούς τους ασθενείς είναι συμμετρική, κάτι που δεν θα συνέβαινε με έναν βιολογικό παράγοντα αφού θα ήταν μάλλον ασύμμετρος, όπως για παράδειγμα όταν υπάρχει πνευμονιοκοκκική λοίμωξη, σωστά; Λοιπόν, σε αυτή την περίπτωση μια διάχυτη κηλίδα εμφανίζεται συνήθως σε ένα μέρος του πνεύμονα, αλλά όχι σε ένα άλλο, όχι και στα δύο συμμετρικά. Έτσι, όταν έλαβαν θεραπεία με ενδοφλέβια γλουταθειόνη -ή ακόμη και από το στόμα- ή με N-ακετυλοκυστεΐνη (NAC) 600 mg ή υψηλότερες δόσεις, οι άνθρωποι μέσα σε λίγες ώρες άρχισαν να ανακτούν το οξυγόνο τους» – Ricardo Delgado. La Quinta Colmuna

Η Ν-ακετυλοκυστεΐνη (“NAC”) είναι ένα συμπλήρωμα που προκαλεί το σώμα να παράγει γλουταθειόνη, είναι γνωστό ως ο πρόδρομος της γλουταθειόνης και αναγκάζει το σώμα να εκκρίνει γλουταθειόνη ενδογενώς, όπως συμβαίνει όταν κάνετε έντονα αθλήματα. Το NAC προέρχεται από το αμινοξύ L-κυστεΐνη και χρησιμοποιείται από τον οργανισμό για τη δημιουργία αντιοξειδωτικών. Τα αντιοξειδωτικά είναι βιταμίνες, μέταλλα και άλλα θρεπτικά συστατικά που προστατεύουν και επιδιορθώνουν τα κύτταρα από βλάβες. Μπορείτε να πάρετε το NAC ως συμπλήρωμα ή ως συνταγογραφούμενο φάρμακο.

Ο ψευδάργυρος σε συνδυασμό με το NAC είναι απαραίτητα αντιοξειδωτικά που χρησιμοποιούνται για την αποικοδόμηση του οξειδίου του γραφενίου. Ο Ricardo Delgado δηλώνει ότι με αυτά τα δύο αντιοξειδωτικά έχει βοηθήσει προσωπικά άτομα που επηρεάζονται από τον μαγνητισμό μετά τον εμβολιασμό. Αυτό συμβαίνει σε άτομα με δύο δόσεις Pfizer που έχουν γίνει μαγνητικά και μετά από αυτά τα συμπληρώματα δεν έχουν πλέον αυτό το σύμπτωμα.

Άλλα συμπληρώματα που μπορούν να ληφθούν για να βοηθήσουν στην απομάκρυνση του οξειδίου του γραφενίου είναι:

Ασταξανθίνη
-Μελατονίνη
-Γαϊδουράγκαθο
-Κερσετίνη
-Βιταμίνη C
-Βιταμίνη D3

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα συμπληρώματα για την αφαίρεση οξειδίου του γραφενίου, ανατρέξτε σε αυτόν τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ .

Orgone Energy Blood Test, 30 September 2020

anazitiseis.grΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*