Ετοιμαστείτε να τρώτε Προνύφες μύγας για να .. σώσετε τον πλανήτη..

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Πώς θα σας φαινόταν εάν συμπεριλαμβανόταν στην καθημερινή σας διατροφή προνύμφες μύγας .. Και η αιτιολογία.. Έτσι θα σώσετε τον πλανήτη.. Μα αλήθεια ποιος πιστεύει πως για να σώσω τον πλανήτη πρέπει να μην σεβαστώ το ίδιο μου το σώμα.. ;

Ναι το ξέρουμε, πως οι προνύμφες είναι γεμάτες πρωτεΐνη.. Αυτό άλλωστε υποστηρίζει και η ίδια η εταιρεία που » εφηύρε » την καινούργια γκουρμέ γεύση …

«Έχει γεύση καρυδιού», δηλώνει ο Ισραηλινός επιχειρηματίας..

Ο Eran Gronich, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της FlyingSpArk, λέει ότι η προσωπική του εταιρία τεχνολογίας τροφίμων έχει αναπτύξει σκόνη και εκχύλισμα ελαίου εντόμων ως εναλλακτική πηγή πρωτεΐνης που μπορεί ενδεχομένως να υποκαταστήσει το κρέας, τα πουλερικά και τα ψάρια.

«Στην πρωτεΐνη των εντόμων, έχετε όλα τα καλά πράγματα χωρίς τα κακά πράγματα», δήλωσε ο Gronich από το γραφείο του στην ισραηλινή πόλη του Ashdod, όπου τα φρούτα και τα λαχανικά ψιλοκόβονται για να τρέφονται οι προνύμφες που αναπαράγονται πριν τις επεξεργαστούν και τις φτιάξουν σκόνη και εκχύλισμα λαδιού.

Με τη ζήτηση της αγοράς να αυξάνεται για τα βρώσιμα έντομα, οι προγραμματιστές λένε ότι οι προνύμφες μύγας φρούτων έχουν ένα πλεονέκτημα έναντι άλλων βρώσιμων εντόμων στην αγορά, όπως ακρίδες, γρύλοι ή σκουλήκια γεύματος, επειδή δεν έχουν πόδια, φτερά, κεραίες ή μάτια.

Οι μύγες φρούτων έχουν επίσης μικρή διάρκεια ζωής έξι ημερών, σε σύγκριση με τέσσερις εβδομάδες για άλλα έντομα. Είναι εύκολο να καλλιεργηθούν, φθηνές και εξαιρετικά βιώσιμες, και δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον στο ζήτημα του φαινομένου του θερμοκηπίου.

Επιπλέον, ο Yoram Yerushalmi, συνιδρυτής και επικεφαλής της τεχνολογίας του FlyingSpArk, λέει ότι οι διατροφικές αξίες των προνυμφών μπορούν να επηρεαστούν από τη διατροφή τους.

«Αυτοί οι τύποι μπορούν να φάτε μια ποικιλία φρούτων και λαχανικών, όπως καρότα, κολοκύθες, γλυκοπατάτες και τα πράγματα, και γνωρίζουμε ότι οι διατροφικές αξίες των ίδιων των προνυμφών που επεξεργαζόμαστε στη σκόνη επηρεάζονται από αυτό που τρώνε , «είπε ο Γερουσάλμι….

Δείτε το Βίντεο..

paranoikos

2 thoughts on “Ετοιμαστείτε να τρώτε Προνύφες μύγας για να .. σώσετε τον πλανήτη..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *