Ετοιμη για μαζικές συλλήψεις η Αμερικανική αστυνομία καθώς το CNN μετέδωσε ότι αύριο θα είναι ημέρα κρίσης καθώς ο Τραμπ και οι συνάδελφοί του θα αφανιστούν!!!

Ετοιμη για μαζικές συλλήψεις η Αμερικανική αστυνομία καθώς το CNN μετέδωσε ότι αύριο θα είναι ημέρα κρίσης καθώς ο Τραμπ και οι συνάδελφοί του θα αφανιστούν!!!

Στο 1ο βίντεο παρακάτω,ο δημοσιογράφος του CNN, Wolf Blitzer, αρχίζει «είναι ένα σενάριο,για τη χειρότερη περίπτωση στις Ηνωμένες Πολιτείες,που δεν αντιμετώπισε ποτέ πριν, αλλά προετοιμάζει παρόλα αυτά. Τι θα συμβεί αν νέος Πρόεδρος και οι διαδοχοί του αφανιστούν άμμεσα σε μία ημέρα;» Ο Blitzer συνεχίζει και ρωτά τον καλεσμένο του για το σχέδιο για την «ημέρα της κρίσης» και καθώς μοιράζονται τις πληροφορίες μαζί μας,που είναι αρκετές και γεμάτες με εκπλήξεις. Μας δίνει ακόμα περισσότερες αποδείξεις ότι το CNN είτε έχει κάτι στο μανίκι του ή πραγματικά επιθυμεί ο Ντόναλντ Τραμπ να μην αναλάβει ποτέ το Οβάλ γραφείο, στο 2ο βίντεο κάτω από το CNN ρωτά «που είναι η ορκωμοσία του επιζώντα;»

«Ψεύτικες ειδήσεις»Το CNN προχωρά ακόμη περισσότερο, με ένα νέο πλήρους μήκους βίντεο που ονομάζεται «Το τέλος: Οι τελευταίες ημέρες του Ομπάμα στο Λευκό Οίκο» και μαζί του δείχνει την αντίστροφη μέτρηση στη live TV επίσης με τον τίτλο «Το τέλος», είναι σαφές ότι το CNN είναι ένας από τους «μεγάλους χαμένους» των εκλογών του 2016 και είναι σαφή η φαγούρα ότι κάτι κακό μπορεί να συμβεί, για να αντιστρέψει τη μοίρα του.

Δεν είμαστε έκπληκτοι ότι το CNN με αναφορές δείχνει ότι βγήκε το 2016,που ονομάζεται «Οριζόμενος επιζών», μια παράσταση που διαθέτει μια έκρηξη κατά την ομιλία στο Καπιτώλιο που σκοτώνει τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο της Επιτροπής και σχεδόν όλα τα μέλη του Κογκρέσου.

Γιατί ο Blitzer και το CNN φαινομενικά είναι περιχαρής ότι κάτι κακό θα μπορούσε ενδεχομένως να συμβεί με τον Τραμπ την Παρασκευή; Και γιατί έχει τη νέα ρωσική ιστοσελίδα Russia Today αποκλεισμένη από το Facebook μέχρι και μετά την ορκωμοσία;


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο αρχηγός της αστυνομίας στην Ουάσιγκτον, λέει ότι είναι έτοιμοι να κάνουν μαζικές συλλήψεις την Παρασκευή.Τι ετοιμάζουν οι παγκοσμιοποιητές;

Περιμένουμε να δούμε το γεγγονός που θα εκδηλωθεί και κάνει τις μυστικές υπηρεσίες να ανησυχούν.Το βαθύ κράτος στοχεύει να σκοτώσει αθώους πολίτες και δημοσιογράφους;

Αν ο Πρόεδρος την Παρασκευή θα αφανιστεί τότε θα γίνει εμφύλιος πόλεμος,και η Αμερική θα καταρρεύσει εντελώς σε ένα χάος- χάος -χάος -και πλήρη καταστροφή.

Και γνωρίζοντας ότι οι στόχοι της παγκοσμιοποίησης περιλαμβάνουν την ολοκληρωτική καταστροφή των κυρίαρχων εθνικών κρατών, θα συνεχίσουμε να προσευχόμαστε για την προστασία του εκλεγέντος Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.και για την ειρήνη στην Αμερική, καθώς έχουμε φτάσει στην τελική πλήρη ημέρα της Προεδρίας του Μπαράκ Ομπάμα.

http://allnewspipeline.com/Mass_Arrests_In_DC_A_Possibility.php
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ANP : Corfiatiko

Loading...

4 thoughts on “Ετοιμη για μαζικές συλλήψεις η Αμερικανική αστυνομία καθώς το CNN μετέδωσε ότι αύριο θα είναι ημέρα κρίσης καθώς ο Τραμπ και οι συνάδελφοί του θα αφανιστούν!!!

 1. Προσέχετε μήπως κανεὶς σᾶς πλανήσῃ says:

  Ο Τράμπ είναι του συστήματος, διαφορετικά δεν θα τον άφηναν να εκλεγεί. Αν γίνει κάτι θα είναι σκηνοθετημένο για να προωθήσουν το σχέδιό τους.

  Ο Τράμπ αγαπάει το Ισραήλ
  https://www.youtube.com/watch?v=PamqTwVnayk

  Ο Τράμπ συμπαθεί την Χίλαρυ και τον Μπιλ Κλίντον
  https://www.youtube.com/watch?v=xPDdXfgGy4k

 2. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

  Τώρα αυτό όλο είναι ένα ψέμα. Ένα στημένο ψέμα. Ο Τραμπ θα ορκιστεί κανονικά και θα ορκιστεί διότι τον θέλει το Εβραϊκό λόμπι και τον θέλει διότι έχει αναλάβει δυο δεσμεύσεις να κάνει την Ιερουσαλήμ πρωτεύουσα του κράτους του Ισραήλ και να φτιάξει το Γ Ναό στην Ιερουσαλήμ και σε αυτό έχει συμφωνήσει και ο Πούτιν. Επομένως δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *