Έρχεται το χάος και αυτή την φορά θα είναι ολοκληρωτικό… είσαι προετοιμασμένος;

Του Γιώργου Παπαγεωργίου 

 Είναι πολλές φορές που δεν μπορείς να μιλήσεις η να πεις τα πράγματα με το πραγματικό τους όνομα για πολλούς και διάφορους λόγους. Αυτό που θέλω να σας περιγράψω όμως τώρα θα το περιγράψω όσο μπορώ πιο ‘ήρεμα» και χωρίς να μπορώ να πω περισσότερα αφού έτσι και αλλιώς όλοι θα διαβάσετε τον τίτλο, λίγοι θα μπείτε στον κόπο να διαβάσετε το κείμενο αλλά και απ όσους θα μπείτε στον κόπο να το διαβάσετε λίγοι θα είναι εκείνοι που θα καταλάβουν τι κρύβει πέρα από τα βασικά… 

 Για να αρχίσουμε από τα βασικά. Αν έχετε…
οποιαδήποτε μετρητά σε λογαριασμό τραπέζης, πάτε και να το πάρετε τώρα ΑΜΕΣΩΣ !!!! Ακόμα και με τα Capital control μπορείτε να τα σηκώσετε λίγα λίγα δεν μας έχει μείνει πολύ καιρός. Στην συνέχεια αγοράστε τρόφιμα για τουλάχιστον έξη μήνες! Η συντριβή της παγκόσμιας αγοράς είναι κυριολεκτικά προ των πυλών!     
 Η ενεργειακή ανωμαλία που έχει προκληθεί στον πλανήτη μας έχει φτάσει πια στο όριο της μη αναστρέψιμης μεταβολής! Αυτό που θα σας πω είμαι σίγουρος ότι πολλοί λίγοι θα το καταλάβουν αλλά οφείλω να το πω! Τα «αθώα» τατουάζ που φέρει μεγάλο μέρος του πληθυσμού πια είναι ο μοχλός εκκίνησης της ενεργειακής ανωμαλίας και της επικείμενης καταστροφής! Για όσους θέλουν να το ψάξουν λίγο περισσότερο μπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες  ΕΔΩ.  

 Η επόμενη ενέργεια που έχει αποσυντονίσει εντελώς τα ενεργειακά παιδεία, είναι η μετακίνηση μαζών από λαθρομετανάστες, στο όνομα του πολέμου που οι ίδιοι δημιουργούν! Στο χωρίο μου το λένε Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει….  Ειδικά να ξέρετε, ότι θα επιταχυνθούν οι εξελίξεις αν στον ευλογημένο αυτό τόπο στην Κρήτη, πατήσουν το πόδι τους οι «Μολυσμένοι» λαθρομετανάστες! Θυμηθείτε με…  

 Στην Αμερική δίνω πιθανότητες το πολύ 20% να γίνουν εκλογές! Δεν έχετε καταλάβει ακόμα γιατί; Όλα ήταν στημένα και το «έργο» δεν τους βγαίνει όσο και αν μπορούν να αλλιώσουν το αποτέλεσμα μέσα στους υπολογιστές, όπως έχουν κάνει και σε αρκετές εκλογικές αναμετρήσεις στην χώρα μας. Το σενάριο τώρα θέλει, κοινωνικές αναταραχές, λόγο φυλετικών προβλημάτων οι οποίες θα πυροδοτηθούν, από δολοφονίες νέγρων από αστυνομικούς και της επικείμενης οικονομικής κατάρρευσης των ΗΠΑ. Εν μέσο τέτοιων προβλημάτων και έντασης με την Κίνα, η εκλογές θα αναβληθούν για εύλογο χρονικό διάστημα και ο Μπάρακ Ομπάμα θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντα του για όσο χρειαστεί να φέρει εις πέρας το «θεάρεστο» έργο του.

 
 Νομίζετε πως όλα αυτά θα γίνουν και θα χάσει η ελίτ… γελάστε για ακόμα μια φορά! Όλα είναι σκηνοθετημένα και δουλεύουν σαν καλοκουρδισμένο ρολόι! Μια οικονομική κατάρρευση χρειάζεται και βοηθάει τον καπιταλισμό για να επιβάλει τον ψηφιακό χρήμα! Τον πλήρη έλεγχο του εμπορείου και του πλούτου, όπως τον ορίζει το σύστημα! Γατί ο πλούτος θα αποδειχθεί στις μέρες μας κρύβετε αλλού και με εντελώς διαφορετική έννοια… (Λίγο ακόμα υπομονή και θα δείτε)   
 Όπως έχει πει και ο Ησίοδος 700χρ ΠΧ «Όλα τα έχουν προβλέψει εκτός από την οργή του Θεού»

    
 Τα γεγονότα θα είναι καταιγιστικά και πολύπλευρα. Οικονομικής φύσεως, θα υπάρχουν ένοπλες συγκρούσεις, με χρήση πυρηνικών, γεωλογικά φαινόμενα με σεισμούς πρωτόγνωρους για τον σύγχρονο άνθρωπο, καιρικά φαινόμενα απίστευτης έντασης και διάρκειας. Η αρχαία ελληνική λέξη χάος, θα φαντάζει παιδικό λούνα παρκ μπροστά σε αυτά που θα λαμβάνουν χώρα καθημερινά και θα μαθαίνουμε απ άκρη σ’ άκρη του πλανήτη καθημερινά!   
 Μέχρι που κάποια στιγμή θα συμβεί το αναπάντεχο ….          
nyxtobaths

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ :


Πνευματικοί Θεραπευτές

Aναπόσπαστο κομμάτι κάθε τόπου και πολιτισμού από την αρχαιότητα, οι πνευματικές θεραπείες εξάπτουν την περιέργεια, προκαλούν τη λογική, έλκουν το ενδιαφέρον χιλιάδων ανθρώπων, όταν η κλασική ιατρική «σηκώνει γι’ αυτούς τα χέρια ψηλά». Το βιωματικό οδοιπορικό του Γιάννη Σακατζή στον «κόσμο του Θαυμαστού» ξεκίνησε όχι από απλή περιέργεια ή επιστημονικό ενδιαφέρον, αλλά από προσωπική ανάγκη. Η αναζήτηση πνευματικών/ενεργειακών θεραπευτών ανά τον τον κόσμο τον ταξίδεψε μέχρι τον Ζοάο, την Κοιλάδα της Αυγής, τον Τζόσουα, τον Πάολο Νέτο, τον Χρήστο Δροσινάκη…

Από την εφηβική ηλικία ήδη, είχα την τάση να διαβάζω βιβλία με μεταφυσικό περιεχόμενο… Για πολλά χρόνια, οι πληροφορίες που συγκέντρωνα γίνονταν η αφορμή για μεγάλες συζητήσεις, με τις οποίες περνούσα τον ελεύθερο χρόνο μου. Ώσπου ένα δυσάρεστο γεγονός χτύπησε την πόρτα μου. …Όταν τα περιθώρια της κλασικής ιατρικής εξαντλούνται για τους δικούς σου ανθρώπους, αισθάνεσαι μετέωρος κι απελπιστικά μόνος. Τότε, αρχίζεις να ψάχνεις σανίδα σωτηρίας. Επιστρατεύεις όλες τις δυνάμεις και τις γνώσεις σου και τις ξεδιπλώνεις. Παίρνεις το ρίσκο ν’ αποφασίσεις για τους άλλους και βάζοντας το κεφάλι κάτω, λες με βουρκωμένα μάτια: «Φύγαμε». Έτσι ακριβώς έγινε και το ταξίδι ξεκίνησε…

ΤΙΜΗ 18,00€ + 1.80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

11 thoughts on “Έρχεται το χάος και αυτή την φορά θα είναι ολοκληρωτικό… είσαι προετοιμασμένος;

 1. ΓΙΑΝΝΗΣ says:

  Δεν θα γίνει τίποτα χορτάσαμε τρομολαγνεια,δεν θα γίνει τίποτα γιατί κάνεις δεν έχει τα κότσια, όλοι μας είμαστε εγκλωβισμένοι στον μικρόκοσμο μας. Στην Ελλάδα οι ήρωες εξαφανιστήκαν σαν τους δεινόσαυρους.

 2. ακκ says:

  Ετσι ειναι φιλε μου!!! ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ !!

  Υ.Γ. Μην περιμενεις απαντηση απο τους ‘γνωστους αντιΧριστιανους’…ΓΙΑΤΙ…εχουν σημερα δουλεια οι ιερειες στα κορφοβουνια !!!!
  Οοοταν τελειωσουν τις’τελετες τους’…θα επανελθουν !!!!

 3. Ανώνυμος says:

  ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ [ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ]…
  ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΗΤΑΝ Η ΣΧΕΣΗ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ…..ΚΑΙ ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ – ΣΧΕΣΗΣ – ΗΤΑΝ Ο ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ…ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ…ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΦΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…

  ΟΙ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΩΝ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΑΝ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΔΟΓΜΑΤΟΣ…ΕΤΣΙ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΠΑΨΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΕΤΗΡΙΟΙ ΚΡΙΚΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥΣ…ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΑΘΟΣ Η ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ….Ο ΜΑΡΞ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΟΙΧΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΒΛΑΞ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ…Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΛΙΑ…ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ…

  Ο ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΗΧΗΣΗ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΕ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ….ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΝ ΟΙ ΘΕΟΚΤΟΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΗΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ…ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΟΥΧΛΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ…ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΠΑΝΤΟΥ…ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥΩΣΤΕ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ …ΟΙ ΠΟΛΥΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΕΙΑ…ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΠΕΡΓΕΙΕΣ ΞΕΣΗΚΩΝΑΝ ΟΤΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΥΠΗΡΧΕ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΔΙΔΑΝ ΣΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΕΣ…ΟΙ ΣΤΟΙΧΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ….Ο ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΣ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΣΕ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ…

  ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ…ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΛΕΦΤΗΣ…ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ…ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΙΑ ΧΟΝΔΡΕΣ ΚΟΝΟΜΕΣ…ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ….

  ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

 4. Χριστινα says:

  Ναι. Εχεις δίκιο. Πολλά πρόκειται να συμβούν. Και τα περισσότερα ήδη ξεκίνησαν. Αλλά θα πω κάτι πολύ πιο σημαντικό που θα μας βοηθήσει.
  Τα χρήματα τελειώνουν εύκολα, οι έξυπνες λύσεις αυτοσυντήρησης χωρίς αυτά ΠΟΤΕ.
  Όλα θα είναι πάρα πολύ δύσκολα στην αρχή αλλά ο δρόμος της ελευθερίας δεν φτιάχτηκε από ροδοπέταλα.
  Οσοι διαβάζουν εδώ και χρόνια τα ΚΑΤΟΧΙΚΑ ήδη ξέρουν τι να κάνουν.
  Σωστό άρθρο

  • Liakos says:

   H εξυπνοτερη και καλυτερη λυση αυτοσυντηρησης, ειναι τα 2-5-10 σπιτια της γειτονιας να γινουν ΕΝΑ. Οσο ο καθενας κοιτα την παρτη του, οσα και να φορτωσει στο σπιτι του, δεν θα γλυτωσει.
   Αν ομως ολοι οι γειτονες μπορεσετε να συνδεθειτε μεταξυ σας, εχετε 1000 φορες περισσοτερες πιθανοτητες να ξεπερασετε την οποια κριση, ευκολα.

   Eπειδη το προσπαθω πολλα χρονια, δεν ειναι ευκολο και οσοι δεν ακολουθησουν θα μεινουν απ`εξω. Ολοι θα σου χτηπησουν την πορτα για «δωσε» οταν τα γαλατα σφιξουν. Θα δωσεις ;

 5. Ανώνυμος says:

  – ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ –
  [ ΠΡΟΣ ΣΤΑΛΙΝ ,S.414 ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ 1937 ]…

  – Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ – [ ΛΕΝΝΙΝ ]
  ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟ-ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ…

  ΥΓ.
  Ο ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ [ ΥΠΟΥΛΑ ] ΣΑΝ ΜΙΑ ΕΥΓΕΝΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΔΗΘΕΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ… ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΥΛΙΣΤΙΚΗ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ [ ΑΘΕΙΑ ] ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ [ ΙΔΕΑΛΙΣΜΟΥ ] ….ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΤΕΡΓΑΤΕΣ-ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ…

  ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ…ΛΕΝΝΙΝΙΣΜΟΣ…ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ…
  ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…

  ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  • ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ says:

   Επέτρεψέ μου να συμπληρώσω αφού εν μέρει συμφωνήσω στην τοποθέτησή σου.

   ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ.

   Οι Εβραίοι ως λαός τόσο εμπόρων αλλά κυρίως μεταναστών αργότερα και προσφύγων μετά διασπάρθηκανστα τέσσερα σημεία του ορίζοντα.
   Όπου πήγαιναν έβρισκαν σύνορα, φυλές και ΕΘΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ λαούς.
   Έπρεπε λοιπόν να δημιουργηθούν ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ και κατόπιν να βρουν αυτές υποστηρικτές τους εντός των συνόρων και από τους ντόπιους.
   Έτσι θα σταματούσε ο διαχωρισμός λόγω εθνικής και φυλετικής καταγωγής και θα είχε προτεραιότητα η ταξική θέση ή η θρησκευτική επιλογή.
   Έτσι ένας Εβραίος εργάτης θα «αγγαλιαζότανε» αποό την εργατική τάξη της χώρας και αντίστοιχα ο Εβραίος αστός από τους ντόπιους αστούς.
   Το ίδιο θα συνέβαινε και με τις θρησκείες, όπου ειδικά στον Δυτικό κόσμο ο κάθε ΤΑΠΕΙΝΟΣ και ΚΑΤΑΦΡΟΝΕΜΕΝΟΣ (τέτοιοι ήταν και οι μετανάστες Εβραίοι της εποχής προς το τότε παρόν) θα τύχαιναν ευνοικής αντιμετώπισης ελέω… Θεού!!!

   ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΤΟΣΟ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ δημιουργήθηκε από την Ιουδαϊκή διαννόηση όσο και οι Αβραμικές θρησκείες έχουν ΠΗΓΗ τους… «άγιους τόπους» του Ισραήλ, οι ήρωες τους είναι Εβραίοι (μέχρι και ο πρωταγωνιστής) και ως απαραίτητη προϋπόθεση ήταν και η διδασκαλία και γνώση της ιστορίας του εβραικού λαού, η οποία καθιερώθηκε και ως… «Αγία» γραφή των Δυτικών λαών – οικοδεσποτών, πως λοιπόν να μην δεχθούν ανάμεσά τους τους… «Περιούσιους»!!!
   Έτσι λοιπόν φαίνεται καθαρά ότι….

   «ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ ΜΕ Ο-Λ-Ε-Σ ΤΙΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΙΛΤΑΤΕ»

 6. Jordan says:

  Αυτο γινεται καθε τριμηνο , καποιοι (πιθανοτατα μπακαληδες) μας συμβουλευουν να αγορασουμε τροφιμα για εξι μηνες – σε κανενα δεκαπενθημερο , οι ξυλεμποροι και οι πετρελαιαδες θα γραψουν οτι μαθανε απο καποιον «ειδικο» οτι ο χειμωνας που θα ερθει θα ειναι παρα πολυ κρυος
  ΠΟΛΥ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΒΡΗΤΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΖΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ …..ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ

 7. Χρηστος πελοπας says:

  Αν προχωρήσει σε ολοκληρωτικο πολεμο, θα ηθελα να δω την ρωσια να επιβαλει την ειρηνη στον κοσμο. εχω ακουσει απο προφητείες ομως οτι θα καταστραφεί απο τους αμερικανους στο τελος.
  Τελος παντων ο πόλεμος ειναι ενας βρώμικος τροπος να πεθάνεις οπως ελεγε καποιος, αλλά αφου τα εφερε ετσι η εποχη… Δυναμη Νοητικη-Σωματικη-συναισθηματικη αδερφια.

 8. Ανώνυμος says:

  Ολο αηδιες,τρομολαγνεια.ειναι μαλλον απιθανο να γινει κατι.ολοι γνωριζουν οτι ο Δ’ παγκοσμιος πολεμος θα γινει με πετρες.μη τρομαζεις λοιπον τα πληθη νυχτοβατη.κανε καμια βολτα στον υπνο σου και στο ξυπνιο καφε οπως και δηποτε!

  • Liakos says:

   Αυτο για τον Δ`ΠΠ ειναι ωραιο ευφυολογημα αλλα δεν εχει καμμια βαση. Ειναι σαν τις 3διαστατες οπτικες απατες. Σημετα η τεχνολογια ειναι απλωμενη σε παρα πολλους και οχι οπως ηταν πριν 70 χρονια που υπηρχαν μια ντουζινα επιστημονες μονο σε καθε χωρα. Αν τα πραγματα κυλισουν κατ`ευχην, δεν θα υπαρξει Δ`ΠΠ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *