23:20 - 12/09/2015

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ: Η ανατομία μιας συγκάλυψης

Πολλά γράφονται και ακούγονται για την ανθρωπιστική κρίση που προκαλεί η ανάγκη μετανάστευσης προσφύγων από τις ευπαθείς περιοχές της Μέσης Ανατολής, της Ασίας και της Αφρικής. Τι πραγματικά συμβαίνει και τι κρύβεται βαθύτερα;

1. ΑΛΛΑΓΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΗΠΑ. Μετά την κατάρρευση του Ανατολικού μπλοκ και του κινδύνου της ΕΣΣΔ που υπήρξε το αντίπαλο δέος, πλέον δεν υπήρχε ουσιαστική απειλή, άρα λόγος ύπαρξης της αμερικάνικης στρατιωτικής ισχύος στην Ευρώπη. Αυτό αντιμετωπίστηκε με την αποσταθεροποίηση περιοχών που οι ίδιες οι ΗΠΑ είχαν “εκδημοκρατήσει” και υπήρξαν σύμμαχοι την εποχή του Ψυχρού πολέμου, με αναπτυγμένο βιοτικό επίπεδο, παιδεία και σταθερότητα: Τυνησία, Λιβύη, Αίγυπτος,Συρία, εκεί όπου διαλύθυκε μία ανεπτυγμένη μεσσαία τάξη και πήραν δύναμη ανεξέλεγκτοι φανατικοί ισλαμιστές. Αφού απέτυχε το εγχείρημα σε όλο του το εύρος, οι ίδιοι χρηματοδότησαν την ISIS και ο τρόμος πέρασε από την Μ. Ανατολή στην Ευρώπη πλέον. Άρα υπάρχει ανάγκη ισχυρής στρατιωτικής παρουσίας των ΗΠΑ στην περιοχή.

2. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΓΙΑ ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ. Κλασσική Νεοταξική λειτουργία κατά την οποία δημιουργείται μία έκτακτη ανάγκη τέτοια που να προκαλέσει τον ίδιο τον πληθυσμό να απαιτήσει επίλυση από τους “ηγέτες”(Πρόβλημα-αντίδραση-επίλυση). Το ασφυκτικό κύμμα μετανάστευσης που ήταν αποτέλεσμα του “αιμοσταγή Άσσαντ” πρέπει να τελειώνει με την συντριβή του ….

3. ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΛΙΤ ΚΑΤΑ ΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ. Αυτό που δε φαίνεται και κινδυνεύει να αποκαλυφθεί, είναι ότι την τρέχουσα περίοδο, κορυφώνεται η λεηλασία των τοπικών κοινωνιών από μία διεθνή ελίτ που αποτελείται από σιωνιστές και από τις εγχώριες ελίτ που συνεργάζονται αγαστά. Όταν οι λαοί ξυπνήσουν και δουν ότι έχασαν τις περιουσίες τους από ξένους και από τους ντόπιους ρουφιάνους τους, οι αντιδράσεις θα είναι βίαιες και άγριες…. Όχι όμως αν όλοι αυτοί μείνουν κρυμμένοι στην αφάνεια του διεθνισμού, της παγκοσμιοποίησης και του πολυπολιτισμού….
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Από τα στοιχεία του βίντεο, βγαίνει το συμπέρασμα ότι ο Ελληνισμός συρρικνώνεται και τελειώνει, και αυτό υποβοηθάται από τις Μνημονιακές πολιτικές που εφαρμόστηκαν από τις τελευταίες κυβερνήσεις…. Οι αποφάσεις τους σκοτώνουν τους έλληνες και οι αιτιάσεις τους και οι δικαιολογίες τους είναι απαράδεκτες, ελάχιστες, ουτιδεανές….. Ένοχοι εσχάτης προδοσίας και αυτό δεν παραγράφεται με τίποτα…..

https://www.facebook.com/OfficialBritainFirst/videos/856909564454306/

https://www.facebook.com/left.plaf

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. 0
  0
  http://www.triklopodia.gr/ektakto-amerikanika-mi-epandromena-aerochimata-uav-ekanan-epithesi-se-dinamis-tou-siriakou-kivernitikou-stratou/ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: “Πούτιν: «Εχω το δάχτυλο στο… κουμπί»! (με τα πυρηνικά)” Σύμφωνα με την εφημερίδα “ο Ρώσος Πρόεδρος ζήτησε την διχοτόμηση της Ουκρανίας και προειδοποιεί τη Δύση με Ολοκαύτωμα”.
 2. 0
  0
  Να τολμήσω μία γενίκευση του όρου SLEEPER CELLS που εκτίνεται πέρα από κατασκόπους και τρομοκράτες. Όπως ανάφερε ο Μουαμάρ αλ Καντάφι, η κατάκτηση μπορεί να γίνει αναίμακτα. Ένα άρθρο που έρχεται από το 2012 xangelos.blogspot.gr/2012/03/blog-post_27.html ………….. τα αίτια της υπογεννητικότητας είναι βαθύτερα από τον “δυτικό τρόπο ζωής” που θεωρούμε ότι υιοθετήθηκε ή από την πεζή και απλοϊκή εξήγηση που θέλει τις δυτικο-Ευρωπαίες γυναίκες, καριερίστες και αδιάφορες ως προς τη δημιουργία οικογένειας. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είχε ρίξει το βάρος της πίσω από ευρωπαϊκές “θετικές” μεταναστευτικές πολιτικές. Τόσο το Ηνωμένο Βασίλειο όσο και η Γερμανία είχαν ανακοινώσει σχέδια για την προσέλκυση ειδικευμένων μεταναστών-εργαζομένων. Ένας λόγος παροτρύνσεως για νέα μετανάστευση είναι ότι ο ρυθμός αύξησης του πληθυσμού επιβραδύνεται σε ολόκληρη την ΕΕ. Είναι, όμως, αυτή λύση “Ευρωπαϊκού” επιπέδου; Να “δανειζόμαστε” ανθρώπους; Αυτού του είδους η λύση θα λειτουργήσει σαν φούσκα που κάποια στιγμή θα σκάσει………. Εάν συγκρίνουμε το βίντεο με τα λεγόμενα του παραπάνω άρθρου και τα γεγονότα μαζικής μετανάστευσης «προς τη γη της επαγγελίας» που εξελίσσονται στο σήμερα, αναλύοντας ταυτόχρονα τις αιτίες που οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση, θα καταλήξουμε στα ίδια συμπεράσματα. Ένα μακροχρόνιο ύπουλο και υπόγειο σχέδιο, του οποίου διοργανωτές δεν είναι μόνο οι Μουσουλμάνοι, αλλά και τα κράτη του αναπτυγμένου κόσμου, τα οποία σκάβοντας το λάκκο άλλων, απλά βοήθησαν στο να αρχίσουν να πέφτουν και τα ίδια μέσα σε αυτόν. Μπούμερανγκ. Στην πορεία παρασύρουν Λαούς ολόκληρους.
 3. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 14 Σεπτεμβρίου 2015 @ 08:52
  0
  0
  ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ, ΟΤΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΥΠΟΥΛΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ, ΣΧΕΔΙΟ, ΘΑ ΤΟ ΖΗΛΕΥΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ. ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΝΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ, ΑΠΟ ΠΟΣΟΥΣ ΟΜΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΕΨΗ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ, ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ, ΗΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΟΣ. Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΗ. ΕΡΩΤΗΜΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΥΠΝΟΣ ΛΑΟΣ; ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ ΤΟΥΣ;
  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 14 Σεπτεμβρίου 2015 @ 10:13
   0
   0
   KAI NA ΕΞΗΓΗΘΩ. ΜΕΜΠΤΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ, Ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ. ΜΕΜΠΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΕΥΝΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ. ΜΕΜΠΤΟ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΟΠΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί