in

Ερπετακι είναι; Photoshop είναι; Άλλα χρειάζεσαι φώτο για να ξέρεις;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ερπετακι είναι; Photoshop είναι; Άλλα χρειάζεσαι φώτο για να ξέρεις;

3344

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. ΟΛΟΙ ΛΙΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΙΤΛΕΡΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ… ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΙΙΙΣΤΑ “ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ” ΤΡΑΜΠ…

 2. ελα μωρε σαυρα ειναι….ο μπιλ ειχε βρει τη λυση,,μονικα τρεις φορες την μερα και αγιος ο θεος..αλλα τον εφαγαν οι ρουφιανοι…αρε μπιλ αρχοντας εισουν..

  • άρχοντας του σκότους… το 99 κατάργησε το glass steagal act που δεν άφηνε τις τράπεζες να ξεσαλώσουν. Μετά από αυτή την κίνηση, οι τράπεζες έγιναν “πολύ μεγάλες για να αποτύχουν” (too big to fail) και για να επιβιώσουν αυτές πεθαίνουμε οι υπόλοιποι.

  • Εσύ το διάβασες αυτό που έβαλες?
   Κι αν το διαβασες τα 400 και κάτι σχόλια που δέχτηκε τα είδες?
   Τι κατάλαβες απ όλα όσα λέγονται εκεί με εδω?
   Τέλος πάντων, χωρίς να θέλω να σε προσβάλω αλλά καλύτερα καφές που ξυπνά τους κοιμησμένους.

 3. Αστειότητες! Πολύ εύκολο να γίνει σε οποιοδήποτε απλό πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας. Τουτέστιν ΒΛΑΚΕΙΕΣ και ας γίνουμε όλοι πιο σοβαροί. Δεν ωφελούν σε τίποτα αυτά. Το πολύ πολύ να είναι κατειλλημένη από σκοτεινό πνεύμα (δαμόνιο) που εγώ πιστεύω ότι είναι και μέχρις εκεί.

 4. Απο αμερικανο φιλο μου στο Φ/Β μου ειπε αυτα σχετικα με την φωτο:
  ”I saw this a few days ago and it is said that she has some kind of cancer in her mouth.. Maybe she does not want anyone to be suspicious ”

  ”Είδα αυτό πριν από λίγες ημέρες και λέγεται ότι έχει κάποιο είδος καρκίνου στο στόμα της .. Ίσως δεν θέλει κανείς να είναι ύποπτες”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Αυτό είναι το Ελληνικό Viagra και πως θα το φτιάξετε

Αεροπλάνο γλύτωσε σύγκρουση με μη επανδρωμένο σκάφος στο Μόναχο