ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Έρχεται το μεγαλύτερο οικονομικό κραχ στην ιστορία (Great Reset)

· Κατοχικά Νέα

Έρχεται το μεγαλύτερο οικονομικό κραχ στην ιστορία (Great Reset)

Ένα μεγάλο οικονομικό κραχ θα συμβεί μέσα Ιουνίου. Έτσι είπε ο οικονομολόγος Χάρι Ντεντ, συγγραφέας πολλών μπεστ σέλερ, στην Έκθεση Ντέιβιντ Λιν.

Ο Ντεντ αναμένει ότι η οικονομική φούσκα θα σκάσει και θα προκαλέσει οικονομική κατάρρευση. Η φούσκα είναι το αποτέλεσμα της νομισματικής πολιτικής της Fed, της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ, η οποία έχει φουσκώσει τεχνητά το χρηματιστήριο, σύμφωνα με τον Ντεντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναμένει ότι τα χρηματιστήρια θα καταρρεύσουν και ότι η τιμή του bitcoin θα πέσει επίσης κατακόρυφα, σε τρεις έως τέσσερις χιλιάδες δολάρια.

Ο οικονομολόγος βλέπει μια συσσώρευση κρίσεων. Κατά τη διάρκεια του κορωνοϊού, η παγκόσμια οικονομία έπαθε ζημιά, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να απολύονται και οι καταναλωτές να κρατούν το πορτοφόλι τους κλειστό. Επίσης, ο άνευ προηγουμένου πληθωρισμός στις περισσότερες πλούσιες χώρες και οι διαταραχές στον τομέα των logistics δεν καθησυχάζουν τους επενδυτές και τους οικονομολόγους. Συνειδητοποιούν ότι δεν πρόκειται για διόρθωση, αλλά για ΚΡΑΧ, που δεν έχετε βιώσει ποτέ στη ζωή σας, συνέχισε ο Ντεντ.

Κραχ όπως αυτό του 1929 έως το 1932
Παρά τον «πόλεμο κατά της ύφεσης» που διεξάγουν οι κεντρικές τράπεζες, «συνεχίζουμε να πέφτουμε σε μια ύφεση» επειδή η υποκείμενη οικονομία είναι πολύ αδύναμη και θα πρέπει να απαλλαγεί από τα επισφαλή χρέη και τις εταιρείες ζόμπι, είπε ο οικονομολόγος, ο οποίος πρόσθεσε ότι οι κεντρικές τράπεζες είναι η οικονομία «δεν την αφήνουμε να κάνει τη δουλειά της».

Ο οικονομολόγος αναμένει «ένα κραχ όπως αυτό του 1929 έως το 1932», αναφερόμενος στη Μεγάλη Ύφεση.

Εμείς στο Κόρακας Νεα αναμένουμε κάτι πολύ μεγαλύτερο που είναι τέλεια οργανωμένο για να διαλύσουν όλο το κατασκεύασμα (χάος και μέσα απο το χάος η νέα τάξη) και να φέρουν την λύση τους: ηλεκτρονικό νόμισμα για να σβήνουν τους αντίθετους και να ελέγχουν απόλυτα την δικτατορία.

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

OpenAI και τεχνητή νοημοσύνη – έρευνα για αυτόνομους AI agentsTech

Δέκα ημέρες που άλλαξαν την πορεία της AI – Παραιτήσεις, φόβοι για “rogue” agents και εκκλήσεις για φρένο

ΔΙΕΘΝΗ

Βολιβία: Εγκρίθηκε συμφωνία 1,9 δισ. δολαρίων με το ΔΝΤ – Καταργούνται οι επιδοτήσεις στο ντίζελ

ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Άρθηκαν οι κυρώσεις σε κυβερνών κόμμα και στρατό της Ερυθραίας – Στο φόντο η ασφάλεια της Ερυθράς Θάλασσας

2 απαντήσεις στο “Έρχεται το μεγαλύτερο οικονομικό κραχ στην ιστορία (Great Reset)”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *