Έσχατοι καιροί-Οι προειδοποιήσεις του Θεού

Γεγονότα που συμβαίνουν σήμερα, τα οποία πληρούν τις προφητείες που σχετίζονται με την Επιστροφή του Χριστού.

Είμαστε αληθινά στην τελευταία στιγμή και πολύ κοντά στην επιστροφή του Χριστού, βοηθήστε μας να φτάσουμε σε εκείνους που δεν γνωρίζουν τον Ιησού, ώστε να μπορούν να σωθούν, παρακαλώ και να σας ευχαριστήσω!
Ο Θεός να σας ευλογει όλους.

Στο 2ο βίντεο θα δείτε και τις πλημμύρες στη Μάνδρα της Αθήνας που έγιναν χτες και τις συμπεριλαμβάνει στα σημεία των καιρών.

End Times Signs

corfiatiko


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Loading...

64 thoughts on “Έσχατοι καιροί-Οι προειδοποιήσεις του Θεού

 1. Στέφανος says:

  Tουλάχιστον όσον αφορά τήν Μάνδρα – Αττικής ας είμαστε σοβαροί. Οί πλημμύρες τής Μάνδρας οφείλονται στήν αποψίλωση τού εδάφους από τίς καταστροφικές πυρκαγές προηγουμένων ετών καί κυρίως αυτήν τής Πάρνηθας. Μεγάλη ευθύνη βεβαίως έχουν καί οί Κυβερνήσεις οί οποίες ουδέποτε κατασκεύασαν αντιπλημμυρικά έργα αλλά επίσης καί οί κάτοικοι οί οποίοι με τήν προσφιλή πρακτική τού λαδώματος τών διεφθαρμένων «πολεοδομικών γραφείων» μπάζωσαν τά ρέματα καί έκτισαν επί αυτών.

  • ΗΛΕΚΤΡΑ says:

   Πάντως τα έργα δεν θα γίνουν ποτε. Ακουσα πως καποιοι θελουν να φύγουν οι κατοικοι απο εκει η να αναγκαστούν να πουλήσουν τζαμπα τις περιουσίες τους. Ακουσα απο τον Βελόπουλο και σε μερικά πραγματα εχει δικιο, πως υπάρχει μια ιδιωτική εταιρία που μεταφέρει με τρένα εμπορεύματα κλπ. Θελουν να απογυμνώνουν την περιοχή απο κατοικίες και κατοίκους για να την πάρουν και μάλιστα τζαμπα. Δεν θυμαμαι ακριβως πως το είπε, αλλα μπορειτε να βρείτε την χθεσινή εκπομπη του στο utube. Μπορει να μην κατάλαβα καλα, γιατι έκανα και καποιες δουλειές εκείνη την ωρα, αλλα κάπως ετςι το κατάλαβα.

 2. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. says:

  ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΣΧΑΤΟΙ ΚΑΙΡΟΙ, Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ Η ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΕΒΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ, ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΚΑΛΩΝ ΨΥΧΩΝ.
  ΕΔΩ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΠΑΓΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ.
  ΕΤΣΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ, ΜΕ ΛΗΣΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΟΥ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
  ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ; ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ, ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
  ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
  ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ.

 3. ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Ο Χριστός υποσχέθηκε στους μαθητές του ότι ΟΛΑ όσα προείπε (και η δευτέρα έλευση) θα λάμβαναν χώρα στην Γενιά τους.

  «Σας βεβαιώνω, ότι δεν θα παρέλθει η γενιά αυτή, ώσπου να γίνουν όλα αυτά (η Δευτέρα Παρουσία)» Ματθαίος 24:34.

  Οι απολογητές / αποδομητές ισχυρίζονται ότι η λέξη «γενεά» έχει την έννοια του «γένους» των χριστιανών.
  Υπό αυτή την οπτική ο Χριστός τους διαβεβαίωσε ότι δεν θα παρέλθουν οι χριστιανοί έως ότου γίνουν όσα προφήτευσε και η δευτέρα παρουσία του. Αστεία πράγματα!!

  Στην Καινή Διαθήκη η λέξη «γενεά» προσδιορίζει τους «συγχρόνους» κάποιου, ενώ η λέξη «γένος» χρησιμοποιείται ξεχωριστά και με αυτή τη μορφή. Είναι σαφές ότι ο Ιησούς με τη φράση “γενεά αύτη” αναφερόταν στους συγχρόνους του και ΟΧΙ σε μια μελλοντική Γενιά. (Λουκάς 7:31 Μάρκος 8:38 Ματθαίος 23:36)

  Τα λόγια του ίδιου του Ιησού αποδείχθηκαν ασυνεπή. Υποσχέθηκε, ότι θα επέστρεφε στην γενιά των μαθητών του και δεν το έπραξε.

 4. ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  “Αγία Γραφή” ο σάπιος κορμός του μύθου και του ψεύδους.

  «Σας βεβαιώνω, πως υπάρχουν μερικοί ανάμεσα σ’ αυτούς που βρίσκονται εδώ, οι οποίοι δεν θα γευτούν το θάνατο, πριν δουν τον Υιό του Ανθρώπου να έρχεται στη Βασιλεία του» (Ματθ. 16:28)

  Εδώ οι απολογητές έχουν πάθει σύγχυση. Κάποιοι λένε οτι η προφητεία αυτή εκπληρώθηκε 8 μέρες μετά στην λεγόμενη μεταμόρφωση, και κάποιοι άλλοι με την κάθοδο του Αγίου πνεύματος 80 μέρες μετά.

  Μήπως ο ερχόμενος Χριστός με την βασιλεία του εδω, είναι η κάθοδος του Αγίου Πνεύματος η ή μεταμόρφωση;
  Δεν έχουμε παρά να διαβάσουμε το προηγούμενο εδάφιο (27) για να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται.

  «Διότι μέλλει ο Υιός του ανθρώπου να έλθη εν τη δόξη του Πατρός αυτού μετά των αγγέλων αυτού, και τότε θέλει αποδώσει εις έκαστον κατά την πράξιν αυτού. » (Ματθ. 16:27)

  Κατά τ`άλλα οι απολογητές / αποδομητές καταφέρονται εναντίων των μελετητών, λέγοντας οτι αυτοί απομονώνουν εδάφια για να στηρίξουν τις κακοδοξίες τους. «Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις.»

  Τα λόγια του ίδιου του Ιησού αποδείχθηκαν ασυνεπή. Υποσχέθηκε, ότι θα επέστρεφε και δεν το έπραξε.

 5. ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Οι Απόστολοι είδαν την δευτέρα έλευση επικείμενη. Πίστευαν και κήρυτταν ότι θα έρθει στις μέρες τους. Εφάρμοσαν τις εσχατολογικές προφητείες της Π Δ που έδειχναν το τέλος, στις μέρες τους.

  Ο Ιωήλ προφήτεψε ότι ο Θεός στον καιρό του Τέλους, θα δώσει από το πνεύμα του στους δούλους του, και θα δείξει τρομερά σημεία στον ουρανό.

  Ο Απ Πέτρος συνέδεσε την προφητεία του Ιωήλ με τις μέρες του, (Πράξεις 2: 15-21) δείχνοντας ότι η εποχή του ήταν μια εποχή Κρίσης και έλευσης του Χριστού. Οι Απόστολοι έβλεπαν επικείμενη την δεύτερη έλευση του Χριστού, λόγο της ξεκάθαρης υπόσχεσης του, ότι ΟΛΑ θα συμβούν στην διάρκεια της Γενιάς τους (Ματθαίος 24:34). Στις μέρες τους δηλαδή. Όχι μετά από 2000 ή 3000 χρόνια.

 6. ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Σε μεγάλο μέρος της Καινής διαθήκης, βλέπουμε τον Απ Παύλο που προειδοποιούσε για την εγγύτητα της επιστροφής του Χριστού.

  «Και μάλιστα, εξεύροντες τον καιρόν, ότι είναι ήδη ώρα να εγερθώμεν εκ του ύπνου· διότι είναι πλησιεστέρα εις ημάς η σωτηρία παρ’ ότε επιστεύσαμεν. Η νυξ προεχώρησεν, η δε ημέρα επλησίασεν· ας απορρίψωμεν λοιπόν τα έργα του σκότους και ας ενδυθώμεν τα όπλα του φωτός. Ας περιπατήσωμεν ευσχημόνως ως εν ημέρα, μη εις συμπόσια και μέθας, μη εις κοίτας και ασελγείας, μη εις έριδα και φθόνον· αλλ’ ενδύθητε τον Κύριον Ιησούν Χριστόν, και μη φροντίζετε περί της σαρκός εις το να εκτελήτε τας επιθυμίας αυτής. » ( Ρωμαίους 13: 11-14.)

  Είναι πολύ ενδιαφέρον πώς το θέτει ο Παύλος: «γιατί τώρα η σωτηρία μας είναι πλησιέστερη από ότι πιστεύαμε.»

  Στους επόμενους στίχους βλέπουμε ότι ο Παύλος συστήνει ακόμη ότι δεν ήταν καλό ούτε να παντρεύονται!
  «Λέγω δε τούτο, αδελφοί, ότι ο ΕΠΙΛΟΙΠΟΣ καιρός είναι ΣΥΝΤΟΜΟΣ, ώστε και οι έχοντες γυναίκας να ήναι ως μη έχοντες,
  Ο άγαμος μεριμνά τα του Κυρίου, πως να αρέση εις τον Κύριον· ο δε νενυμφευμένος μεριμνά τα του κόσμου, πως να αρέση εις την γυναίκα. » (1 Κορινθίους 7: 25-31.)

  Βλέπουμε τον Παύλο να λέει ότι επειδή ο χρόνος είναι τόσο σύντομος, είναι καλύτερα αν δεν παντρευτήκατε ποτέ. Και εκείνοι από εσάς που είστε παντρεμένοι, να ενεργείτε σαν να μην είστε παντρεμένοι!

 7. ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Ο Παύλος μιλάει στους Κορίνθιους διαβεβαιώνοντας τους ότι ο ερχομός του Χριστού ήταν τόσο κοντά που «δεν θα κοιμηθούμε όλοι μας».

  (1 Κορινθίους 15: 51-52.)
  «Ιδού, μυστήριον λέγω προς εσάς· πάντες μεν δεν θέλομεν κοιμηθή, πάντες όμως θέλομεν μεταμορφωθή, εν μιά στιγμή, εν ριπή οφθαλμού, εν τη εσχάτη σάλπιγγι· διότι θέλει σαλπίσει, και οι νεκροί θέλουσιν αναστηθή άφθαρτοι, και ημείς θέλομεν μεταμορφωθή.»

 8. ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Στην επιστολή του προς τη Θεσσαλονίκη, ο Παύλος βλέπει την επιστροφή του Χριστού στο πλαίσιο μιας κρίσης που σύντομα θα έρθει. Θεωρεί αυτούς τους Χριστιανούς ότι περιμένουν να επιστρέψει ο Ιησούς και να τους σώσει από την ερχόμενη οργή.

  1 Θεσσαλονικείς 1: 8-10: «και να προσμένητε τον Υιόν αυτού εκ των ουρανών, τον οποίον ανέστησεν εκ νεκρών, τον Ιησούν, όστις ελευθερόνει ημάς από της μελλούσης οργής. »

  1 Θεσσαλονικείς 2: 19-20: «Διότι τις η ελπίς ημών ή η χαρά ή ο στέφανος της καυχήσεως; ή ουχί και σεις έμπροσθεν του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού εν τη παρουσία αυτού; »

  Η δήλωση του Παύλου για το δόξα στους αδελφούς της Θεσσαλονίκης με την παρουσία του Κυρίου Ιησού όταν έρχεται είναι μια δήλωση Πίστης ότι ο Ιησούς θα έρθει στο χρόνο ζωής των ατόμων που αντιμετωπίζονται.

 9. ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Ο Παύλος συνεχίζει να δείχνει το πρώτο αιώνα στο πλαίσιο των ζητημάτων στα οποία απευθύνεται, λέγοντας στους Θεσσαλονικείς όχι μόνο ότι έχουν το πνεύμα και την ψυχή τους, αλλά και ότι το σώμα τους θα κρατηθεί άψογο στην επιστροφή του Χριστού. Αν η επιστροφή του Χριστού επρόκειτο να είναι χιλιάδες χρόνια στο μέλλον, η φράση να κρατηθεί το σώμα τους απρόσβλητο κατά την επιστροφή Του δεν θα είχε νόημα. Εκεί τα σώματα τα θα είχαν φθαρεί εδώ και καιρό.

  1 Θεσσαλονικείς 5:23: « Αυτός δε ο Θεός της ειρήνης είθε να σας αγιάση ολοκλήρως, και να διατηρηθή ολόκληρον το πνεύμά σας και η ψυχή και το ΣΩΜΑ αμέμπτως εν τη παρουσία του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.»

 10. ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Ο απόστολος Ιάκωβος προκάλεσε τους αναγνώστες του να είναι υπομονετικοί επειδή ο ερχομός του Χριστού Ιησού ήταν κοντά. Αυτή η παρόρμηση δεν θα είχε νόημα σε αυτούς τους Χριστιανούς του πρώτου αιώνα, αν ο ερχομός του Χριστού επρόκειτο να έρθει χιλιάδες χρόνια στο μέλλον.

  Ιάκωβος 5: 7-8: «Να είστε υπομονετικοί λοιπόν, αδελφοί, έως της παρουσίας του Κυρίου. Ιδού, ο γεωργός περιμένει τον πολύτιμον καρπόν της γης και μακροθυμεί δι’ αυτόν, εωσού λάβη βροχήν πρώϊμον και όψιμον· μακροθυμήσατε και σεις, στηρίξατε τας καρδίας σας, διότι η παρουσία του Κυρίου επλησίασε.»

  Ιάκωβος 5:9: « Μη στενάζετε κατ’ αλλήλων, αδελφοί, διά να μη κατακριθήτε· ιδού, ο κριτής ίσταται έμπροσθεν των θυρών.»

  Ο όρος «θύρα» χρησιμοποιείται μεταφορικά εδώ. Ο συγγραφέας χρησιμοποιεί τον όρο για να τονίσει την επικείμενη προσέγγιση του Κριτή χριστού.

 11. ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Εβραίους 10: 36-37: «Διότι έχετε χρείαν υπομονής, διά να κάμητε το θέλημα του Θεού και να λάβητε την επαγγελίαν. Διότι έτι ολίγον καιρόν, και θέλει ελθεί ο ερχόμενος και δεν θέλει βραδύνει.»

  Αυτή η δήλωση έγινε πριν από 2000 περίπου χρόνια στους Εβραίους χριστιανούς στους οποίους ειπώθηκε ότι θα επιμείνουν, ώστε να λάβουν αυτό που τους υποσχέθηκε στην επιστροφή του Χριστού. Η επιστροφή του Χριστού θεωρείται ως ένα γεγονός που θα λάβει χώρα σε ελάχιστο διάστημα και χωρίς καθυστέρηση. Ο συγγραφέας είχε ήδη πει στους χριστιανούς του πρώτου αιώνα να μην εγκαταλείψουν καθώς είδαν την ημέρα να πλησιάζει (Εβραίους 10:25). Σύμφωνα με το πλαίσιο, «η ημέρα πλησιάζει» θεωρείται ως η επιστροφή του Ιησού Χριστού. Αυτοί οι Χριστιανοί πίστευαν ότι ο Χριστός θα επιστρέψει κατά τη διάρκεια της ζωής τους.

 12. ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Οι χριστιανοί του πρώτου αιώνα πίστευαν στην επικείμενη δεύτερη έλευση στην διάρκεια της Γενιάς τους σύμφωνα πάντα με τις υποσχέσεις του Χριστού. (Ματθαίος 10:23, 16:28, 24:34)

  «Το βασικό μήνυμα του Χριστού ήταν ότι το τέλος της ιστορίας ήταν κοντά, ότι ο Θεός σύντομα θα παρέμβει για να ανατρέψει το κακό και να εδραιώσει την εξουσία του στη γη και ότι ο Ιησούς Και οι μαθητές του όλοι πίστευαν ότι αυτά τα γεγονότα στο τέλος του χρόνου θα συνέβαιναν κατά τη διάρκεια των ζωών τους.» ( Bart Denton Ehrman)

  «Σας βεβαιώνω, ότι δεν θα παρέλθει η γενιά αυτή, ώσπου να γίνουν όλα αυτά (η Δευτέρα Παρουσία)» (Ματθ. κδ΄34).

  «Σας βεβαιώνω, πως υπάρχουν μερικοί ανάμεσα σ’ αυτούς που βρίσκονται εδώ, οι οποίοι δεν θα γευτούν το θάνατο, πριν δουν τον Υιό του Ανθρώπου να έρχεται στη Βασιλεία του» (Ματθ. ιστ΄28, Μάρκ. θ΄1 και Λουκ. θ΄27).

  Γιατί λοιπόν δεν εκπληρώθηκαν οι υποσχέσεις του Χριστού και διαψεύστηκαν οι προσδοκίες τους;

  «Ο πάσχων Μεσσίας, η θεότητα του Ιησού και η Τριάδα ήταν μεταγενέστερες εφευρέσεις» Bart Denton Ehrman.

  Η Θεότητα του Τριαδικού Θεού είναι ένα κατασκεύασμα των ανώνυμων Αγυρτών συγγραφέων των ευαγγελίων και λοιπών παραμυθολόγων ηγετών του Ιερατείου. Χτίστηκε τεχνηέντως με κύριο χαρακτηριστικό το τέχνασμα της τεχνητής επαλήθευσης των προφητειών της ΠΔ. Παράδειγμα (Ωσηέ, 11: 1-2 Κατά Ματθαίον, 2: 15.) Δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι υποσχέσεις του ΔΕΝ εκπληρώθηκαν.

 13. ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Η τακτική της κατασκευής των προφητειών είναι απλή: «Εξ Αιγύπτου εκάλεσα τον υιόν μου» Γράφει λοιπόν η Βίβλος (μιλάει ο Θεός): «Από πολύ νωρίς απερρίφθη ο Ισραήλ, αλλά είναι νήπιος και εγώ τον αγάπησα κι από την Αίγυπτο μετεκάλεσα τα τέκνα αυτού . Όσο όμως εγώ τους καλούσα τόσο αυτοί με απέφευγαν και στους Βααλείμ εθυσίαζαν…» (Ωσηέ, 11: 1-2).

  Κι ο πιο ηλίθιος (πλην πιστού χριστιανού) καταλαβαίνει πολύ εύκολα τι γράφεται εδώ. Ο Ματθαίος* όμως, όταν επέστρεψε το ζεύγος με τον μικρό Ιησού από την Αίγυπτο, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ «προφητεία». Έγραψε λοιπόν για την επιστροφή του ζεύγους: «…ίνα πληρωθή το ρηθέν υπό του Κυρίου διά του προφήτου λέγοντος “εξ Αιγύπτου εκάλεσα τον υιόν μου”…» (Κατά Ματθαίον, 2: 15). Ετσι, δεν κατέγραψε το υποτιθέμενο γεγονός, αλλά δημιούργησε το ίδιο το γεγονός ΓΙΑ ΝΑ («ίνα») εκπληρωθεί η προφητεία.

  * Τα ευαγγέλια είναι ανώνυμα συγγράμματα.

 14. ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Όταν η προφητεία του Χριστού για την δευτέρα παρουσία δεν εκπληρώθηκε, τότε ένας πλαστογράφος απατεώνας έγραψε την Β Πέτρου επιστολή και δήλωσε χαρακτηριστικά ότι ο Θεός ΑΝΕΒΑΛΕ την Παρουσία του λόγο της μακροθυμίας του. «Το δε γεγονός, ότι ο Κυριος αναβάλλει να έλθη ένεκα της μεγάλης αυτού μακροθυμίας..» Β Πε. 3,15 ΜεταΦ Κολιτσαρα.

  Για τους περισσότερους ειδικούς το ζήτημα της συγγραφικής ταυτότητας έχει ήδη επιλυθεί. Ο απόστολος Πέτρος δεν έγραψε αυτή την επιστολή. Η πλειοψηφία των μελετητών υιοθετεί αυτή την προοπτική χωρίς πολλή συζήτηση. «Είναι λοιπόν βέβαιο ότι η Β Πέτρου επιστολή δεν προέρχεται από τον Πέτρο και αυτό σήμερα αναγνωρίζεται ευρέως» Werner Kümmel

  «Οι περισσότεροι βιβλικοί λόγιοι έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο Πέτρος δεν είναι ο συγγραφέας» https://en.wikipedia.org/wiki/Second_Epistle_of_Peter

  «Η Β Πέτρου επιστολή προέκυψε από κάποιον άγνωστο ιουδαιοχριστιανό που την απέδωσε στον απόστολο Πέτρο για μεγαλύτερο κύρος.» Καραβιδόπουλος, Ιωάννης (2004). «Εισαγωγή στην Καινή Διαθήκη» σελ. 430–436.

  Το θέμα αυτό τα πρώτα χριστιανικά χρόνια δημιούργησε μεγάλο θεολογικό κενό. Τα λόγια του ίδιου του Ιησού είχαν αποδειχθεί ασυνεπή. Υποσχέθηκε, ότι θα επέστρεφε και δεν το έπραξε. Συνήλθε λοιπόν η Α΄ Οικουμενική Σύνοδος το 325 μ.Χ. στη Νίκαια και στην προσπάθειά της να διορθώσει την κατάσταση συνέταξε το «Σύμβολον της Πίστεως», στο οποίο αναφέρεται, ότι ο Ιησούς θα επανέλθει κάποτε, σε απροσδιόριστο όμως χρόνο στο μέλλον («πάλιν ερχόμενος μετά δόξης»).

 15. ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Δεδομένου ότι οι προφητείες του Χριστού απέτυχαν και ο ίδιος φάνηκε ασυνεπής, προκύπτει η ακόλουθη ερώτηση: Έγραψαν την αλήθεια για τον ιστορικό Ιησού οι ανώνυμοι συγγραφείς των ευαγγελίων;

  ΟΧΙ. Αυτοί οι Αγύρτες δεν έγραψαν καμιά αλήθεια για τον Χριστό. Εκπλήρωσαν τεχνηέντως τις μεσσιανικές προφητείες της Π Δ στο πρόσωπο του, για να («ίνα») εκπληρωθεί η προφητεία. Παράδειγμα: (Ωσηέ, 11: 1-2 Κατά Ματθαίον, 2: 15). Έντυσαν την θεότητα του με μύθους του ειδωλολατρικού Πάνθεον (βλ Μαρντούκ). Χρησιμοποίησαν την τακτική της «εγγύτητας» ώστε να έχουν το ποίμνιο σε εγρήγορση, και όταν ο χρόνος παρήλθε και οι προφητείες του Χριστού απέτυχαν, κατέφυγαν στην πλαστογραφία με στόχο να δώσουν πνοή στο σάπιο οικοδόμημα που δημιούργησαν και να εξαπατήσουν για άλλη μια φορά τα πρόβατα. «Το δε γεγονός, ότι ο Κύριος αναβάλλει να έλθη ένεκα της μεγάλης αυτού μακροθυμίας..» (Πλαστή Β Πέτρου επιστολή 3,15 Μετάφ Κολιτσάρα.)

  «Ο πάσχων Μεσσίας, η θεότητα του Ιησού και η Τριάδα ήταν μεταγενέστερες εφευρέσεις» Bart Denton Ehrman.

 16. ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Στο αρχαιότερο ευαγγέλιο αυτό του Μάρκου τα εδάφια της Νεκρανάστασης είναι προϊόν Πλαστογραφίας. «Tα συμπεράσματα του Μάρκου είναι πράγματι πλαστά. Σχεδόν όλο το χωρίο αποτελεί μεταγενέστερη προσθήκη» (Encyclopedia Biblica, vol ii, p.1880)

  Κατά Μάρκον Ευαγγέλιο κεφ 16. Από τους αρχαιότερους κώδικες απουσιάζουν τα εδάφια 9 ως 20 που κάνουν αναφορά στην νεκρανάσταση του Χριστού. ΕΔΩ codexsinaiticus.org/en/manuscript.aspx?book=34&chapter=16&lid=en&side=r&verse=8&zoomSlider=0

  Τα πρώτα και πιο αξιόπιστα χειρόγραφα του Μάρκου τελειώνουν στο 16: 8. (Edwards 2002 , σελ. 500-01) Kαι αυτό υποστηρίζεται από δηλώσεις των πατέρων της εκκλησίας Ευσέβιο και Ιερώνυμο. ( Schröter 2010 , σελ. 279.) Η πλειοψηφία των μελετητών υπογραμμίζει ότι αυτό είναι το αρχικό τέλος. Τα εδάφια 9-20 γράφτηκαν στις αρχές του 2ου αιώνα και προστέθηκαν αργότερα τον ίδιο αιώνα. (Horsely 2007 , σελ. 91.)

  Παραθέτω από την βιβλική αρχαιολογία. «Tο τέλος 9-20 είναι φανερά ψευδές. Τα αποδεικτικά στοιχεία είναι σαφή. Αυτό το τέλος δεν βρίσκεται στα πρώτα μας και πιο αξιόπιστα ελληνικά χειρόγραφα του Μάρκου.» biblicalarchaeology.org/daily/biblical-topics/new-testament/the-strange-ending-of-the-gospel-of-mark-and-why-it-makes-all-the-difference/

  Οι Westcott and Hort στο κριτικό τους κείμενο «Η Καινή Διαθήκη στην αρχική ελληνική γλώσσα» τοποθέτησαν τα πλαστά εδάφια (Μαρκος 16.9-20) μέσα σε αγκύλες. Επίσης και τον τίτλο «Κατα Μαρκον» στην σελίδα 113. archive.org/stream/newtestamentinor01west#page/112/mode/2up

  Tο 1990 o Bruce Metzger συμμετείχε στην Επιτροπή Μεταφραστών για τη νέα αναθεωρημένη τυποποιημένη έκδοση (NRS). Τα πλαστά εδάφια (Μαρκος 16.9-20) στην NRS είναι μέσα σε αγκύλες.biblestudytools.com/nrs/mark/16.html

  Τα πλαστά εδάφια (Μαρκος 16.9-20) στην English Standard Version (ESV) είναι μέσα σε αγκύλες. biblestudytools.com/esv/mark/16.html

  Τα πλαστά εδάφια (Μαρκος 16.9-20) στην Common English Bible (CEB) είναι μέσα σε αγκύλες, και εκτος τούτου δηλώνει οτι είναι μεταγενέστερη προσθήκη. «Endings Added Later» biblestudytools.com/ceb/mark/16.html

  Στην New International Version (NIV) διαβάζουμε για τα εδάφια (Μαρκος 16.9-20). «Τα πρώτα χειρόγραφα και μερικοί άλλοι αρχαίοι μάρτυρες δεν έχουν τους στίχους 9-20.» biblestudytools.com/mark/16.html

  Ο Bart Denton Ehrman στο jesus interrupted περιγράφει την πρόοδο που έχουν καταφέρει οι μελετητές στην κατανόηση της Βίβλου τα τελευταία διακόσια χρόνια και τα αποτελέσματα της μελέτης τους, αποτελέσματα που είναι συχνά άγνωστα μεταξύ του πληθυσμού γενικότερα. Με τον τρόπο αυτό υπογραμμίζει την ποικιλομορφία των απόψεων που βρέθηκαν στην Καινή Διαθήκη, και την ύπαρξη πλαστών βιβλίων που γράφτηκαν στα ονόματα των αποστόλων από χριστιανούς συγγραφείς που έζησαν δεκαετίες αργότερα.

 17. ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Η ιστορία είναι αποτέλεσμα ανθρώπινης δραστηριότητας πραγματικών γεγονότων και όχι εγκεφαλική δραστηριότητα που παράγει μυθικά και σκόπιμα επινοήματα.

 18. ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Η Επιστήμη απορρίπτει την Αγία Γραφή απ` το πρώτο της κεφάλαιο.

  Στην Γένεση 1:16 διαβάζουμε ότι ο θεός έφτιαξε τον ήλιο την τέταρτη δημιουργική μέρα, μετά την δημιουργία της Γης και των δέντρων. Σύμφωνα με την επιστήμη όταν δημιουργείται ένα ηλιακό σύστημα πρώτα γίνεται η γέννηση του ηλίου και μετά τον πλανητών.

  Οι απολογητές / αποδομητές ισχυρίζονται ότι η εβραϊκή λέξη ΄΄Ασά΄΄ που χρησιμοποιείται στη Γένεση 1/α΄ 16 ως ΄΄κάνω΄΄, δεν σημαίνει ‘δημιουργία εκ τού μηδενός’, αλλά ‘διαμόρφωση’.

  Η λέξη asah (עָשָׂה) ΔΕΝ χρησιμοποιείτε στο 1:16 αλλά η λέξη ( וַיַּ֣עַשׂ ) vayáas . Παραθέτω απο Unicode/XML Westminster Leningrad Codex. 1.16. «וַיַּ֣עַשׂ אֱלֹהִ֔ים» Από τα δεξιά προς τα αριστερά βλέπουμε πρώτα την λέξη ( וַיַּ֣עַשׂ ) έκαμεν, και μετά την λέξη «אֱלֹהִ֔ים» ελοχίμ. Και έκαμεν ο Θεός. Εδάφιο 3:21. «Και έκαμε Κύριος ο Θεός εις τον Αδάμ και εις την γυναίκα αυτού χιτώνας δερματίνους, και ενέδυσεν αυτούς.»
  Και στα εβραϊκά «וַיַּעַשׂ֩ יְהוָ֨ה אֱלֹהִ֜ים » Και έκαμε Γιαχβέ ο Θεός…

  Οι απολογητές / αποδομητές πολύ θα ήθελαν να ξαναγράψουν την Αγία Γραφή διορθώνοντας όλα τα μελανά σημεία της, αλλά δυστυχώς οι κακόμοιροι δεν μπορούν να πείσουν κανέναν, παρά μόνο τους αφελείς με τα μυαλά στα κάγκελα.

  Σχετικά με την αρχαιολογία η ισχυρότερη φωνή αυτής είπε: «Οι βιβλικές αφηγήσεις είναι πράγματι “ιστορίες”, συχνά φανταστικές και σχεδόν πάντοτε προπαγανδιστικές, που εδώ και εκεί περιέχουν κάποιες έγκυρες ιστορικές πληροφορίες. Τα πορτραίτα της Βίβλου είναι μη ρεαλιστικά και αντικρουόμενα από τα αρχαιολογικά στοιχεία.» William G. Dever

  • St says:

   ΠΡΟΣ » ΓΙΑΤΡΟ » .

   Μπραβο γιατρε για την » εξυπνη » αναλυση/αποκωδικοποιηση του λογου του Θεου!!! Βρηκες ευκαιρια,να εξωτερικευσεις,το μενος σου,στον θειο λογο. Προσωπικα,ευχομαι ολοψυχα ο Θεος να σε συγχωρεσει !!!!!

   • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

    Αποκωδικοποίηση και ερμηνείες επικαλείται η εκκλησία όχι εγώ. Λέω τα πράγματα όπως είναι χωρίς να χλευάζω την νοημοσύνη κανενός. Αλλά απ`ότι φαίνεται σας αρέσει το παραμύθιασμα. Δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς τις αλκοολικές φαντασιώσεις του Ιερατείου. Ποιος Θεός να με συγχωρέσει; Ο Χριστός; Ένας αποτυχημένος προφήτης ήταν, και η θεότητα του ένα ανθρώπινο κατασκεύασμα των ανώνυμων συγγραφέων των ευαγγελίων.

    «Ο πάσχων Μεσσίας, η θεότητα του Ιησού και η Τριάδα ήταν μεταγενέστερες εφευρέσεις» Bart Denton Ehrman.

    • St says:

     Σε ευχαριστω που συνεχιζεις και φανερωνεις τον ΑΝΤΙΝΟΟ………η εγωπαθεια,η αλλαζονεια,το μενος ποτε δεν μπορουν να κρυφτουν…..ειναι ολα αυτα ,που πολιορκουν την ψυχη ,σαν » αλλη » Πηνελοπη,μεχρι να φανει ο Οδυσσεας ,ο Νους ο Φωτεινος ,με μεντωρα την Σοφια ,να τα καθαρισει ολα και να ξανα παρει την Ιθακη του πισω….!!!! Να σε εχει ο Θεος καλα κι ευχομαι το » φως » να κατοικησει στην ψυχη σου,αδερφε μου.

     • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

      Ο Οδυσσέας Χριστός δεν πρόκειται ποτέ να βρει την Ιθάκη του.
      Είστε πρόβατα χωρίς ποιμένα. Ο Χριστός πέθανε πάνω στον σταυρό και ξέχασε να αναστηθεί. Ακόμα και τα εδάφια της Νεκρανάστασης είναι προϊόν πλαστογραφίας κάποιου Αγύρτη. Η θεότητα του είναι ένα κατασκεύασμα των ανώνυμων συγγραφέων των ευαγγελίων και λοιπών παραμυθολόγων με τα μυαλά στα κάγκελα. Υποσχέθηκε στους μαθητές του ότι θα έρθει στην Γενιά τους και απέτυχε να εκπληρώσει τις υποσχέσεις του.
      Και αφού απέτυχε, ανέλαβε δράση ένας άλλος Αγύρτης πλαστογράφος να βγάλει το φίδι από την τρύπα, λέγοντας ότι ο Χριστός ανέβαλε την δευτέρα του Παρουσία επειδή είναι μακρόθυμος. Όταν έδινε τις υποσχέσεις του δεν ήταν μακρόθυμος δηλαδή; Αλλά τέτοια χαζά πρόβατα ήταν οι χριστιανούληδες, γι` αυτό είχαν και τους ποιμένες που τους άξιζαν. Είχαν για ποιμένα τον κάθε Αγύρτη απατεώνα εκτός απ`τον Χριστό.

      «Τον οποίον (Χριστό) αν και δεν είδετε αγαπάτε, εις τον οποίον, αν και τώρα δεν βλέπητε αυτόν, ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΕΣ όμως αγαλλιάσθε με χαράν ανεκλάλητον και ένδοξον.» Α πετρου 1.8

      Αυτός λοιπόν ο Πέτρος, συνέδεσε την εσχατολογική προφητεία του Ιωήλ για το τέλος του κόσμου με τις μέρες του, και εξαπάτησε 3000 ανθρώπους που έντρομοι βαπτίστηκαν για να γλιτώσουν από την οργή του Θεού. (Πράξεις 2: 15-21) Που είναι λοιπόν Κύριοι το τέλος του Κόσμου; Ακόμα περιμένετε τον Χριστό να έρθει;

    • croif101 says:

     ΓΙΑΤΡΕ ΣΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ!!!
     ΓΕΝΝΟΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΡΕ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΚΟ!!
     ΓΕΝΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΠΟΡΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ!!!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΨΥΧΗ,ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑ,ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ!!
     ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ,ΕΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ?ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!!!
     ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΛΟΝ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΕ,ΕΛΑΒΕ ΣΩΜΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ!!
     ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΚΑΤΑΛΗΠΤΟΣ,ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΛΗΠΤΟΣ ΑΠ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΝΕΙΣΑΙ,ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΡΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΘΟΡΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
     ΕΙΣΑΙ ΕΝΟΧΟΣ,ΕΙΣΑΙ ΑΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ.
     ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΙΗΣΟΥΣ Ό ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ,ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΙΣΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟΝ.
     ΕΙΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ,ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ,ΑΠΟ ΕΝΑ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ,ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΓΙΟ!!!
     ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑΤΡΕ,ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,ΟΙ ΦΟΒΕΡΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ,ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ,ΠΑΡΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ!!!ΠΑΡΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ,ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΣΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.
     ΚΑΛΟ ΚΑΤΕΥΩΔΙΟ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ,Σ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ,ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ.

     • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

      Στην Καινή Διαθήκη η λέξη «γενεά» προσδιορίζει τους «συγχρόνους» κάποιου, ενώ η λέξη «γένος» χρησιμοποιείται ξεχωριστά και με αυτή τη μορφή. Είναι σαφές ότι ο Ιησούς με τη φράση “γενεά ταύτη” αναφερόταν στους συγχρόνους του. (Λουκάς 7:31 Μάρκος 8:38 Ματθαίος 23:36)

     • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

      Ο Χριστός χρησιμοποίησε τη λέξη γενιά, για να αναφερθεί στους ανθρώπους που απευθυνόταν εκείνη τη στιγμή. Δεν υπάρχει κανένας λόγος Γραφής που να λέει ότι ο Ιησούς χρησιμοποίησε την «γενιά» με κάποιο άλλο τρόπο στο Ματθαίο 24:34. Η προσπάθεια να γίνει αυτή η φράση του Χριστού εφαρμοστέα σε σε κάτι άλλο όπως το «Γένος» είναι εντελώς ασυμβίβαστη με τον τρόπο τον οποίο χρησιμοποίησε αυτόν τον λόγο στις διάφορες συνομιλίες του όπως καταγράφονται στην Καινή Διαθήκη.

      Στο 23ο κεφ του Ματθαίου βλέπουμε τον Ιησού να κρίνει τη γενιά των θρησκευτικών ηγετών που ασχολήθηκε εκείνη την εποχή. Μήπως ο Ιησούς ξαφνικά άλλαξε την έννοια της γενιάς λίγες ώρες αργότερα, όταν απάντησε στην ερώτηση των μαθητών του για το πότε θα καταστραφεί ο ναός και ποιο θα είναι το σημείο της επιστροφής του;

   • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

    Άσε τις ιατρική γνωμάτευση για μένα τον Γιατρό.
    Αν ο Γιαχβέ – Ιησούς σας ήθελε όλους καλά, τότε εμείς οι Γιατροί θα ήμασταν άνεργοι. Δοκιμάζει την πίστη σας, αφήνοντας τον Διάολο να σας αρρωσταίνει κάνοντας μας πλούσιους. Δεν θυμάσαι τον καημένο τον Ιώβ; Πάντως εγώ αν ήμουν κοντά του δεν θα του έλεγα να βλαστημήσει τον Θεό όπως οι φίλοι του, αλλά θα του έλεγα να προσεύχεται ακόμα πιο πολύ, και θα του πούλαγα κούτες τα μπεταντίν και τα οξυζενέ.

    • Αθανασιος says:

     Ακομα και στον αγιο αθεοφοβε θα πουλησεις χημεικα δηλητηρια να τα οικονομισεις και με τα λεφτα του εξαποδο να βρεις την ευτυχεια?..δηλ.αν ειναι φτωχος και δεν ειχε λεφτα θα τον αφηνες να υποφερει?…Ο Ιησους με το αιμμα του την σταυρικη του θυσια και την ανασταση μας χαρισε δωρεαν την αιωνια ζωη, και χαρα..σε αυτον μονο πιστευουμε οτι θα μας απαλλαξει απο την θλιψη και τον πονο αυτου τουπροσκαιρου κοσμου ζητωντας του να μας συγχωρεσει για τις αμαρτιες μας και τα ανθρωπινα λαθη και παθη..Ερχομενος λιαν συντομως!!!…φτιαχνωντας νεα γη και ουρανο και σωματα.για ολους τους δικαιους και συνσταυρωμενους ως λυτρωτης! και σωτηρας για ολους τους ανθρωπους που τον αγαπησαν και ζητησαν την βοηθεια του…για την σωτηρια μας…

     • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

      Ο χριστός υποσχέθηκε στους μαθητές του ότι η δευτέρα παρουσία θα λάμβανε χώρα στην διάρκεια της Γενιάς τους. (Ματθαίος 24:34)

      Ως προφήτης απέτυχε και φυσικά δεν γίνεται λόγος για την Θεότητα του. Αυτή είναι ένα κατασκεύασμα των ανώνυμων Αγυρτών συγγραφέων των ευαγγελίων και λοιπών παραμυθολόγων ηγετών του Ιερατείου. Χτίστηκε τεχνηέντως με κύριο χαρακτηριστικό το τέχνασμα της τεχνητής επαλήθευσης των προφητειών της ΠΔ. Παράδειγμα: Ωσηέ, 11: 1-2 Κατά Ματθαίον, 2: 15. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι προφητείες του ΔΕΝ εκπληρώθηκαν.

      Εσύ λοιπόν ο τσιμπλίκουλας που δεν γνωρίζεις ούτε τι λέει το βιβλίο της πίστης σου, ισχυρίζεσαι ότι ο Χριστός θα έρθει σύντομα για να θεραπεύσει τους πόνους σου. Άιντε καλά!

      Ο θεράπων Γιατρός σου είμαι εγώ και όχι ο Χριστός. Αν δεν με πιστεύεις, την επόμενη φορά που θα αρρωστήσεις πήγαινε στην εκκλησία, και αν χρειαστείς εγχείρηση θα στην κάνει ο Παπαφώτης της ενορίας σου. (πάνω απ` τα ρούχα.)

  • ΑΦΩΝΟΣ ΣΤΕΝΤΩΡ says:

   ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟ?.ΑΦΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ?ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΗΣΥΧΟΥΣ.

   • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

    Δεδομένου ότι δεν έχεις επιχειρήματα, σκέφτηκες να μου περάσεις κολάρο την ταμπέλα του Άθεου και να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια πλατσουρίζοντας στην άβυσσο του σκότους που σε έχει κυριεύσει. Κλασική περίπτωση! Όχι βλάβης (που έλεγε ο Τσάκωνας) αλλά φυσιολογική αντίδραση σε ερεθίσματα που προκαλούν δυσφορία. Η αλήθεια σε σφίγγει και πνίγεσαι.

   • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

    Είσαι άρρωστος και απαλύνεις τον πόνο σου ασκώντας Πίστη σε ψεύτικες ελπίδες. Όλοι εσείς Χρησιμοποιείτε ένα placebo φάρμακο για τον πόνο, το οποίο δίνετε και στα παιδιά σας, μην τυχόν πονέσουν κι αυτά στο μέλλον διαιωνίζοντας την απάτη με τα ψευτοφάρμακα που κατασκευάζονται στα υπόγεια των Ιερατείων. Ευτυχώς χάριν στις προσπάθειες των Γιατρών χωρίς σύνορα, οι Νέοι αφυπνίστηκαν, και δεν βάζουν πλέον στο στόμα τους αυτά τα ψευτοφάρμακα. Η Νέα γενιά πέρασε σε ένα άλλο επίπεδο συνείδησης, και όλοι εσείς που πουλάτε τα ψευτοφάρμακα του Ιερατείου, θα γραφτείτε στο ταμείο ανεργίας και η φαρμακοβιομηχανία του σκότους θα κλείσει.

 19. Γιώργος says:

  «Σας βεβαιώνω, ότι δεν θα παρέλθει η γενιά αυτή, ώσπου να γίνουν όλα αυτά (η Δευτέρα Παρουσία)» Ματθαίος 24:34 (Αναφέρεται στην καταστροφή 70 μ.Χ., όπου δεν υπήρξε στήσιμο βδελύγματος!
  Δύο ερωτήσεις για δύο διαφορετικά θέματα:
  1. Πότε θα γίνει η καταστροφή της Ιερουσαλήμ και
  2. Πότε το σημείο της σης παρουσίας, που απαιτούν διαφορετικά χρονικά διαστήματα με προϋπόθεση μετά την καταστροφή της Ιερουσαλήμ, το κτίσημο του Ναού και το στήσιμο
  του βδελύγματος. Δηλαδή σύμφωνα με τον Δανιήλ 2300 χρόνια για ανάκτηση της Ιερουσαλήμ (πόλεμος των 6 ημερών) + 51 έτη για το κτίσιμο και το τέλος με ακριβή χρονική αλληλουχία.
  Ο Λουκάς είναι περισσότερο κατατοπιστικός και ακριβολόγος

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Ο Χριστός υποσχέθηκε (στο τέλος του προφητικού του λόγου) ότι ΟΛΑ όσα προείπε θα γίνουν στην διάρκεια της Γενιάς τους. ΌΛΑ όχι τα μισά. Αυτό σημαίνει ότι ΌΛΑ όσα προφήτεψε θα λάμβαναν χώρα στην διάρκεια μίας Γενιάς. Της δικής τους Γενιάς.

   «Αληθώς σας λέγω, δεν θέλει παρέλθει η γενεά αύτη, εωσού γείνωσι πάντα ταύτα.»

   «πάντα ταύτα.» ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΧΙ ΤΑ ΜΙΣΑ.

   Οι χαζοερμηνείες της εκκλησίας σου απευθύνονται σε ψυχές χαμηλής δόνησης.

 20. Ορθοδοξος ελληνας says:

  Τοσο μαινος γιατρε για κατι ανυπαρκτο για σενα;;;;;;;;;;;;;φαντασου και να ανακαλυψεις καποτε την αληθεια για Τον Χριστο,το οτι ειναι ο Σωτηρας του κοσμου,σε κοβω να αυτοκτονεις απο τον εγωισμο σου,παρα να Τον προσκυνησεις.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Ο χριστός δεν είναι σωτήρας κανενός, αλλά ένας αποτυχημένος «προφήτης». Υποσχέθηκε ότι η δευτέρα παρουσία του θα λάμβανε χώρα στην Γενιά των μαθητών του. (Ματθαίος 24:34) Εσύ τι περιμένεις τώρα; Να έρθει να σε σώσει; Δεν είναι απλά ότι δεν έχετε διαβάσει την Αγία Γραφή, απλά γουστάρετε το παραμύθιασμα. Δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς τις αλκοολικές φαντασιώσεις του Ιερατείου.

 21. ΑΓΡΙΝΙΩΤΙΣΑ says:

  ΓΙΑΤΡΕ ……{ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ} ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΕΝΟΣ??? ΔΕ ΣΕ ΠΙΕΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ Η ΝΑ ΔΟΞΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ…..ΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΣ???? ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ……ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ……ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ…..Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ…..

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Δεν πολεμώ εσάς, αλλά το ψέμα. Ο καιρός γαρ εγγύς για ποιο πράγμα; Θα έρθει ο Χριστός και αφού με κρίνει θα με πετάξει στην κόλαση μαζί με τον διάολο και τον ψευδοπροφήτη; Ποιος, αυτός που υποσχέθηκε στους μαθητές του ότι η δευτέρα του Παρουσία θα λάμβανε χώρα στις μέρες του; Αυτός που υποσχέθηκε ότι κάποιοι από εκείνους που τον άκουγαν δεν θα πέθαιναν και θα τον έβλεπαν να έρχεται; Όσο τον είδαν αυτοί άλλο τόσο θα τον δείς κι εσύ.

   • Κοιμισμένος says:

    Μήνυμα προς τον «Γιατρό», γεια σου φίλε μου όποιος και να ΄σαι, που σίγουρα είσαι κατά πως φαίνεται και μορφωμένος και πολύ κατατοπισμένος και ανοιχτόμυαλος από την άλλη όμως απορώ ειλικρινά για το κουράγιο σου και την επιμονή σου να προσπαθείς να γεμίσεις το κεφάλι (χωρίς καμία απολύτως πρόθεση να προσβάλω κανέναν αλλά η αλήθεια πρέπει να λέγεται κατάμουτρα) κάποιον ορθοδόξων χριστιανών. Είναι αδύνατο σου λέω ότι και να κάνεις ότι και επιχειρήματα να καταθέσεις. Οι άνθρωποι είναι κολλημένοι στις ψευδαισθήσεις του και στις μυθοπλασίες της ορθοδοξίας, βέβαια το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με ΟΛΕΣ τις άλλες θρησκείες. Μιλά στους ορθόδοξους για θαυματουργές εικόνες για θαύματα των αγίων και πάνω απ’ όλα για θαύματα της Παναγίας και θα σε καταλάβουν. Μίλα τους για όλες αυτές οι ιστορίες της ορθοδοξίας για θαύματα και για θαυματουργές εικόνες που ανοιγοκλείνουν μάτια, δακρύζουν και ευωδιάζουν και ματώνουν και όσα άλλα κάνουν που κατά την ταπεινή μου άποψη ευτελίζουν την πνευματικότητα και θα σε καταλάβουν. Μίλα τους για ένα Θεό τιμωρό για ένα Θεό που θα σε στείλει στην κόλαση εάν δεν κάνεις αυτό που πρέπει και θα σε καταλάβουν.
    Αυτός ο κόσμος αυτό το Σύμπαν ή το Πολυσύμπαν καλύτερα, είναι εξαιρετικά περίπλοκο για τις δυνατότητες ενός ορθόδοξου μυαλού.
    Η ορθοδοξία είναι η πιο καθυστερημένη εκδοχή του χριστιανισμού και ο χριστιανισμός το μεγαλύτερο παραμύθι της ανθρώπινης ιστορίας. Είναι εξαιρετικά αμφίβολη η ύπαρξη του Χριστού και δεν αποδεικνύεται ιστορικά τώρα όσο για το αν είναι ιός του Θεού ένα έχω να πω ο Θεός-Δημιουργός δεν έχει ούτε γιους ούτε και θυγατέρες.
    Δεν είμαι άθεος είμαι άθρησκος, αν και βαφτισμένος ορθόδοξος χριστιανός δεν ακολουθώ/πιστεύω σε κανένα θρησκευτικό δόγμα. Δεν βλέπω το Θεό-Δημιουργό με τον ίδιο απλοϊκό τρόπο που τον βλέπουν οι ορθόδοξοι.
    Σίγουρα όλες οι θρησκείες έχουν αποτύχει παντελώς στην αποστολή τους και δεν έχουν ενώσει την ανθρωπότητα. Έχουν προκαλέσει τεράστια δεινά και είναι μια από τις κύριες αιτίες όλων των συγκρούσεων επάνω στον πλανήτη μας.
    Πιστεύουμε σε αυτό που μας μαθαίνουν και μας επιβάλουν από μικρά παιδιά με παντοίους τρόπους και με πλύση εγκεφάλου να πιστεύουμε! Οι θρησκευτικές πεποιθήσεις των ανθρώπων είναι ανάλογες με το γεωγραφικό μήκος και πλάτος γεννήσεως του καθενός. Αυτός που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα το πιθανότερο είναι να βαπτιστεί χριστιανός ορθόδοξος και κάποιος που γεννήθηκε στην Ιαπωνία θα πιστεύει στον ιαπωνικό βουδισμό ή κάποιος γεννημένος στις Ινδίες θα είναι ινδουιστής κ.ο.κ.
    Όλες οι θρησκείες είναι μυθοπλασίες δημιουργημένες από τους ανθρώπους, ο Θεός-Δημιουργός δεν έχει καμία σχέση με καμία θρησκεία!

 22. ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΩΣ... says:

  ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΧΑΑΡΠ
  ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ
  ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΘΕΟ
  ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΟΛΟΣΠΟΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ

  • croif101 says:

   ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΔΕΛΦΕ!!!ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ,Ο ΑΔΑΜ ΚΑΙ Η ΕΥΑ,ΦΤΑΙΧΤΕΣ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΦΤΑΙΧΤΕΣ!!!
   ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ,ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ,Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ Ο ΣΑΡΚΩΜΕΝΟΣ ΘΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ,ΤΑ ΕΣΒΗΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟΝ,ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ(ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠ ΟΛΟΥΣ),ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΘΕΟΙ,ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ.
   ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ,ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ,ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ,ΑΝΤΙ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΩΣΥΝΗ.
   ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΑΙΜΕ ΚΑΙ ΟΔΥΡΟΑΜΣΤΕ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ,ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΟΙ,ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ!!!
   ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.

 23. Η ημέρα της κρίσης says:

  Ἀπὸ δὲ τῆς συκῆς μάθετε τὴν παραβολήν. ὅταν ἤδη ὁ κλάδος αὐτῆς γένηται ἁπαλὸς καὶ τὰ φύλλα ἐκφύῃ, γινώσκετε ὅτι ἐγγὺς τὸ θέρος·
  οὕτω καὶ ὑμεῖς ὅταν ἴδητε ταῦτα πάντα, γινώσκετε ὅτι ἐγγύς ἐστιν ἐπὶ θύραις.
  ἀμὴν λέγω ὑμῖν, οὐ μὴ παρέλθῃ ἡ γενεὰ αὕτη ἕως ἂν πάντα ταῦτα γένηται.

  Τι εννοεί με αυτό ο Χριστός τυφλέ; Όταν λέει η συκιά θα ξαναβγάλει φύλα εκφύη; Η συκιά είναι το Ισραήλ, όταν ο Χριστός καταράστηκε την συκιά που δεν είχε καρπούς αυτή αμέσως ξεράθηκε, η συκιά συμβολίζει το Ισραήλ που επίσης το καταράστηκε λέγοντας ότι δεν θα μείνει λίθος επί λίθων, και εδώ είναι η ουσία, όταν λέει, όταν δείτε την συκιά να βγάζει φύλα εννοεί,ΟΤΑΝ το Ισραήλ θα ξαναγίνει κράτος, τότε δεν θα παρέλθη αυτή η γενεά που θα γίνουν όλα και η δευτέρα παρουσία μου, και τώρα τι βλέπουμε; το Ισραήλ έγινε ξανά κράτος το 1948, οπότε 1948 + 70 χρόνια που λογαριάζετε η μια γενεά, έχουμε, 1948+70= 2018 άρα γιατρέ διαβάζεις γραφή χωρίς να καταλαβαίνεις τι εννοεί το κάθε χωρίο γι αυτό αρκέσου στα γιατρικά σου που αμφιβάλω αν είσαι και γιατρός, γιατί εγώ ξέρω γιατρούς πιστούς που έκαναν και κάνουν θαύματα με την βοήθεια του Θεού, και πρόσεξε το αντίχριστος δεν στο λέω εγώ αλλά ο ευαγγελιστής Ιωάννης,
  2.18 Παιδία, ἐσχάτη ὥρα ἐστί, καὶ καθὼς ἠκούσατε ὅτι ὁ ἀντίχριστος ἔρχεται, καὶ νῦν ἀντίχριστοι πολλοὶ γεγόνασιν· ὅθεν γινώσκομεν ὅτι ἐσχάτη ὥρα ἐστίν 2.19 ἐξ ἡμῶν ἐξῆλθον, ἀλλ᾿ οὐκ ἦσαν ἐξ ἡμῶν· εἰ γὰρ ἦσαν ἐξ ἡμῶν, μεμενήκεισαν ἂν μεθ᾿ ἡμῶν· ἀλλ᾿ ἵνα φανερωθῶσιν ὅτι οὐκ εἰσὶ πάντες ἐξ ἡμῶν. 2.20 καὶ ὑμεῖς χρῖσμα ἔχετε ἀπὸ τοῦ ἁγίου, καὶ οἴδατε πάντα. 2.21 οὐκ ἔγραψα ὑμῖν ὅτι οὐκ οἴδατε τὴν ἀλήθειαν, ἀλλ᾿ ὅτι οἴδατε αὐτήν, καὶ ὅτι πᾶν ψεῦδος ἐκ τῆς ἀληθείας οὐκ ἔστι. 2.22 τίς ἐστιν ὁ ψεύστης εἰ μὴ ὁ ἀρνούμενος ὅτι ᾿Ιησοῦς οὐκ ἔστιν ὁ Χριστός; οὗτός ἐστιν ὁ ἀντίχριστος, ὁ ἀρνούμενος τὸν πατέρα καὶ τὸν υἱόν. 2.23 πᾶς ὁ ἀρνούμενος τὸν υἱὸν οὐδὲ τὸν πατέρα ἔχει.
  ΙΩΑΝΝΟΥ Α’ .2.18

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Οι ερμηνείες της εκκλησίας στοχεύουν σε ψυχές κατώτερης δόνησης.

   Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι όταν διαβάζουμε τον προφητικό του λόγο, διαβάζουμε ένα αρχείο του Ιησού που απευθύνεται στους μαθητές του. Όταν ο Χριστός τους λέει «βλέπετε όλα αυτά τα πράγματα: » (Ματθαίος 24:2) Αυτός λέει ότι αυτοί θα δουν όλα αυτά τα πράγματα, όχι άλλοι που ζουν χιλιάδες χρόνια στο μέλλον.

   Ματθαίος 24:32 «Από δε της συκής ΜΑΘΕΤΕ την παραβολήν …» Ποιοι θα Μάθουν; Για πάμε παρακάτω. «Όταν ο κλάδος αυτής γείνη ήδη απαλός και εκβλαστάνη τα φύλλα, ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ότι πλησιάζει το θέρος» Ποιοι θα γνωρίσουν ότι πλησιάζει το Θέρος; Μήπως οι ορθόλοξοι με τα μυαλά στα κάγκελα 2000 χρόνια μετά; Εδώ οι απατεώνες θρησκευτικοί σας ηγέτες, ερμηνεύουν κατά τις δικές τους επιθυμίες την φράση του Χριστού, ξεφεύγοντας από το χρονικό πλαίσιο το οποίο εξετάζεται εδώ.

   Παρακάτω: «ούτω και ΣΕΙΣ, όταν ΙΔΗΤΕ πάντα ταύτα, ΕΞΕΥΡΕΤΕ ότι πλησίον είναι επί τας θύρας.» Όταν ο Χριστός είπε «εσείς» ποιους εννοούσε; Εσάς μετά από 2000 χρόνια; Όταν είπε θα «δείτε»; Και τι εννοούσε με την φράση του αυτή: «όταν δείτε όλα αυτά»; Ποια είναι τα ΟΛΑ ΑΥΤΑ που θα έβλεπαν αυτοί;

   Παρακάτω: «Αληθώς σας λέγω» Σε ποιους έδωσε ο Χριστός την υπόσχεση του;
   «δεν θέλει παρέλθει η γενεά αύτη, εωσού γείνωσι πάντα ταύτα»
   Στο προηγούμενο εδάφιο ο Χριστός τους διαβεβαίωσε ότι θα δουν «πάντα ταύτα».
   Εδώ ο Χριστός τους λέει ότι δεν θα παρέλθει η γενιά τους και θα γίνουν «πάντα ταύτα». Αυτή η υπόσχεση δόθηκε στο τέλος του προφητικού του λόγου, λέγοντας τους ότι ΟΛΑ όσα προφήτευσε (όχι τα μισά) θα λάβουν χώρα στην Γενιά τους και θα τα ΔΟΥΝ αυτοί (όχι κάποιοι άλλοι μετά από 2000 χρόνια) να εκπληρώνονται.
   Αυτοί θα έβλεπαν ΟΛΑ τα σημεία της προφητείας να εκπληρώνονται ένα ένα στην διάρκεια της Γενιάς τους. Θα έπρεπε να ΔΟΥΝ το βδέλυγμα της ερημώσεως αλλά και την δευτέρα παρουσία.

   Πέραν αυτού, όπου ο Χριστός χρησιμοποίησε την φράση «γενεά αύτη» εννοούσε πάντα τους συγχρόνους του. Παραδείγματα: (Λουκάς 7:31 Μάρκος 8:38 Ματθαίος 23:36)

   Πάμε να δούμε τώρα ένα άλλο σημείο.
   Σύμφωνα με τα όσα είναι γραμμένα στις Πράξεις 2: 15-21 την ημέρα της Πεντηκοστής, ο Απ Πέτρος έπεισε 3000 ανθρώπους (που τρομοκρατήθηκαν) να βαπτιστούν, διότι εκπληρώθηκε η εσχατολογική προφητεία του Ιωήλ.

   Όλα τα σημεία που καταγράφει η προφητεία του Ιωήλ εκπληρώνονται στον ίδιο χρόνο. Όχι τα μισά τότε, και τα άλλα μισά μετά από χιλιάδες χρόνια. Γράφει: « … Θέλω εκχέει από του Πνεύματός μου επί πάσαν σάρκα, ΚΑΙ ( «ΚΑΙ» Σύνδεσμος που χρησιμοποιείται για να συνδέσει προτάσεις ή λέξεις της ίδιας πρότασης μεταξύ τους.) θέλουσι προφητεύσει οι υιοί σας και αι θυγατέρες σας … ΚΑΙ και θέλω δείξει τέρατα εν τω ουρανώ άνω και σημεία επί της γης κάτω ο ήλιος θέλει μεταστραφή εις σκότος ΚΑΙ η σελήνη εις αίμα. »

   Η έγχυση του πνεύματος (στην προφητεία του Ιωήλ) με τα σημεία στον ουρανό βρίσκονται στο ίδιο χρονικό πλαίσιο. Τα σημεία αυτά στην προφητεία του Χριστού Ματθαίος 24:29-30 βρίσκονται στο ίδιο χρονικό πλαίσιο με την δευτέρα παρουσία.
   «… ο ήλιος θέλει σκοτισθή ΚΑΙ η σελήνη δεν θέλει δώσει το φέγγος αυτής, ΚΑΙ οι αστέρες θέλουσι πέσει από του ουρανού ΚΑΙ ΤΟΤΕ θέλει φανή το σημείον του Υιού του ανθρώπου εν τω ουρανώ…»

   Αναφερόμενος στον Ιωήλ, ο Πέτρος χρησιμοποιεί την ίδια αποκαλυπτική γλώσσα που χρησιμοποίησε ο Χριστός στην προφητεία του (Ματθαίος 24:29-30)
   Ο Ιησούς, όπως και ο Πέτρος, ταύτισε αυτά τα γεγονότα με τη γενεά στην οποία απευθυνόταν στην εποχή του. «Αληθώς σας λέγω, δεν θέλει παρέλθει η γενεά αύτη, εωσού γείνωσι πάντα ταύτα.» (Κατά Ματθαίον 24:34)

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Γράφεις ότι η συκιά συμβολίζει τον Ισραήλ, και όταν αυτή αρχίζει να βγάζει φύλλα, εννοεί όταν το Ισραήλ θα ξαναγίνει κράτος.

   Αυτό είναι μια αντιγραφική άποψη.
   Η Αγία Γραφή δεν προφητεύει την ίδρυση του σύγχρονου κράτους του Ισραήλ, αλλά έκανε σαφή αναφορά στην ίδρυση του έθνους του «πνευματικού Ισραήλ»!
   Από το 33 μ.χ το σαρκικό έθνος Ισραήλ έπαψε να αποκαλείτε εκλεκτός λαός του Θεού αφού απέρριψε τον Μεσσία. Έτσι λοιπόν ο Θεός απέκτησε έναν άλλον Λαό για ιδιοκτησία του.

   Ο Απ Πέτρος απευθυνόμενος σε Ιουδαίους και εθνικούς είπε τα εξής: «Σεις όμως είσθε γένος εκλεκτόν, βασίλειον ιεράτευμα, έθνος άγιον, λαός τον οποίον απέκτησεν ο Θεός, διά να εξαγγείλητε τας αρετάς εκείνου, όστις σας εκάλεσεν εκ του σκότους εις το θαυμαστόν αυτού φώς.»
   (Α Πέτρου 2:8-10)

   Συνεπώς ο Θεός δεν αποβλέπει στο αν ο σύγχρονος σαρκικός Ισραήλ καρποφορήσει σαν την συκιά όπως λες. Από το 33 και μετά, όλοι, είτε Ιουδαίοι είτε εθνικοί, είναι ένα σώμα, ένας Λαός. Ο Λαός του Θεού, που θα καρποφορήσει «εις παν έργον αγαθόν».

   Μήπως το σύγχρονο κράτος του Ισραήλ εξακολουθεί να είναι το εκλεκτό έθνος του Θεού; Το χρησιμοποιεί για να εκπληρώσει τις βιβλικές προφητείες;

   Παραθέτω: Επίσημη Εφημερίδα : Αριθμός 1; Τελ Αβίβ, 14.5.1948 Σελίδα 1.
   Η Διακήρυξη για την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ.
   «Βάζοντας την εμπιστοσύνη μας στον Παντοδύναμο, επιθέτουμε τις υπογραφές μας σε αυτή τη διακήρυξη…»

   Ερώτηση: Μήπως οι Ισραηλινοί το έτος 1948 αναγνώρισαν τον Χριστό ως υπεύθυνο για την ίδρυση του κράτους τους; Ποιον παντοδύναμο Θεό εμπιστεύτηκαν;

   Είναι αδιανόητο να υποστηρίζει κάποιος ότι το έτος 1948 καρποφόρησε ο Ισραήλ (όπως η συκιά στην παραβολή) και εκπληρώθηκε η προφητεία του Χριστού για την Γενιά.

   Τα εν λόγω επιχειρήματα στερούνται γραφικής βάσης και λογικής.

 24. Η ημέρα της κρίσης says:

  Συμπέρασμα γιατρέ 1948+70=2018 ο Χριστός είναι εδώ, όχι έρχεται, αλλά είναι εδώ τώρα, οι μέρες είναι μετρημένες και ο αντίχριστος περιοδεύει αυτό τον καιρο και σε λίγο θα εμφανιστή, έχει εμφανιστή ήδη αλλά λίγοι τον γνωρίζουν, όποιος πρόλαβε πρόλαβε, μετάνοια όσο προλαβαίνουμε ακόμα.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Συμπέρασμα: Άρες Μάρες Κουκουνάρες.
   Και σε Γερμανιστί: Άρεν Μάρεν Κουκουνάρεν.
   Είσαι άνθρωπος χωρίς κριτική σκέψη, και έρμαιο του Κάθε Αγύρτη απατεώνα.
   Το μόνο που διαθέτεις είναι μπόλικη Πίστη στις αλκοολικές φαντασιώσεις του σκοταδιστικού Ιερατείου.

   • croif101 says:

    ΓΙΑΤΡΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ,ΚΕΦ,ΟΓΔΟΟΝ(8), ΚΑΙ ΣΤΟΙΧ.28-34 ΕΔΩ Τ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ,ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ,ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΘΕΟΝ,ΚΑΙ ΥΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΧΟΙΡΟΥΣ!!!
    ΕΣΥ ΡΕ ΓΙΑΤΡΕ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΣΑΙ,ΟΤΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ Τ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΟΤΗΤΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΧΕΣΑΙ,ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ,ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ!!!ΕΣΥ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΝΑ ΛΕΣ,ΚΑΙ Ν ΑΡΑΔΙΑΖΕΙΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΟΥ?
    ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΣΑΙ,ΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΟΥ,ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΤΟΥ.
    ΕΚΕΙ ΣΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ,ΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΟΥ.

    • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

     Αυτοί που κατέγραψαν όλα αυτά τα οποία εσύ πιστεύεις, ήταν ανώνυμοι απατεώνες συγγραφείς, μεταξύ αυτών και πολλοί πλαστογράφοι. Αποδεδειγμένα!

     Η Θεότητα του Χριστού χτίστηκε τεχνηέντως με κύριο χαρακτηριστικό το τέχνασμα της τεχνητής επαλήθευσης των προφητειών της Π.Δ.
     Η τακτική της κατασκευής των προφητειών είναι απλή:
     Παράδειγμα : «Εξ Αιγύπτου εκάλεσα τον υιόν μου» Γράφει λοιπόν η Βίβλος (μιλάει ο Θεός): «Από πολύ νωρίς απερρίφθη ο Ισραήλ, αλλά είναι νήπιος και εγώ τον αγάπησα κι από την Αίγυπτο μετεκάλεσα τα τέκνα αυτού . Όσο όμως εγώ τους καλούσα τόσο αυτοί με απέφευγαν και στους Βααλείμ εθυσίαζαν…» (Ωσηέ, 11: 1-2).

     Κι ο πιο ηλίθιος (πλην πιστού χριστιανού) καταλαβαίνει πολύ εύκολα τι γράφεται εδώ. Ο Ματθαίος* όμως, όταν επέστρεψε το ζεύγος με τον μικρό Ιησού από την Αίγυπτο, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ «προφητεία». Έγραψε λοιπόν για την επιστροφή του ζεύγους: «…ίνα πληρωθή το ρηθέν υπό του Κυρίου διά του προφήτου λέγοντος “εξ Αιγύπτου εκάλεσα τον υιόν μου”…» (Κατά Ματθαίον, 2: 15). Ετσι, δεν κατέγραψε το υποτιθέμενο γεγονός, αλλά δημιούργησε το ίδιο το γεγονός ΓΙΑ ΝΑ («ίνα») εκπληρωθεί η προφητεία.

     * Τα ευαγγέλια είναι ανώνυμα συγγράμματα.

    • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

     «Διεμερίσθησαν τα ιμάτιά μου εις εαυτούς και επί τον ιματισμόν μου έβαλον κλήρον.» Μτ 27,35 Ψαλμοι 22,18.

     Η ζωή του Δαβίδ ήταν συνέχεια σε κίνδυνο. Ο Σαούλ μετά τη νίκη του Δαβίδ επί του Γολιάθ, τον ζήλεψε και τον φθόνησε σφόδρα. Ακόμα και η Μελχόλ (η γυναίκα του) ένιωσε βαθιά περιφρόνηση γι’ αυτόν και τον ειρωνεύτηκε κατά τη μεταφορά της Κιβωτού της Διαθήκης.

     Ο συγγραφέας του Ψαλμού αυτού ο Δαβίδ, μιλάει για τον εαυτό του και τις υποθέσεις του και για κανέναν άλλο. Δεν προφητεύει, αλλά παραπονιέται για τις δυσκολίες που έχει. Παρουσιάζει τον εαυτό του περιτριγυρισμένο και διωκόμενο από κάθε είδους εχθρούς και για να δείξει πόσο αδίστακτοι είναι οι διώκτες του λέει “διεμερίσαντο τὰ ἱμάτιά μου ἑαυτοῖς καὶ ἐπὶ τὸν ἱματισμόν μου ἔβαλον κλῆρον.”

     Παραθέτω απο το αρχαίο σε μετάφραση Κολιτσάρα. Ψαλμοι 21.23 (βαμβας 22.22) «Εάν, ΚΥΡΙΕ, με σώσης, (λέει ο Δαβίδ) και πιστεύω απολύτως ότι θα με σώσης, θα διηγούμαι τα μεγαλεία σου στους ΑΔΕΡΦΟΥΣ μου τους ΙΣΡΑΗΛΙΤΑΣ. 30 Η ψυχή μου, ολόκληρος η ύπαρξίς μου ζη και υπάρχει δια τον ΚΥΡΙΟΝ, δια να τον υπηρετή και να τον δοξάζη. 31 Και οι απόγονοι μου θα τον υπηρετήσουν με πίστιν.»

     Βλέπετε εδώ προ-τύπωση του Ιησού;
     Μτ 27:35 «διά να πληρωθή το ρηθέν υπό του προφήτου» ; Οχι δα!

     Το κείμενο μιλάει από μόνο του. Όποτε ένα λεγόμενο “γεγονός” αποδεικνύεται ότι είναι ψέμα, τότε όλο το δόγμα που στηρίζεται πάνω του είναι αναληθές. “Αγία Γραφή” ο σάπιος κορμός του μύθου και του ψεύδους.

    • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

     Από το πλαίσιο των καταγραφών επιβεβαιώνεται περίτρανα ότι οι ανώνυμοι συγγραφείς των ευαγγελίων ήταν Αγύρτες με το (Α) κεφαλαίο. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι προφητείες του Χριστού δεν εκπληρώθηκαν.

     Σύμφωνα με τον ερευνητή της Καινής Διαθήκης EP Sanders , οι αφηγηματικές γνώσεις του Ματθαίου και του Λουκά είναι οι πιο ξεκάθαρες περιπτώσεις θρύλων στα Συνοπτικά Ευαγγέλια. (Sanders, E. P. (1993), The Historical Figure of Jesus, pp. 85–88.)

 25. Γιώργος Κ. says:

  Βρίσκομαι σε δίλημμα μεταξύ δύο ρημάτων….τρολλάρεις ή τρομπάρεις ..
  Γιατρέ…διάλεξε ένα σε παρακαλώ αντ’ εμού και σταμάτα ανούσια να επαναλαμβάνεσαι..
  Κουράζεις τζάμπα και δίνεις έξτρα νόημα στην Αγγλική ρήση του Get a life !!
  Με όλο το σεβασμό αλλά και τη δίκαιη αγανάκτηση για την τόση φορτική και επανάληψη των ιδίων πλέον..

 26. chris says:

  Δεν με ενόχλησε κανένα από τα παραπάνω σχόλια. Ειλικρινά. Όμως θα σας πω μόνο ένα. Όλα και όλοι υπάρχουν. Γιατρέ πραγματικα δεν πειράζει και δεν σε κακολογώ διότι απλά έχεις άγνοια. Εγω όμως που δεν με ξέρεις και δεν σε ξέρω σου λέω ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. θα δεις…

  • croif101 says:

   ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΑΔΕΛΦΕ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ,ΟΤΙ ΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ,ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ,ΣΤΗΝ ΖΩΗ,ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ.
   ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΑΤΑΙΑ Ν ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΑΠ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΙΚΟΝ,ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ!!!
   ΠΟΙΟΣ ΣΚΙΖΕΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ,ΩΣΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ ΩΣ ΘΕΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟΝ,ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ?ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟΝ,ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΠΡΙΤΗ,ΥΠΟΚΡΙΤΗ,ΑΛΛΑΖΟΝΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ,ΚΑΛΗ ΩΡΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ!!!
   ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΑΝΘΙΣΤΑΤΑΙ,ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ,ΤΟΤΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ,ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ,ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ,ΑΠ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!!!
   ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ.
   ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΣΙΑ!!!ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΤΟΥ.
   ΔΛΔ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ!!!ΑΥΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΕΞΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ,ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΜΑΧΕΤΑΙ,ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΕΙ Ν ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΘΕΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ,ΠΕΙΘΟΝΤΑΣ ΜΑΣ,ΟΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ!!!
   ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ,ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΕΟΜΑΧΟΣ,ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ,ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΡΙΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟΝ.
   ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΠΑΣΑΙ ΝΑΙ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΑΔΕΛΦΕ!!!
   ΓΙΑΤΙ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ.ΤΟΝ ΑΔΙΟΡΘΩΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙΣ.
   Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ.ΦΥΓΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΜΠΡΟΣ ΜΟΥ!!!
   ΕΚΕΙΝΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥΣ,ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ Η ΗΡΑ ΑΠ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ.

   • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

    Αν μπορούσε το Ιερατείο να αφαιρέσει από την ‘Αγία’ Γραφή τις προφητείες του Χριστού θα το είχε κάνει. Αλλά θα μου πεις, αν αφαιρέσει τις πλαστογραφίες και τους μύθους δεν θα μείνει τίποτα αξιόλογο μέσα σε αυτήν. Τα αξιόλογα για σας είναι οι μύθοι και οι πλαστογραφίες των Αγυρτών ανώνυμων συγγραφέων των ευαγγελίων και λοιπών παραμυθολόγων με τα μυαλά στα κάγκελα. Μέσα από την Αγία σας Γραφή απέδειξα ότι οι προφητείες του Χριστού απέτυχαν. Αυτό δεν σας τιμά καθόλου όταν μάλιστα δεν καταφέρατε να αποδείξετε το αντίθετο. Εσύ croif μέσα σε όλα έχεις και πλήρη άγνοια, αφού υποστηρίζεις ότι ο Γιαχβέ είναι ο διάβολος. Τον αποκαλείς κοπρόσκυλο ενώ η ορθόδοξη εκκλησία διακηρύσσει ότι είναι ο ίδιος ο Χριστός.
    Επιπλέον δεν ξέρεις να γράφεις. Χριστός όχι Χρ(Ε)ιστός.

    • croif101 says:

     ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΡΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ,ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΥΙΟΝ ΘΕΟΥ,ΕΣΥ ΟΝΟΜΑΖΕ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ,ΨΕΥΤΗ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ!!!
     ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΟΝΟΝ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ!!!ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ,ΘΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!
     ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙΣ?ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙΣ ΕΝ ΑΛΗΘΕΙΑ???
     ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΕ,ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ!!!ΘΑ ΕΚΟΒΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ ΠΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙΣ!!!
     ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ,ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ?ΟΜΩΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΟΥ,ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ,ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ,ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΕΣΜΙΟΣ,ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ?ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΖΥΓΙΑ ΤΟΥΣ,ΒΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΘΕΟΝ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ!!!
     ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΣΠΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΜΑΣΣΩΝΙΑ,ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟΝ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ?ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ!!!
     ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ,ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ,ΤΟΤΕ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠ ΑΥΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΑΡΞΗ!!!
     ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ,ΑΝ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕΙ,ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ.
     ΚΑΙ Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΥΤΗ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΑ!!!

     • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

      Και που το ξέρεις εσύ ότι οι δαίμονες τον αποκαλούν Υιό του Θεού;
      Έχεις πάρε δώσε μαζί τους;

     • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

      Και που το ξέρεις εσύ ότι οι δαίμονες τον αποκαλούν Υιό του Θεού;
      Έχεις πάρε δώσε μαζί τους;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *